Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: ShiroiAzt tudtátok, hogy véletlenek nem léteznek? Csak azért kérdezem, mert pont tegnap este/ma napközben gondolkodtam azon, hogy nem kellene-e egy "Szeretet, szerelem, párkapcsolat..." jellegû thread a fórumba? És láss csodát: tényleg ilyesmi lett a téma.  :rolleyes: Még talán a "Vallás, filozófia..."-threadbõl is kilóg...
Jó ötlet. Én biztos nem kímélnék senkit a véleményemtõl. :rolleyes:
Most biztos megijedtetek, mi?   :haha:

edit: he-he Úgy látom nem mindenkit érdekel a dolog...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Mattanja

Quote from: ShadowolfNem. :)
Mer'? Tudom, csak. De bõvebben?
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Shadowolf

Quote from: ShiroiMer'? Tudom, csak. De bõvebben?

Mert a végén lenne egy rakás depressziós emberkénk (köztük nagy valószínûséggel velem), azért. :lazza:

Mattanja

Quote from: ShadowolfMert a végén lenne egy rakás depressziós emberkénk (köztük nagy valószínûséggel velem), azért. :lazza:
De tudtaaam! Csak nem akartam pofátlan lenni azzal, hogy ilyesmire utalok...
Akkor marad a "Vallás..."-ban.
8]]=((

Kvikveg

katz: -Mindjart felfujom :lul:

Ja: a smileyk atrendezodtek jobboldalt... :eeek:
Lemaradtam valamirol?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: ShadowolfMert a végén lenne egy rakás depressziós emberkénk (köztük nagy valószínûséggel velem), azért. :lazza:
Ez az én esetemben is meglenne valószínûleg. Mindazonáltal én azért vállalnám a thread-et (mondjuk megnyitni nem fogom, de beleolvasnék / írnék)

Djinn

Quote from: MohaEz az én esetemben is meglenne valószínûleg. Mindazonáltal én azért vállalnám a thread-et (mondjuk megnyitni nem fogom, de beleolvasnék / írnék)
Kezdjünk aláírásgyüjtésbe. Hátha most bejön és megvalósul a dolog  :lul:
Persze mindegy hova írunk. A vélemény vélemény marad.  :rolleyes:

Moha

Mondjuk én nem úgy ismerem Shadowolf-ot, hogy egybõl törölne egy ilyen thread-ed, legfeljebb nem nézne be. Elvégre ha nem offenzív/trágár és nem offtopic, akkor rendben van bármilyen hozzászólás, nem?

Shadowolf

Quote from: MohaMondjuk én nem úgy ismerem Shadowolf-ot, hogy egybõl törölne egy ilyen thread-ed, legfeljebb nem nézne be. Elvégre ha nem offenzív/trágár és nem offtopic, akkor rendben van bármilyen hozzászólás, nem?

Részemrõl két feltétel lenne:
1. nem akarok egy újabb pár postos topicot látni, szóval próbáljátok meg életben tartani valamennyire
2. Shiroi fogja akkor felügyelni, mivel nekem nincs kedvem depresszióba süllyedni míg offokat ellenõrzök

Mattanja

Quote from: ShadowolfRészemrõl két feltétel lenne:
1. nem akarok egy újabb pár postos topicot látni, szóval próbáljátok meg életben tartani valamennyire
2. Shiroi fogja akkor felügyelni, mivel nekem nincs kedvem depresszióba süllyedni míg offokat ellenõrzök
1. Amennyiben nem lesz hosszúéletû, akkor majd Merge-eljük a Vallásokkal, és megoldva. Egyelõre azért várjuk ki, hogy mennyien érdeklõdnek a téma iránt.
2. Én meg mazochista vagyok, tudod jól.
8]]=((

Djinn

Hûû! Ez ilyen nagy gáz? Én meg csináltam azt a Társasjátékosat. Bocs.  :o
Töröljétek ki nyugodtan, ha gond.

Tiaro

Never give it up!
Csodák mindig vannak!
Ma például 20 percre beszorultunk a haverokkal egy liftbe három csinos kislány társaságában. Összesen tizen voltunk a hat személyes liftben, kb. 300 kg-al léptük túl a súlyhatárát a szegény szerkezetnek.  :lame:
Aztán a nagy ijedségre gyorsan meghívtuk õket inni valamit. Szóval bármire van esély, egy fogyatkozó levegõellátású túlzsúfolt szellõzõ nélküli beragadt liftben is lehet ismerkedni...  :jee:
Persze tipikus, hogy ilyen ziccert akkor kap az ember, amikor van már kedvese...  :ad:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

.Attila

Quote from: ShadowolfRészemrõl két feltétel lenne:
Ezesetben töröld lécci az Anime/Bakiparádé topicot :)

Moha

Quote from: TiaroPersze tipikus, hogy ilyen ziccert akkor kap az ember, amikor van már kedvese...  :ad:
Ez egyértelmû. Murphy sosem alszik.  :rolleyes:

Xipe

Quote from: TiaroNever give it up!
Csodák mindig vannak!
Ma például 20 percre beszorultunk a haverokkal egy liftbe három csinos kislány társaságában. Összesen tizen voltunk a hat személyes liftben, kb. 300 kg-al léptük túl a súlyhatárát a szegény szerkezetnek.  :lame:
Aztán a nagy ijedségre gyorsan meghívtuk õket inni valamit. Szóval bármire van esély, egy fogyatkozó levegõellátású túlzsúfolt szellõzõ nélküli beragadt liftben is lehet ismerkedni...  :jee:
Persze tipikus, hogy ilyen ziccert akkor kap az ember, amikor van már kedvese...  :ad:

Ilyenkor kell megadni gyorsan a mi telefonszamainkat vagy felhivni minket, hogy "menekitsunk ki" benneteket.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: XipeIlyenkor kell megadni gyorsan a mi telefonszamainkat vagy felhivni minket, hogy "menekitsunk ki" benneteket.
Támogatom az ötletet! :D

Tiaro

Quote from: XipeIlyenkor kell megadni gyorsan a mi telefonszamainkat vagy felhivni minket, hogy "menekitsunk ki" benneteket.

Nem élhetek ennyire vissza az önzetlenségetekkel... :D

Xipe

Quote from: TiaroNem élhetek ennyire vissza az önzetlenségetekkel... :D

de, hidd el nekem, visszaelhetsz vele.tobbszorosen ha esetleg voros haju a holgy.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: TitkosNem 100%, de az AnimeCon-on beszéltek róla, mint lehetséges A+-os anime. Egyébként megkérdezhetem, hogy honnan van az avatarod és az aláírásod? :)  (Úgy értem, melyik animébõl?)
Ultra Maniac. Kb 1 hónapja néztem végig, és bekerült a kedvenceim közé. :jee: Ha gondolod, olvasd el mit írtam róla.

Moha

Quote from: Xipede, hidd el nekem, visszaelhetsz vele.tobbszorosen ha esetleg voros haju a holgy.
Neked is tetszenek a vörös hajú lányok? Mert nekem nagyon bejön a természeres vörös haj! :)

zsozso

Nah csak szolok, bar biztos eszrevettetek mar, hogy az uj vason fut a rendszer :)
Death is the only redemption

Shadowolf

Quote from: zsozsoNah csak szolok, bar biztos eszrevettetek mar, hogy az uj vason fut a rendszer :)

\o/ :hail: \o/

Xipe

Quote from: zsozsoNah csak szolok, bar biztos eszrevettetek mar, hogy az uj vason fut a rendszer :)

imadunk zsozso.
ZSOZSO FOR PRESIDENT!!!!!!!!
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!

Tényleg gyorsabb lett! Köszönjük zsozso!

Kvikveg

Quote from: DamnatusHali!

Tényleg gyorsabb lett! Köszönjük zsozso!
Tenyleg!
(Hogy en milyen halatlan dog vagyok: most tunt fel, hogy nem tart hosszu ideig, amig letolt 1-1 oldalt...)
Koszonjuk, zsozso!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Tiaro

Quote from: MohaMert nekem nagyon bejön a természeres vörös haj! :)
Csatlakozom!
Meg a szõke is, a fekete is, na meg a barna, szõkés-barna, platinaszõke...
 :)

ja igen: :tezsvir: zsozso!

Djinn

Lenne egy hülye kérdésem:
Nem ismer valaki olyan zenekart, aki esküvõkön játszik? Épp azt keressük.
2-3 tagú kellene akik mindenféle zenét játszanak.
Elõre is köszi, ha valaki tud valamit!  :)

.Attila

:hail: to zsozso
Akkor ezért volt a leállás, vagy az is az uw volt?

Feldin

Quote from: katzNem Feldin flood lesz, hanem Fórum owned by Feldin felirat :rolleyes:
:D Azért ott még csak nem tartunk :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: Blimphát az ismerõsi körömben jelenleg csak 2 ember gondolkodik az öngyilkosságon emiatt az átkozott nap miatt... (persze csak egyikük gondolja komolyan, de majd jól pofánvágom, hátha észhez tér õ is) - szóval jelenleg eléggé egy sz@r napnak találom ezt a Valentin-napot, fõleg az ilyen mértékû agyondömpingezését, ami a mindenféle médiából folyik, ezzel is tökéletesen lerontva az egyedül élõk hangulatát... :ejj:
mellesleg én se vagyok oda a napért, de ha nem szólnának észre se venném, hogy Valentin-nap volt, egyszerûen át szoktam siklani fölötte... :rolleyes:
az meg hogy a szeretet ünnepe is lenne... hát én ezt még nem sok embertõl hallottam, de örülök, hogy vannak akik így gondokodnak, mint te Djinn. a környékemen egyértelmûen mindenkiben a párkapcsolatban élõké ill. a szerelmes ifjaké ez a nap. :)
A valentin nap szívás. Én is átfutná de mindig kilometeres tablakon hirdetik! :(
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s