Kalandjátékok és RPG-k, avagy a múlt nagyjai

Started by Shadowolf, 2004-04-28, 13:10:25

Previous topic - Next topic

Fazék

Kyrandia

első rész: a hölggyel kell lenyomni Malcolm-ot
második rész: szintén hölgy vs Hand of Fate
harmadik rész: Malcolm bácsival kell végiggonoszkodnod a világot

nekem elméletileg megvan mind a 3 rész cd változatban, csak még az első részt nem sikerült működésre bírnom...
a harmadikkal nem játszottam, de szomszédoméknak rohadtul tetszett.

Shadowolf

Quote from: BlimpKyrandia

nekem elméletileg megvan mind a 3 rész cd változatban, csak még az első részt nem sikerült működésre bírnom...

Akkor a harmadik részt meg én kunyizóm el tőled. :D Apropó: akkor jössz meet-re?

Vóbert

Quote from: BlimpKyrandia

Első kettő OK :) A harmadikat meg akkor meg kell, hogy skuvizzam ;)
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Fazék

Quote from: ShadowolfAkkor a harmadik részt meg én kunyizóm el tőled. :D Apropó: akkor jössz meet-re?
szeretnék menni, de péntek estig még nem tudom biztosra mondani.
mindenképpen írok ide, ha megyek. szokott lenni ott külső usb-s rack 5'25-ös merevlemezekhez? mert nincs túl nagy kedvem cd-ket vinni...

.Attila

Quote from: Blimpelső rész: a hölggyel kell lenyomni Malcolm-ot
Nem is tudtam, hogy Brandon lány volt ;) Nekem nagyon fiúnak tűnt.
Egyébként nagyon érdekes, pont ma beszéltem a Legend of Kyrandia-ról az egyik évfolyamtársammal, akivel eddig soha nem beszéltem ilyenről, és aki mellesleg lány :)

No, én beszerváltam a .hack//Infection-t. Ez közvetlenül a .hack//Sign anime-nek a folytatása. Úgyhogy majd gyorsan végignézem a .hack//Sign-t, hogy értsem a játékot :)

Xaga

Quote from: TriviNo, én beszerváltam a .hack//Infection-t. Ez közvetlenül a .hack//Sign anime-nek a folytatása. Úgyhogy majd gyorsan végignézem a .hack//Sign-t, hogy értsem a játékot :)
Honnan szedted .hack//Infection-t????

Fazék

Quote from: TriviNem is tudtam, hogy Brandon lány volt ;) Nekem nagyon fiúnak tűnt.
ÁÁÁÁÁÁ... kész megsemmisültem.. így felégni... egyedüli mentségem, hogy kb megjelenésekor játszottam a játékkal utoljára :D

.Attila

Quote from: XagaHonnan szedted .hack//Infection-t????
Boltból ;)

.Attila

Korrigálnám magam:
Először vala a .hack//SIGN, a 26 részes TV anime sorozat.
Utána jön a .hack//LIMINALITY, ennek első lemezét (asszem 2 részt, de még nem néztem meg) a játék doboza is tartalmazza.
És végül most sorozatban jön ki ezek folytatása 4 részben, az első a .hack//INFECTION.
A 2. a .hack//MUTATION lesz.
Ezen kívül van a manga, a .hack//LEGEND OF THE TWILIGHT, ami a "World" létrejöttét követő napokra koncentrál.

Feldin

Quote from: TriviKorrigálnám magam:
Először vala a .hack//SIGN, a 26 részes TV anime sorozat.
Utána jön a .hack//LIMINALITY, ennek első lemezét (asszem 2 részt, de még nem néztem meg) a játék doboza is tartalmazza.
És végül most sorozatban jön ki ezek folytatása 4 részben, az első a .hack//INFECTION.
A 2. a .hack//MUTATION lesz.
Ezen kívül van a manga, a .hack//LEGEND OF THE TWILIGHT, ami a "World" létrejöttét követő napokra koncentrál.

Asszem pótolnom kell .hack műveletlenségem... :(
Akkor a sign-al kezdjem?
Milyen a játék?
Mire?(ps,pc...)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Soridan

Quote from: BlimpÁÁÁÁÁÁ... kész megsemmisültem.. így felégni... egyedüli mentségem, hogy kb megjelenésekor játszottam a játékkal utoljára :D

Azért ejnye-bejnye. Egy olyan srácot elfeledni, aki pegazussá változik? :)
Egyébként eszembe jutott a könyvtáros jelenet, ahol a 4 betűt kirakja azt a szót, hogy OPEN, s Brandon azok filózik, hogy PEON? NOPE? vagymi :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Soridan

Huhh, kicsit visszatérve mmorpg-kre: bár nem masszív, de //www.achaea.com (ha nem hiányoljátok a grafikát, akkor remekül el lehet vele lenni) Szerepjátszás kötelező!
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Xaga

Quote from: SoridanHuhh, kicsit visszatérve mmorpg-kre: bár nem masszív, de //www.achaea.com (ha nem hiányoljátok a grafikát, akkor remekül el lehet vele lenni) Szerepjátszás kötelező!

Érdekes lehet kipróbálom

Soridan

Quote from: XagaÉrdekes lehet kipróbálom

Most indítottam új karaktert :) A 99-ik szintet elérve sárkánnyá válhatsz :D ÉS akár saját boltod lehet, ahol a saját gyártmányú cuccaidat árulhatod etc... nekem nagyon bejön :)

Nyelkvgyakorlásnak sem utolsó :)

Ramiz

Sosem árt egy kis "Nyelkvgyakorlás", Sori :D  :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: FeldinAsszem pótolnom kell .hack műveletlenségem... :(
Akkor a sign-al kezdjem?
Milyen a játék?
Mire?(ps,pc...)
Igen, először a két anime, SIGN - LIMINALITY sorrendben, majd jöhet a játék, ami 4 részes, és PS2-es.

Soridan

Quote from: RamizSosem árt egy kis "Nyelkvgyakorlás", Sori :D  :hehe:

Kucc. Galád. :)

phr0zen

Ha már MMORPG-k nél tartunk,vessetek egy pillantást a MUonline-ra:
//www.muonline.com
A CUCC egy ingyenes,leginkább a Diablo 2-höz hasonlitó online hack&slash.Baromira van hangulata imho,és az hogy mindössze 60 mega,senkit ne tévesszen meg,mert aránylag szép a grafika,viszont egy kevésbé izmos gépen is vígan elkocog.Nagyon monumentális,viszonylag nagyok a bejárható területek,de az igazán durva hogy a szintlépési határ gyakorlatilag egy nemlétező fogalom.Néha látni ilyen 400. szintű arcokat,akiknek felszerelése a páncél/fegyver-en kívül már démon/angyalszárnyakból és hasonló KÚÚÚÚÚÚÚLOS dolgokból áll.

Vóbert

Quote from: phr0zenHa már MMORPG-k nél tartunk,vessetek egy pillantást a MUonline-ra:
//www.muonline.com
A CUCC egy ingyenes,leginkább a Diablo 2-höz hasonlitó online hack&slash.Baromira van hangulata imho,és az hogy mindössze 60 mega,senkit ne tévesszen meg,mert aránylag szép a grafika,viszont egy kevésbé izmos gépen is vígan elkocog.Nagyon monumentális,viszonylag nagyok a bejárható területek,de az igazán durva hogy a szintlépési határ gyakorlatilag egy nemlétező fogalom.Néha látni ilyen 400. szintű arcokat,akiknek felszerelése a páncél/fegyver-en kívül már démon/angyalszárnyakból és hasonló KÚÚÚÚÚÚÚLOS dolgokból áll.

Húúúúúúúúúú nekem való csemege... megyek és nézem is ;) Köcc...

Xaga

Vóbert

Quote from: XagaHogy lehet letölteni????

Regisztráció --> adatlap kitöltés --> verifikáció --> majd letöltés

Eddig jutottam, éppen most töltök... amint látom, hogy hogyan tovább, akkor mondom a többit is ;)

Vóbert

Na kipróbáltam a játékot... a következők a tapasztalatok:

1. regisztráció... baromi hosszan kell regisztrálni, és többször visszaellenőriz, tehát mindenki figyeljen oda!!! Visszakérdez már megadott adatokra...

2. letölt egy 70MB-os file-t amit feltelepítve és elindítva egy hagyományos (384) ADSL esetében még 3,5!!!! órán keresztül frissít...

3. maga a játék egy az egyben Diablo, de a játék méretéhez és grafikájához képest valami istenien néz ki!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom ajánlani... mégvalami... nekem elég soxor megszakadt a kapcsolat, ilyenkor kidobott a játékból, de úgy veszem észre, hogy szinte folyamatosan ment, így nincs gond a már elért dolgok és szintek megtartásával... ami zavar, hogy kicsit lassan mászik vissza...

Összességében baromi jó egy játék Kösz szépen phr0zen! Megérte megvárni a teljes játék letöltődését :)

phr0zen

A 3.5 órás letöltési idő az új patchek miatt van,kb. 30 mega a 2 patch... :rolleyes:

Amúgy milyen néven vagy fenn Vóbert és milyen karival?Ha kell egy kis segítség vagy pár tárgy,keress meg,phr0zen néven vagyok,45. szintű Dark Knight. :)

Feldin

http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Bruce

Na most sajnálom igazán, hogy otthon nincs netem :grrr: Pedig aztamindenit, de kipróbálnám... (Persze a koleszban tilos játszani... eccer kerüljek ki a középsulis koleszból :morci: )

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

aszucs

Quote from: FeldinHa vkinek megvan, nagyon kéne a Knights of Xentar!!!!!!!!!!!!!
Egyszer már végigvittem, de valahol elveszett a game!!!!
Kéne mert szupi!!! Amúgy ajánlom mindenkinek! H-RPG :)

Ha meg nem futottal ossze vele, nekem meg van... regen nagy hentai gyujtogeto voltam, de kicsit alabbhagytam vele miutan rajottem hogy majdnem az osszes H-jatekban csak a space-t kell nyomogatni meg olvasni. [persze ez alol kivetel az xentar ami egyik kedvenc jatekom volt]

Mas: hogy en is hozzaszoljak a temahoz par nem emlitett de szerintem nagyon jo jatekkal:
stonekeep, lands of lore, vagrant story, breath of fire 4...
ezeknek szerintem egesz jo tortenetuk van, nem ugy mint pl gothic2/morrowind amikkel ugyan jol el lehet jatszogatni[es hosszasan tapolgatni], de nagyon lapos es elnyujtott tortenetuk van [a kalandjatek nagy szabadsaga a tortenet romlasaval egyutt jar].. akkor inkabb mar might and magic.
es persze ff7,grandia2,cc rulez..:) [igen, engem inkabb a szep/fantaziadus tortenet fog meg mint a sok poen, ami azert nem arthat neha]

Es szerintem nem fog kihalni ez a stilus meg ha kicsit hatrebb is szorult... de majd ha nagy leszek es sajat jatekiro cegem lesz [=soha] ahol azt csinalok amit akarok [nem ugy mint eleddig ...grrr... higgyetek el, nem a programozok tehetnek rola hogy hulye jatekokat irnak:)] akkor majd.. [je nyitott szemmel is tudok almodni?:)]

Shadowolf

IT LIVES!!! :hopp: :hopp: :hopp:

Na nekem is sikerült beüzemelnem a játékot és tényleg nem tünik rossznak. :D
(bár mondjuk engem is kihajított a server egy idö után :()

phr0zen: esetleg nekem is tudnál segíteni? Prítí plíz? :D Árnyfarkas néven vagyok fenn. (micsoda meglepetés :rolleyes: )

Itachi

Én is fenn vagyok az ID m wartoshika.. :rolleyes:  A karakterem neve pedig Dschneider. :)  Hogy tanulok új varázslatokat? Pihenni csak olyan lassan lehet, vagy van valami gyorsabb is? Ja és hol látom,hogy hanyas színtű egy másik gamer? :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

phr0zen

Quote from: LorenorÉn is fenn vagyok az ID m wartoshika.. :rolleyes:  A karakterem neve pedig Dschneider. :)  Hogy tanulok új varázslatokat? Pihenni csak olyan lassan lehet, vagy van valami gyorsabb is? Ja és hol látom,hogy hanyas színtű egy másik gamer? :zen:

Gyere fel játszani és elmagyarázok mindent. :)
Itt enyhén komplikált lenne... :hehe:

Itachi

Quote from: phr0zenGyere fel játszani és elmagyarázok mindent. :)
Itt enyhén komplikált lenne... :hehe:
Jó holnap napközben feljövök. :)  Ma már nem. :rolleyes:  Írd meg azért ,hogy mikor vagy fent. :)  :zen:

EDIT: a ma az éjre vonatkozott. :rolleyes:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"