Main Menu

Képek

Started by .Attila, 2004-01-16, 22:15:50

Previous topic - Next topic

Marfy

Quote from: FeldinNoki!!!!
 Nagy grat!!!!!
A május megváltoztatásáért :morci:
Amúgy én is kérnék kártya naptárt!!!!
Találd ki mi legyen rajta! :D

Noki! Engem érdekelne a Corel fájl is!!!
A májust azért változtattam meg mert nem akartam 2 egyforma anime kép legyen de ha akarod visszateszem :).
A kártyanaptárt holnap megcsinálom de jobb lenne ha te adnád a képet tudodkirõl, mert nekem nem igazán van róla.
Itt a 2 Corel fájl:
Elõlap
Naptár

Moha

Noki! A kártyanaptárba pár apró hiba csúszott:
július és december 30 naposra, november meg 28 naposra sikeredett. Ahogy látom, nem csúsztak el a napok, csak lemaradt ez a 4 nap. Így csak 361 napos lett az év. Nem baj, pár nap ide vagy oda... (legalább addig se dolgozunk :))

Marfy

Quote from: MohaNoki! A kártyanaptárba pár apró hiba csúszott:
július és december 30 naposra, november meg 28 naposra sikeredett. Ahogy látom, nem csúsztak el a napok, csak lemaradt ez a 4 nap. Így csak 361 napos lett az év. Nem baj, pár nap ide vagy oda... (legalább addig se dolgozunk :))
Köszi hogy szóltál majd kijavítom.
Azért lett amúgy mert a febr és nov dátumai ugyanarra a napra esnek és ott csak másolgattam és elfelejtettem az a pár napot :D, ugyan ez van a másikkal is.

Feldin

Quote from: NokiA májust azért változtattam meg mert nem akartam 2 egyforma anime kép legyen de ha akarod visszateszem :).
A kártyanaptárt holnap megcsinálom de jobb lenne ha te adnád a képet tudodkirõl, mert nekem nem igazán van róla.
Itt a 2 Corel fájl:
Elõlap
Naptár
A nagy naptárt is elkérhetem?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Marfy

Quote from: FeldinA nagy naptárt is elkérhetem?
Ez az amit linkeltem.
A 2 20MB-os Corel fájl.

Pirula

Elkészült az elsõ háttérképem és most jól közzé is teszem. Nem pont ennek a készítése volt a célom, elõször csak próbálgatni akartam a Photoshopot, de ez lett belõle:
A Hellsingi olimpia

Bruce

Quote from: PirulaElkészült az elsõ háttérképem és most jól közzé is teszem. Nem pont ennek a készítése volt a célom, elõször csak próbálgatni akartam a Photoshopot, de ez lett belõle:
A Hellsingi olimpia
Az ötkeresztes játékok? :lol: de jó! Csak kicsi... De amúgy jó!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Pirula

Quote from: BruceAz ötkeresztes játékok? :lol: de jó! Csak kicsi... De amúgy jó!

Kijavítottam a linket, most már nagy.

Bruce

Quote from: PirulaKijavítottam a linket, most már nagy.
Ja már én is rájöttem hogy miért kicsi, és meg is néztem nagyban is! Így még jobb ;)

.Attila

Quote from: PirulaElkészült az elsõ háttérképem és most jól közzé is teszem. Nem pont ennek a készítése volt a célom, elõször csak próbálgatni akartam a Photoshopot, de ez lett belõle:
A Hellsingi olimpia
:lol:
Az efajta "kreativitás" nálad tehetség vagy tanultad? :)

Marfy

A Hellsingi olimpia
Mega :lol:.
Nagy grat hozzá :appl:.
Az 5 kereszt pedig nagyon jó ötlet, látom a Lens effektet is kipróbáltad:).

Marox

A Hellsingi olimpia

Nagyon szép! Grat hozzá.  :rolleyes:

Moha

A Hellsingi olimpia
Ász! :D Gratula hozzá!

Fazék

van ötletetek, hogy mitõl lehet az, hogy nem frissíti az image board-nál, ha nyomok egy 'refresh page'-t?! :confused: egyszerûen nem értem.. csak ha törlöm a cache-t hajlandó újratölteni rendesen az egész oldalt és látom az esetlegesen közben post-olt képeket/hozzászólásokat. 4chan-on pl nincsen ilyen gondom, ott mûködik a 'refresh page'

ezt már lejjebb is írtam, szóval azért a kisbetû: eddig nem zavart ez a hiba, csak akkor tûnt fel, amikor én post-oltam egy képet és az istennek se volt hajlandó megjelenni a kép, hibaüzenet nélkül visszakaptam a post-om nélküli állapotot és csak amikor újra post-olni akartam a képet és szólt hogy duplicate, kezdtem el gyanakodni, hogy itt vmi gond van és cache törlése, majd frissítés után láttam, hogy mégis fölment a kép... :wtf:

várom az ötleteket... köszi :)

edit: úgy néz ki 4chan image board-ján se mûködik simán a refresh... mitõl lehet ez? nem mûködik az automatikus érzékelés hogy frissítenie kéne a cache-t? vagy mi? de ha egyszer a refresh-re manuálisan nyomok egyet, akkor kutya kötelessége lenne az egész oldalt újra letöltenie és ugyan nyerne a cache miatt vmennyit, de lekéne töltenie az új tartalmat is, vagy nem? :confused: ugyan nem halok bele a problémába, csak kíváncsi lennék, hogy mi okozhatja - Firefox 1.0-t használok amúgy

Marfy

Sajnálattal jelentem hogy a naptárak egy darabig nem lesznek elérhetõek, mert FTP szerû használat miatt törölték a tárhelyem :) és ez mind oda volt feltéve ha nem tûnik el az aláírásom észre sem veszem.
Ha mind fel lesz téve egy postban belinkelem az összes és a régi postokat is kijavítom vagy törlöm.

Pirula

Quote from: Trivi:lol:
Az efajta "kreativitás" nálad tehetség vagy tanultad? :)
Jónevû klinikákon születési rendellenességnek hívják. :D
Quote from: NokiAz 5 kereszt pedig nagyon jó ötlet, látom a Lens effektet is kipróbáltad :).
Jaja! Gondoltam ha már egyszer ott van... :)

:merci: Mindenkinek a gratulációkért!

Marfy

Találtaem egy helyet teli van Chobits háttérképekkel, egy igazi aranybánya  :hopp: .
http://hazime10.hihome.com/page-13.html

Mattanja

Quote from: NokiTaláltaem egy helyet teli van Chobits háttérképekkel, egy igazi aranybánya  :hopp: .
http://hazime10.hihome.com/page-13.html
:jee: ! Most már tényleg megnézem az animét...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Phoeneix

A Hellsingi olimpia
:eeek: nem semmi:D
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Baldy

A Hellsingi olimpia

Gratula! Tök jó lett, várjuk a többit :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Ez mehetett volna a Cicalányokhoz is, onnan kerítettem a képet amit aztán megbolondítottam egy picit. Semmi különösen rafinált, de szerintem hangulatos lett.
Tigrincs
Ha holnap megvágnak a vizsgán akkor az amiatt lesz mert ezt csináltam fogalmak magolása helyett. :D

Bruce

Quote from: PirulaEz mehetett volna a Cicalányokhoz is, onnan kerítettem a képet amit aztán megbolondítottam egy picit. Semmi különösen rafinált, de szerintem hangulatos lett.
Tigrincs
Ha holnap megvágnak a vizsgán akkor az amiatt lesz mert ezt csináltam fogalmak magolása helyett. :D
Yaaahúúúú!... Azazhogy... khm... szóval igen, hangulatos lett... :)

tres

ha csinalok egy kepet akkor betehetem ide es megfogjatok nezni?  :eeek:  csak mer nincs kinek megmutatnom ha csinalok vmit...  :beken:
:teccik:

Xipe

Quote from: tresha csinalok egy kepet akkor betehetem ide es megfogjatok nezni?  :eeek:  csak mer nincs kinek megmutatnom ha csinalok vmit...  :beken:

en megnezem tres.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

tres

Quote from: Xipeen megnezem tres.

dejooo :) kosze  :hopp:  :hopp:  akkor neki is latok a vizsgaidoszak utan jejeje :)

nah off
:teccik:

Marfy

Quote from: tresha csinalok egy kepet akkor betehetem ide es megfogjatok nezni?  :eeek:  csak mer nincs kinek megmutatnom ha csinalok vmit...  :beken:
Nyugodtan beteheted más is ide teszi.
Ha jó lesz a képed dícsérjük ha nem  :uzi:, na jó nem. :D

Kalibur

Én ugyan lemaradtam az elejérõl, így ca fogalmam sincs, milyen képrõl van szó, de a csináld-magad dolgokat érdemes Fanartba bepakolni, ott ugyanis ha jól tudom ált az ilyet szívesen látják...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Marox

Hát persze. Én szivesen megnézem.  :)

Marfy

Esetleg ha még érdekelnének valakit a naptárak itt megtalálhatja az összeset jpg és cdr formátumban.

Feldin

Quote from: PirulaEz mehetett volna a Cicalányokhoz is, onnan kerítettem a képet amit aztán megbolondítottam egy picit. Semmi különösen rafinált, de szerintem hangulatos lett.
Tigrincs
Taníts meg photoshoppolni!
Vagy te könyvbõl?
Akkor ajánlj könyvet!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s