Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

.Attila

Szia Meske!
Itt is megragadnám az alkalmat, hogy elmondjam: fantasztikus az avatarod :)

Meske

Quote from: TriviSzia Meske!
Itt is megragadnám az alkalmat, hogy elmondjam: fantasztikus az avatarod :)
Köszi. Tudod a Love Hinában a kedvenc szereplőm Kaolla, s ez a kép különösen tetszik. Amúgy ez van a mobilomon is logónak betéve, s a gépen a háttérképen egy Love Hina "ömlesztés" a kedvenc képeimről, s természetesen ez sem maradhat le. :p

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Akkor még egy strigula a Kaolla-fanatikusok csoportjához :)
Akkor ketten vagytok ignus-szal. Én is kedvelem, de az én kedvencem Motoko-chan :)

Exo

Hi Meske!!! :D

(én Naru hívő vagyok, meg persze felnőtt Kaolla...ő nagyon aranyos :D)

Damnatus

Hali!

Szia Meske, üdvözöllek köreinkben :)

Marfy

Szia Meske légy üdvözölve!
Csatlakozok Trivi-hez tényleg jó az avatarod.

Moha

Quote from: Exo(én Naru hívő vagyok, meg persze felnőtt Kaolla...ő nagyon aranyos :D)
Felosztjuk egymás között a Love Hina lányokat? :) Az én kedvencem speciel Shinobu. :)
(pl. Shinobu van a winamp skin-emen :p )

.Attila

Quote from: MohaFelosztjuk egymás között a Love Hina lányokat? :) Az én kedvencem speciel Shinobu. :)
(pl. Shinobu van a winamp skin-emen :p )
Akkor te meg Nephilim-mel vagy együtt :)
Egyedül vagy Motoko-val? HAHA, Motoko csak az enyém :hopp:

Itachi

Quote from: TriviAkkor te meg Nephilim-mel vagy együtt :)
Egyedül vagy Motoko-val? HAHA, Motoko csak az enyém :hopp:
Üdv Meske! Ritkán írok ide de mivel nekem is nagyon teccik az avatar od ezért most írok. Trivi: csak lassan a testtel... :rolleyes:  :uzi:  Én még mondjuk Mistune t és Haruka t is szeretem. :) :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Kvikveg

Szia Meske! Tenyleg edi az avatarod. Az arckifejezese megfelel mostanaban a lelkiallapotomnak. Vizsgaidoszak, szokasos...
A teknossel tulkepp mit csinal?!

Noki! Honnan van az avatarod? Teccik. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Meske

Quote from: KvikvegSzia Meske! Tenyleg edi az avatarod. Az arckifejezese megfelel mostanaban a lelkiallapotomnak. Vizsgaidoszak, szokasos...
A teknossel tulkepp mit csinal?!
Szia! Először is : :merci:. Az avataromon Kaolla éppen Tama-chant puszilja meg. (legalább is azt hiszem :rolleyes: ) Amúgy Tama-ról jut eszembe, hogy öcsikémnek van két teknőse, s megkértem, hogy a lányt nevezzük el Tamának. Így végülis egy részben életre keltettem az animét. (az már más tészta, hogy a mi Tamánk nem tud repülni, de lehet, hogy egyszer arra is megtanítom  :haha: )

.Attila

Quote from: MeskeAz avataromon Kaolla éppen Tama-chant puszilja meg. (legalább is azt hiszem :rolleyes: )
Hááát... én inkább azt gyanítom, hogy kóstolgatja :D

Moha

Quote from: TriviHááát... én inkább azt gyanítom, hogy kóstolgatja :D
Igen, elvégre párszor meg akarta enni. Kaolla szereti a teknősöket. :D
"Teknősleves lesz ebédre!" :p

Meske

Quote from: TriviHááát... én inkább azt gyanítom, hogy kóstolgatja :D
Na jó, lehet, hogy csak én akartam bebeszélni magamnak, hogy nem... (De akkor is nekem van igazam!  :bruhuhu: ) :)
Quote from: Moha"Teknősleves lesz ebédre!" :p
Nem fog itt megenni senki semmit. (max. én téged   :hehe: )

Soridan

Quote from: MeskeSziasztok!
Meske vagyok, 16 éves Debreceni csaj. Szeretem az animéket, mindközül a Love Hinát a legjobban. De még sok hőnszeretett animém van (pl. Happy world!). Moha és Trivi segítségével léptem be ide, tehát : :merci: beaucoup nektek!!!!!!!!

Kézcsók Meske :D Have a good time!
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Feldin

Hali Meske!!!!!!!!!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Karma XXL

Üdv Meske!  :)

Aka-shi

Üdv Meske!

(Az állatvédőknek ne nagyon mutogasd a képet...:))

Csaszi

Tök serályság üdvözölni :D Szia!
"People once believed that when someone dies, a crow carries their souls to the land of the dead...But somethimes something so bad happens and a terrible sadness is carried with it and the soul can't rest. Than sometimes...just sometimes the crow can bring that soul back to put the wrong things right"

Kalibur

Quote from: CsasziTök serályság üdvözölni :D Szia!
Oh, ha az em,ber ráérez a postszámdömping ízére...  :rolleyes: :D
Egyébiránt ha már itt vok, hát üdv Meske  :)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Relunx

Nah, én is csatlakozom az előttem lévőkhöz!
Tehát: Hali, Meske!

Relunx

Moloko

Szeretettel üdvözlöm körünkben Moonflyert!

Remélem nem felejt el bemutatkozni :D

Freyja

Quote from: Aka-shiNah megvan:
Loki elméletileg nem Thor(Thór) testvére, hanem csak a kisérője, és egy csomó kihivást tesz Thórnak...
Nahát, mik nem jönnek itt szóba :D
Én meg csak most nézek be ide  :rolleyes:  
Loki rulez!  :hopp:
bocsi az  :_off: -ért

Kilteh

Üdv minden újonnan csatlakozottnak  :tezsvir: - gomen, de mostanság nemigen voltam, így nem vagyok képben...
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Daryoon

Üdv mindenkinek!

Asszem már jó ideje fórumozok, de eddig be sem mutatkoztam. Micsoda modor.  :grrr:

Szóval pécsi vagyok, és imádom az animékat és a japán kultúra miszticizmusát és különösségét. Bár nem beszélek se japánul, se angolul, azért a képi világon elég jól eltudok szórakozni. :) Már rég megtanultam élvezni a filmeket úgy, hogy nem értem mi a szöszről dumálnak. Mostanában azért már pár mondat ismerősen cseng. :D

Nos ez vagyok én. A kedvesem is anime/manga rajongó, úgyhogy szép pár vagyunk mi együtt. ;)

Csáó!

Xaga

.Attila

Moha

Akkor hivatalosan is LéGy ÜdVöZöLvE Daryoon!

Kvikveg

Quote from: DaryoonNos ez vagyok én. A kedvesem is anime/manga rajongó, úgyhogy szép pár vagyunk mi együtt. ;)
A mazlista...
Udvozollek!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.