Animét abbahagyni

Started by Ramiz, 2004-05-05, 15:57:45

Previous topic - Next topic

Xaga

Quote from: Trivi(mit fogok én ezért kapni :))

Ha nagyon akarod tudni nézd meg az inkvizíció módszereit eretnekek ellen :D  :bsd:

Quote from: Trivi- Slayers
- FLCL

Ezt a 2-t oda tudom adni ha kell.

.Attila

Ja, a Slayers első sorozata lent van.
FLCL jöhet, de nem holnap, mert nem viszem a gépet.

Titkos®

Hát engem meg a most következőért fognak megnyúzni, de elétem első animéje, amit abbahagytam, az a Lodoss OVA, csak az első 10 részt bírtam végignézni. Azt az utolsó 3 részt majd még valamikor befejezem, de, hogy a TV sorozatba nem kezdek bele, az elég valószínű.
Trivi: A Slayers szerintem nagyon jó, bár kérdés, hogy te mit láttál belőle, mert a Moivek és az OVA-k nekem sem tetszettek annyira, de a 3 sorozat szvsz zseniális. (Most, hogy nincs fent sok anime az FTP-n, pont ezeket kezdtem el újranézni, mert már CD-n megvannak.)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Xaga

Quote from: TriviJa, a Slayers első sorozata lent van.
FLCL jöhet, de nem holnap, mert nem viszem a gépet.

Holnap én nem leszek. FLCL még nem írtam ki DVDre nem tom hogy gépedbe combo meghalytó van vagy mezei CD-író. Bocsi :_off:

.Attila

:_off: Combo.
Titkos: nem movie, nem OVA, hanem a Slayers első sorozata.

Ramiz

A Final Fantasy az anime?  :confused:  Na mindegy. A sorozatok-filmek témához meg: szerintem mindenki filmekkel kezd, de aztán áttér a sorozatokra, mert ott jobban kijönnek a jellemek hosszú távon, és ez áll a "film és sorozat ugyanazon sztori esetében"-re is. Bár a fene tudja (GitS) ...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: RamizA Final Fantasy az anime?  :confused:
Alapvetően RPG játék, de készítettek belőle manga-t és anime-t, de nem pazarold rá az időt.

Moha

Quote from: Ramizszerintem mindenki filmekkel kezd, de aztán áttér a sorozatokra, mert ott jobban kijönnek a jellemek hosszú távon
Mondjuk egy Ghibli azért önmagában is megállja a helyét. Nem is beszélve arról, hogy nagy részük közel 2 órás (vagy még hosszabb).

Ozu

Quote from: RamizA Final Fantasy az anime?  :confused:  Na mindegy. A sorozatok-filmek témához meg: szerintem mindenki filmekkel kezd, de aztán áttér a sorozatokra, mert ott jobban kijönnek a jellemek hosszú távon, és ez áll a "film és sorozat ugyanazon sztori esetében"-re is. Bár a fene tudja (GitS) ...

Teljesen igaz! Nekem már annyira átállt a szervezetem, meg a bioritmusom a sorozatokra, hogy komoly gondot jelent egy movie végignézése. Egyszerűen túl hosszú, elunom. Legutóbb pl: Inu Yasha movie 1
...én ott se voltam!!!

Zelgadis

Én is hozzászoktam a sorozatokhoz, de nekem ezért a filmek pont hogy túl rövidnek tűnnek :D Nincsen idő bennük olyan szintű jellemábrázolásra , sokszor jellemfejlődésre, mint a sorozatokban, még a szereplőkhöz/hangulathoz/világhoz hozzászokni sincs jóformán időd, már vége is ! Kivétel persze a már meglévő sorozatok mellé írt filmek képeznek .

Titkos®

Én az Ozu és Zelgadis által említett okok miatt szinte kizárólag csak sorozatok mellé készített filmeket bírok megnézni és azokból sem sokat, de azokkal meg általában az a bajom, hogy nem annyira jók, mint maga a sorozat. (A Ranma Moviek pl. még eléggé tetszettek, de az Inu Yasha Movie 1 azért már elmarad a sorozat mögött, a Slayers Moviek-ból meg jó, ha kettőt meg bírtam nézni.)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Ramiz

Quote from: TriviAlapvetően RPG játék, de készítettek belőle manga-t és anime-t, de nem pazarold rá az időt.

Ez költői kérdés volt... A játékkal már "futólag" találkoztam. :rolleyes: Cska azt akartam kifejezni, hogy szerintem az nem is anime! Nincs benne semmi rajz! Na azt nagyon hamar abbahagytam... bár épp csak belenéztem a közepénél, szóval voltaképpen el sem kezdtem. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Daryoon

Quote from: RamizEz költői kérdés volt... A játékkal már "futólag" találkoztam. :rolleyes: Cska azt akartam kifejezni, hogy szerintem az nem is anime! Nincs benne semmi rajz! Na azt nagyon hamar abbahagytam... bár épp csak belenéztem a közepénél, szóval voltaképpen el sem kezdtem. :lazza:

Hali!

Ramiz, szerintem a szerveren találhato Final Fantasy animéra gondol itt mindenki. Meg ugye volt belőle egy CGI animációs mozifilm is (nem túl nagy sikerrel). Szerintem a játék videói remekek, akárcsak a történet. De az anime nem nagyon tetszett (sőt egyáltalán nem). :( A film még elment, bár első megnézés után már nem bírtam volna leülni elé.
 De hamarosan jön ki az új mozifilm a Square műhelyéből. Meglátjuk mit hoznak ki belőle.

Sayonara!

Feldin

Én viszont szeretem a filmeket! Kövezzetek meg!!! :)
Tényleg, nincs meg vkinek a Ghibli összes mert ki kéne egészítenem a Ghibli összesem! :)
Amúgy hogy on legyek abbahagytam egy csomó anime-ot mert még nincs meg a többi részük :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Xaga

.Attila

Quote from: XagaMi az a CGI?
CGI - számítógépes grafika (Computer Graphics... I-t hirtelenjében nem tudom, talán Image?)

Moha

Én a Final Fantasy-ból csak a CG-t láttam. Az nem tetszett...

DWz

:_off:
CGI: Computer Generated Images.

Ramiz

Quote from: DaryoonRamiz, szerintem a szerveren találhato Final Fantasy animéra gondol itt mindenki. Meg ugye volt belőle egy CGI animációs mozifilm is (nem túl nagy sikerrel).

Kösz, el voltam tévedve, nagyon. Na mindegy, ilyen recenziók után úgyse nézném meg. :D

Isi101

Nem mintha rossz lenne, de nem az én stílusom.
Csak egy pár részt néztem végig. Lehet, ha tovább néztem volna,
jobban tetszene.
Sajnos nem bírt lekötni.

Pecc

Imádom az FF játékokat, de az animét én is abbahagytam.
Kb az első rész felénél... más még nem volt szerintem.

most néztem meg a GITS-et! azt akárhányszor meg lehet!
mindig újabb részleteket érthet meg belőle az ember. :)

Marfy

Sajnos van egy pár anime amit abba kellett hagynom a gyér angol tudásom miatt ,de ezeket nem törlöm azért le mert úgy majd nyelvizsgázni akarok utánna pedig jöhetnek a félretett anime-k  :hopp: .

Kilteh

Én annó még a Vampire Princess Miyut fejeztem abba, mert sürgõsen kellett szabad hely a winyón :ejj: , illetve a Slayers volt az, akkor meg asszem éppen vmi. játékot kaptam meg, amit már régóta vártam. De mindkettõt meg fogom nézni, mivel amiket mostanság láttam, azokból mind az jött le, hogy ha "túljutok" az elsõ X "unalmas" részen, akkor abból még olyan story is kisülhet, hogy az csak na... Szóval én inkább végigszenvedek egy rossz animeot (Street Fighter - saját vélemény!!!), minthogy valami jóról lemaradjak (Chobits, .hack//SIGN - ez is! :hehe: )
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Damnatus

Hali!

Nekem pl. tetszett a street fighter. Fõleg a játék után.

.Attila

Naaa, a Chobits nem volt rossz az elején. A .hack//SIGN-hoz tényleg hozzá kellett szokni mondjuk.

Damnatus

Hali!

Azért az elsõ epizód elején az a tehénrajz meg egyebek kicsit engem is elbátortalanítottak Chobitsnál. De a folytatás kárpótolt mindenért, sõt!

Kilteh

Quote from: DamnatusHali!

Azért az elsõ epizód elején az a tehénrajz meg egyebek kicsit engem is elbátortalanítottak Chobitsnál. De a folytatás kárpótolt mindenért, sõt!
Igen, én is vmi ilyesmire gondoltam. Nem konkrétan erre, de ennél jobban úgysem tudom megfogalmazni ^^o
Jah, és az Azumanga is csak kicsin múlt... Azóta is áldom magam, hogy végignéztem... :D
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Feldin

Quote from: KiltehIgen, én is vmi ilyesmire gondoltam. Nem konkrétan erre, de ennél jobban úgysem tudom megfogalmazni ^^o
Jah, és az Azumanga is csak kicsin múlt... Azóta is áldom magam, hogy végignéztem... :D

Mi az hogy az Azu kicsin múlt ????????????? :morci:
Mi nem tetszett benne már az elején?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

katz

Az Azu-val én is így voltam az elején. Túl gyerekesnek találtam a grafikáját és majdnem töröltem az egész sorozatot, de aztán szerencsére túltettem magam a látványon. Hatalmas anime.  :jee:
Az Alien 9 majdnem abbahagytam pedig csak 4 rész, de iszonyat unalmas   csakúgy, mint a Tokyo Underground (5 rész). Az elején tetszett, de elkezdett nagyon idegesíteni a gagyi grafikai megoldások  :grrr:
A Hack Signet sem tudtam végignézni (7 rész). Elkezdem, aztán már csak 1-1 részbe néztem bele. Szerintem iszonyat lassú. Az egész sorozatot belel lehetne sûríteni 4 részbe és ugyan azt kapnánk.  :comp:

Moha

Quote from: FeldinMi az hogy az Azu kicsin múlt ????????????? :morci:
Mi nem tetszett benne már az elején?
Ezt én sem értem, szerintem nagyon "addictive" anime. ;)
Nekem már a legelején is tetszett. A Tsukurimashou után pedig már biztos voltam benne, hogy jó anime lesz. Jó, talán kicsit gyerekesnek tûnik.... naés!? ;)