Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Angelbizonyos fokig tolerálom,
Akkor te elég magas fokon tolerálod az ilyeneket, annak ellenére, hogy ehhez nincs humorérzéked. Ugyanis talán a tesóm "humorát" én ismerem a legjobban, és társaságban is hallottam már "humorizálni". Hadd ne mondjam, hogy néha a hajam égnek állt a "humorától", és ha te ezeket így tolerálni tudod, akkor elég magas a toleranciaszinted, elismerésem.
Egyébként történt veled vmi ma? Mert nagyon csúnyán lehordtad Vóbertet (egy kicsit túlságosan is).

Itachi

Quote from: TriviAkkor te elég magas fokon tolerálod az ilyeneket, annak ellenére, hogy ehhez nincs humorérzéked. Ugyanis talán a tesóm "humorát" én ismerem a legjobban, és társaságban is hallottam már "humorizálni". Hadd ne mondjam, hogy néha a hajam égnek állt a "humorától", és ha te ezeket így tolerálni tudod, akkor elég magas a toleranciaszinted, elismerésem.
Egyébként történt veled vmi ma? Mert nagyon csúnyán lehordtad Vóbertet (egy kicsit túlságosan is).
Szerintem,ha elolvasnád rendesen amit ír akkor rájönnél,hogy mondta miért a kedve olyan amilyen.. :p  :rolleyes:  :zen: (fentebb említette..)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Quote from: LorenorSzerintem,ha elolvasnád rendesen amit ír akkor rájönnél,hogy mondta miért a kedve olyan amilyen.. :p  :rolleyes:  :zen: (fentebb említette..)
Na ne kezdjünk mi is vitát. Elolvastam, mit írt, de változatlanul tartom, hogy nem kellett volna ilyen hangnemben írnia. Egyszerűen szól Vóbertnek, hogy "légy szíves ne, mert nem esik jól nekem", és kész. Erre jól lehordta. Kellett ez? Najó, itt hagyom abba, mint külső, 3. személy, ehhez igazából nincs közöm, éppen ezért a többit legyetek szívesek pm-ben.

Moloko

Quote from: TriviAkkor te elég magas fokon tolerálod az ilyeneket, annak ellenére, hogy ehhez nincs humorérzéked. Ugyanis talán a tesóm "humorát" én ismerem a legjobban, és társaságban is hallottam már "humorizálni". Hadd ne mondjam, hogy néha a hajam égnek állt a "humorától", és ha te ezeket így tolerálni tudod, akkor elég magas a toleranciaszinted, elismerésem.
Köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet, egy szót ki is javítottam enyhébb változatára.
Ami azt illeti, tényleg elég magas a toleranciaszintem, de csak abban az említett esetben ha jóban vagyok az illetővel, és élőben tisztáztuk hogy neki az életformája ilyen, a megjegyzéseket meg ne vegyem komolyan. (meg amit mond azt úgy általában se.) no, tehát ebben az egy esetben.
Nem történt ma velem semmi különös, totál átlagos napom volt, én alapból ilyen vagyok, hogy jelzem hogy valami nem stimmel, és ha kell aztán megmagyarázom. vannak elveim meg elképzeléseim a világról, amikhez tartom magam. Vóbertnek meg van egy(-két) kis megjegyzésem még, arra az esetre ha nem veszi komolyan amit írtam.
Egyben szeretnék elnézést kérni mindenkitől aki még úgy gondolja, hogy ez a thread az eredeti elhatározásból fennmaradhat, hogy még egy offtopic posttal gyarapítottam a nem témához illő bejegyzések számát...

Moloko

Quote from: LorenorSzerintem,ha elolvasnád rendesen amit ír akkor rájönnél,hogy mondta miért a kedve olyan amilyen.. :p  :rolleyes:  :zen: (fentebb említette..)
Lorenor az "elbukott felvi első fordulóra" gondolt, de nem volt rosszkedvem és nem felindulásból írtam amit és amiket írtam, hanem egészen tisztán átgondolva többször átolvasva még mindig szúrta a szemem az a néhány megjegyzés amit szerintem magamra kellett hogy vegyek.
Quote from: TriviNa ne kezdjünk mi is vitát. Elolvastam, mit írt, de változatlanul tartom, hogy nem kellett volna ilyen hangnemben írnia. Egyszerűen szól Vóbertnek, hogy "légy szíves ne, mert nem esik jól nekem", és kész. Erre jól lehordta. Kellett ez? Najó, itt hagyom abba, mint külső, 3. személy, ehhez igazából nincs közöm, éppen ezért a többit legyetek szívesek pm-ben.
változatlanul nem tudom, hogy mire érted amit mondasz :) ha van kedved pm-ben fejtsd ki...
egy ilyen személyes jellegű kérést meg azért nem tartok megfelelőnek, mert nem ismerem és nem vagyok jóban Vóberttel. hogy példát hozzak, Baldy pl ilyen megjegyzést kapna és már kapott is egyszer régebben... de az Baldy.

Vóbert

Jó, tudod mit? Itt zárjuk le a vitát... én többet az életben nem fogom neked egy szóval sem említeni ezt a dolgot... Kölönben még mindig nem értem a reakciódat, mert nagyon sok olyan hölgy ismerősöm van, aki a vita tárgyát képező hajszínnel rendelkezik... van köztük sokkal alacsonyabb tolerancia szinttel rendelkező is, de egyik sem vette az ilyen kijelentést ennyire komolyan... de hagyjuk... Részemről a téma lezárva!
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Aka-shi

Sziasztok!

Olvasgattam egy kicsit és rá is jöttem a vita okára(kb. pár óra utan:)), és arra gondoltam, hogy :

Angel! Tudom, hogy vannak ilyen emberek, akik bele is gondolnak, hogy a másik mit érthetett egy vicces megjegyzésén, de nem mindig rossz indulatuak szoktak lenni az efféle "poénok". Mondjuk az is igaz, hogy pl.: már 1 csomóan mondtak rám a suliban, baráti körökben, hogy nem vagyok normális, de én tudom, hogy télleg nem vagyok az :rotflol: Söt állítólag meghülyítettem 3-4 embert a társaságommal, de ők állítólag nem bánjak...:) Nah mind1, mint már olvastam a téma lezárva... Csak azt szeretném tanácsolni, hogy tanulj meg magadon nevetni! Senki sem tökéletes, még ,ha annak is láccik!
Jah, és még annyi, hogy jól nézel ki a FEKETE hajas képen!

Vóbert:
QuoteÉs akkor még rakj a tűzre -_-"
Szóval ja:)

Totya

Nem kéne ezt a témát tovább feszegetni.
Teacher Banzai!!!

noriko

Quote from: TotyaNem kéne ezt a témát tovább feszegetni.
jaja! Szerintem sem! Inkább tessék berakni képet! ;)   ... :_piszka: Aka-shi? :)

(nekem nincs gépen, de egye fene, majd szkennelek valamit)

EDIT: hehe...szkenneltem valamit.. :D  ajándékbolt
"I wish I could, but I don't want to."

Saori

Quote from: norikoEDIT: hehe...szkenneltem valamit.. :D  ajándékbolt

Hehe..tökjó :)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Baldy

Quote from: SaoriHehe..tökjó :)

Egyetértek :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Soridan

Quote from: norikoEDIT: hehe...szkenneltem valamit.. :D  ajándékbolt

Hehe... lehetek a hálómackód? *kucc... hülye tévé* :cool:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shock12

Quote from: norikoEDIT: hehe...szkenneltem valamit.. :D  
:D !! Király... most itt ellőhetném azt az ótvar poént, hogy "Melyik vagy te ?"... de nem teszem, mert tudom, hogy a piros hoki-pólós... :D ... najó nem ... mindenesetre tök jó ! :)

Aka-shi

Noriko! EZ az 1ik családtagom. Akkor mi most rokonok vagyunk?:D

noriko

köszi mindenki :)
volt a boltban egy tök jó hatalmas jávorszarvas is, de az a kép még nincs kész. :D
Shock, erősen gondolkoztam rajta, hogy oda írjam-e hogy NEM, NEM a medve vagyok, de aztán gondoltam, hadd találgassatok egy kicsit...és látom, megy ez! ;)
Aka-shi: eh? medve rokonaid vannak?? érdekesen nézhetsz ki!!gyorsan egy képet!! :D

dizzy

Quote from: norikoköszi mindenki :)
volt a boltban egy tök jó hatalmas jávorszarvas is, de az a kép még nincs kész. :D
Shock, erősen gondolkoztam rajta, hogy oda írjam-e hogy NEM, NEM a medve vagyok, de aztán gondoltam, hadd találgassatok egy kicsit...és látom, megy ez! ;)
Aka-shi: eh? medve rokonaid vannak?? érdekesen nézhetsz ki!!gyorsan egy képet!! :D

Ja, amikor tavaly voltam Kanadában én is aláálltam egy ilyen medvének :)
Nagyon népszerűek ott :D
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Feldin

Te is az lehetsz a medvék körében ha csak úgy simán aláálsz :hehe:
Ingyen kaja :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Tiaro

Noriko! Töltenék fel képet, de mivel 1 medve vagyok nincs pénzem digitalis fényképgépre, szkennelni meg bonyolult nekem :hehe:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Aka-shi

Gondolom már megszoktátok, de megint nem logoutoltam:)

No Comment

(Mellesleg most van mentségem is: Nem tudtam hogy tesóm még feljött tegnap. Bár ez senkit se érdekel, szóval csak láma vagyok:D)

Aka-shi

Jah, mellesleg ne értsétek félre, a Láma kifejezés CS-s körökben a lame szó magyarosítása(béna, gyökér:))

Ramiz

Én soha nem fogom tudni ezt megszokni... :D
Na jó, elárulom a Nagy Titkot: jobboldalt, felül, kiírja a fórum a neved. Ha nem a tiédet írja ki, akkor ki kő jelentkezni. Kapis? :D :hehe: Vagy inkább... egyszerűbb, ha ugyanazt az avatart rakjátok be, és mindenről ugyanazt a véleményt osztjátok. Akkor nem kell agyalnunk, hogy most vajon kik is vagytok éppen.  :rolleyes: :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Quote from: Aka-shiJah, mellesleg ne értsétek félre, a Láma kifejezés CS-s körökben a lame szó magyarosítása(béna, gyökér:))

Tényleg Láma vagy, ha azt hiszed, ezt el kell magyarázni nekünk :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

noriko

Na itt a folytatás!! :)  Ma hívattam elő a képeket. Rénszarvas

(én az agancs nélküli vagyok.  :hehe: )

Shadowolf

Quote from: norikoNa itt a folytatás!! :)  Ma hívattam elő a képeket. Rénszarvas

(én az agancs nélküli vagyok.  :hehe: )

Cuki...:p :D

Xaga

Quote from: ShadowolfCuki...:p :D

Mármint a rénszarvas vagy noriko??? :p :D

Shadowolf

Quote from: XagaMármint a rénszarvas vagy noriko??? :p :D

Mindkettö! :hopp:

Saori

"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Baldy

Tényleg cuki a képecske :)
Te pedig hasonlitasz az avatarodra :D

Aka-shi

Noriko Vidd Vissza SzÉpen A TÉlapÓnak!!!!:d