Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Feldin

Quote from: DjinnFélreértitek. Nekem nem a Valentin-nap a fontos. Hanem maga az érzések kifejezése. Bánom én, hogy melyik nap történik, csak legyen.

Mi az, hogy mégegyszer nem? Na és ha nem sikerült? Igen fáj, igen félünk, hogy mi van ha megint ez történik...
De azért nem kéne feladni! "Nincs energiám"? Meg, hogy elfogadtad? Ez beletörõdés???
Nem a megfelelõ személynél próbálkoztál és kész. Velem is elõfordult. Mindenkivel szerintem. De ezért feladni? Egyébként is úgy beszéltek, mintha öregemberek lennétek!  :hogyaza:  
Azt hiszem, egy pár embernek elkellene itt egy nagy :nagyere: !! Attól majd észhez térnétek!!
Komolyan kiakasztotok. Itt egy csomó jófej pasi és azt mondják, hogy "én már nem is próbálkozom".  :mad:

edit: Na jó azért nem vagyok ám mérges vagy ilyesmi. Ne féljetek tõlem  :)  :rolleyes:

Bocs. elragadtattam magam. Nyugodtan töröljetek ki ha nem tetszik, amit írtam.  
Igazad van, de mi már csak ilyenek vagyunk :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: katzEnnek a kivédésére van pár szöveg amitõl garantáltan leszoknak errõl a kérdésrõl. Lehet kombinálni is öket.
- Mindjárt felfújom
- Már elástam
- Kurvázom
- Buzi vagyok - lányos hangon. Mivel az emberek ismernek és tudják milyen militáns állat vagyok aki "finoman szólva" elitéli az egynemûek kapcsolatát, ezen mindig jókat röhögök mindenkivel  :haha:  Bár a te esetedben Moha lehet nem válna be :D

Nálam kb 1-2 éve kezdték abbahagyni annak a kérdésnek a feltevését. Azóta csak elvétve kerül szóba és még mindig ugyan úgy reagálok rá. :__devil:
Tetszik! Majd alkalmazom :)

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Djinn

Quote from: FeldinIgazad van, de mi már csak ilyenek vagyunk :)
:eeek: Te is fiam Feldin? Megfosztjátok magatoktól a lányokat. Smucig dögök!
Nem is mondok semmit...  :hehe:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Feldin

Quote from: TiaroNever give it up!
Csodák mindig vannak!
Ma például 20 percre beszorultunk a haverokkal egy liftbe három csinos kislány társaságában. Összesen tizen voltunk a hat személyes liftben, kb. 300 kg-al léptük túl a súlyhatárát a szegény szerkezetnek.  :lame:
Aztán a nagy ijedségre gyorsan meghívtuk õket inni valamit. Szóval bármire van esély, egy fogyatkozó levegõellátású túlzsúfolt szellõzõ nélküli beragadt liftben is lehet ismerkedni...  :jee:
Persze tipikus, hogy ilyen ziccert akkor kap az ember, amikor van már kedvese...  :ad:
Nem mondod! Ezt rajtad kívül még Sephirotékból nézném ki de te is benne voltá a ki képes ilyenre listában :)

topok:

Feldin

Köszönjük zsozso!!!!!!!!!!

topok:

Feldin

Quote from: DjinnLenne egy hülye kérdésem:
Nem ismer valaki olyan zenekart, aki esküvõkön játszik? Épp azt keressük.
2-3 tagú kellene akik mindenféle zenét játszanak.
Elõre is köszi, ha valaki tud valamit!  :)
Esküvõd lesz???

topok:

Feldin

Quote from: Djinn:eeek: Te is fiam Feldin? Megfosztjátok magatoktól a lányokat. Smucig dögök!
Nem is mondok semmit...  :hehe:
Ilyen az élet.
Nem mi hanem õk maguk.
No mind1.

topok:

.Attila

Run for your lives! Feldin flood!!! :D
Btw. majd szeretnék beszélni veled japán magántanár ügyben.

Djinn

Quote from: FeldinIlyen az élet.
Nem mi hanem õk maguk.
No mind1.
Na jó! Elismerem, hogy ebben van valami. De csak részben :(
Quote from: FeldinIlyen az élet.
Nem mi hanem õk maguk.
No mind1.
Na igen. Az lesz. Ezért tõlem nem is kell félni. Ártalmatlam vagyok :angyali:

Xipe

Quote from: MohaNeked is tetszenek a vörös hajú lányok? Mert nekem nagyon bejön a természeres vörös haj! :)

olni tudnek erte.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeolni tudnek erte.
A multkor mindenkiek a fekete jött be, vagy rosszul emléxem?  :rolleyes:

Dragon

Quote from: Xipenekem ez a "Mar elasta" tetszik a legjobban, az a baj hogy reggel lehet arra emberek hogy vasvillaval kergetnek ki a varosbol.
Haha:
- Mikor szerzel már egy helyes csajt?
- Már rohadt kevés hely van a kertben.
 :lul:

Én rühellem az ünnepeket, tökmindegy melyik.
Amit ünnepen meg lehet csinálni, azt hétköznap is meg lehet.
De legalább nem kell dolgozni. (habár a pénz is kevesebb így)
A Valentin-napot meg akkor szeretném, ha egy csokigyár tulajdonosa lennék. Akkor lobbiznék is még pár hasonló nap bevezetéséért.

Éljen zsozso!  :jee:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

Quote from: DjinnA multkor mindenkiek a fekete jött be, vagy rosszul emléxem?  :rolleyes:

nem, a fekete is nagyon jo, de egy termeszetes voros haju lany a hofeher borevel
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipenem, a fekete is nagyon jo, de egy termeszetes voros haju lany a hofeher borevel
Szeplõkkel ugye?  :p

Xipe

Quote from: DjinnSzeplõkkel ugye?  :p

remelhetoleg.
de nem a hajszin a fontos, csak valamiert ezt nagyon kedvelem.
_(๏̯͡๏)_

Feldin

Quote from: BonciRun for your lives! Feldin flood!!! :D
Btw. majd szeretnék beszélni veled japán magántanár ügyben.
Vakarimashita! Hívj, magadom a számát és ha õ nem is ér rá a csoporttársa biztos. Viszont neked nem ártana minél hamarabb elkezdeni, szóval hívj!!!!

topok:

Feldin

Quote from: Xiperemelhetoleg.
de nem a hajszin a fontos, csak valamiert ezt nagyon kedvelem.
Hentai! :D

topok:

Xipe

Quote from: FeldinHentai! :D

es mit kezdjek a Hentai-al Feldin?
van erre egy durva beszolasom, de nem szeretnem magam kitiltatni a forumrol.
_(๏̯͡๏)_

Feldin

Quote from: Xipees mit kezdjek a Hentai-al Feldin?
van erre egy durva beszolasom, de nem szeretnem magam kitiltatni a forumrol.
Félreértesz!!!!!!!!!!!! Hentai az olyan perverz körüli jelentése van, de animeokban is akkor szokták benyögni amikor valami hasonló... áááááá.... nem tok magyarázni. Valaki segítsen!!!!
Semmi támadás nem volt benne Xipe!!!!!

topok:

Xipe

Quote from: FeldinFélreértesz!!!!!!!!!!!! Hentai az olyan perverz körüli jelentése van, de animeokban is akkor szokták benyögni amikor valami hasonló... áááááá.... nem tok magyarázni. Valaki segítsen!!!!

tudom feldin.
tudom mit akartal mondani.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: FeldinFélreértesz!!!!!!!!!!!! Hentai az olyan perverz körüli jelentése van, de animeokban is akkor szokták benyögni amikor valami hasonló... áááááá.... nem tok magyarázni. Valaki segítsen!!!!
Na megnézem ebbõl mi sül ki  :D :D:D

edit:kár, pedig kezdett izgi lenni a dolog  :rolleyes:

Feldin

Quote from: DjinnNa megnézem ebbõl mi sül ki  :D :D:D

Hát én nem gondoltam semmi rosszra. Honto!!!  De visszavonulót fújok.
Mára vége a floodnak. :) A legközelebbi vszínû hétfõre várható. :D

topok:

.Attila

Quote from: RamizIgen, igazad van a szélerõmûvekkel kapcsolatban, de éppen ezért nem lehet érteni a "zöldeket" (zöldek a fizikához meg a földrajzhoz... :D): mit ugrálnak, hogy nem jó nekik az atomenergia? Inkább gyertyákkal szeretnének világítani és lovon járni? Mi lenne Magyarországon atomenergia nélkül?
Hát igen, idáig a radikális környezetvédõk már nem jutnak el agyilag :) Azért vannak ám értelmes környezetvédõk is, akik az igényeket is figyelembe veszik.
Atomerõmûveknél a hulladékkal van a gond egyébként, arra kellene megoldást találni, bár bizonyos esetekben már van.
És kb. 30 éven belül remélhetõleg teljesen kifelesztik a magfúziót, akkor már tényleg meg lesz oldva az energia probléma jóóó hosszú idõre :)

Djinn

Quote from: DjinnNem ismer valaki olyan zenekart, aki esküvõkön játszik? Épp azt keressük.
Az egyik zenekarnak benne van a kínálatában a "numanuma".   Haláli. :D:D
Találtunk olyan zenekart is aminek a neve: "Szexi csokoládé"   :hahaha:
Néha vicces ez az esküvõ-szervezés  :rolleyes:

Xipe

Quote from: DjinnNa megnézem ebbõl mi sül ki  :D :D:D

miert mit vartal Djinn, hogy letepem szegeny Feldin fejet?
makja volt hogy mar reggel ota fent vagyok es mar nem vagyok ideges.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipemiert mit vartal Djinn, hogy letepem szegeny Feldin fejet?
makja volt hogy mar reggel ota fent vagyok es mar nem vagyok ideges.
Nem vártam semmit. Csak kiváncsi voltam. Ha valaki belekezd a magyarázkodásba, abból altalában vicces dolgok sülnek ki  :rolleyes:
Nem kell mindent komolyan venni.  :)

katz

Quote from: MeskeEz tetszett nekem az egészben a legjobban. Berakhatom aláírásnak?
Megtiszteltetésnek venném. Reméltem, h tetszeni fog :haha:

katz

Quote from: BonciAtomerõmûveknél a hulladékkal van a gond egyébként, arra kellene megoldást találni, bár bizonyos esetekben már van.
Van, kettõ is! Most kezdik alkalmazni õket.
"bizonyos esetekere van" <= Itt mire gondoltál? Majak? :confused:
Quote from: BonciÉs kb. 30 éven belül remélhetõleg teljesen kifelesztik a magfúziót, akkor már tényleg meg lesz oldva az energia probléma jóóó hosszú idõre :)
:lol: Magfúzió már van most is, elvégre világít a nap, nem? :D
Na, erre mondtam a tanárom vmelyik atomos órán, hogy a fúziós erõmûvekre már 50 éve azt mondják, hogy 30 év múlva kész lesz. Ebbõl csak annyi biztos, hogy 2030 elõtt aligha lesz, hacsak a Kínaiak suttyomban nem építenek egyett.

Djinn

Quote from: MeskeKöszi szépen Djinn! :merci:
Azért valamikor még én is néztem ki valahogy... :rolleyes:
Szerinted most nem nézel ki sehogy??  :eeek:
Azt meg hogy csinálod? Néha én is szeretnék láthatatlan lenni. Hasznos tulajdonság lehet :rolleyes:

Xipe

Quote from: DjinnSzerinted most nem nézel ki sehogy??  :eeek:
Azt meg hogy csinálod? Néha én is szeretnék láthatatlan lenni. Hasznos tulajdonság lehet :rolleyes:

persze, hogy jobban tudjal csalni CATAN-ban.
_(๏̯͡๏)_