Main Menu

Final Fantasy VII

Started by .Attila, 2004-01-14, 21:44:40

Previous topic - Next topic

Shadowolf

Quote from: Trivi...akkor is gyengék maradnak. Nem hiszem, hogy Shiva-t fogsz használni a közepe-vége felé ;)

Master Summonnal én szint mindent használtam (poén kedvéért). :D
Én inkább azt nem értem hogy miért kellett 3 Bahamut amikor szinte mindegyik ugyanakkorát üt a vége felé. :confused:

.Attila

Quote from: ShadowolfÉn inkább azt nem értem hogy miért kellett 3 Bahamut amikor szinte mindegyik ugyanakkorát üt a vége felé. :confused:
Mert a közepe felé még nem ;)
Egyébként a 3. szerintem túlzás volt már, kissé ronda volt, bár nekem az elsõ tetszett csak, a 2. még elment.
Az FFVIII Bahamutjának lövése iszonyat randa volt, az FFX-ben pedig maga Bahamut volt ronda. A színes tollaival olyan volt mint egy papagáj.

Phoeneix

aham, es akkor lesz olyan summon, amit erdemes is lesz hasznalni? vagy maradjak a lvl3-as spelleknel?
a lvl3-as spellek alapban mindenkit utnek mar, vagy meg azoknak is kell all materia?
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

.Attila

Quote from: Phoeneixaham, es akkor lesz olyan summon, amit erdemes is lesz hasznalni? vagy maradjak a lvl3-as spelleknel?
a lvl3-as spellek alapban mindenkit utnek mar, vagy meg azoknak is kell all materia?
Hmm... nem emlékszem rá, mert szvsz a lvl 3-as fire, ice, lightning spell-ek sem jók, már akkor sem, amikor elérhetõk. Én legalábbis nem használtam, mert rohadt sok mp-be került, de nem sebeztek annyit.

Phoeneix

Quote from: TriviHmm... nem emlékszem rá, mert szvsz a lvl 3-as fire, ice, lightning spell-ek sem jók, már akkor sem, amikor elérhetõk. Én legalábbis nem használtam, mert rohadt sok mp-be került, de nem sebeztek annyit.
akkor csak 1xuen a tamadasokat hasznaljam, es a spelleket ne is?
(Anonymus)

.Attila

Quote from: Phoeneixakkor csak 1xuen a tamadasokat hasznaljam, es a spelleket ne is?
Vannak más materia-k is :rolleyes:

Phoeneix

Quote from: TriviVannak más materia-k is :rolleyes:
a lilakra es a sargakra gondolsz?
(Anonymus)

.Attila

Quote from: Phoeneixa lilakra es a sargakra gondolsz?
Err... régen volt már... de az enemy-skill materia pl. egész hasznos tud lenni egy ideig a Trine varázslattal. Meg nem csak az ice fire lightning zöld materia-k vannak.

Pandóra

Helló!

Igaz, FF8, de megakadtam. :( Tud segíteni valaki? A 2. CD elején, amikor Balamb Gardent kell megmentenem, és Cid adott egy lifthez kulcsot, beszorultam a liftbe. Hogy a fenébe jutok ki onnan? :confused:

Köszi
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Bruce

Quote from: PandóraHelló!

Igaz, FF8, de megakadtam. :( Tud segíteni valaki? A 2. CD elején, amikor Balamb Gardent kell megmentenem, és Cid adott egy lifthez kulcsot, beszorultam a liftbe. Hogy a fenébe jutok ki onnan? :confused:

Köszi
Háát... ha jól emléxem akkor... affene, sehogy sem emléxem... Hó, de talán... Szal ha minden igaz, akkor
a) vagy kell valami rejtett gombot keresni
b) Ez a valószínûbb, bár már nagyon rég volt: valahol a padlón van egy rács, ott kell lemászni.
De mondom, rég volt...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Nem az volt, hogy a kulccsal le lehetett menni a basement-be (B1 level)? A kulcs nélkül nem lehetett, azért adta. Vagy nem? Ha mégis, akkor a kulcsat a liftnél kell vhogy használni, és akkor lemehetsz a pincébe, ahol vár vmi érdekes :)

Bruce

Quote from: TriviNem az volt, hogy a kulccsal le lehetett menni a basement-be (B1 level)? A kulcs nélkül nem lehetett, azért adta. Vagy nem? Ha mégis, akkor a kulcsat a liftnél kell vhogy használni, és akkor lemehetsz a pincébe, ahol vár vmi érdekes :)
Télleg, akkor van hogy midenki Cid-et keresi... Hm... Viszont az is biztos, hogy akkor kell lemenni az alagsor alá, hogy beindítsák a Garden-t... De arra már tényleg passzolok, hogy elõbb Balambot indították el, vagy az új "fõfejessel" tárgyaltak... :confused:

Pandóra

Quote from: BruceTélleg, akkor van hogy midenki Cid-et keresi... Hm... Viszont az is biztos, hogy akkor kell lemenni az alagsor alá, hogy beindítsák a Garden-t... De arra már tényleg passzolok, hogy elõbb Balambot indították el, vagy az új "fõfejessel" tárgyaltak... :confused:
Igen, Cid mondta, hogy le kell mennünk. Én már minden négyzetcentiméteren nyomogattam az X-et, az Itemek közt sem találtam semmi használhatót (a kulcs nem item). Az látszik, hogy a padlón átszûrõdik valami fény, de ha a lefele nyilat nyomom, elindul a buta Squall elõre, ha az X-et, semmi nem történik. (Talán egyszerre kellene a le-t és X-et?) Még arra gondoltam, hogy talán rossz emberekkel vagyok, Zell és Irvine van velem. Hogy talán Quistis tudna valamit varázsolni, de ez elég esélytelennek tûnik. Zell csak annyit mond, nem tudja, mit csináljuk, Irvine azt, valami olyasmit, hogy "ez csak egy lift, ki fogunk jutni innen".
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Shadowolf

Quote from: PandóraAz látszik, hogy a padlón átszûrõdik valami fény, de ha a lefele nyilat nyomom, elindul a buta Squall elõre, ha az X-et, semmi nem történik.

Márpedig a földön levõ rácsot kell kinyitni ha tovább akarsz haladni. :)

Rounin

Quote from: Phoeneixaham, es akkor lesz olyan summon, amit erdemes is lesz hasznalni? vagy maradjak a lvl3-as spelleknel?

Summon amit érdemes használni? Knights of the Round :) Odin (ez csak mert tetszik :D )

Pandóra

Quote from: ShadowolfMárpedig a földön levõ rácsot kell kinyitni ha tovább akarsz haladni. :)
Majd megpróbálom. KÖSZI A SEGÍTSÉGET! (majd lehet, hogy jövök még  :angyali: )
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Phoeneix

Lakadtam ff7-ben, most talalkoztam a repulos sraccal, es vmi temple of ancientet kell megkeresni, mar azt is tom, hogy a fenti szigeten van, de a szigetnek arra az oldalara nem lehet atjutni, szal mit csinaljak?

A keresztes kiscsajt meg mikor tudom osszeszedni? mert mar csak o hianyzik a bandabol...
(Anonymus)

Shadowolf

Quote from: PhoeneixLakadtam ff7-ben, most talalkoztam a repulos sraccal, es vmi temple of ancientet kell megkeresni, mar azt is tom, hogy a fenti szigeten van, de a szigetnek arra az oldalara nem lehet atjutni, szal mit csinaljak?

Az egyik folyón keresztül kell a repülõvel végigmenni.

QuoteA keresztes kiscsajt meg mikor tudom osszeszedni? mert mar csak o hianyzik a bandabol...

Random encounter. Bármelyik erdõben találkozhatsz egy idõ után vele. Miután legyõzöd csatában, meg kell gyõznöd hogy csatlakozzon hozzád. Egy tipp: ne használd a save pointot. ;)

Bruce

Quote from: PhoeneixLakadtam ff7-ben, most talalkoztam a repulos sraccal, es vmi temple of ancientet kell megkeresni, mar azt is tom, hogy a fenti szigeten van, de a szigetnek arra az oldalara nem lehet atjutni, szal mit csinaljak?
Hehe... én is pont ott tartok! :hopp: Már nem is tudom, melyik irányba indultam, de az biztos hogy megkerültem a fél világot mire odataláltam... Az biztos, hogy egy folyón is végigszáguldtam... De elõtte úgyis van még dolgod, mert nem tudsz bemenni.  :rolleyes: El kell menni a Golden Saucer-be...

Shadowolf

Quote from: BruceDe elõtte úgyis van még dolgod, mert nem tudsz bemenni.  :rolleyes: El kell menni a Golden Saucer-be...

A játék egyik legjobb része, szóval nem panaszkodni. :_piszka:

Bruce

Quote from: ShadowolfA játék egyik legjobb része, szóval nem panaszkodni. :_piszka:
Köhhömm!! Úgy tûntem, mint aki panaszkodik? (max azért, hogy legközelebb vasárnap játszhatok vele egy két-három órát :beken: ) Bár belegondolva kicsit félek belépni... Az elsõ Golden Sauceres jelenettõl nem voltam elragadtatva :hehe: De ha azt mondod, hogy a játék egyik legjobb része, ám legyen, átlépem a kaput! :D

Phoeneix

es azert a koert vagy miert kell visszamennem oda?
(Anonymus)

Shadowolf

Quote from: Phoeneixes azert a koert vagy miert kell visszamennem oda?

Aha. :)

Phoeneix

Sephirot megolte Areist:(  ez ktsgseg, most mar a hegymaszos jelenetnel vok.
jobb fegyvereket honnan lehet szerezni?
(Anonymus)

ast

Mikorra lesz kész az Advent Children?
itt sok info van de hogy mikor lesz azt nemtaláltam:))
meg kérdés, hogy fogják-e egyáltalán nyomni a magyar mozikban...

//www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/

.Attila

Quote from: astMikorra lesz kész az Advent Children?
itt sok info van de hogy mikor lesz azt nemtaláltam:))
meg kérdés, hogy fogják-e egyáltalán nyomni a magyar mozikban...

//www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/
Nem tudni még pontosan, én annyit olvastam, hogy az év elsõ negyedében, de ebben sem bíznék. Várjunk türelmesen. Elvileg nemhogy magyar mozikban, de semmilyen moziban nem jön ki, hanem DVD-n dobják piacra kapásból. Hát hogy Magyarországra bekerül-e, azt nem tudom, de valószínûnek tartom, hogy igen, hiszen az FFVII Magyarországon is nagyon népszerû volt, vki biztos lát jó üzletet benne.
Egyébként van egy FFVII - Advent Children címû topic, a téma odatartozik.

Phoeneix

Sajat chokobbot hogy tok szerezni? Mar bereltem slotot, de vmi tojasrol, meg him es nosteny chokoborol beszel.
A Knights of the Round az merre van?
(Anonymus)

.Attila

Quote from: PhoeneixSajat chokobbot hogy tok szerezni? Mar bereltem slotot, de vmi tojasrol, meg him es nosteny chokoborol beszel.
A Knights of the Round az merre van?
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy öregember, valahol északon fent a hegyekben, amit csak highwind-del lehet megközelíteni. Ez az ember a chocobo-k tanulmányozására tette fel életét, és tapasztalatait, zöldségeit megosztja a kedves utazóval, ha megtalálja északon, fent a hegyekben, vhol a lyuk közelében :D

Ahhoz elõbb kéne egy arany chocobo. Azt vagy nevelsz (öregember elmondja, hogyan), vagy kapsz vkitõl. Kapni csak úgy lehet, hogy legyõzöd vmelyik weapont, ez esetben asszem Ruby weapont kéne megölni. Ha megtetted, vidd el a tárgyat, amit kaptál, a Midgardtól keletre levõ kis városkába, és keress meg vkit az egyik házban, már nem tudom, melyikben. Õ fogja igényelni a cuccot, és ad neked majd arany chocobo-t, meg mást is, ha legyõzöd a többi weapont is (ultima és omega). Ha megvan az arany chocobo, akkor azzal repülj el (igen, tud repülni :)) egy szigetre, ami vhol dél-keleten van. Oda a highwind nem tud leszállni, mert erdõs, a chocobo meg pont ezért tud leszállni. A többi asszem magától menni fog, azt meg nem mondom meg, hogy mit találsz ott, legyen meglepetés :)

Shadowolf

Quote from: PhoeneixSajat chokobbot hogy tok szerezni?

Equippeld valamelyik karira a Chocobo lure matériát, és kezdj el ott futkározni ahol Chocobo nyomok vannak (pl az istálló közelében). Elõbb-utóbb jön egy Chocobo pár szörny kíséretében. Minnél elõbb gyõzd le a szörnyeket (a madár egy idõ után elszalad) és voilá! Befogtál egy Chcobot. ;)

Shadowolf

Quote from: TriviAhhoz elõbb kéne egy arany chocobo. Azt vagy nevelsz (öregember elmondja, hogyan), vagy kapsz vkitõl. Kapni csak úgy lehet, hogy legyõzöd vmelyik weapont, ez esetben asszem Ruby weapont kéne megölni. Ha megtetted, vidd el a tárgyat, amit kaptál, a Midgardtól keletre levõ kis városkába, és keress meg vkit az egyik házban, már nem tudom, melyikben. Õ fogja igényelni a cuccot, és ad neked majd arany chocobo-t, meg mást is, ha legyõzöd a többi weapont is (ultima és omega). Ha megvan az arany chocobo, akkor azzal repülj el (igen, tud repülni :)) egy szigetre, ami vhol dél-keleten van. Oda a highwind nem tud leszállni, mert erdõs, a chocobo meg pont ezért tud leszállni. A többi asszem magától menni fog, azt meg nem mondom meg, hogy mit találsz ott, legyen meglepetés :)

Trivi te nagyon kavarod a játékokat. :D Arany chocobo csak a 9-ben tudott repülni, Omega weapon pedig nincs benne a FF7-ben. Az öregúr Kalm town egyik épületében van, a sziget pedig ÉK-en van (térképen nincs jelölve). Nagyjából csak ennyi. :D