Kalandjátékok és RPG-k, avagy a múlt nagyjai

Started by Shadowolf, 2004-04-28, 13:10:25

Previous topic - Next topic

phr0zen

Quote from: LorenorJó holnap napközben feljövök. :)  Ma már nem. :rolleyes:  Írd meg azért ,hogy mikor vagy fent. :)  :zen:

Rohadtul nincs fix intervallum.De mostanában olyan este 8-10 között.

phr0zen

Quote from: ShadowolfIT LIVES!!! :hopp: :hopp: :hopp:

Na nekem is sikerült beüzemelnem a játékot és tényleg nem tünik rossznak. :D
(bár mondjuk engem is kihajított a server egy idö után :()

phr0zen: esetleg nekem is tudnál segíteni? Prítí plíz? :D Árnyfarkas néven vagyok fenn. (micsoda meglepetés :rolleyes: )

Hejj bocs a te postodat észre se vettem. :dirr:
Persze,segítek,csak mondjad mikor vagy fent.

Itachi

Quote from: phr0zenRohadtul nincs fix intervallum.De mostanában olyan este 8-10 között.
Én holnap spec este későn jövök mert edzésem van de napközben ráérek. :)  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shadowolf

Quote from: phr0zenHejj bocs a te postodat észre se vettem. :dirr:
Persze,segítek,csak mondjad mikor vagy fent.

Fogjuk rá hogy este 8 és 12 között valamikor. :D

Soridan

Na ezt lehet, én is kipróbálom. Attól függ, hogy a net istenei menynire kegyesek hozzám :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Vóbert

Quote from: phr0zenA 3.5 órás letöltési idő az új patchek miatt van,kb. 30 mega a 2 patch... :rolleyes:

Amúgy milyen néven vagy fenn Vóbert és milyen karival?Ha kell egy kis segítség vagy pár tárgy,keress meg,phr0zen néven vagyok,45. szintű Dark Knight. :)

Dark Wizard... és még csak 6-os szintű vagyok... kicsit kínai nekem a játék... bár lassan már belejövök... Viszont már rájöttem, hogy ott szúrtam le a dolgot, hogy Wizárdot választottam, mert szinte semmilyen cucc nincs neki... és nagyon lassan akar fejlődni... egyébként ott is Vobert vagyok, mint szinte minden helyen... majd ha sikerül feljutnom, akkor megkereslek :) Persze kérdés, hogy melyik szerverre mész fel, vagy az mind1? Egyébként baromi sokan vannak fent... soxor a sok karaktertől alig lehet látni :) Minden esetre ezután keresni foglak :) Ja mégvalami... van egy küldetésem, hogy keressek meg valami scroll-t... nem tudod, hogy azt hol a fenébe találom? Mert néha ír be koordinátákat, de azok nagyon nem jó koordináták, mivel eléggé el vannak csúszva...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Vóbert

Quote from: LorenorÉn is fenn vagyok az ID m wartoshika.. :rolleyes:  A karakterem neve pedig Dschneider. :)  Hogy tanulok új varázslatokat? Pihenni csak olyan lassan lehet, vagy van valami gyorsabb is? Ja és hol látom,hogy hanyas színtű egy másik gamer? :zen:

Ha leülsz, akkor gyorsabban gyógyít, valamint almákat lehet elszedni a szörnyektől + lehet potion-t venni majdnem minden kijáratnál... új varázslatot asszem úgy lehet tanulni, hogy a varázslótól kell könyvet venni és ha eléred a szintet + energy szint, akkor jobb klick és megtanulja... azért nem tudom biztosra mondani, mert még én sem tanultam semmit, csak olvastam dolgokat, és ezt tudtam kikövetkeztetni... majd téged is kereslek :)

Xaga

Én inkább nem próbálom ki, túl sokat kérdez regnél és azt nem szeretem.
Ellenben kipróbálom a CRONOUS-t.

Egyébbként csak nekem tünt fel hogy az MMORPG-k föként Dél-Korreában és Kínában népszerüek mert egy csomot amit láttam ott fejlesztettek.

Vóbert

Valami fontos, amit vegyetek figyelembe!!! Az oldalon azt írják, hogy a patch szerver elég instabil, így aki teheti az töltse le a 0.98-as patch-et, hogy legalább azt nem kelljen neki letölteni... akkor már sokkal kevesebbet fog tölteni... Este talizunk fent :) 8 és 10 között én is megpróbálok felmenni...

Vóbert

Quote from: XagaÉn inkább nem próbálom ki, túl sokat kérdez regnél és azt nem szeretem.
Ellenben kipróbálom a CRONOUS-t.

Egyébbként csak nekem tünt fel hogy az MMORPG-k föként Dél-Korreában és Kínában népszerüek mert egy csomot amit láttam ott fejlesztettek.

Ez így van, de ha így fejlődik tovább, akkor hazavágja a Blizzardot és a Diablo-t...

Xaga

Quote from: VóbertEz így van, de ha így fejlődik tovább, akkor hazavágja a Blizzardot és a Diablo-t...

Van benne vmi.

Vóbert

Quote from: XagaVan benne vmi.

És tudod, hogy miért is van nagy előnye a Diablóval szemben? Mert kb hasonló, vagy még jobb grafikával is jobban fut, mint a Diabló és nem kell neki 2GB telepített progi, elég neki 300-400MB is.. ha nem nyomják el, akkor én nagy jövőt látok benne...

Shadowolf

Quote from: VóbertDark Wizard... és még csak 6-os szintű vagyok... kicsit kínai nekem a játék... bár lassan már belejövök... Viszont már rájöttem, hogy ott szúrtam le a dolgot, hogy Wizárdot választottam, mert szinte semmilyen cucc nincs neki... és nagyon lassan akar fejlődni... egyébként ott is Vobert vagyok, mint szinte minden helyen... majd ha sikerül feljutnom, akkor megkereslek :) Persze kérdés, hogy melyik szerverre mész fel, vagy az mind1? Egyébként baromi sokan vannak fent... soxor a sok karaktertől alig lehet látni :) Minden esetre ezután keresni foglak :) Ja mégvalami... van egy küldetésem, hogy keressek meg valami scroll-t... nem tudod, hogy azt hol a fenébe találom? Mert néha ír be koordinátákat, de azok nagyon nem jó koordináták, mivel eléggé el vannak csúszva...

Jelentem Arnyfarkas, level 13 DW jelentkezik szolgálatra. :D Vóbert az tény hogy a DW-knek a játék elején marha nehéz dolguk van, de miután már magasszintü mágiát is tudnak használni simán kenterbe verik a DK-ot illetve az elfet. Én spéci már most is elég jól írtom a szörnyeket a Power Wave-el. :D Server: a két választható közül én a fentin nyomulok (asszem valami v-betüs) azon belül pedig a legelsön (ami az oldal tetején van, na :p). Nekem is ez küldetésem van (find the emeperor scroll) de én se tudom merre keressem. :confused: Ja igen a játék meg max koreai lehet, nem kínai. :p :D

phr0zen

:)
Quote from: ShadowolfJelentem Arnyfarkas, level 13 DW jelentkezik szolgálatra. :D Vóbert az tény hogy a DW-knek a játék elején marha nehéz dolguk van, de miután már magasszintü mágiát is tudnak használni simán kenterbe verik a DK-ot illetve az elfet. :p :D

Bocs Shadowolf de ez nem egsézen igy van.Eszembe jut róla egy haverom hülye poénja:

MU HAS DIFFICULTY SEETINGS:
EASY for DARK KNIGHT
MEDIUM for ELF
HELL for DARK WIZARD
GOD MODE for MAGIC GLADIATOR

És ez sajnos így is van.Az én 45. szintű DK-m úgy irtja a 80-as szintű DW-ket mint a +5-ös Great Scythe a lucernát.

Shadowolf

Quote from: phr0zen:)

Bocs Shadowolf de ez nem egsézen igy van.Eszembe jut róla egy haverom hülye poénja:

MU HAS DIFFICULTY SEETINGS:
EASY for DARK KNIGHT
MEDIUM for ELF
HELL for DARK WIZARD
GOD MODE for MAGIC GLADIATOR

És ez sajnos így is van.Az én 45. szintű DK-m úgy irtja a 80-as szintű DW-ket mint a +5-ös Great Scythe a lucernát.

Akkor lehet hogy most jött el az ideje a karakterváltásnak? ^^" Más: ma este akkor lesz közös menet? Ha igen akkor beszéljük meg hogy hol találkozzunk. (melyik server) Ja amúgy hogyan lehet a karit átvinni egyik serverröl a másikra? (lehet egyáltalán?) Mert ha nem akkor új karit kellene indítanom. :(

phr0zen

Quote from: ShadowolfAkkor lehet hogy most jött el az ideje a karakterváltásnak? ^^" Más: ma este akkor lesz közös menet? Ha igen akkor beszéljük meg hogy hol találkozzunk. (melyik server) Ja amúgy hogyan lehet a karit átvinni egyik serverröl a másikra? (lehet egyáltalán?) Mert ha nem akkor új karit kellene indítanom. :(

Nem lehet egyik serverről a másikra karit átvinni,ezért kérnék szépen mindenkit hogy a Wigle-ön indítson karit,ne a Mayán,mert az a maréknyi kis magyar MUs közösség(20-nál talán valamivel több ember),mind a Wigle-ön van.

EDIT:Találkozzunk Lorenciában a déli hídnál.Majd rátokprivizek,akkor biztos a dolog.Időpont számomra lényegtelen,a ma estém és éjszakámm szabad.

Shadowolf

Quote from: phr0zenEDIT:Találkozzunk Lorenciában a déli hídnál.Majd rátokprivizek,akkor biztos a dolog.Időpont számomra lényegtelen,a ma estém és éjszakámm szabad.

Lorencia a kezdöváros? (ott ahol a potion girl van?)

phr0zen

Quote from: ShadowolfLorencia a kezdöváros? (ott ahol a potion girl van?)

Igen.Lorencia a DK-k és DW-k kezdővárosa.Elf az Noriában kezd,Magic Gladiator pedig Daviasban asszem.

Shadowolf

Quote from: phr0zenIgen.Lorencia a DK-k és DW-k kezdővárosa.Elf az Noriában kezd,Magic Gladiator pedig Daviasban asszem.

Okés akkor ott találkozunk. :D (amúgy a magyaroknak van guild-jük?)

phr0zen

Quote from: ShadowolfOkés akkor ott találkozunk. :D (amúgy a magyaroknak van guild-jük?)

Nincs,mert csak 1 magyar van lvl 100 fölött,ő meg nem nagyon akaródzik alapítani. :hehe:

Shadowolf

Quote from: phr0zenNincs,mert csak 1 magyar van lvl 100 fölött,ő meg nem nagyon akaródzik alapítani. :hehe:

Na majd akkor mi, a második generáció. :D

Shadowolf

Phr0zen a PM-ezéshez mi szükséges? (ha ID kell, akkor az enyém farki85)

phr0zen

Quote from: ShadowolfPhr0zen a PM-ezéshez mi szükséges? (ha ID kell, akkor az enyém farki85)

Nyomsz egy entert,aztán egy tabot.Ide beírod a nevet,megint tab,aztán megírod a rizsát,enter és kész. :)

Xaga

Kipróbáltam Cronoust, nagyon jó föleg mert rendszer leállást okozott XP alatt, a következő indítás meg felért egy reset gombal. Aki teheti NE próbálja ki.

Leszedtem MU-t, az legalább elindúlt...szvsz Diablo jobb. Nem nagyon fogot meg MU. Bár lehet hogy azé mert egy  :hogyaza: állandóan utánam járkált és az általam leőlt szörnyekből szedte össze a betevő falatra a pízt. Meg elégg hamar lecsökkent HP-imnek száma.

Shadowolf

Quote from: XagaNem nagyon fogot meg MU. Bár lehet hogy azé mert egy  :hogyaza: állandóan utánam járkált és az általam leőlt szörnyekből szedte össze a betevő falatra a pízt.

Ezen ne múljék. Szólsz mikor jössz fel legközelebb oszt adok neked kölcsönbe. ;)

QuoteMeg elégg hamar lecsökkent HP-imnek száma.

Potion-ok, almák fogyasztása ajánlott...:rolleyes: :p :D

Xaga

Quote from: ShadowolfPotion-ok, almák fogyasztása ajánlott...:rolleyes: :p :D

Fogyasztanék ha telne rá.

Skilleket hogy lehet szerezni. Egyálltalán skil menüt hogy kell behozni???

Shadowolf

Quote from: XagaFogyasztanék ha telne rá.

Almákat spéci a gyengébb szörnyek folyamatosan dobnak elhalálozásukkor...

QuoteSkilleket hogy lehet szerezni. Egyálltalán skil menüt hogy kell behozni???

Skillek: DK: alapban nincs neki. Spéci fegyverek segítségével alkalmazhat új támadásokat.
DW: alap támadás egy gyenge varázslat. Ö új varázslatokat tekercsekböl tanulhat, amiket vagy szörnyek ejtenek vagy a boltban vehet.
Elf: nagyjából ugyanaz mint a DK, de bizonyos talizmánok segítségével varázslatokat is képes használni.

A spéci támadások mind manát fogyasztanak és a jobb egérgombbal hozhatók elö.

.Attila

Quote from: ShadowolfAlmákat spéci a gyengébb szörnyek folyamatosan dobnak elhalálozásukkor...
Írta, hogy vki mindig felszedegedte, mire neki esélye lett volna rá.

Shadowolf

Quote from: TriviÍrta, hogy vki mindig felszedegedte, mire neki esélye lett volna rá.

Bár kétlem hogy pont az almákat kapkodta el elöle az ürge, azért elnézést kérek...

phr0zen

Ja,csak hogy tisztában legyetek a questetekkel:
A scroll of the emperor a karik change-up-jához szükséges.Change-up-kor a jelenlegi osztályotok átmegy vmi jóval durvábba,valamint kaptok 20 elosztható stat pontot:

Dark Knight --> Blade Knight
Dark Wizard --> Soul Master
Elf --> Muse Elf

A quest elkezdéséhez a 45-ös szint a minimum.Utána,abban az esetben hogy nem partizol,a szörnyek randomban dobhatnak quest tárgyat.