Mit tanultam a legutóbbi animéböl?

Started by VASH, 2003-09-25, 22:36:37

Previous topic - Next topic

Te mit tanultál a legutóbbi animéböl?

Ezen még nem gondolkodtam...
4 (4.1%)
Nem a mondanivalója miatt nézek animét...
6 (6.2%)
Volt benne valami ami megfogott...
74 (76.3%)
Az anime tíz parancsolata szerint élek...
13 (13.4%)

Total Members Voted: 67

Voting closed: 2007-01-07, 21:39:38

.Attila

QuoteOriginally posted by Himura-san
Pedig a sorozat sem éppen igényes.... :rolleyes:

161 részes sorozatnál ne várjál olyan minűségű rajzot, mint amilyeneket Tac-csont talált (=> negami).

Zelgadis

Hellsing es tanulság: vannak angol szinkronok amik igenis nagyon jól meg vannak csinálva!

(még ha nagyon kevés is ^^")

Tiaro

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Hellsing es tanulság: vannak angol szinkronok amik igenis nagyon jól meg vannak csinálva!

(még ha nagyon kevés is ^^")

Ja! Ja! Ja!

(megint építő jellegű postot olvashattatok, de ez van...)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Titkos®

QuoteOriginally posted by Himura-san
Pedig a sorozat sem éppen igényes....:rolleyes:

Van benne igazság, de:

1. Szerintem egy '89-ben készült animétől senki ne várjon csodákat.
2. Ez a sorozat sosem a grafikájával hódított.;)
3. Aki ennek ellenére sem bírja, az nézze meg a mangát. Bár a szereplők talán egy kissé elnagyoltnak tünnek, viszont legalább 2x igényesebb, mint az anime. (Persze ez csak magánvélemény.)

Befejeztem a védőbeszédemet.;)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Flaser

Utoljára látott sorozat: Alien 09

Tanulság:
- A leggyerkesebbnek tűnő anim is lenyomhat "nagyokat"
- Az embernek vannak korlátai, ne hidd, hogy a poziciód mindentudóvá tesz
- Nyilas Misi-nek van élvezhető változata is
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

SlEePwAlKeR

a macskák veszélyes állatok:D  ebből nyílván mindenki kitalálja hogy mit néztem:)
"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

Sky

Rozsdás csorba katanából (amit mellesleg egy fogból kovácsoltak) is lehet igen nagy gyapjas handzsár...
Mess with the best,
Die like the rest...

Spectre

Az ember alapvetően három kardot is forgathat egyszerre... (csak nézzetek az avatáromra)
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Titkos®

QuoteOriginally posted by Sky
Rozsdás csorba katanából (amit mellesleg egy fogból kovácsoltak) is lehet igen nagy gyapjas handzsár...

Még egy idézet, a másik kedvencemből? :D  Akkor én is egyet:

Egyes emberek VALÓBAN tüzet köpnek az alkoholtól (nem csak úgy érzik:) ).

.Attila

El-Hazard - Wanderers:

1. Nem kell megmagyarázni, hogy a végén a főhős hogyan tér vissza El-Hazard világába, hisz senkit sem érdekel a nagy romantikus pillanatban (csak engem úgy látszik).

2. Nincs abban semmi különös, hogy a főhős, aki egy normális ember, a végén angyali szárnyakat növeszt (vagy ez is csak romantikus illúzió?)

3. Minden nő belezúg a kedves fiúba (látszik, hogy anime - ez a valóságban távolról sem így van, pedig...)

Titkos®

A Star Wars-ból ismert fénykard számos animében megjelenik, csak a neve más.

Sky

Dragon Half Rules!(Damaramu:D)
Mess with the best,
Die like the rest...

Zelgadis

Újabb Hellsinges tanulság : (bár ez nem csak ebből)

anime sorozatok végén !imádják! nem megválaszolni a nyitva maradt kérdéseket, folytatás reményében, amiből aztán semmi sem lesz...

Relunx

Tanulásg: a szerelem mindent legyőz...vagy mégsem?....

A Hellsinghez visszatérve, van egy rivális horror anime ami NEKEM jobban tetszett a Hellsingnél, igaz hogy nagyon régen láttam, de az volt az első igazi jó Horror...a cime: Demon City Shinjuku...Chronos-nak ajálott megnézni :)

Relunx

Kono

QuoteOriginally posted by Relunx
Tanulásg: a szerelem mindent legyőz...vagy mégsem?....

Relunx

Csk ha mindkét fél tesz érte akkor...különben nem!

És mit tanultam legutóbb? Hogy merd felvállalni amit elkezdesz, ha nehezedre is esik. De ez úgy általánosságban...
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Kono

QuoteOriginally posted by Saori
Sose add fel az álmaid...

Hmmm....ez is rég volt, de nem én mondtam.... Azt hiszem ez is azok között van, amiket tanultam és ezt be is tartom még mindig ^^

Sky

Elkezdtem olvasni a Naruto mangát,  és a az első szembetűnő tanulság hogy a kül ninjaskillek kombinálásával meglepő hatások érhetők el...(Harem no Jutsu Rules!:D:D:D)
Mess with the best,
Die like the rest...

Kalibur

Elkezdtem olvasni a Naruto mangát,  és a az első szembetűnő tanulság hogy a kül ninjaskillek kombinálásával meglepő hatások érhetők el...(Harem no Jutsu Rules!:D:D:D)
Az naagyon nagy jelenet volt :D
Különben annak ellenére, hogy az elején mennyire gyér az átalakuló képessége, később egész jól belejön.
Nelem az tetszett (kicsit később van) amikor ezzel a klóntechnikával horgásztak:p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

.Attila

Trigun:

Megint megtapasztalhattam, hogy a sorozatnak nem ott lett vége, ahol én szeretném. Én ugyanis kíváncsi vagyok arra , hogy a végső harc után mi történik, azaz, ha Knives magához tér, akkor pl. nem ott folytatja, ahol abbahagyta? Legyenek már szívesek ilyenkor egy kicsit még rajzolni egy részt, vagy valami ilyesmi.
Egyébként nagyon jó volt, de nálam egy Noir valahogy többet ér. Annak valahogy jobb hangulata volt.

Sky

QuoteOriginally posted by Kalibur
Különben annak ellenére, hogy az elején mennyire gyér az átalakuló képessége, később egész jól belejön.
Nelem az tetszett (kicsit később van) amikor ezzel a klóntechnikával horgásztak:p
[/QUOTE

Erre spec nem emlékszem, de 199-ig elolvastam a mangát(az úgy saccra az anime 90. része körül lesz...)...

Az anime-ben legyőzték már Gaara-t?
Mess with the best,
Die like the rest...

roderick

QuoteOriginally posted by Kalibur
[/QUOTE

Erre spec nem emlékszem, de 199-ig elolvastam a mangát(az úgy saccra az anime 90. része körül lesz...)...

Az anime-ben legyőzték már Gaara-t? [/B]

Húúúúúhaaaa... a manga tovább tart?!?!?!
Mwuhahahahahaaaaa... már nem tudtam mivel csillapítcsam függôségem, de ez a hír megmentett!!!!!!!!!!!

Amúgy most jön a 66-os részben, hogy végre Sakura elkezd Gaara ellen nyomulni, valami egy órás spesöl részben jövô héten... NEBÍROMKI!!! (Namajd az UV csekk befizetése helyrebillent)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Chronos

QuoteOriginally posted by roderick
Húúúúúhaaaa... a manga tovább tart?!?!?!
Mwuhahahahahaaaaa... már nem tudtam mivel csillapítcsam függôségem, de ez a hír megmentett!!!!!!!!!!!

Amúgy most jön a 66-os részben, hogy végre Sakura elkezd Gaara ellen nyomulni, valami egy órás spesöl részben jövô héten... NEBÍROMKI!!! (Namajd az UV csekk befizetése helyrebillent)
Az Sasuke nem?:D

CHRONOS

roderick

QuoteOriginally posted by Chronos
Az Sasuke nem?:D

CHRONOS

upsz... hihi..
nemtom miért, de mindig keverem ?ket... biztos valami frajdi dolog... (meg különben is ilyen mellékszerepl?k nevét minek kéne tudni :))

Sky

Szerintem nem olyan nehéz őket megkülönböztetni...
(Tekintve hogy Sasuke fiú, Sakura pedig lány...:D)
Mess with the best,
Die like the rest...

roderick

Szerintem nem olyan nehéz őket megkülönböztetni...
(Tekintve hogy Sasuke fiú, Sakura pedig lány...:D)

Jóvanna, azért annyira nem vagyok gyp-s... csak hirtelen a nevük alapján nem tudom, azt is azért, mert eddig minden olyan általam látott animében, amiben valakinek a nevében benne volt a sakura szó, azok férfi volt... és punktum!!!!

Amúgy megtanultam azt, hogy jók lehetnek még az emberiségnek a vákuumcsöves számítógépek... :)

Spectre

QuoteOriginally posted by roderick
mert eddig minden olyan általam látott animében, amiben valakinek a nevében benne volt a sakura szó, azok férfi volt...

Off:
Igeeen? Mondj már egy párat légyszi, csak mert én meg voltam róla győződve, hogy a Sakura női név (hogy áll egy férfinak az, hogy cseresznyevirág?).

On:
Ne kötözködj démonokal, még akkor se, ha csak két arasznyi és egy könyvben él.
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Zelgadis

Ez most nem kifejezetten tanulság, csak amolyan "megjegyzés".

Akibe olyan lány szerelmes, mint Maehara Shinobu, az a világ legmákosabb embere, hogy olyan helyre került, ahol találkozhatott vele :D (azon röhögtem, hogy Keitaro szinte végig halál pontosan azt csinálta a 2. részben, mint amit én is tettem volna hogy segítsek Shinobu channak ^^""")

Miért kell nekem folyton animét nézni, 1re kevésbé tetszik ez a "valódi" világ :) (összehasonlítva az ilyen animékkel, mint a Love Hina :D)

.Attila

Ez most nem kifejezetten tanulság, csak amolyan "megjegyzés".

Akibe olyan lány szerelmes, mint Maehara Shinobu, az a világ legmákosabb embere, hogy olyan helyre került, ahol találkozhatott vele :D (azon röhögtem, hogy Keitaro szinte végig halál pontosan azt csinálta a 2. részben, mint amit én is tettem volna hogy segítsek Shinobu channak ^^""")

Miért kell nekem folyton animét nézni, 1re kevésbé tetszik ez a "valódi" világ :) (összehasonlítva az ilyen animékkel, mint a Love Hina :D)

Teljesen együttérzek veled. :(

Kono

Naigen, az élet nagy tanulságai... :p De nem csak Love Hina, ottvan pl Keiichi + Belldandy esete :p

Moloko

Azt hiszem a Kaze no Tani no Nausicaa, a Mononoke Hime és az Earth Girl Arjuna örök tanulsága számomra, hogy együtt kell élnünk a Földdel, és hogy nem tehetjük azt tönkre.... meg hogy a szeretet az ami előbbreviszi az emberiséget ^_^ (Nausicaa)