Main Menu

Esetleges rendelések

Started by .Attila, 2003-12-04, 23:28:23

Previous topic - Next topic

kisvirag

áá, se tüzünk, se vasunk nincs :)

én meg botor lennék széttépni téged, mikor a véred ennél sokkal értékesebb :)

nyami :hehe:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Yakumo

Quote from: kisviragén meg botor lennék széttépni téged, mikor a véred ennél sokkal értékesebb :)

nyami :hehe:

uh... tényleg vámpír ez a lány...  :lol:  :cool:

katz

Quote from: YakumoAnyám! :eeek: Ti tûzzel vassal véditek a PONTOS neveteket úgy látom :)
Yakumo ígérni a jövõben ezt tiszteletben tartja! Fõleg, hogy ha nem, akkor úgy látom kisvirag széjjel tép, katz meg nem rendel nekem többet.   :bruhuhu:  :haha:
Gondolod meguszod ennyivel, préda?
Quote from: Yakumouh... tényleg vámpír ez a lány...  :lol:  :cool:
Még szép. Gondolod egy közönséges vámpirutánzat megfelelne egy vadásznak?!

Necrid^

Quote from: katzGondolod meguszod ennyivel, préda?
:haha: katz a gonosz :haha:
Amugy kérdés: mikor várható kb a cucc meg érkezését? 2-3 hét kb?
(u.i: Érdekes ez a könyv katz most tartok a 50 oldalnál)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Yakumo

katz nem gonosz, csak dark humorát egy ereje teljében lévõ Predatortól vette :jee:
?: hatalmas nyomozói ösztönöm azt súgja, hogy katz el is ejtetted már a kisvirag nevü prédádat, ugye? (Na most leszek széttépve, de durván :hopp:  )

Darkstar

Quote from: Yakumo?: hatalmas nyomozói ösztönöm azt súgja, hogy katz el is ejtetted már a kisvirag nevü prédádat, ugye? (Na most leszek széttépve, de durván :hopp:  )
:D  :haha:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

Quote from: Darkstar:D  :haha:
A számból vetted ki a szót!

Necrid^

Quote from: Yakumokatz nem gonosz, csak dark humorát egy ereje teljében lévõ Predatortól vette :jee:
?: hatalmas nyomozói ösztönöm azt súgja, hogy katz el is ejtetted már a kisvirag nevü prédádat, ugye? (Na most leszek széttépve, de durván :hopp:  )
hehe :haha: :D

kisvirag

Quote from: Yakumo?: hatalmas nyomozói ösztönöm azt súgja, hogy katz el is ejtetted már a kisvirag nevü prédádat, ugye? (Na most leszek széttépve, de durván :hopp:  )
*sértõdött*
mostmár biztos, hogy hamarosan a te véred fog gõzölögni az asztalomon, én, mint préda! :hehe:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

katz

Quote from: Necrid:haha: katz a gonosz :haha:
:angyali:
Quote from: NecridAmugy kérdés: mikor várható kb a cucc meg érkezését? 2-3 hét kb?
ööö elvileg hétfõn fel lesz adva a rendelés, onnantól számitva min. 2 hét.
Quote from: Necrid(u.i: Érdekes ez a könyv katz most tartok a 50 oldalnál)
Necrid hentai! És a barátnõdnek hogy tetszik az a sokminden amit tanultál ;)
Quote from: Yakumokatz nem gonosz, csak dark humorát egy ereje teljében lévõ Predatortól vette :jee:
Az a Predátor én magam vagyok.
Inkább meghagylak vámpirkajának, préda! :hehe:
Quote from: Necridhehe :haha: :D
Ez nem ér, te kukkoltál.
Quote from: DamnatusA számból vetted ki a szót!
Huhh Darkstar ledumált egy bölcsészt. :eeek: Hová kell ezt felirni?

Necrid^

Quote from: katzööö elvileg hétfõn fel lesz adva a rendelés, onnantól számitva min. 2 hét.
oks. ty az info.
Quote from: katzNecrid hentai! És a barátnõdnek hogy tetszik az a sokminden amit tanultál ;)
Iam not the type that kiss and tell. :D

katz

Kijavitottam a linket (thx to Zsozso).
atw már nem is hajlandó kapcsolódni...

Megjött végre mindenkitõl a visszajelzés, most már csak a pénzre várok.
kisvirag: 7688 Fizetve
Darkstar: 24965
Necrid: 7688 Fizetve 8k
Raggie: 20027 (fizetve 2500, maradt: 17527 HUF)
animoni: 2819
thrall: 4154
kvikveg: 3142 (fizetve 323, maradt 2819 HUF)
Shiroi: 8099
Yakumo: 4154 Yjakumo néven :) fizetve 5k

katz

Darkstar: 24965 Fizetve 25k
animoni: 2819 Fizetve: 2891 + az animonit is elfelejtetted :)
thrall: 4154 Fizetve
Yakumo: 4154 Yjakumo néven :) fizetve 5k

Shiroi: 8099 (kedden...)

Yakumo

Quote from: katzYakumo: 4154 Yjakumo néven :) fizetve 5k
Yjakumo!  :eek:  :hogyaza: Bankos néni jól lealázott :eeek:

thrall

Quote from: YakumoYjakumo!  :eek:  :hogyaza: Bankos néni jól lealázott :eeek:
Látod, látod... legközelebb válassz olyan nevet, amit a bankos néni is letud írni :)

Necrid^

Quote from: YakumoYjakumo!  :eek:  :hogyaza: Bankos néni jól lealázott :eeek:
hehe :haha: :D

Kvikveg

Holnap lesz OTPkozeli elmenyem. Szombaton nem jott ossze. :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: KvikvegHolnap lesz OTPkozeli elmenyem. Szombaton nem jott ossze. :mad:
Ha lehet fizesd be a számlára és ne utald. Úgy gyorsabb.

Necrid^

Quote from: katzRaggie: 20027 (fizetve 2500, maradt: 17527 HUF)
Raggienak netes problémái vannak (tegnap beszéltem vele). aki ismeri a Tele száma azt hivja fel sztem.

Yakumo

Aki tud please válaszoljon, lenne egy kérdésem. Volt már a rendelések között olyan amit esetleg nem kaptatok meg (lenyúlták a postmasterek) vagy tré volt? Tehát a megbízhatóságra lennék kiváncsi. Erre persze elsõkézbõl katz tudna választ adni. katz? And the others?

Kvikveg

Quote from: katzHa lehet fizesd be a számlára és ne utald. Úgy gyorsabb.
ok
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

thrall

Quote from: YakumoAki tud please válaszoljon, lenne egy kérdésem. Volt már a rendelések között olyan amit esetleg nem kaptatok meg (lenyúlták a postmasterek) vagy tré volt? Tehát a megbízhatóságra lennék kiváncsi. Erre persze elsõkézbõl katz tudna választ adni. katz? And the others?
Eddig csak olyanról hallottam, hogy az áru kifgyott és így nem küldték el a cuccot, de a pénzt viszakapta (ha jólemlékszem :D)

Darkstar

Quote from: thrallEddig csak olyanról hallottam, hogy az áru kifgyott és így nem küldték el a cuccot, de a pénzt viszakapta (ha jólemlékszem :D)
Jól emlékszel, az egyik én voltam, a két cuccból az egyik nem volt, de a pénzt visszakaptam.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

animoni: 2819 Fizetve: 2891 + az animonit is elfelejtetted
Yakumo: 4154 Yjakumo néven  fizetve 5k
Shiroi: 8099 Fizetve 8100

Quote from: YakumoAki tud please válaszoljon, lenne egy kérdésem. Volt már a rendelések között olyan amit esetleg nem kaptatok meg (lenyúlták a postmasterek) vagy tré volt? Tehát a megbízhatóságra lennék kiváncsi. Erre persze elsõkézbõl katz tudna választ adni. katz? And the others?
Eddig 2 alkalommal fordult elõ:
Darkstarnak nem volt készleten 1 rendelt dolog: visszakapta a termék árát és a hozzátratozó szállítási költséget.
Ramiz: a rendelt cuccok közül nnem volt semmi raktáron. Teljes egészében visszakapta a befizetett összeget. illetve most a maradék 2500-bõl vásárol Raggie...
Quote from: NecridRaggienak netes problémái vannak (tegnap beszéltem vele). aki ismeri a Tele száma azt hivja fel sztem.
Huhh. Kösz, h szóltál. Most beszéltem vele. Holnap utalja a zsét. Elvileg holnap megy a rendelés...

Necrid^

Quote from: katzHuhh. Kösz, h szóltál. Most beszéltem vele. Holnap utalja a zsét. Elvileg holnap megy a rendelés...
Nincs mit. senki se maradjón semmiból :)

katz

animoni: 2819 Fizetve: 2891 + az animonit is elfelejtetted
Yakumo: 4154 Yjakumo néven fizetve 5k
Shiroi: 8099 Fizetve 8100
kvikveg: 3142 Fizetve 323+2819 HUF
Raggie: 20027 Fizetve 2500+18000 HUF

Rendelés feladva.

Õket ismerve kb a jövõ héten adják fel a csomagot. Akkor fogom megtudni, hogy megvan e minden és mennyibe kerül illetve onnantól számítva kb 2 hét h megjöb a cucc...

Következõ rendelés idõpontja: november közepe, hogy karácsonyra/hanukára/dzsihádra mejöjjön a rendelt áru és legyen mit ajándékozni az animekedvelõ ismerõsöknek/rokonoknak.

Darkstar

Quote from: katzRendelés feladva.
Ez jó hír! Köszönjük!  :hail:
Quote from: katzKövetkezõ rendelés idõpontja: november közep
e, hogy karácsonyra/hanukára/dzsihádra mejöjjön a rendelt áru és legyen mit ajándékozni az animekedvelõ ismerõsöknek/rokonoknak.
Megint kezdhetek spórolni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: katz...
Következõ rendelés idõpontja: november közepe, hogy karácsonyra/hanukára/dzsihádra mejöjjön a rendelt áru és legyen mit ajándékozni az animekedvelõ ismerõsöknek/rokonoknak.
:D :lul:

Az OTP ezekszerint kivetelesen gyors volt. Ma del korul fizettem be. Vegre talaltam egyet ami nyitva volt. Eljen az egyseges nyitvatartas, ami miatt tegnap ketszer is szentsegeltem.

Nna. Nyammnyamm. Mar csak varni kell.  :jee:

sirtomi

Püss figurák milyen minõségûek? Rendelt egyáltalán már valaki?

Unokaöcsémnek rendelnék legközelebb egy Vash figurát :D

Necrid^

Quote from: katzRendelés feladva.
:hail:
Quote from: KvikvegMar csak varni kell.
Na azt amit utálok a legjóbban. :morci: