Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Raggie Gordonzúzós-jazz-szerû zene

:confused:  :3x3:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dragon

Quote from: naViHellsing
Azért még pár dologra kiváncsi lettem volna, pl:
Ki is Alucard valójában, amikor Incognito megkérdezte tõle nemannyira válaszolt ;]
Olvasd el visszafelé a nevét... ;)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

naVi

Quote from: bpka000Olvasd el visszafelé a nevét... ;)

Na igen, talán ha kicsit gondolkodtam volna rajta elõbb, mint hogy megkérdezem rájöttem volna ;] köszi

Raggie

Quote from: Ramiz:confused:  :3x3:
Szvsz tartalmaz jazz-szerû meg rockos-zongorás meg mindenféle elemeket, csak az benne a lényeg, hogy a végén összeáll egy vámpírgyilok alá naggyon passzoló zenévé! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

zool

Quote from: DarkstarPl innen

csak nekem jön teljes 1kval?

Kvikveg

Quote from: Raggie GordonSzvsz tartalmaz jazz-szerû meg rockos-zongorás meg mindenféle elemeket, csak az benne a lényeg, hogy a végén összeáll egy vámpírgyilok alá naggyon passzoló zenévé! :D
Na csak roviden Hellsingrol: :whoah:   :lol:  :cool:  :appl:  :beeee:   :__devil:   :lazza:  :jee:
Olyan joooo erzes volt latni ennyi pozitiv postot, most elvezkedem... :D
Ez volt az elso sorozat, aminek a zenejet leszedtem. Es nam bantam meg.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

naVi

kvikveg, nemtudsz még véletlenül ugyanilyen stílusú animeket, mint a hellsing?
Mostanában Blood-ot meg Bloodlustot néztem meg, utóbbi nagyon bejött, a másik meg háááát ;] nem fogott meg nagyon.
Szóval ha vki tudna ilyet eseleg nyugodtan leírhatja, nem esik baja ;] Ja és még érdekelne berserk szerû anime is, kivéve a lodoss-t, nem a legjobb sztem ;[

Dragon

Quote from: KvikvegOlyan joooo erzes volt latni ennyi pozitiv postot, most elvezkedem... :D
Ez volt az elso sorozat, aminek a zenejet leszedtem. Es nam bantam meg.
Mondjuk azért akkora magasságokba nem emelném a Hellsinget, de az kétésgtelen, hogy jó volt.
(Õszintén szólva nekem kicsit zavarta a megszokott vámpír image-emet, mert eléggé benne voltam akkkoriban a VtM-ben)
Viszont mivel van helye a folytatásnak, én szívesen látnék egy season 2-t.
Nekem az OST2-rõl a 10. szám, Shi-kuretto karuma serenade tetszett leginkább (az openinget leszámítva), illetve az a rész, ami a legvégén a kastélyos jelenet lezárása alatt szól.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Raggie

Jó a zenéje de ha nincs hangulatban az ember akkor nagyon nem hallgatható. A sorozat alá mesteri, és én néha mangaolvasás közben szoktam betenni! Úgy is nagyon üt! :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

.Attila

Quote from: White SeeDHát igen. Tehetek én róla, hogy olyanokat nézek amik nincsenek annyira nagydobra verve, és eltérnek a megszokottól?:)
Te kérdezted, miért nem reagálunk a postodra ;)

.Attila

Quote from: White SeeDhai hai... A Fullmoont megnézted már? Vagy még mindíg nem néztél bele a világ legjobb "fiataloknak" készült anime-ba? :p
Nem, és most nem is fogok, mert a Patapata Hikousen no Bouken (Adventures of Patapata Aircraft) van soron.

Moha

Ma reggel fejeztem be. Hát, valahogy jobbra számítottam.
Anno láttam belõle egy király AMV-t, az felkeltette az érdeklõdésemet, ezért töltöttem le az animét. De már az elejétõl egy kicsit unalmasnak tûnt. Legalább is az elsõ pár rész olyan, mintha nem szólna semmirõl.
Azért szerencsére idõvel kibontakozik a dolog, és látható, hogy Yume próbálja megtalálni a helyét, és próbál segíteni másokon.
Volt benne pár nagyon jó részlet, de igazából kevés volt ahhoz, hogy megragadjon. Azért csak végignéztem, és az utolsó 2 rész, a maga drámai hatásával már egész jónak tûnt.
Összességében viszont csak 5 potot kap a 10-bõl. Nekem túlságosan gyenge az eleje... :ejj:

A zenéje viszont megakirály! :jee: Az ending zenét rengetegszer meghallgatom, nagyon tetszik.

Kvikveg

Quote from: naVikvikveg, nemtudsz még véletlenül ugyanilyen stílusú animeket, mint a hellsing?
Mostanában Blood-ot meg Bloodlustot néztem meg, utóbbi nagyon bejött, a másik meg háááát ;] nem fogott meg nagyon.
Szóval ha vki tudna ilyet eseleg nyugodtan leírhatja, nem esik baja ;] Ja és még érdekelne berserk szerû anime is, kivéve a lodoss-t, nem a legjobb sztem ;[
Ugyanilyent sajna nem, de irok ide parat, hatha bejon:
Boogiepop Phantom - sotet, mint az ejszaka, nekem mar tulzottan is.
Hellsing + Cowboy Bebop + GitS allnak a listam elen.
Trigun - agyament, de ... nem illik ide... ehh...
Vampiros meg a Night Walker, mas stilusu, de ebben is van bizonyos foku sotetseg. Hellsingben el nem tudnek Goonie-fele karaktert kepzelni... Az opening zeneje nagyon jo.
Egyebkent meg van vmi vampiros topic gondolom az ottaniak tobbet tudnak a temarol, mint en.  :__devil:
Ha talalsz valami hasonlot, pm  please! :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Samurai Champloo

No, befejeztem...
Az utolsó rész alatt gombóc volt a torkomban...
Maradéktalanul elégedett vagyok vele. Még várok, amíg leülepszik, aztán eldõl, hogy a 2. vagy a 3. helyre kerül-e (GitS: SAC elé vagy után).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

via_mala

Quote from: naVikvikveg, nemtudsz még véletlenül ugyanilyen stílusú animeket, mint a hellsing?
OFFTOPIC:
Én a Vampire Princess Miyu - Kyuuketsu Hime Miyu 26 részes TV-sorozatot és a 4 részes OVA-t ajánlanám megnézésre, bár semmilyen szinten sem hasonlít a Hellsing-re.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

zolan43

Végignéztem az FLCL-t. Ezentúl ha gitárt látok nem a zene jut elõször eszembe...

Manu

Quote from: RamizSamurai Champloo
(GitS: SAC elé vagy után).

Ez nem kérdéses... ;)

Raggie

Quote from: ManuEz nem kérdéses... ;)
Azt sejtettük, hogy számodra nem lesz kétséges! :D
Majd ha végre nekem is sikerül megnéznem, én is mondok valami véleményt róla!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: ManuEz nem kérdéses... ;)

Nem szabad frissibe' dönteni... :D
Úgyis nagyon szoros a verseny.

Alkyra

Tegnap néztem meg a Mai-Hime-ot.
Egész jó, mégha nem is értettem mindent. :D
(vagy én vagyok nagyon hülye(ami nagyon lehetséges) vagy tényleg ennyire bonyolult érzelmek voltak benne...)

A története nagyon bejött. :jee:  Sablonnak indult, de szépen kikeveredtek belõle s jól megcsavarták az egészet.
De jó alaposan.
A grafika az csodás, mint mindig.
A zenék nem felejhetetlenek, de egy animének tökéletes.

Nos a karakterek...Amint az elõbb írtam igen bonyolult érzelmeket szerepeltett az anime.
Csak nagy nehezen értettem meg õket.
Egyb. minden karakter Mai-n kivûl tipikus.
A nagyon cool, de hideg, az örökvidám hülye, örökvidám hülyegyerek stb stb stb...
Az anime eléggé hosszú s szépen teljesedik ki a történet.
Meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom nektek.

Végértékelés: 94%

u.i.: Olvastam, hogy lesz ennek folytatása (Mai Hime next stage).
A sorozat végén felbukanó Arika lesz az anime fõhõse...
Ezzel csak egy gond van..
Ki az az Arika?

Uhm...*alkyra gondolkozik*....Hmm...*alkyra erõsen gondolkozik*...Grrr...*alkyra nagyon erõsen gondolkozik*...BAH!*alkyra feladja*  :haha:

Nem'tom. Valaki mondja már el, hogy ki ez az Arika.

roderick

Quote from: AlkyraNem'tom. Valaki mondja már el, hogy ki ez az Arika.

Énse tom, meg lusta is vok utánnanézni az utolsó rész annyira nem tetszett nekem, de sztem: Spoiler az igazgatócsaj, aki feltámaszt mindenkit vagy miafenét csinál a végén
aztán lehet hülyeséget mondok, de igazából senki sincs aki csak az utolsó részben szerepelt volna, szóval toll a fülibe annak aki a hírt írta
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Alkyra

Az AoiAnime-n volt olvasható a hír...  :3x3:

Pirula

Sokan írogatttátok hogy jópofa, aztán meg is néztem. Birka vagyok na! :)
Aranyos kis sztori, én azt hittem hogy több humor lesz benne, de így is tetszett. A 13 rész meg pont elég volt. Ami viszont megdöbbentett hogy totálisan antianime hozzáállású öcsém is megnézett néhány részt belõle és most megkért hogy ne töröljem le, mert kíváncsi az elejére is. Mi a szösz. A végén még ide is regisztrálni fog... :D

Alkyra

Jah. A Midori No hibi az nagyon jó.
Egyik kedvencem.
Ajánláom a Vandread-et. Abba is jó poénok vannak.
De az inkább egy kicsit akcióorientáltabb...

Moha

Quote from: PirulaAranyos kis sztori, én azt hittem hogy több humor lesz benne,
Több? :eeek: Akkor már halott lennék. Nekem így is  :muhahah:  volt, pláne az elsõ pár rész.
Quotetotálisan antianime hozzáállású öcsém
Az én öcsém már "edzésben van" :D Bár egyelõre még a YuGiOh és MegaMan kategóriában... Viszont látta a Chobits-ot és tetszett neki... :)

Maron

Nem gyõzöm ajánlani...Tsubasa Chronicle CLAMpék mangájából készült sorozat! Eddig 2 rész jött ki, és nagyon jók!

Moha

Hááát... Röviden: :wtf:
Kicsit kevés a 2 rész ahhoz, hogy normális története legyen. Bár az elsõ rész még úgy-ahogy oké volt, de a második...
Az elsõ nagy ökörség az volt, mikor a rossz fiú elviszi a csajt a motorral, a hülye skac meg - ahelyett, hogy elkötné az egyik mocit - futva indul utána. Aztán a "tarzan jelenet"... :ejj:
Egyébként ez az a tipikus idegtépõ film, ahol pont akkor vált másik jelenetre, mikor éppen történik valami...

A grafika amúgy szép, meg minden, csak a történet lett kicsit... hogy is mondjam... gyenguc. :(
Talán a manga jobb. Ha majd oda jutok, elolvasom.

Fazék

School Rumble ep20-ig
Megtetszett a sorozat. Mióta nem szerepel benne az az unalmas srác, egész jó lett. A poénok is fekszenek, idõnként tisztára egyedi tud lenni a sorozat. A lányokat is szép lassan megkedveltem, hogy jobban megismerhettem õket. Szóval kedvet kaptam a mangához is, és kíváncsian várom a maradék pár rész fordítását. Mondjuk örülnék neki, ha rendes lezárása lenne, de tartok tõle, hogy mivel a manga hosszabb ilyenre esélyem sincs... :)

Pirula

Quote from: MohaTöbb? :eeek: Akkor már halott lennék. Nekem így is  :muhahah:  volt, pláne az elsõ pár rész.Az én öcsém már "edzésben van" :D Bár egyelõre még a YuGiOh és MegaMan kategóriában... Viszont látta a Chobits-ot és tetszett neki... :)
Az elsõ részekben tényleg tobzódtak, de a vége felé inkább romantikus volt már mint poénos, erre gondoltam. Tesóm nyáron lesz 19, szóval neki már majd inkább a komolyabbakat ajánlgatom ha érdekli. Erõltetni úgy sem lehet, nem is akarom, a végén még nem jutok miatta géphez. :)
Quote from: AlkyraAjánláom a Vandread-et. Abba is jó poénok vannak.
Kösz, majd felveszem a listámra, csak most valami hentelõs, zord cuccra vágyom. Ennek reményében megnéztem a Berserk elsõ részét, de nem tudom hogy folytatom-e mert nem igazán tetszett. Azt hittem hogy valami sci-fi lövöldözõs, cyberpunk téma lesz, erre kiderül hogy fantasy.

Manu

Hát az elsõ rész nagyon meggyõzõ volt, az elsõ felében rettentõen lelkesedtem. Végre egy komoly, lehet nekem túl "komolykodós" is anime, gyönyörû rajz, jó story. Nekem a Ninja Scroll Movie jutott róla eszembe, aki azt, meg a fighting animet szereti feltétlenül nézze meg, kiváncsi vagyok a véleményekre.