Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Meske

Quote from: katzMeske: Te ugye franciát tanulsz? Mit jelent a Clarion pontosan? Az angolra fordított változatát nem tudom értelmezni :eeek:
Az lehet, hogy franciát tanulok, de még nem vagyok egy kétlábon járó szótárgép. Ezt a szót speciel nem ismerem. Nem lehet, hogy elírtad véletlenül? Ugyanis van egy ilyen szó:
clairon = trombita, trombitás


Hajas téma:
Egyszer oviban volt, hogy az egyik rövidhalyú lány csoporttársamnak odaszólt egy fiú, amikor mentünk ki a vécére, hogy most a lányoknak kell menni. És ezt azért mondta, mert a lány rövidhajúsága miatt azt hitte rá, hogy fiú. Erre én azóta nem nagyon engedem levágatni a hajam. Akkoriban olyan derékikérõ volt, de egyszer 6.-ban le kellett vágatni, de azóta növesztem, ami azt jelenti, hogy azóta max. 1-2 cm-er volt vágva belõle, de még így is iszonyat rövid. Valahogy nem akar nõni. Sõt inkább olyan mintha "csökkenne".
Én sem ettem még a hajamat álmomban. De változó hogy kibontva van, vagy összefogva. Viszont kócosságra nekem mindegy mert így is, úgy is összegubancolódik, ha nem csinálok semmit akkor is, méghozzá 2 másodperc alatt.
Egyébként én is sokat forgolódok ámomban.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Quote from: MeskeHajas téma:
Egyszer oviban volt, hogy az egyik rövidhalyú lány csoporttársamnak odaszólt egy fiú, amikor mentünk ki a vécére, hogy most a lányoknak kell menni. És ezt azért mondta, mert a lány rövidhajúsága miatt azt hitte rá, hogy fiú. Erre én azóta nem nagyon engedem levágatni a hajam.
Szó szerint ez történt velem is (fentebb említettem is az ovit) Tanuim vannak rá!!! Gyanus vagy te nekem. Lehet, hogy már meghaltam és te újraéled az életem?? :eeek:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Meske

Quote from: DjinnSzó szerint ez történt velem is (fentebb említettem is az ovit) Tanuim vannak rá!!! Gyanus vagy te nekem. Lehet, hogy már meghaltam és te újraéled az életem?? :eeek:
De az a lány nem én voltam, akinek mondták ezt a fiúk, hanem csak az ovitársam. És ebbõl vontam le a következtetést. Ja amúgy, ez után egy darabig csak szoknyát voltam hajlandó viselni. :p (azon az ovitársamon azon a napon éppen nadrág volt)


Nem lehet, hogy véletlenül csoporttársak voltunk az oviban? Nem laktatok esetleg akkor Debrecenben?

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Quote from: MeskeDe az a lány nem én voltam, akinek mondták ezt a fiúk, hanem csak az ovitársam. És ebbõl vontam le a következtetést. Ja amúgy, ez után egy darabig csak szoknyát voltam hajlandó viselni. :p (azon az ovitársamon azon a napon éppen nadrág volt)


Nem lehet, hogy véletlenül csoporttársak voltunk az oviban? Nem laktatok esetleg akkor Debrecenben?
Ja, az más. Akkor más éli az én életem  :rolleyes:
Hát ugye korunkból adódóan nehéz lett volna kivitelezni a dolgot.  :haha: Amikor én ovis voltam, akkor te még maximum egy terv voltál. Vagy az sem :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Meske

Quote from: DjinnJa, az más. Akkor más éli az én életem  :rolleyes:
Hát ugye korunkból adódóan nehéz lett volna kivitelezni a dolgot.  :haha: Amikor én ovis voltam, akkor te még maximum egy terv voltál. Vagy az sem :D
Hát azért azt sosem lehet tudni! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

katz

Quote from: MeskeAz lehet, hogy franciát tanulok, de még nem vagyok egy kétlábon járó szótárgép. Ezt a szót speciel nem ismerem. Nem lehet, hogy elírtad véletlenül? Ugyanis van egy ilyen szó:
clairon = trombita, trombitás
Igen elirtam. De ez elég fura. Netezés közben láttam egy igen érdekes FAMAS modot, ez egy francia gépkarabély. Utána néztem és ekkor jött föl ez a név, amit a francia katonák akasztottak rá, de a forrás szerint ez angolul "bulge"-ot jelent (dudor, kidudorodás, kihasasodás, duzzanat...) Nem lehet, h van más jelentése a francia szónak?

Moha

Quote from: DjinnAnimal egy állat. Csakis ezért lehet, hogy még velem van...   :rolleyes:  :haha:
Ez most asszociáció akart lenni a nick-jére? :haha:
Quote from: bpka000Meg nagyon kellemetlen szerelni vele (akadt már prociventibe...)
Jááááj!
Quote from: MeskeHát azért azt sosem lehet tudni! :D
Csókolom! Djinn kb. akkor volt ovis, mikor én születtem! :p

katz

Isten malmai lassan örölnek, DE ILYEN LASSAN??? :eeek: :grrr:
Eddig ugy, ahogy elvoltam a bürökráciával, de zsaruk túltesznek mindenen. Lusta dögök!!!!

Vmikor januárban, két nagyon fontos sikeres vizsgáim után megjutalmaztam magam.  Ez általában egy-egy kés szokott lenni, de idén egy gáz riasztót választottam. nem uccso sorban azért, mert endedély nélkül lehet tartani és egy 2000HUF-os csekkért lehet viselési engedélyt is kérni rá, azzal pedig lehet vele csöre töltve szaladgálni. Egy kicsit sokba fájt, de nem volt sokkal több, mint a kedvenc késem. Akkoriban nem volt túl sok idõm fegyverviselési engedélyt kérni rá, ezért átjegeltem a témát februárra. Addig engedély nélkül hordtam, de tél lévén, a kabát alatt nem tünt fel senkinek. Februárban betelefonáltam az illetékes rendörkapitányságra (Gödöllõ), h mi az eljárás. Õk közölték, h vigyem el a cuccot a Fegyverviszgáló Intézetbe (vhol a III. kerületi erdõség mélyén van) és vizsgáltassam be (2000HUF). Mondtam felejtsék el. Én jobban tudtam a jogszabályt, mint õk, de nem akartak hinni nekem. Szemetek. Legutobbi Kaliberben olvastam, h végre a rendõrök is felfogták a jgszabály jelentését.  Tegnap, bár bal lábbal keltem fel, gondoltam nekifutok mégegyszer. Utánnajártam netes fegyverfórumokon, mi az átlagos szivatása az ügyintézõknek és nekivágtam meglovagolni a Tevét. A Rendõrpalotába érve elég kellemetlen látvány fogadott. A fémkersõ detektoros kapu épp egy embert sípolt ki. Gondoltam minden mindegy alapon elrejtettem egy "csöppet" túlméretes bicskám a táskámban, hátha nem találják meg (inkább, mint hogy megbirságoljanak a viseléséért). Odaléptem a kedves, barátságos kapus sráchoz és elõadtam mi járatban vagyok. Megnézte a stukkert, de nem kutakodott a táskámban, szerencsére. A kapu persze így is sípolt rám. Srác kérdezte van e apró nálam. Én pedig lemutattam fényes fekete bakancsomra. Acélbetétes? - kérdezte. Még szép aranyom. Adott egy sorszámot én meg gyõztem felhajtani a megfelelõ ablakot. Vmi idióta, átláthatatlan rendben vannak és van vagy 15. Persze nem dolgoztak csak 4-nél. Jellemzõ. Burokrácia. Már akkor nem tetszett az egész. Ahhoz képest, h az egész heti nyitvatartásuk hétfõ és szerda délelõttre korlátozódik elég túlméretezett. Sztem kifogtam a leggyökerebb ügyintézõt. Olyan lekezelõ volt az elején, mintha egy "terepgatyás paraszttal" szövegelne. kitöltöttem a papírokat és indultam befizetni a csekket, amikor pár pillanat múlva ügyintézõ elvtárs felpattant a helyérõl és odarohnt hozzám, azt ordítozva:
"Ne fizesse be"
WTF? - néztem rá bután.
Maga nem ide tartozik
WTF állásban maradtam. Mondom: ideiglenes lakcím: Bp + teve utca egyben Pest megyei RFK is és seholfalva is Pest megyében van
De az nem számít, meg bal, meg blabla, meg anyámkinja, meg izé és nekem az illetékes kapitányságon kell elintéznem, meg különben is nincs elég adat a garanciapapíron meg ilyenek. Mondom: minden szükséges adat rajta van a fegyveren. 2De a fegyvert nem tom lefénymásolni." - replikázott. Ó,h nyald meg a tököm. :grrr: Legyen. Otthagytam Tusko Hopkinst és felkerestem a kereskedõt (Fõvadászbolt, József krt), h ugyan vezessék már rá a hiányzó adatokat a papírra. Elõadtam nekik a velem történteket. Az éppen ott tarozkodók jót röhögtek rajta. Az egyik elmondta, h ment elöltöltös "csuzlit" engedélyeztetni (gondolom egy régi western stílusú revolvert, v egy régi hadipuska replikát), az ügyintézõ meg kérdezte,
- Páncélben tartja e a töltényeket. - Báááz.
- Az elöltöltösnek nincs tölténye. Lövedéke van.
- De azt is elzárva kell tartani
- A lövedék egy sima olomgolyó, amit akár horgászboltban is lehet kapni. - Na faszikának ez már sok volt. User IQ is too low. Gyorsan elliftezett a fönökéhez kérdezni mi van. 20 perc után visszajött és sürû bocsánatkérésak közepette elintézte a dolgot. És ilyenek intézik a fegyverekkel kapcsolatos adminisztrációt. Sztem még azt sem tudják melyik végén kell fogni a fegyvert. Ezek után nekem senki ne mondja, h a rendörviccek nem jogosak.
A kereskedõ némi rendõranyázás kiséretében rávezette a kért adatokat. Szeretem azt a helyet, nem éppen a legolcsobb a városban, de nagyon barátságosak és segítõkészek.

Ma nekifutottam a köv körnek. Lebuszoztam Gödöllõre (kb 40-50 perc a Népstadionból). Fogadási idõ: 13-15 Érkezésem ~13:30 A portán közölték, h csak 4-en várakoznak elõttem. Az nem gáz gondoltam. Valójában ketten már bent voltak és csak 2 várakozó volt. Gondoltam pikk-pakk meglesz. Szép lassan behivták az elõttem lévõket, de én vhogy csak nem akartam sorra kerülni. 14h körül már csak én várakoztam ott. 14:10-kor (röpke 40 perc várakozás után) odajött hozzám a portásnõ és közölte, h hamarosan behívnak, csak most papírmunkát intéznek. Akkor már úgy voltam, h a fejem akartam verni a falba levezetésképpen, vagy a titkárpicsákat halomra lõdözni esetleg egymás után mindkettõ. A teve utcában legalább 10 perc alatt kidobtak, itt meg 40 perce rám se bagóznak :grrr: kb 14:20-kor (50 perc múltán) jelezték, h bemehetek. Szerencséjük, h kedvesek és barátságosak voltak. Asszem, ha kikapok még egy olyan faszjankót, mint a rendõrpalotában, akkor ráborítom az asztalt. Akkor már eléggé el voltam szálva a sok várakozás miatt. :grrr: Elbeszélgettem a nõvel, h mi is volt a helyzet a múlt hónapban (ld.: feljebb). Hát egy "picurkát" másképp értelmezte az egyetlen hatályos jogszabályt az ORFK meg a megye, aztán a sok panaszbejelentés meg per fenyegetés miatt az ORFK helyretette a megyeieket mindenütt. Gratulálok. Tudom, h abberrált egy fegyvertörvényünk van, tanulmányoztam, de az már egy "kicsit" az abszurd humor felé tendál és én ha lehet nem akarok Mr Bean-t jáccani. Az öregeim szóhasználatával élve: "Itt kellene atomot robbantani"
10 perc alatt elintéztem mindent, elvileg 2 hét múlva mehetek vissza ha megkapom a zengedélyért a tanácstul. :rolleyes:  A tevéknek 30-60-70-80 nap míg kipostázzák, a jogszabályban elõírt 30+30 napot maximálisan kihasználják. nehogymá a sok bunkó, mind stukkerrel szaladgájjon má... Ennyi elõnye van a helyieknek. Megyek rendõrvicceket olvasgatni...

katz

Quote from: MohaEz most asszociáció akart lenni a nick-jére? :haha:
Nem, az éjszakai teljesítményére utal ;)

Mattanja

Quote from: katzNem, az éjszakai teljesítményére utal ;)
:ejnye: Ez durva volt! :)
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

.Attila

Quote from: Blimpkapuera
Capoeira? Az igen, az nem egy könnyû harcmûvészet. Bár azért megjegyezném, hogy ott nem szokás tökönrúgni (bár ez még lehet), de könyökölni pláne nem ;)
Nekem borzalmas hajam, azt még növeszteni is? Isten ments.
Haj témáról jut eszembe, hogy általánosban az egyik fiú öngyújtóval szórakozott egy lány háta mögött, hogy mindjárt meggyújtja a haját. Meg is gyújtotta. Gyorsan eloltotta, aztán volt egy kis bûz :)

Darkstar

Quote from: katzNem, az éjszakai teljesítményére utal ;)

 :lol:  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Animal

Quote from: katzNem, az éjszakai teljesítményére utal ;)

Hát...  :lol:  :merci:

Animal

Quote from: katzIsten malmai lassan örölnek, DE ILYEN LASSAN??? :eeek: :grrr:
Eddig ugy, ahogy elvoltam a bürökráciával, de zsaruk túltesznek mindenen...  Megyek rendõrvicceket olvasgatni...

Azért az okmányirodásokat se kell ám félteni! Van egy kisteherautóm, aminek 4 éve betelt a forgalmija, szóval ki kellett cserélni. Kicserélték. 2 évvel késõbb a forgalmi vizsgán csak egyéb juttatás (hmm) fejében ment át az autó, mert az alvázszáma nem az volt, mint ami a forgalmiban szerepelt  :wtf:
Felkerestem õket és elküldtek körbejárni fél Pest megyét, aminek az lett a vége, hogy újra kellet volna vizsgáztatni az autót a Közlekedési Fõfelügyeleten. 2 nappal a vizsga után újra, mégegyszer annyi pénzért  :confused:  :fuk-u:
No most én nem vagyok egy harcias típus, de ettõl az lettem átmenetileg. Írtam nekik hivatalos levélkét, hogy mér' nekem kell szívni azért, mert õk 1 karaktert kifelejtettek? Aztán 2 hét múlva válaszoltak, hogy amikor nekem megfelel, fáradjak be hozzájuk. Befáradtam, 5 perc alatt készen voltunk.

Kérdés: ha ezt így is lehet, akkor miért nem így csinálják??? Nekik is jobb lenne, mert behergelõdött ügyfelek helyett normális emberekkel lehetne dolgozniuk.  :confused:

Dragon

Erre csak ennyit tudok mondani:
Isten majmai lassan megõrülnek.

Egyébként nem, nem lenne jobb a mindenféle hivatalban dolgozóknak alapból normálisan kezelni az embereket, õk ezt élvezik!
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Pirula

Quote from: bpka000Erre csak ennyit tudok mondani:
Isten majmai lassan megõrülnek.

Egyébként nem, nem lenne jobb a mindenféle hivatalban dolgozóknak alapból normálisan kezelni az embereket, õk ezt élvezik!
Ne általánosítsunk kérem! Anyám történetesen a helyi polgármesteri hivatalban melózik, és ott kezeli a szociális támogatásra szorulók ügyeit. Azért nem habostorta meló az ha az emberhez bemegy egy matarészeg ember munkanélküli segélyért és a széken ülve összehugyozza magát. És akkor ez az a típus aki nem áll neki balhézni, meg fenyegetõzni ilyen-olyan összeköttetésekkel meg kirúgatással.

Manu

Quote from: BonciHaj témáról jut eszembe, hogy általánosban az egyik fiú öngyújtóval szórakozott egy lány háta mögött, hogy mindjárt meggyújtja a haját. Meg is gyújtotta. Gyorsan eloltotta, aztán volt egy kis bûz :)

Nálunk ezt a technika tanár játszotta el. Õ nem oltotta el, hanem jót röhögött. Mi meg akkor röhögtünk, amikor fegyelmivel, azonnali hatállyal elbocsátották :D

Dragon

Quote from: PirulaNe általánosítsunk kérem! Anyám történetesen a helyi polgármesteri hivatalban melózik, és ott kezeli a szociális támogatásra szorulók ügyeit. Azért nem habostorta meló az ha az emberhez bemegy egy matarészeg ember munkanélküli segélyért és a széken ülve összehugyozza magát. És akkor ez az a típus aki nem áll neki balhézni, meg fenyegetõzni ilyen-olyan összeköttetésekkel meg kirúgatással.
A szociális szféra tényleg más. Ott ugye nem lehet mindenféle pénzt kérni az ügyintézésért az embernek, ott adni kell neki.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Animal

Quote from: PirulaNe általánosítsunk kérem!

 :zen:

Természetesen nem szabad általánosítani. Az útlevelet például egészen gyorsan sikerült elintéznem (1 hét alatt ki is postázták). Inkább csak nem értem, hogy miért küldözgetik az embert máshová, ha ott is elintézhetõ (sõt, CSAK OTT intézhetõ el) valami.  :confused:

Kicsit olyan, mint a (mindenki által ismert) mosoly esete:
Ha rámosolyogsz valakire és visszamosolyog rád, egybõl jobban érzed magad (pl. egy boltban vagy egyéb szolgáltatás igénybevételekor). Nem került senkinek semmibe, mégis valahogy jobb lett mindenkinek.

Hungarian version: Bemész a boltba köszönsz - nem köszönnek vissza. Kérsz valamit az eladótól, aki úgy viselkedik veled, mintha bazi nagy szivességet tenne neked azzal, hogy kiszolgál (nem mintha nem ezért fizetnék). stb, stb...

DE, most sem általánosítani szeretnék, bár tény, hogy nem egyedi az eset.  :ejj:

Meske

Quote from: katzIgen elirtam. De ez elég fura. Netezés közben láttam egy igen érdekes FAMAS modot, ez egy francia gépkarabély. Utána néztem és ekkor jött föl ez a név, amit a francia katonák akasztottak rá, de a forrás szerint ez angolul "bulge"-ot jelent (dudor, kidudorodás, kihasasodás, duzzanat...) Nem lehet, h van más jelentése a francia szónak?
Szótárban néztem meg, s ott csak ez a két jelentése volt. De ettõl függetlenül persze lehet, hogy mást is jelent, nem tudom...

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Pirula

Quote from: AnimalHungarian version: Bemész a boltba köszönsz - nem köszönnek vissza. Kérsz valamit az eladótól, aki úgy viselkedik veled, mintha bazi nagy szivességet tenne neked azzal, hogy kiszolgál (nem mintha nem ezért fizetnék). stb, stb...

DE, most sem általánosítani szeretnék, bár tény, hogy nem egyedi az eset.  :ejj:
Persze, nekem is vannak ilyen élményeim, fõleg a tanulmányi osztályunkon mennek olyan dolgok hogy elhagyom az agyam. Pl.: az ideiglenes diákigazolványomat csak addigra tudták elintézni mire megjött a végleges. Ez is volt vagy 2 hónap. Nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek. Gyõrön kívül az ország minden egyetemi/fõiskolás városában nagyjából normálisan meg tudják szervezni az ügyintézést. De itt...

Manitu

Quote from: PirulaPersze, nekem is vannak ilyen élményeim, fõleg a tanulmányi osztályunkon mennek olyan dolgok hogy elhagyom az agyam. Pl.: az ideiglenes diákigazolványomat csak addigra tudták elintézni mire megjött a végleges. Ez is volt vagy 2 hónap. Nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek. Gyõrön kívül az ország minden egyetemi/fõiskolás városában nagyjából normálisan meg tudják szervezni az ügyintézést. De itt...
Nehogy azt hidd! Veszprémben is vannak bajok, bár én igazán nem panaszkodhatok, mert az összes szak közül az infósok ügyintézõje a legnormálisabb !
 :hail:
Viszont nem az ideiglenes diákodat csinálták meg késõn, hanem a rendeset korán, az mifelénk legalább egy fél év mire megjön :D


Pirula

Quote from: ManituViszont nem az ideiglenes diákodat csinálták meg késõn, hanem a rendeset korán, az mifelénk legalább egy fél év mire megjön :D
Akkor inkább sunnyogok csendben. :D

Damnatus

Hali!

Csak hogy tudd, az ELTE is nagyon xar ügyintézésben! Sõt, extra xar!

.Attila

Quote from: AnimalKicsit olyan, mint a (mindenki által ismert) mosoly esete:
Ha rámosolyogsz valakire és visszamosolyog rád, egybõl jobban érzed magad (pl. egy boltban vagy egyéb szolgáltatás igénybevételekor). Nem került senkinek semmibe, mégis valahogy jobb lett mindenkinek.
Na így mûködik Japán, csak ezt sokan negatívumnak vélik, mert a japánok meg sosem mutatják ki a valódi érzelmeiket, inkább mindig udvariasak.

Manu

Quote from: BonciÉs vannak az olyanok, akik egy stílus nem túl régi változatait szeretik, de a túl régieket nem. Nemtok most jó példát mondani. Az Atom-ot még nem láttam, de nem valószínû, hogy tetszene, mert szinte minden régi anime elriaszt.

Én úgy tapasztaltam magamon, hogy eleinte én is mindig az újabb alkotásokat kedveltem, de ahogy elmélyültem a stílusban, vagy abban a dologban, amivel foglalkoztam, mindig eljutottam a gyökerekig, amik lehet nem lettek a kedvenceim, de megszerettem õket. (Pl.: Amikor "komolyan" elkezdtem zenét hallgatni, akkor Snap-et, C&C Music Factory-t, De La Soul-t, Run DMC-t, meg MC Hammer-t halgattam, valamikor '90 tájékán. Most Oscar Petersonnál tartok.)

.Attila

Akkor kicsit pontosítok: ami '60-as, '70-es években készült, az már nálam necces lehet, így értettem a régit ;)

Feldin

Quote from: Blimpén egy kicsit maradi vagyok, és felfogom a tisztelet jegyeként a magázódást, csak azt várom el, hogy akit magázok is magázzon vissza, vagy ne "pofátlanul" tegezzen le. engem kicsit zavar a túl sok tegezõdés mostanában, de lehet hogy idõvel teljesen kiszorul a nyugati minta miatt a magázás...
Egyetértek Blimp!
Szomorú lenne. Nekem nagyon is hiányozna.
Ez egy kellõ távolságot tart fenn a felek közt.
Ha nem ismersz valakit pofátlanság letegezni.
Ugyebár a japánban is van udvarias és tegezõ forma.
Csak ott még durvábban, és a tegezõ már nagyon nagyon közvetlen.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Djinn

Quote from: FeldinEz egy kellõ távolságot tart fenn a felek közt.
Megkérdezhetem, hogy minek az ilyenfajta távolság? Az emberek már így is éppen elég távol vannak egymástól. Sajnos.:(
Ezek csak nyelvi dolgok. Azért mert valaki tegez, attól még nem akar egybõl belemászni az életedbe. Ez csak egy szokás.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Meske

Quote from: DjinnMegkérdezhetem, hogy minek az ilyenfajta távolság? Az emberek már így is éppen elég távol vannak egymástól. Sajnos.:(
Ezek csak nyelvi dolgok. Azért mert valaki tegez, attól még nem akar egybõl belemászni az életedbe. Ez csak egy szokás.
Ezzel én is egyetértek!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.