Main Menu

Anime ZENE

Started by .Attila, 2003-12-10, 20:58:04

Previous topic - Next topic

roderick

Quote from: BonciMég nem ismerem Kajiura Yuki összes mûvét, meglepett, hogy a Mai Hime is az övé :)

Engem is meglepett, pedig utánna jöttem rá miután végignéztem a sorozatot :)
mondjuk ismerösnek tünt... Cossette-nél egyböl felismertem
Amúgy a Tsubasa Chroniclesnek is ö csinálja, de az még eltart egy ideig amíg kijön
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Catman

Sziasztok!

Nincs meg valakinek a Beyond the Clouds OST? Sajnos csak filemegoszto linkeken talalom meg, de azok nem mukodnek nalam... Ha valakinek megvan, vagy tud cimet, megdobna egy maillel vagy PM-mel? Nagyon megkoszonnem...

ui.: ha esetleg nem illik ilyet irni ide, akkor bocsi, es torolje valaki... :)

.Attila

Quote from: roderickAmúgy a Tsubasa Chroniclesnek is ö csinálja, de az még eltart egy ideig amíg kijön
Azt tudtam, hogy az övé, de elvileg már kijött, torrenten sajnos még nem láttam.

edit: http://www.psychcentral.com/psypsych/Yuki_Kajiura
Eszerint már kijött idén az album.

Necrid^

Quote from: CatmanSziasztok!

Nincs meg valakinek a Beyond the Clouds OST? Sajnos csak filemegoszto linkeken talalom meg, de azok nem mukodnek nalam... Ha valakinek megvan, vagy tud cimet, megdobna egy maillel vagy PM-mel? Nagyon megkoszonnem...

ui.: ha esetleg nem illik ilyet irni ide, akkor bocsi, es torolje valaki... :)
Click  :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Catman

Kosz, de sajnos ezek nalam nem mukodnek... :(

roderick

Quote from: BonciAzt tudtam, hogy az övé, de elvileg már kijött, torrenten sajnos még nem láttam.

edit: http://www.psychcentral.com/psypsych/Yuki_Kajiura
Eszerint már kijött idén az album.

Nekem gyanús a dolog, mert Nipponsei-nél nincs fent csak az ED single és... lehet "majd kijön még 2005-ben" a dátum jelentése... de azért tényleg, áprilisban kezdték el a sorozatot, az max 2 hónap, sztem ilyen korán még nem szokták kiadni az OST-okat... elöször megvetetik az emberekkel az OP és ED single-ket

Edit: most néztem a honlapjukat Nipponsei-éknek, júli 6-ra igérik az OST megjelenését japánban

Moha

Quote from: roderickEdit: most néztem a honlapjukat Nipponsei-éknek, júli 6-ra igérik az OST megjelenését japánban
Közkinccsé tehetnéd a honlap címét! ;) Én csak az irc csatijukat ismerem, onnan meg nem szokott menni minden letöltés...

roderick

SZERZÖI JOGVÉDÖK FIGYELEM:
http://minglong.mine.nu/nipponsei/

xdcc list, torrentek és upcoming van a honlapon, amúgy az irc csatijukról lehet megtudni ezt a címet és nekem eddig minden ment amit botról akartam letölteni.

Moha

Kösz a címet.
Nekem annyi szokott lenni a gondom, hogy nem mûködik pár trigger. Beírom, elküldi, de semmi válasz nincs rá.

RE@L

Apropó, juteszembe elis felejtettem megkérdezni Ramiz teccetek a zenék?

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Persze! Jött a FF7 feeling rendesen. Muszáj leszek újra elkezdeni. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rune

Quote from: RamizPersze! Jött a FF7 feeling rendesen. Muszáj leszek újra elkezdeni. :D
Rakjam fel a többi albumot? :lazza:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

.Attila

Quote from: RuneRakjam fel a többi albumot? :lazza:
Mivel nincs fent az ftp-n mp3 mappa (nem véletlenül), aligha hiszem, hogy zsozso fogadja.

Rune

Quote from: BonciMivel nincs fent az ftp-n mp3 mappa (nem véletlenül), aligha hiszem, hogy zsozso fogadja.
Persze...én azzal tisztában vagyok :)
Ramizzal volt egy kis közös bizniszünk....azért kérdeztem hogy folytatjuk e? :jee:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rune

Quote from: RamizOké, mehet. :D
Megindult :lazza:

Rune

Na már tépheted is :jee:

.Attila

Megint belezúgtam Kajiura Yuki zenéjébe :)
Mai Hime-bõl:

Maiyume!! (a 2. OST-n van rajta, a sorozatban pl. a 4. rész 21. percénél, vagy 8. rész 14.perc 30.másodperc... kicsit utánanéztem :))
Nemuranai yamino shito (szintén a 2. OST-n, pl. 18. rész, rögtön a bevezetõ zene után, 2:30)

Még nem hallgattam végig az albumot, sõt, semmit nem hallgattam még szinte (fene vizsgák), de ezt a kettõt kerestem az anime-bõl.

Cobra

Nekem úgy önmagában nem nagyon jön be a Mai Hime zenéje, viszont az anime alatt nagyon illik a történésekhez.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: CobraNekem úgy önmagában nem nagyon jön be a Mai Hime zenéje, viszont az anime alatt nagyon illik a történésekhez.
Igen, ellentétben a Noir/Madlax zenéhez itt Kajiura Yuki még inkább háttérzenét csinált (bár nem csak õ csinálta a zenét). Majd részletesebben belehallgatok az albumba, bár számomra az említett 2 szám önmagukban is nagyon jók :jee:

Necrid^

Quote from: CobraNekem úgy önmagában nem nagyon jön be a Mai Hime zenéje, viszont az anime alatt nagyon illik a történésekhez.
Nekem pont forditva van a madlax-all anime allat sztem nem illik de csak igy meghalhatva naon tetszik..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Jaina Solo

sziasztok!

A cowboy Bebop Movie zenéjét keresem. Nincs vkinek tipje, merre lehet megtalálni?
Csak tökéletes vagyok, nem hibátlan....

Tyrael

Quote from: Jaina Solosziasztok!

A cowboy Bebop Movie zenéjét keresem. Nincs vkinek tipje, merre lehet megtalálni?
asszem torrentbox-on lattam anno
vagy dc-n animehubokon

Tyrael

Darkstar

Quote from: Jaina Solosziasztok!

Nézd meg itt , hátha köztük van.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Jaina Solo

Quote from: DarkstarNézd meg itt , hátha köztük van.

Kösz mindkettõtöknek! Meg fogom nézni!
Csak tökéletes vagyok, nem hibátlan....

.Attila

Nagyjából meghallgattam az egész Mai Hime OST kollekciót, ezeket válogattam ki közülük fõleg (random sorrend):
    Duran Shouken (közepén van a legjobb része)
Mezame (ez nagyon kedvelt száma Kajiura Yuki-nak)
Susume! Gakuten Ou (Midori beindul :))
Yami no Butou
Yamiyo no Prologue
Kokuyo no kimi ~amai yuwaku
Maiyume!! (tesóm ezt hallgatja tegnap óta órákon keresztül úgy, hogy még nem is látta az anime-t, szóval lehet benne vmi :))
Nemuranai yamino shito
Omoi, sorewa shojo no kirameki[/list]

A 3 kiemeltet nagyon tudom ajánlani, bár lehet, hogy a Nemuranai yamino shito nem fog annyira bejönni mindenkinek.

olin

most inkább J-POPot hallgatok, de ha anime, akkor az Excel Saga OP-jét (Ai Chuu seishin) hallgatom agyonra  :jee:

Darkstar

Ami mostanában új volt, és nekem tetszett, az a Sister Princess OST-jébõl a köv. szám:

Yui Horie - Kuro Neko to Gekkikyuu wo Meguru Bouken - Track05 - Love Destiny (album mix).mp3

Kis megszokást igényel, de utána jó!  :jee:  Amúgy az egész tracken még nem mentem végig, lehet, hogy van más jó is.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

karatedog

Quote from: BonciA 3 kiemeltet nagyon tudom ajánlani, bár lehet, hogy a Nemuranai yamino shito nem fog annyira bejönni mindenkinek.

Ez az I. OST? Van belõle több is, de nem tudom melyiket hallgatom  :)  a számok listája hiányzik...

olin

Quote from: DarkstarAmi mostanában új volt, és nekem tetszett, az a Sister Princess OST-jébõl a köv. szám:

Yui Horie - Kuro Neko to Gekkikyuu wo Meguru Bouken - Track05 - Love Destiny (album mix).mp3

Kis megszokást igényel, de utána jó!  :jee:  Amúgy az egész tracken még nem mentem végig, lehet, hogy van más jó is.

Yui-nak tényleg jó számai vannak. Én a Jubei-chan 2 OST-t akarom megszeerzni mert van rajta vagy 3 irtó jó száma :D