Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

animoni

Quote from: EmarsharaeHa kéri, megteszem, de akkor is a saját véleményemet tudom nyújtani, és nem fogok hazudni, mint ezt már mondtam. (Legyen az pozitív vagy negatív.)
Szeretem az olyan emebereket, mint te. Mindig mgmondják az igazat és nem köntörfalaznak. Én is ilyen vagyok, igaz nekem ebbõl elég sok károm származott már. De nem voltam hajlandó feladni, néhány rinyálos kis csaj miatt(akik ráadásul én korom belik is) azt, hogy megmondjam az igazat a szemükbe.

Quote from: EmarshareAz avatarod lehet a félreértés fõ forrása, ha nem tévedek.
Az avatarom??? HELLSING RULEZ!!!!!!!!! :kiraly:  :gevumezs:  :hopp:  :whoah:  :lol:  :cool:
Quote from: katz1. ld.: "Vitám" Shiroial
2. A neved lehente vmi anime szóból képzett dolog is. (én is erre gondoltam elõször) Most már legalább tudjuk hogy hívnak.
3. Miért nem raktál fel korábban képet magadról? Egészalakos még jobb. Aktért még címet is adtam volna hová gyere. Cicalányos cosplayesért meg én mentem volna házhoz
Vitám Shiroiaol:Ebben a topicban keressem?
2: Erre még nem is gondoltam, de most, hogy mondod :lul:
3:Mert nincs normáli egész alakos kép rólam, de most tök komolyan!!! De ha lesz teszek fel.HÉ! ezek szerint mégse voak annyira ronda azon a képe :p COOL!
A teljes nevem Tóth Anikó Mónika.
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Xipe

Quote from: katzMi az a TV?
Na mivel butították a népet? Betiltották az animéket és mehetünk földalatti ellenállócsoportnak? Ki válalaja az öngyilkos terrorista merényletet az RTL székháza ellen?

nekem itt van a szomszedban, majd atsetalok.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Darkstar

Quote from: BonciKíváncsi vagyok, ki olvasta végig a postomat:
Most a Balázs Show, a Mónika Show, valamint a Fókusz néhány adásáért és a mûsorajánlat miatt lett elsötétítve az RTL Klub 2 órára.

Elolvastam a postodat. Viszont a barátok közt elõtt 20:20-tól 15 percre a Közellenség miatt sötétítettek. Ha már ezek miatt megtették (ugyanazzal az indokkal, ami miatt az Inut is feljelentették) szvsz elõbb utóbb az IY miatt is feketeség lesz.
Ed: Megint sötétítve vannak, most az "Elit harcosok" miatt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

Quote from: katz1. ld.: "Vitám" Shiroial
2. A neved lehente vmi anime szóból képzett dolog is. (én is erre gondoltam elõször) Most már legalább tudjuk hogy hívnak.
3. Miért nem raktál fel korábban képet magadról? Egészalakos még jobb. Aktért még címet is adtam volna hová gyere. Cicalányos cosplayesért meg én mentem volna házhoz :D

talan pont ezert nem tette meg.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Emarsharae

Ok, megesik, hogy nyers vagyok, ez tény.
Divatfújoló? Nem. Cinikus feletehetõleg annál inkább.
Mondtam, azért utáltam meg mindazon divatdepiseket és divatöngyilkosokat, mivel én is voltam depressziós - sõt egyéb is, átmentem pár kellemetlen dolgon - ezért azt, aki ezt csak divatból csinálja, mélyen elítélem.
Hogy leírjam a különbséget: lehet drámázni azért, mert megvágtad az ujjadat és lehet drámázni azért, mert hasbaszúrtak.
Szóval sajnálom hogy megsértettelek, de mikor a divatdepizést említettem, nem (feltétlen) rád gondoltam, hiszen nem ismerlek még annyira
Emellett a verseknél sem gondoltam feltétlen erre, hiszen azt mondtam, ettõl még elolvasom egy versed, csak ahogyan bevezetted, hogy olvassam el, nagyon nem tetszett. (Azaz ugyanúgy, mint a divatdepisek többsége.)
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Moha

Quote from: Xipenekem itt van a szomszedban, majd atsetalok.
Oké, de elõtte nem árt egy kicsit gyakorolni! :D

Xipe

Quote from: MohaOké, de elõtte nem árt egy kicsit gyakorolni! :D

en inkabb arra gondoltam hogy felberlek valami kolykot a jatszoterrol es megkerem menjen be es nyomja meg a piros gombot.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: animoniVitám Shiroiaol:Ebben a topicban keressem?
2: Erre még nem is gondoltam, de most, hogy mondod :lul:
3:Mert nincs normáli egész alakos kép rólam, de most tök komolyan!!! De ha lesz teszek fel.HÉ! ezek szerint mégse voak annyira ronda azon a képe :p COOL!
A teljes nevem Tóth Anikó Mónika.
1. ööö nem tom, lehet. Nála is felmerült ez a nemi identitás tudat zavar és annak kapcsán vitázgattunk fórumon/msn-en...
3. Legegyszerûbb: gyere meetre és lefényképezünk. Ronda? Nézd meg Xipe képeit, nem csoda, h símaszkban jár, nincs vmi nagy önértékelése/önbizalma (mondjuk meg tudom érteni) vagy nézz be az önarcképcsarnokba és nézd meg miket szokott Baldy fölrakni magáról.
Egy pohár vodka után egész helyes vagy azon a képen, még 1-2 és Victoriának nézlek :D

Xipe

Quote from: katz1. ööö nem tom, lehet. Nála is felmerült ez a nemi identitás tudat zavar és annak kapcsán vitázgattunk fórumon/msn-en...
3. Legegyszerûbb: gyere meetre és lefényképezünk. Ronda? Nézd meg Xipe képeit, nem csoda, h símaszkban jár, nincs vmi nagy önértékelése/önbizalma (mondjuk meg tudom érteni) vagy nézz be az önarcképcsarnokba és nézd meg miket szokott Baldy fölrakni magáról.
Egy pohár vodka után egész helyes vagy azon a képen, még 1-2 és Victoriának nézlek :D

kosz cicus, rendes vagy.
_(๏̯͡๏)_

Emarsharae

Quote from: Xipekosz cicus, rendes vagy.
Na és pl belém hogy imádkoznád azt az 1-2 vodkát?
Mellesleg most akasztom fel magam, mert a szolgáltató megint kitörölte a homepagemet, közli hogy már regisztráltam a helyet, de nem enged fel, mert szerinte ez a név nem létezik. Kicsit... unom már hogy havonta egyszer eljátssza ezt velem.
Tud valaki ajánlani valami jobb helyet? Ja, tár kizárva, azzal a gépem nincs kibékülve. Ne kérdezzétek, miért.
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Xipe

Quote from: EmarsharaeNa és pl belém hogy imádkoznád azt az 1-2 vodkát?
Mellesleg most akasztom fel magam, mert a szolgáltató megint kitörölte a homepagemet, közli hogy már regisztráltam a helyet, de nem enged fel, mert szerinte ez a név nem létezik. Kicsit... unom már hogy havonta egyszer eljátssza ezt velem.
Tud valaki ajánlani valami jobb helyet? Ja, tár kizárva, azzal a gépem nincs kibékülve. Ne kérdezzétek, miért.

miert kene beledvarazsolnom?
kirakom az asztalra oszt megoldod magadtol.

sot, otthagyom az uveget, hatha utana akarsz majd tolteni magadnak.
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: animoniAz avatarom??? HELLSING RULEZ!!!!!!!!! :kiraly:  :gevumezs:  :hopp:  :whoah:  :lol:  :cool:
Hehe, szeretem az ilyen megnyilvanulasokat. :D

A kepen meg teljesen normalisan nezel ki, nem tudom miert aggodsz.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: KvikvegA kepen meg teljesen normalisan nezel ki, nem tudom miert aggodsz.

Csak a szokásos :) Vannak a szégyentelenek (Baldy, Sephiroth etc.) és akik "csúnyák, nem néznek ki jól", etc.. (sokan)  :rolleyes:

roderick

Quote from: EmarsharaeTud valaki ajánlani valami jobb helyet? Ja, tár kizárva, azzal a gépem nincs kibékülve. Ne kérdezzétek, miért.

Mondjuk sokat segítene, ha tudnánk ki az a szolgáltató aki ezt csinálja, nehogy azt ajánljam... de amúgy ilyen ingyenesek közül eddig nekem az uw-vel semmi bajom nem volt, egyedöl talán az ip-cím ellenörzéssel kekeckedett, meg lehet popup reklámot választani is, amit meg firefox úgyis blokkol. (jameg külföldröl nem lehet elérni, de ha magyar a site akkor végülis mindegy)
De freewebbel se volt nekem komoly bajom, csak valami keverés van a php részével, de ez viszont megy külföldre is.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

sirtomi

Quote from: RouninCsak a szokásos :) Vannak a szégyentelenek (Baldy, Sephiroth etc.) és akik "csúnyák, nem néznek ki jól", etc.. (sokan)  :rolleyes:
Én sem tettem fel még magamról képet, de lehet hogy teszek majd.
Inkább nem írok majd semmilyen jelzõt hozzá :)

katz

Quote from: Xipekosz cicus, rendes vagy.
Nekem még mindig nagyon fura, h leszoktál az "Ezért meghalsz"-okról. Annyira hangulatos volt :D

katz

Quote from: animoniSzeretek képeket nézegetni,csak a tükörképemet nem :)
Errefelé mindenkinek olyan hatalmas önértékelése van...

Emarsharae

Quote from: Xipemiert kene beledvarazsolnom?
kirakom az asztalra oszt megoldod magadtol.

sot, otthagyom az uveget, hatha utana akarsz majd tolteni magadnak.
Nagyon ritkán iszom. Ha mégis, akkor keveset, és max Absinthe-ot, vagy valami krémlikõrt választok, mert válogatós vagyok. De errõl már volt szó.

Xipe

Quote from: EmarsharaeNagyon ritkán iszom. Ha mégis, akkor keveset, és max Absinthe-ot, vagy valami krémlikõrt választok, mert válogatós vagyok. De errõl már volt szó.

ha mar Absinthe akkor legyen eredeti, de azt mar hol lehet kapni manapsag megfizetheto aron?
_(๏̯͡๏)_

Emarsharae

Quote from: Xipeha mar Absinthe akkor legyen eredeti, de azt mar hol lehet kapni manapsag megfizetheto aron?
Budapest, Oktogon, Burger King mellett az ajándék avagy italboltban.

Xipe

Quote from: EmarsharaeBudapest, Oktogon, Burger King mellett az ajándék avagy italboltban.

ismerem a helyet.
vettem is ott.
nem volt valami fenyes.
_(๏̯͡๏)_

Emarsharae

Quote from: Xipeismerem a helyet.
vettem is ott.
nem volt valami fenyes.
Melyik tipus?

sirtomi

Quote from: EmarsharaeNagyon ritkán iszom. Ha mégis, akkor keveset, és max Absinthe-ot, vagy valami krémlikõrt választok, mert válogatós vagyok. De errõl már volt szó.
Én még sosem ittam Absinthe-ot, de a Vodkát viszont szeretem  :D

Melyik típust ajánlanád egy kezdõ kostolónak?

Emarsharae

Quote from: sirtomiÉn még sosem ittam Absinthe-ot, de a Vodkát viszont szeretem  :D

Melyik típust ajánlanád egy kezdõ kostolónak?
Hát... ha el tudod készíteni, vagy pl gyümölcslével (ajánlom a narancsot, ananászlével semmiképp!) akarod vegyíteni higítás céljából, akkor van 2 dl-es, 1:10-hez higítást igénylõ "sûrítmény".

Ha nem tudod/nem akarod saját magad elkészíteni, akkor vannak likõrök meg gondolom normális, megfelelõre higított változatok. Van ha jól emlékszem, fekete is, de olyat még nem próbáltam. Emellett asszem most van 190 Forintért akcióban valami... buborékos változatban, ha nincs 2000 Forintod a sûrítményre vagy 5-6 ezred a többire, akkor azt ajánlom, igazán nem rossz.

És mielõtt kérdezed, elkészítés: (a 2dl-eshez)
pohárba teszel valamennyi vizet (általában fele-fele vagy 1/3 A., 2/3 víz arányban szoktam higítani), majd a pohár tetejére teszel egy kanalat, benne az ital mennyiségétõl függõen 1-2 kockacukrot, ráöntöd az Absinthe-ot, megvárod amíg lecsurog a pohárba, a maradékot meg beszívja a kockacukor, majd meggyújtod (pirománok elõnyben!), megvárod amíg elalszik, a cukor pépes lesz és karamellás, majd szépen belekevered a lötyibe - és fogyasztod.

animoni

Quote from: katzEgy pohár vodka után egész helyes vagy azon a képen, még 1-2 és Victoriának nézlek :D

És azt a pohár vodkát ki issza meg te vagy én????Ja és fajtája?
Bár én a Bailys-t szeretem!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Emarsharae

Quote from: animoniBár én a Bailys-t szeretem!
Én is.

katz

Quote from: animoniÉs azt a pohár vodkát ki issza meg te vagy én????Ja és fajtája?
Nekem mindegy. Fajta? Bármilyen minõségi jó, minimum Kalinka szint. nem szeretem a pancsolt lõréket.
Quote from: animoniBár én a Bailys-t szeretem!
Az is jó.

Ramiz

Quote from: EmarsharaeMajd ha lesz az illetõnek nyomós oka, összevart hege, kimosott gyomra, pszichológusi beutalója vagy sírköve, hiszek neki. Addig viszont marad a méla undor és/vagy a körülröhögés.
Mellesleg a divatdarkosokat és divatgótokat is utálom. Csak hogy érthetõ legyek.
A post elejével egyetértettem, de ezzel a résszel már nem. Egyrészt attól még nem lesz elfogadható indoka, hogy felvágja a kezét vagy hipót iszik (egy "poénból depressziós" tini is megcsinálhatja, ismerek ilyet, persze ügyelt rá, hogy túlélje, és baromi büszke rá :D ), másrészt más ember bõrébe nem lehet belebújni, ha egészséges, van családja és iskolába tud járni, de aznap elfelejtette felhívni a barátja/barátnõje, és emiatt úgy érzi, neki már nem érdemes élni, akkor csináljon magával, amit akar, nem lehet rá azt mondani, hogy ez nem igazi érzés. Másképp: van, hogy az ember tényleg maga alatt van, azzal a biztos tudattal, hogy nincs komoly baja, azaz érzelmileg szarul van, holott az értelem tudja, hogy nem kéne. Szóval JK örökbecsûjével élve: Ne ítéltess, és fölötted sem ítéltetnek.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: roderickMondjuk sokat segítene, ha tudnánk ki az a szolgáltató aki ezt csinálja, nehogy azt ajánljam... de amúgy ilyen ingyenesek közül eddig nekem az uw-vel semmi bajom nem volt, egyedöl talán az ip-cím ellenörzéssel kekeckedett, meg lehet popup reklámot választani is, amit meg firefox úgyis blokkol. (jameg külföldröl nem lehet elérni, de ha magyar a site akkor végülis mindegy)
De freewebbel se volt nekem komoly bajom, csak valami keverés van a php részével, de ez viszont megy külföldre is.
Az erdekes, ugyanis noverem Nemetorszagbol latja az uw-s lapomat.

Abszint. Legalabbis regen igy irtak.
Baileys. Ezt most is igy irjak tudtommal. Ez szinte az egyetlen alkoholos cucc, amit hajlando vagyok meginni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Emarsharae

Quote from: RamizA post elejével egyetértettem, de ezzel a résszel már nem. Egyrészt attól még nem lesz elfogadható indoka, hogy felvágja a kezét vagy hipót iszik (egy "poénból depressziós" tini is megcsinálhatja, ismerek ilyet, persze ügyelt rá, hogy túlélje, és baromi büszke rá :D ), másrészt más ember bõrébe nem lehet belebújni, ha egészséges, van családja és iskolába tud járni, de aznap elfelejtette felhívni a barátja/barátnõje, és emiatt úgy érzi, neki már nem érdemes élni, akkor csináljon magával, amit akar, nem lehet rá azt mondani, hogy ez nem igazi érzés. Másképp: van, hogy az ember tényleg maga alatt van, azzal a biztos tudattal, hogy nincs komoly baja, azaz érzelmileg szarul van, holott az értelem tudja, hogy nem kéne. Szóval JK örökbecsûjével élve: Ne ítéltess, és fölötted sem ítéltetnek.
Na akkor...
Ezt arra értettem, aki az öngyilkossággal fenyegetõzik.
A depresszió okával amit leírtál, egyetértek, tehát nem mindegy, miért depizik valaki, ez is tény. Ha olvastad, láthattad, hogy az elsõ helyen az idézetemben a nyomós ok szerepel.
A divat öngyilkosságról gondolkodás (az ilyenek nagy része nem teszi meg), vagy csak azért, mert a barátnõje/barátja nem hívta ma fel, vagy szakítottak... még nem érzem hogy elég indok lenne az öngyilkosságra.
És ha öngyilkossággal fenyegetõzik valaki... Van egy barátom, aki havonta egyszer közli velem, õ most megy és öngyilkos lesz, mert xy problémája van. És eddig még sose tette meg, csak én nem tudtam emiatt rendesen kialudni magam, gyomorgörcsöm lett meg amit akarsz, mert mi van, ha most tényleg megteszi. Emellett több barátnõmet fenyegette már meg az exbarátja hogy öngyilkos lesz, mert féltékeny/szakított vele. Ezek után elegem van az öngyilkossággal fenyegetõzõkbõl, ahogy fentebb olvashattad a tõlem származó idézetben, és a divatöngyilkosok és a divatdepisek sincsenek nálam ezeknél jobb rangsorban.

Ja, és igen, komolyan mondtam: ameddig nem tudod, milyen (kellemetlen, hogy mást ne mondjak) következményei vannak egy félresikerült/nem sikerült (vagy éppen sikerült) öngyilkosságnak, és mégis azzal fenyegetõzöl (de csak fenyegetõzöl!), körülröhöglek kegyetlenül, bárki is vagy.