Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Pikkon

Vki mondja el légyszi nagyjából mirõl szól az Akira, érdemes elkezdeni?
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

RE@L

Quote from: PikkonVki mondja el légyszi nagyjából mirõl szól az Akira, érdemes elkezdeni?

Akira -t meg KELL NÉZNI!!!!!! :gevumezs:
Én csak annyit mondok hozzá, direkt spoilerkedés nélkül hogy 91 ben bekerült a guiness rekordok könyvébe...
A világon a legismertebb anime utánna ha jóltudom van a GITS.
Akira, csak ennyit tudok mondani  :lazza:  nézd meg és megtudod teis.
U.I.: Nem ez a kedvencem, csak alapmû amit tényleg látni kell....

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Raggie

Quote from: PikkonVki mondja el légyszi nagyjából mirõl szól az Akira, érdemes elkezdeni?
Persze! RE@L kollégához csak annyit tennék hozzá, hogy a leg ütõsebb látványvilágú cyberpunk alapmû. Tényleg naggyon jó, és pl nekem az volt a második anime az életemben... megérte. :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

zolan43

Quote from: FoirecTudnátok mondani a Green Green,Girls Bravo,Love Hina-hoz hasonló stílusú animéket?

Iskolai téma
School Rumble, Onegai Teacher, Onegai Twins, I My Me Strawberry Eggs, Azumanga Daioh, Fruit Basket, Midori no Hibi, Full Metal Panic 2nd season

HVp213

Azt énis néztem egyszer véletlenül (ABC sorba mentem végig a filmeken, s néztem melyik jönne le elég gyorsan... :p) Mondjuk egyszer megéri megnézni (nemsokára megint megakarom, szereztem hozzá magyar feliratot :))
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

RE@L

Quote from: Raggie GordonPersze! RE@L kollégához csak annyit tennék hozzá, hogy a leg ütõsebb látványvilágú cyberpunk alapmû. Tényleg naggyon jó, és pl nekem az volt a második anime az életemben... megérte. :jee:

Nekem a 3. volt =) mondjuk GITS után 2. mert 1-2 t más után néztem meg....
De júj de nagyon illuminált vagyok =) :jee:

Edit: Sry csak Eh Eh hogyismondjam, legközelebb nempróbálok postolgatni ilyen állapotban :)
 :lazza:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Miura

Quote from: MohaSzörnyek??? :confused: Nemrég írtam ki ezt az animét. Még nem láttam, de jónak tûnt. Most akkor ez valami darkos anime?  :eeek:
nem..nem darkos..nagyon jó romantikus..csak szörnyek ellen harcolnak..olyan típúsú szörnyek ellen,mint a sailor moonban volt...
szal ilyen idézõjeles szörnyek.....
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

VicTorKa

Sziasztok!
Most néztem meg a FuriKuri(FLCL)-t nagyon tetszett! Mindenkinek ajánlom, nagyon jó poénok vannak benne! :)  Nem annyira elborúlt, mint az Excell Saga :haha: vagy a Puni Puni Poemi  :haha: , de azért röhögtem rajta elég sokat...
Jah! Télleg készül a Golden Girl?
Nomeg láttam készül a Hellsing OVA is! nyammi! :)
>>>>>>>>>>>>>>>>Top 5 Anime<<<<<<<<<<<<<<<

1. Neon Genesis Evangelion
2. Hellsing
3. Cowboy Bebop
4. Serial Experiments Lain
5. Excel Saga

Raggie

Quote from: RE@LDe júj de nagyon be vagyok b*szva =) :jee:
Azért ezt editeljük meg egy kicsit utólag!...(kiskorúak is járnak a forumra, és különben sem dicsekvési téma az ivás*...)
______
*:mondjuk bagoly mondja verébnek esete forog fenn, de legalább a gasztronómiába vagy valahova máshova írjad ezeket :) )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

RE@L

Edit megvolt...
Amúgy 1 ik barátomat mutattam be a havernek, nevezetesen Zwack Vilmost..... :rolleyes:
Még soha nem ivott életében Vilmoskörtét...

Pikkon

Na jól van szóval érdemes megnézni, sokat a storyról nem tudtam meg, de ha ennyien ajánljátok ,akkor mindenképp leszededem :D

Egyébként én meg a DB/Z/GT-t és a Narutot tartom alapmûnek, de ha már itt tartunk akkor rengeteg anime az lehet :)
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

.Attila

Quote from: RE@LEdit megvolt...
Miket meg nem tudunk egyesek magánéletébõl :)

Tyrael

Megneztem a Samurai Champloo-t, egesz jo volt, bar azon meglepodtem, hogy elvaltak a vegen.

Tyrael

RE@L

Off
Nemkéne Indítsunk 1 ValósághSowh Thread et?
Lehet h jó lenne...
Amúgy meg próbálom lazára venni a figurát, ugyanakkor komolyan
én ilyen vagyok.... :lazza:  van aki kedvel van aki nem de szeretek poénkodni szórakozni hülyülni, ugyanakkor egész komoly dolgokban van véleményem stb.

Mindenki leírhatná aktuális cselekvését, gondolatait, (böffentéseit)
1szóval azt amit akar napi 24 órában :D (kicsit lehet h nemjönne össze a sok moderáció miatt... )

Edit: Teljesen jogos, csak 1 5let volt de komolyan énse gondoltam.... :rolleyes:

Mattanja

Quote from: RE@LNemkéne Indítsunk 1 ValósághSowh Thread et?
Lehet h jó lenne...
Amúgy meg próbálom lazára venni a figurát, ugyanakkor komolyan
én ilyen vagyok.... :lazza:  van aki kedvel van aki nem de szeretek poénkodni szórakozni hülyülni, ugyanakkor egész komoly dolgokban van véleményem stb.

Mindenki leírhatná aktuális cselekvését, gondolatait, (böffentéseit)
1szóval azt amit akar napi 24 órában :D (kicsit lehet h nemjönne össze a sok moderáció miatt... )
Ez itt csak alig offtopic, nem gondolod? :rolleyes:
És szerintem nem kellene ilyet indítani.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Kvikveg

Quote from: TyraelMegneztem a Samurai Champloo-t, egesz jo volt, bar azon meglepodtem, hogy elvaltak a vegen.

Tyrael
Koszi azok neveben, akik meg nem lattak. :ejj:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Tyrael

Quote from: KvikvegKoszi azok neveben, akik meg nem lattak. :ejj:
lelovok meg1 poent: szamurajokrol szol
uristen most mi lesz
szerintem mar meg se nezzetek

Tyrael

.Attila

Quote from: Tyraellelovok meg1 poent: szamurajokrol szol
uristen most mi lesz

Tyrael
Hihetetlen, már nem elõször csinálod, hogy spoilerkedsz, és amikor vki szóvá teszi, te sértõdsz meg. Értsd meg és fogadd el, hogy pl. én azt se akarom tudni, hogy XY anime karakter az 5. epizód 10 percében az orrát túrkálta. Ha ilyeneket írsz, színezd ki, mintahogy mindenki más megteszi, tisztelj meg bennünket ennyivel!

Djinn

Quote from: BonciHihetetlen, már nem elõször csinálod, hogy spoilerkedsz, és amikor vki szóvá teszi, te sértõdsz meg. Értsd meg és fogadd el, hogy pl. én azt se akarom tudni, hogy XY anime karakter az 5. epizód 10 percében az orrát túrkálta. Ha ilyeneket írsz, színezd ki, mintahogy mindenki más megteszi, tisztelj meg bennünket ennyivel!
Teljesen egyet kell értsek!! Én sem szeretem az ilyesmit. :(
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

RE@L

Tényleg Bonci! Hogy haladsz a Madlax - ben?  :)
Én ma fejeztem be NGE -t , érdekes volt. Tetszett...
OVA - kat még nemláttam, a vége 1 kicsit érdekes volt de nagyjából azért megértettem, (nem magyar felirattal néztem) remélem...

.Attila

Quote from: RE@LTényleg Bonci! Hogy haladsz a Madlax - ben?  :)
Én ma fejeztem be NGE -t , érdekes volt. Tetszett...
OVA - kat még nemláttam, a vége 1 kicsit érdekes volt de nagyjából azért megértettem, (nem magyar felirattal néztem) remélem...
15. rész, igencsak lefoglal a wow, meg a vizsgák is egy kicsit :)

Mattanja

Quote from: Tyraellelovok meg1 poent: szamurajokrol szol
uristen most mi lesz

Tyrael
A végén még neked áll feljebb... :rolleyes:
Olyan nehéz lett volna kiszínezni? Én sem láttam még, meg szerettem volna nézni, kösz, hogy már közel sem fogom élvezni annyira, mint egyébként tettem volna! :merci: :ejj:
8]]=((

RE@L

Quote from: Bonci15. rész, igencsak lefoglal a wow, meg a vizsgák is egy kicsit :)
OFF:
Azjóaz  :jee:  Nekem sajna mint csóróként csak 1 hónap jutott a WoWból különbözõ trükkök által... (Bétateszt, Trial account ok...)
De van 1 kocka haverom a Bloodscalp on a Red Rock Berserkes tagja  Krill a 40 es druida sztem már =) Vizsgákhoz sok sikert!!! (Nekem csak 1 forgalmi vizsga van hátra... vizsgákból :angyali: )

Edit: U.I.: Kezdek azon gondolkozni h meghúzom magam offolgatásokat illetõen mert, cúnyán körmöre fognak nézni még a végén :o

Mattanja

Quote from: RE@LEdit: U.I.: Kezdek azon gondolkozni h meghúzom magam offolgatásokat illetõen mert, cúnyán körmöre fognak nézni még a végén :o
Jól teszed. Az általad feltett kérdéseknek meg van a maguk helye - csak az nem itt van.
8]]=((

Tyrael

Quote from: ShiroiA végén még neked áll feljebb... :rolleyes:
Olyan nehéz lett volna kiszínezni? Én sem láttam még, meg szerettem volna nézni, kösz, hogy már közel sem fogom élvezni annyira, mint egyébként tettem volna! :merci: :ejj:
hat most rosszul fogok aludni :)
de most komolyan... ugy csinaltok, mintha megoltem volna egy csecsemot legalabb.
dehat...
na mind1, nem hagyom elrontani  a napom :)
love & peace
uhh, most mar a Trigun-t se nezd meg...

Tyrael

Darkstar

Mi is jut eszembe errõl a vitáról... Pedig itt van a nyelvem hegyén... Ja igen:  :_off:  (tudom, ez a post is az). Tyrael megkapta a lecseszést, megígéri, hogy legközelebb szinez, és fejezzük be.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zelgadis

Quote from: BonciHa ilyeneket írsz, színezd ki

Kiszínezte :P
Csak hát ugye van akinek a monitorán a fehér betû is látszik ez elõtt a háttér elõtt  :rolleyes:
Kvikveg: A QUOTE ban meg egyértelmûen olvashatóan látszik a rejtegetni való rész, szóval te is jó voltál  :jee:

edit: bár lehet, hogy az Shiroi volt aki kiszinezte... de akkor miért fehér Kvikveg quote-jában is ? ezek a kozmikus dolgok ...  :eeek:

HVp213

Quote from: ZelgadisKiszínezte :P
Csak hát ugye van akinek a monitorán a fehér betû is látszik ez elõtt a háttér elõtt  :rolleyes:
Kvikveg: A QUOTE ban meg egyértelmûen olvashatóan látszik a rejtegetni való rész, szóval te is jó voltál  :jee:

edit: bár lehet, hogy az Shiroi volt aki kiszinezte... de akkor miért fehér Kvikveg quote-jában is ? ezek a kozmikus dolgok ...  :eeek:
Nem kozmikus... Én még szép fekete színnel olvastam! Kvikveg is beszinezte... :jee:  Mind1 1 hónap mulva nézem majd meg addigra úgyis elfelejtem mirõl olvastam a FÓRUM-on... :p (mire nem jó 1 kis idõszakos amnézia :rolleyes: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Zelgadis

Quote from: HVp213Nem kozmikus... Én még szép fekete színnel olvastam! Kvikveg is beszinezte... :jee:  Mind1 1 hónap mulva nézem majd meg addigra úgyis elfelejtem mirõl olvastam a FÓRUM-on... :p (mire nem jó 1 kis idõszakos amnézia :rolleyes: )

Ááááá, a kis naív :D Én is azt hittem, amikor elkezdtem nézni az X-et ( a sorozatot), hogy no már úgysem emlékszem arra amit Nago haverom mondott majd' fél éve, de sajnos minden egyes szavára emlékeztem  :haha:

X-TV - SPOILER! (csak az jelölje ki aki látta X et, vagy nem szeret izgulni :D)
(többieknek némajáték, smileykkal :D)

Nem is jól emlékeztem ráadásul, mert úgy emlékeztem, azt mondta milyen kár, hogy a kutyás kiscsaj meghal a végén... (persze, hogy õ volt a kedvenc karakterem, és halálra igzultam magam rajta amikor õ harcolt a vége felé, és milyen boldog voltam, hogy túlélte  :haha: a barátjáról (Kusanagi, aki persze "ellenség", ezért több esélyt látsz a halálára, mint ha a "jók" hoz tartozna)meg nem tudtam, hogy életben marad-e, de azt viszont tudtam, hogy a fél szereplõgárdát lemészárolják  :eek: , szóval nagy volt a megkönnyebbülés, amikor õ is megúszta az életveszélyt a végére )

HVp213

Quote from: ZelgadisÁáááá, a kis naív :D Én is azt hittem, amikor elkezdtem nézni az X-et ( a sorozatot), hogy no már úgysem emlékszem arra amit Nago haverom mondott majd' fél éve, de sajnos minden egyes szavára emlékeztem  :haha: (...)
Hmmm! Igaz én magam se nagyon hiszek benne... (de remélek...:))

edit: Mekkora csábitást éreztem, hogy leszedjem a spoilered... :__devil: