Main Menu

Final Fantasy Rulez

Started by Nephilim, 2004-01-15, 21:33:49

Previous topic - Next topic

Alkyra

Van egy kis gondom.. hogy a fenébe lehet letölteni onnan?
(valami torrent kell neki... s torrent fájlokat
töltök le ami 32 kb...)
Nekem nem megy.
Kérlek segíts!

Nagyon kell a Star Ocean !!!

Chronos

QuoteOriginally posted by Alkyra
Van egy kis gondom.. hogy a fenébe lehet letölteni onnan?
(valami torrent kell neki... s torrent fájlokat
töltök le ami 32 kb...)
Nekem nem megy.
Kérlek segíts!

Nagyon kell a Star Ocean !!!
Töltsd le ezt a programot, telepítsd fel, ezután töltsd le a .torrent fájlt a gépedre és kattints rá kétszer az egérrel...;)
Ha elindul a program, akkor nyert ügyed van...:p (ja igen, amikor először kér valami könyvtárat, azt azért kéri, mert oda fogja lementeni)

edit: hoppá, kihagytam a linket...:p :p :p
http://home.elp.rr.com/tur/download.html

CHRONOS

Karma XXL

Vagy használd az Azureus-t. Én ezt használom még linuxból is :) A képességei meghaladják a többi kliensét simán :) Csak egy Java Runtime Environment kell hozzá.

Alkyra

Nekem debian linux van, de nem nagyon értek hozzá...Megyek leszedem ezt az Azeruszt vagy mi..

Alkyra

Hogy kell kicsomagolni?
Nem tudod?

Karma XXL

QuoteOriginally posted by Alkyra
Hogy kell kicsomagolni?
Nem tudod?

1. Leszeded pl. innen a cuccost: http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/azureus/Azureus_2.0.7.0a_linux.GTK.tar.bz2
2. Az egyszerüség kedvéért mc-vel (Midnight Commander) ráEnterezel a fájlra, és F5-tel kitömöríted :)
3. Majd belépsz a könyvtárba, ahova felraktad, és elindítod az azureus nevű filet!

Példa:
cd ~/azureus
./azureus

Bruce

Hmm... ezt én is megnézem... láttam ott pár érdekes dolgot... csak jó net kéne hozzá :(

Ignus: Ha jövő héten szombaton beugrok meetre, akkor ki tudnád írni a FF7 és FF8 Pc-set? Ha igen, akkor érdekelne mennyiért, csak hogy tudjam mennyit vigyek magammal... Bp-n nem szívesen megyek túl sok pízzel :) Köszi!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Sephiroth

FFX-2-vel ki játszogatot már? Én tegnap ültem le egy órára. És hát hangulatban kicsit egy-az egyben más mint az X. Aki játszot már vele: Végig ilyen lesz? :eek:
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Nephilim

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Végig ilyen lesz? :eek:

De.
;)
"God's in his heaven. All's right with the world."

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Nephilim
De.
;)

Te is végig játszotad? Na neee.;)

Shadowolf

A FF5 illetve a FF6 (mindkettő Snes) felkerültek az egyik yahoo-s oldalamra. Egész pontosan ide. Enjoy! ;)

Nephilim: FF9-ben nekem is sikerült (nagy nehezen) leverni Ozma-t. :D

Shadowolf

Ha a híreknek hinni lehet, akkor május 10.-én Final Fantasy szimfonikus koncertet rendeznek a Los Angeles-i Walt Disney Concert Hall-ban. Tud esetleg erröl valaki bövebb infot szolgáltatni?

.Attila

Quote from: ShadowolfHa a híreknek hinni lehet, akkor május 10.-én Final Fantasy szimfonikus koncertet rendeznek a Los Angeles-i Walt Disney Concert Hall-ban. Tud esetleg erröl valaki bövebb infot szolgáltatni?
Ott a helyem :rolleyes: :D

Xaga

Quote from: TriviOtt a helyem :rolleyes: :D

Los Angeles kicsitt messze van és az uti költség sem alacsony de ha már veszed a fáratságot és pénztárcát és elmész akkor vigyél magaddal kamerát mert mi is kiváncsiak vagyunk a koncertre.

.Attila

Ezt láttátok már?
FFXI
Itt megy a zene a fülemben, és pont most megy az a rész, ami már az első részektől kezdve végigkíséri az FF sorozatot :) (az, ami az FFVII menüjében megy). De jóóóóóóóóóó!!!

edit: és a videot nézve -> nem dumálnak a karakterek, hanem szöveg megy :hopp:

Shadowolf

Quote from: Triviedit: és a videot nézve -> nem dumálnak a karakterek, hanem szöveg megy :hopp:

Trivi sztem egy MMORPG-ben sem dumálnak a karakterek. :_piszka: Ez a videó meg sztem sokkal élvezhetöbb lenne, ha nem állna le 2 másodpercenként. :rolleyes: (vagy csak az én gépem xar? :confused: )

Xaga

Quote from: ShadowolfTrivi sztem egy MMORPG-ben sem dumálnak a karakterek. :_piszka: Ez a videó meg sztem sokkal élvezhetöbb lenne, ha nem állna le 2 másodpercenként. :rolleyes: (vagy csak az én gépem xar? :confused: )

MMORPG-ban csak a fontossab szövegeknek van hangaláfestése a többi sima text.
Video: talán várd meg míg teljesen betöltödik  :_piszka:

Shadowolf

Quote from: XagaVideo: talán várd meg míg teljesen betöltödik  :_piszka:

100% után kíváncsi vagyok mi tudna még betöltödni...:_piszka:

Xaga

Quote from: Shadowolf100% után kíváncsi vagyok mi tudna még betöltödni...:_piszka:

Csak hogy folytassam a  :_piszka: a flash be tud tölteni külső államányokat amik csak akkor kezdenek letöltödni mikor lekérik öket különben ott állnál fél napig mire lejön az oldal.

.Attila

Röviden: a te géped szar :_piszka: :D (megy itt a körbepiszkálgatás rendesen :))
És hogy még egy kicsit :_piszka: -lódjak: tudom, hogy MMORPG, és tudom, hogy ilyen esetben egyértelműen nincs szinkron, én csak hangsúlyozni szerettem volna, hogy NINCS SZINKRON.

Xaga

Quote from: TriviRöviden: a te géped szar :_piszka: :D (megy itt a körbepiszkálgatás rendesen :))
És hogy még egy kicsit :_piszka: -lódjak: tudom, hogy MMORPG, és tudom, hogy ilyen esetben egyértelműen nincs szinkron, én csak hangsúlyozni szerettem volna, hogy NINCS SZINKRON.

Nem kell állandoan  :_piszka: mindig csak :_piszka: az a lényeg nogy tök jó game az FF XI már igy a képekből megállapítva. Szoval én várom bár nem hinnám hogy meglesz.

Sephiroth

Azaz FFXI már rég kijött Amcsiba és Japánba. Lehet, hogy már EU-ban is. Csak ide nem fogja a lábát betenni szerintem. Csak az Online játékosok hadát kell nézni kik sorban állnak, hogy havi tíz dolárt fizesenek még a játék árán felül(ha jól emlékszem :rolleyes: ), hogy játszani tudjanak vele.

Bruce

Lenne egy apró kérdésem FF8-cal kapcsolatban: elvileg (vagyishogy szerintetek) ki a legerősebb ellenség a játék folyamán? Mert itt elég érdekes tapasztalataim vannak a kérdés megítélésében... Hogy miért, azt majd csak hétfőn :hehe: Ha láttam a válaszokat :)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Quote from: SephirothAzaz FFXI már rég kijött Amcsiba és Japánba. Lehet, hogy már EU-ban is. Csak ide nem fogja a lábát betenni szerintem. Csak az Online játékosok hadát kell nézni kik sorban állnak, hogy havi tíz dolárt fizesenek még a játék árán felül(ha jól emlékszem :rolleyes: ), hogy játszani tudjanak vele.
Hát én pl. fizetném pár hónapig azért. Nem olyan sok az a $10 egy hónapban (már akinek persze... éljen a diákhitel meg az ösztöndíj!). És ki fog jönni Mo-ra, asszem decemberben.

Soridan

Quote from: Bruce579Lenne egy apró kérdésem FF8-cal kapcsolatban: elvileg (vagyishogy szerintetek) ki a legerősebb ellenség a játék folyamán? Mert itt elég érdekes tapasztalataim vannak a kérdés megítélésében... Hogy miért, azt majd csak hétfőn :hehe: Ha láttam a válaszokat :)

A legnehezebb talán... a vörös sárkányok Bahamut szigetén. Na meg a főgonosz GF-e, amíg be nem raktam az auto-protect, auto-shell  párost mindenkihez :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Itachi

Quote from: SoridanA legnehezebb talán... a vörös sárkányok Bahamut szigetén. Na meg a főgonosz GF-e, amíg be nem raktam az auto-protect, auto-shell  párost mindenkihez :)
No igen Shockwave-pulsar az "enyhén" durva. Bár a legerősebb az Omega Weapon.(Mint mindig) :rolleyes:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Soridan

Quote from: LorenorNo igen Shockwave-pulsar az "enyhén" durva. Bár a legerősebb az Omega Weapon.(Mint mindig) :rolleyes:  :zen:

Ultima Weapont egyetlen Lionheart kifektette... Omega húzósabb volt, de Phoenix nagy szolgálatot tett :) Ennek a dögnek már 4-5 lionheart kellett. Kis híján egeret szültem amikor az első három után még állt :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Alkyra

Quote from: Bruce579Lenne egy apró kérdésem FF8-cal kapcsolatban: elvileg (vagyishogy szerintetek) ki a legerősebb ellenség a játék folyamán? Mert itt elég érdekes tapasztalataim vannak a kérdés megítélésében... Hogy miért, azt majd csak hétfőn :hehe: Ha láttam a válaszokat :)

A legnehezebb ellen egyértelműen Omega Weapon úgy 8000000 Hpval...
Én még soha nem tudttam leütni mert mindig egy deathel kezd és mindenkit kinyír..
Ehh..

Saori

Omega engem is mindig a padlóra küldött.. hülye Squall (uuuuutálom) meg sosem akarta használni Lionheartot.. úgyhogy Selphie mentett meg mert bejött neki a The End :D Meg közben Rinoa folyamatosan láthatatlanná tett minket ..:)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Alkyra

Ügyes trükk, de én Quistis Shockwave Pulsarjaban hittem(30000es sebzés) és a The End varázslatban.. .:)(csak én nem Selphivel hoztam elő hanem előre megvolt... nem tudom ,hogy honnan szereztem már meg...)
Vajh hogy a fenébe lehetne legyőzni Omegát....
Egyébként ahogy előbb írtam rögtön egy deathek nyit és mindnkit megöl ahoz képest, hogy
200% death ellenállásom van Squallal.. :)

Nah mindegy.
Azt tudtátok, hogy a Squall azt jeletni magyarul hogy "nem fürödni". (japán fordítás..)
(ezt nem  én fordítottam,  de ha jól emlékszem angolul mást jelent.. )