Mit tanultam a legutóbbi animéböl?

Started by VASH, 2003-09-25, 22:36:37

Previous topic - Next topic

Te mit tanultál a legutóbbi animéböl?

Ezen még nem gondolkodtam...
4 (4.1%)
Nem a mondanivalója miatt nézek animét...
6 (6.2%)
Volt benne valami ami megfogott...
74 (76.3%)
Az anime tíz parancsolata szerint élek...
13 (13.4%)

Total Members Voted: 67

Voting closed: 2007-01-07, 21:39:38

Itachi

Na most én is áttértem Misato ról Rei re....:D Ayanami rulez!
Más:
"Im am u..This self incorporates another self....the nself which is observed and the self which observes itself...To expound, the Shinji Ikari that exist in your mind is only one Shinji Ikari...There are also the Shinji Ikaris in other peoples minds...They are all different Shinji Ikaris,but each of them isa true Shinji Ikari..Your fear is of the Shinji Ikaris who exist in other peoples minds..":zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

VASH

FLCL:

"Semmi különös nem tötrénik, csak a szokásos dolgok."
(és akkor mindent elmondtam)
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

roderick

Ha japán középiskolába jársz akkor vagy kivagy választva egy titkos project tagjának, ahol életed kockáztatásával kell megvédened a földet. Esetleg ha ez nem lenne iagz, akkor még lehet, hogy természetfeletti képességeid vannak, amikkel ezrek életét metheted meg vagy esetleg ebben az esetben is az egész világot. Ha ez még mindig nem lenne rád igaz akkor vagy vámpírokra kell vadásznod vagy egy harcmániákus beépített zsoldos lesz az osztálytársad és minden nap veszélyezteti az életed, különböz? robbantásokkal. stbstbstb... Megvallom, ha japán lennék, én még akkor se mennék suliba ha fizetnének érte...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

ArchElf

QuoteOriginally posted by roderick
Ha japán középiskolába jársz akkor vagy kivagy választva egy titkos project tagjának, ahol életed kockáztatásával kell megvédened a földet. Esetleg ha ez nem lenne iagz, akkor még lehet, hogy természetfeletti képességeid vannak, amikkel ezrek életét metheted meg vagy esetleg ebben az esetben is az egész világot. Ha ez még mindig nem lenne rád igaz akkor vagy vámpírokra kell vadásznod vagy egy harcmániákus beépített zsoldos lesz az osztálytársad és minden nap veszélyezteti az életed, különböz? robbantásokkal. stbstbstb... Megvallom, ha japán lennék, én még akkor se mennék suliba ha fizetnének érte...
Vagy esetleg démonokra vadászol minden éjszaka, és tönkreteszed a sulit... Bár lehet, hogy onnan rabolnak el egy távoli világba és ott halsz meg. Vagy találkozol hazafelé menet egy fura lánnyal és csúnya dolgokba csöppensz...
Szóval a japán sulik tényleg nem túl biztonságosak.
:D
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

deyo

QuoteOriginally posted by ArchElf[HUN]
Vagy esetleg démonokra vadászol minden éjszaka, és tönkreteszed a sulit... Bár lehet, hogy onnan rabolnak el egy távoli világba és ott halsz meg. Vagy találkozol hazafelé menet egy fura lánnyal és csúnya dolgokba csöppensz...
AE
Azért azt se hagyjuk ki, hogy lehet hogy találkozol a saját Mizuho-dal:-))
Hogy ne csak a sötét oldalát mutassuk meg japánnak:-))

roderick

QuoteOriginally posted by ArchElf[HUN]
AE

És akkor még szóba se került a Bible Black ;)

Sky

Ne feledjük, hogy az csak a lányok számára volt kellemetlen !
A legtöbb férfi tudna élni az eseményekkel...:D
Mess with the best,
Die like the rest...

via_mala

Ha te vagy a legerõsebb harcos a Földön, és az átlagosnál háromszor nagyobb karddal harcolsz, az még nem akadály arra, hogy a kardod a legváratlanabb pillanatban eltörjön. Ilyenkor azonban a legváratlanabb helyrõl jön a segítség: ...
:bsd: ;)
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Chronos

QuoteOriginally posted by via_mala
Ha te vagy a legerõsebb harcos a Földön, és az átlagosnál háromszor nagyobb karddal harcolsz, az még nem akadály arra, hogy a kardod a legváratlanabb pillanatban eltörjön. Ilyenkor azonban a legváratlanabb helyrõl jön a segítség: ...
:bsd: ;)
Zodd ezt te tudni fogod, hiszen te dobtad oda a kardodat...:D :D :D

CHRONOS

VASH

QuoteOriginally posted by Sky
Ne feledjük, hogy az csak a lányok számára volt kellemetlen !
A legtöbb férfi tudna élni az eseményekkel...:D

Nálunk a lányokban annyi kalandvágy sincs, hogy szerintem a könyv kinyitásáig se jutnának el nem hogy az... izé.... szertartásig:D:D:D

(de lehet hogy csak megint én b*szt*m rá)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zodd

QuoteOriginally posted by Chronos
Zodd ezt te tudni fogod, hiszen te dobtad oda a kardodat...:D :D :D

CHRONOS

Ja Ja tudnám csak egésznap suliban vagyok :((
És nem is említettétek azt hogy Japán iskolákban lehet jó tanárod is :hopp:
:bsd:

Tiaro

Nyugodtan bevihetsz a suliba bármilyen fegyvert a Glocktól kezdve az MP5-ön át gyakorlatilag a sidewinderig, a tanárod úgyis játékstukkernek nézni, amíg valaki szét nem ágyúzza a környéket...

Ja és egy abszolút igazság: Mindig, mindig, mindig van erõsebb/jobb/gyorsabb nálad, még akkor is, ha utána fél másodperc alatt hazavágod...
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Sky

QuoteOriginally posted by Tiaro
Nyugodtan bevihetsz a suliba bármilyen fegyvert a Glocktól kezdve az MP5-ön át gyakorlatilag a sidewinderig, a tanárod úgyis játékstukkernek nézni, amíg valaki szét nem ágyúzza a környéket...

Ja és egy abszolút igazság: Mindig, mindig, mindig van erõsebb/jobb/gyorsabb nálad, még akkor is, ha utána fél másodperc alatt hazavágod...

:zen:
Mess with the best,
Die like the rest...

TurboK

QuoteOriginally posted by VASH
FLCL:

"Semmi különös nem tötrénik, csak a szokásos dolgok."
(és akkor mindent elmondtam)
HAJJAJ.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

VASH

QuoteOriginally posted by Tiaro

az még semmi, a parkolók is úgy vannak, hogy: TANÁROK, SZÜLŐK, TANULÓK GANDAM SUIT PLATFORMja:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Itachi

FLCL:a gitárok nem csak zenélésre jók........:rolleyes: :D :p :zen:

roderick

QuoteOriginally posted by Lorenor
FLCL:a gitárok nem csak zenélésre jók........:rolleyes: :D :p :zen:

és robotkutyát soha ne etess mobiltelenfonnal, de kocsival mégannyira se :)

Itachi

Ember és természet kapcsolatát sokféle képpen lehet értelmezni...De kinek jutna eszébe egy mûvész témából egy túlélõ harcot csinálni..Vajon.....:rolleyes:

Tiaro

Tanulság: soha, soha, soha ne bízd meg a rögbicsapat vezetésével az új fiút a suliban.

Tanulság kettő: ne próbálj vörös cuccban rohangáló vámpírokat kinyírni, tök fölösleges. Ha mégis muszáj, használj atombombát.

Tanulság három: az, hogy valaki nem szívesen lő agyon hidegvérrel, nem jelenti azt, hogy nem képes rá...

Tiaro

Slussztanulság: szerelmeslevelet csempészni mások szekrényébe/kinyírni a gondnok aranyhalát/meginni más termoszának tartalmát IGEN VESZÉLYES DOLOG.

.Attila

tanulság: Tiaro és Himura-san nemrég nézték meg a FMP2-t :D

VASH

((Vision of Escaflowne, nem fogott meg benne semmi?)
((A movie bejött de azon túl semmi, hol rontottam el?))

Tanúlságaim:
-a japán iskolák a különösen veszélyes kategóriába sorolhatóak.
-sose tudhatod hogy az osztálytársan egy gyilkológép vagy éppen agymosáson ment át és egy pokolgéppel akar az életedretörni.
-ha az amerikaiaknak dolgozol, valamilyen szinten halhatatlan vagy...(ha meglõnek, kapsz másik kart, ha lesz egy lyuk a fejeden akkor új agyat telepatikus képességekkel)(SPRIGGAN)

Maradandó tapasztalatok újranézésbõl...
Az ember fej nem fordítható meg 360 fokban.
Ne szórakozz egy animátor asztalával(arra Vash is ideges):D
A bicikli igenis lenyomja a motort:hehe:

:zen:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

deyo

Tanulság: Ne hidd, hogy tudod mi lesz az adott anime vége még akkor se ha már csak pár perc van hátra:-)))
Mondjuk ez majdnem minden anime-ra igaz:-))) De a Kanon-ra különösen:-))

EDIT: Hozzátenném, hogy lopott kerékpárom ketten biciklizni se éppen egy szerencsés dolog:-)) Ha már FMP2:-))

Titkos®

QuoteOriginally posted by Himura-san
Tanulság:nem minden teaszertartás jelent békét és nyugalmat(hanem egy külön harcművészetet...:p :D ):zen:

Végre egy olyan, amire én is tudom a választ: Ranma!:D
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Sky

Honnan gondoltam hogy ezt tudni fogod...
Mess with the best,
Die like the rest...

Titkos®

Honnan gondoltam hogy ezt tudni fogod...

Fogalmam sincs...:D :rolleyes:

Sky

Hogy a Ranma moviek gyatrábban vannak megrajzolva mint a sorozat vagy a manga (és ez szomorú)...
Mess with the best,
Die like the rest...

Titkos®

Hogy a Ranma moviek gyatrábban vannak megrajzolva mint a sorozat vagy a manga (és ez szomorú)...

Hmm, nem tudom, bevallom a moviekat még nem láttam, csak egy kicsit a másodikból, de nekem nem tünt annyira rosszul megrajzoltnak. (Persze meg fogom őket nézni, csak először a sorozattal akarok végezni.)

phr0zen

QuoteOriginally posted by Himura-san
Pedig a sorozat sem éppen igényes....:rolleyes:

A rajzstílusára,kis optimizmussal inkább azt mondanám hogy egyedi,az animációra viszont már nincs kifogás...