Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: death_scytheMost fejeztem be.
Hát.. Ilyen anime-t még nem láttam(no action, no magic) bár hozzá tartozik hogy annyira sok anime-t még nem láttam.Mindenesetre nekem tetszett, nem is tudtam hogy vannak ilyenek is. Nagyon érdekes hogy egy-egy esemény mennyi mindent romba dönthet és mennyi új dolog születhet belõle(autóbaleset, Haruka felébredése). A történet maga legalábbis én úgy éreztem nem egy rohanos típusú, de azért mindig elég dolog történik ahhoz hogy a következõ részt csak azért is megnézze az ember.Összeségében nekem mint már fent is írtam nekem be jött a sorozat bár a férfi fõszereplõ döntéseivel nem mindig értettem egyet (nálam már az elsõ perctõl a kék hajú csaj Mitsuki volt a nyerõ hm... akkor most lehet hogy a kék korszakomat élem mert a Mai HiME-ben is Natsuki tetszett a legjobbban);sokszor számomra furcsán cselekedett bár ez lehet hogy a jellemébõl fakadóan történt így.
Egy kérdésem azonaban lenne a végével kapcsolatban nem vagyok benne biztos hogy jól értettem-e de mivel ez spoiler jellegû kifehérítem:akkor most végül Mitsuki-val jött össze a fiú és vele költözött össze egy másik lakásba, erre utalt a kiürített régi lakás is végén ugye? Mert a legvégén mindenkit mutattnak csak õket nem együtt viszont a lány ujján újra rajta van a gyûrû.
Ad1: mindenféle anime van ;)
Ad2: spoilerhez: igen, jól sejted.

sirtomi

Hat rész néztem meg eddig.
Az elsõ rész után nem igazán tetszett, kicsit zavaros és összevissza volt. Most viszont nagyon bejön, most kezd kibontakozni a történet, ki kicsoda, stb.

Nagyon jó hangultata, nagyon jók a zenék. A rajz is tetszik nekem. REmélem a végéig ilyen jó lesz vagy még jobb.
A vámpíros anime-k kedvelõinek ajánlom.  :jee:

.Attila

Quote from: sirtomiHat rész néztem meg eddig.
Az elsõ rész után nem igazán tetszett, kicsit zavaros és összevissza volt. Most viszont nagyon bejön, most kezd kibontakozni a történet, ki kicsoda, stb.

Nagyon jó hangultata, nagyon jók a zenék. A rajz is tetszik nekem. REmélem a végéig ilyen jó lesz vagy még jobb.
A vámpíros anime-k kedvelõinek ajánlom.  :jee:
Biztosíthatlak, nagyon jó lesz továbbra is. Az anime azonban csak egy része a teljes történetnek.

sirtomi

Quote from: BonciBiztosíthatlak, nagyon jó lesz továbbra is. Az anime azonban csak egy része a teljes történetnek.
Akkor lehet hogy utánanézek a mangának is.

.Attila

Quote from: sirtomiAkkor lehet hogy utánanézek a mangának is.
Hááát... tudod, a Tsukihime sorozat az egy játékkal kezdõdött, asszem. Majd azzal is folytatódott, az anime nemtom, hogy illik bele a történetbe.

sirtomi

Quote from: BonciHááát... tudod, a Tsukihime sorozat az egy játékkal kezdõdött, asszem. Majd azzal is folytatódott, az anime nemtom, hogy illik bele a történetbe.
Akkor nincs manga :(
A játék milyen gépre készült?

Darkstar

Még nem értem a végére, de eddig egy jópofa, vidám történetnek tûnik. Pár helyen már majdnem egy light-os hentai-ba csúszik át.  :) Eddig olyan 8/10-nek tûnik, ajánlott.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: DarkstarMég nem értem a végére, de eddig egy jópofa, vidám történetnek tûnik. Pár helyen már majdnem egy light-os hentai-ba csúszik át.  :) Eddig olyan 8/10-nek tûnik, ajánlott.
Nagyon a Hentai határon játszott..de jó.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

katz

Most végeztem vele. 6/10 Bõvebbet a saját topicjában irok majd.

Darkstar

Quote from: NecridNagyon a Hentai határon játszott..de jó.

Nagyon... :D

Borító

Részek címei:

1. Sex Alone, Sex Together
2. Kiss Kiss Kiss
3. White Lovers
4. Yura in costume

Quote from: NecridHa rossz anime-t akartok nézni akkor : Futari Ecchi. (no comment)
:confused:  :confused:  :confused:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Inkvisitor

Valaki korábban azt írta, hogy a wolfs rain unalmas, eseménytelen. Szerintem egyátalán nem, sõt király! :jee:
Viva UHU1.2!  :lame:

katz

Quote from: Darkstar:confused:  :confused:  :confused:
Nekem se jött be...

Rin

Ma fejeztem be a Hellsing-et. Nagyon-nagyon teccett!!! Alucard :jee:

Darkstar

Quote from: katzNekem se jött be...

A kérdés csak arra vonatkozott, hogy most szerinte jó v. rossz?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Nah, végre megnéztem mind a 20 részt!
Elég érdekes anim. Olyan vigjáték-romantikus (némi mágiával megspékelve) stílusba tenném. Viszonylag jó, olyan 1x nézhetõ. Kellemes pillanatokat szerzett. Felvidulásra, vagy akár egy jót nevetni tökéletes volt. Történet nem az a "komoly" de azért van neki. Grafika: átlagosnál jobb. Zene: átlagos.

Relunx

Alkyra

Nah. Visszajöttem! :d(nemmintha bárkinek is feltûnt volna, hogy elmentem...)

Az elmúlt egy hónapról teszek jelentést:

3 animet akartam végignézni, de csak kettõt sikerült...(nem sikerült az egyiknél teljesen leszedni a filmet...csak a felét...így nem folytattam)

az egyik a HAnaukoyo Maid-s volt.
Ez egy eléggé gyengus anime. Se eleje, se vége nincsen.
Bár volt benne pár fun jelenet(a maidek seggrészegen tántorognak :) ), de semmi extra.
Nem ajánlott megnézni.

A másik már jelentõsebb anime: Ghost In the Shell
Nos igen. Ez az az anime stílus amit NAGYON utálok: Darkside Sci-fi.
Brr...(asszem Bonci senpaitól kérdeztem anno h a Chotbitsban nem lesz-e olyan jelenet ahol a robotok belsejét mutatják...vagy vlm hasonló...ugyanis azt nem bírom(gyerekkori félelem..))

Szal maga a stílus az nem jönn be nekem.
De a többi....
Nos igen...Szavam nem volt. Eszméletlen jó grafika(néha megállítottam, hogy megnézzem, hogy ezt TÉNYLEG rajzolták...) hihetetlen jó sztori s nagyon hátborzongató történetvezetés(alig tudtam eladudni utána<- egy sötét szobában, éjfél körül, egyedül néztem  meg :)  :) nem vicc)
Szal a hangulat a toppon volt.

Volt pár olyan jelenet amitõl falfehér lettem(amikor a csaj nekiesik annak a tanknak egyedül s megpróbálja feltépni a ajtót rajta s ...brrrrrrr), de alapjában véve eszméletlen jó anime. :jee:
Örülök, hogy megnéztem.(de többet nem fogom az tuti.  :haha: )

Asszem nekiállok CB-t nézni...

sirtomi

Quote from: AlkyraA másik már jelentõsebb anime: Ghost In the Shell
Brr...(asszem Bonci senpaitól kérdeztem anno h a Chotbitsban nem lesz-e olyan jelenet ahol a robotok belsejét mutatják...vagy vlm hasonló...ugyanis azt nem bírom(gyerekkori félelem..))

De a többi....
Nos igen...Szavam nem volt. Eszméletlen jó grafika(néha megállítottam, hogy megnézzem, hogy ezt TÉNYLEG rajzolták...) hihetetlen jó sztori s nagyon hátborzongató történetvezetés(alig tudtam eladudni utána<- egy sötét szobában, éjfél körül, egyedül néztem  meg :)  :) nem vicc)

Volt pár olyan jelenet amitõl falfehér lettem(amikor a csaj nekiesik annak a tanknak egyedül s megpróbálja feltépni a ajtót rajta s ...brrrrrrr), de alapjában véve eszméletlen jó anime. :jee:

A CB-t csak ajánlani tudom. Sokan fognak még örülni ennek :D  :jee:

Nem igazán értem mi a problémád az említett jelenettel és dolgokkal a GitS -ben, én semmi borzongatót nem találtam benne, de a többivel egyetértek, fantasztikus anime  :jee:

Alkyra

Quote from: sirtomiA CB-t csak ajánlani tudom. Sokan fognak még örülni ennek :D  :jee:

Nem igazán értem mi a problémád az említett jelenettel és dolgokkal a GitS -ben, én semmi borzongatót nem találtam benne, de a többivel egyetértek, fantasztikus anime  :jee:

Nem bírom az a félig robot félig embereket.
Egyszerûen utálom õket.
Más az, h megmaradt bennem egy gyerekkori félelem.:D

Mi a borzongató azon a jeleneten?
Áh semmi,  csak a csaj annyira megerõltetti magát, hogy a robotalkatrészei darabokra szakítják a testét s mutatják, hogy szépen lassan leválik a hús a fémrõl..brrrrrrr

Rune

Quote from: InkvisitorValaki korábban azt írta, hogy a wolfs rain unalmas, eseménytelen. Szerintem egyátalán nem, sõt király! :jee:
Örülök hogy ezt mondod. Szerintem sem unalmas...legfeljebb egy kicsit elvont...nekem mindenesetre az egyik kedvencem:)
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

death_scythe

Quote from: BonciAd2: spoilerhez: igen, jól sejted.
Éljen ennek nagyon örülök :jee: Kösz Bonci

Más... megnéztem a Scool Rumble-t.IIIIIIgen ez a nekem való mûfaj(baromi sokat lehet röghögni és van benne romantikus rész is jó sok); nagyon tetszett. A poénok azt hiszem nem sértek meg senkit, ha azt mondom vannak olyan elborultak és viccesek mint az Azumanga-ban csak itt van történet is, és kapcsolat a részek között.Tíz  részbe telt de rájöttem hogy Eri-chan hangját ugyan az játsza mint a Love Hina-ba Narusegawa-ét(innentõl nem volt kétséges melyik karakter lesz a kedvenc) végig drukkoltam az egész sorozatot hogy Harima-kun majd csak megtérül és összejön Eri-vel de az utolsó rész mindent hazavágott ott egyszerûen túl sok az álom jelenet (legalábbis szerintem ). Ennek ellenére az inas a lapáttal zseniális volt az utolsó részben mikor elütütték Harima-t.Nagy szívfájdalmam hogy nem oldották meg egyik romantikus szálat sem :bruhuhu: hogy lehet így abbahagyni egy sorozatot? Folytatást akarok!!
Tényleg vki nem tudja lesz folytatása bármilyen formában? Akár még mangában is hajlandó lennék olvasni csak folytatódjon.
Addig is drukkolok hogyha folytatódik akkor az írok összekupálják Eri-chant és Harima-kunt. Õk lennének a kedvenc párom a sorozatban, tisztára ilyen szeretem-utálom kapcsolat lenne.
A francba már megint jó sokat írtam, bocsi hogy így rabololm a helyett.

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Darkstar

Quote from: death_scytheÉljen ennek nagyon örülök :jee: Kösz Bonci

Más... megnéztem a Scool Rumble-t...

Ha az ftp-rõl töltötted, akkor ott az utolsó 3 rész még nincs fent, tehát lehet, hogy le fogják zárni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Én úgy emléxem, hogy az utolsó részben Tenma-chan azt mondta, hogy találkozunk a következõ Seasonben. :) (ez nincs fönn az ftpn)
Én is nagyon remélem, hogy lesz folytatása.

Ha meg nem akkor moha és én együtt fogunk lázadni. :jee:  :haha:
Gyere csatlakozz te is! :D:D

.Attila

Quote from: death_scytheFolytatást akarok!!
Tényleg vki nem tudja lesz folytatása bármilyen formában? Akár még mangában is hajlandó lennék olvasni csak folytatódjon.
Az ftp-n 22 rész van fent, a sorozat pedig 26 részes ;)
De még így sincs lezárva a történet. Manga-ban folytatódik, anime-ben sajnos igen kérdéses, hogy lesz folytatás.

Kvikveg

Felkeltem, mert felebresztett a telefon... Bekapcsoltam a gepet. Raneztem a topic cimere es mi ugrott be? Az ágyam! :D

GitS robot-reszei: erdekes, mert en erzekeny vagyok az emberi test eltorzulasara, marmint serulesekre, stb, de ez nem zavart. Ha igazi emberrel tortenik, megyek lavrot keresni, de igy hogy gep volt nem volt veszes, csak kicsit ijeszto, mert hat cserelheto... :rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Most hajnalban fejeztem be a D.N.Angel-t. Az elején kivoltam, hogy egy ilyen eltalált alapsztorit hogy lehet ennyire elkavarni, de amint az ember belerázódik ez is rendesen addiktív lesz - legalábbis nekem az volt. Eltekintve egy résztõl, ami atomlaposra sikeredett ("Adonis of the Garden of Wows"), végig volt benne valami, ami adott az egésznek egyfajta atmoszférát. Amivel nem vagyok kibékülve az az, hogy amint komolyabban beindultak a történések, valahogy nagyon hamar vége lett. Van ebbõl valami folytatás valami formában, vagy Dark és Krad végleg be vannak zárva, Niwa-kun meg boldogan éldegél Riku-chan-nal, oszt pá?

ReLax18

Épp most fejeztem be a Fruits Basket-et...
A megnézésére az ösztönzött, hogy egy AMV-ben egy hatalmasat spoilerkedtek a sorozat végérõl, és az amit láttam tetszett. Azt hittem, hogy végig olyan lesz, mint amit láttam, de egy kis keresgélés után rájöttem, hogy ez nem olyan sorozat. De gondoltam belenézek.
Vicces, kissé szomorú anime az érzésekrõl, érzelmekrõl egy kicsit megspékelve a kínai horoszkóp rejtelmeivel. Néha nagyon bugyuta, néha pedig nagyon komoly. A vége (kb. az utolsó 3 rész) pedig valami fenomenális. Majdnem sírtam rajta :bruhuhu:
Azt kell mondjam tetszett...jobban, mint bármely más anime amit eddig láttam. 10-es skálán nálam 9-et kapna :jee:

...na most jöhet az Excel Saga :lul:
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Alkyra

Quote from: KvikvegFelkeltem, mert felebresztett a telefon... Bekapcsoltam a gepet. Raneztem a topic cimere es mi ugrott be? Az ágyam! :D

GitS robot-reszei: erdekes, mert en erzekeny vagyok az emberi test eltorzulasara, marmint serulesekre, stb, de ez nem zavart. Ha igazi emberrel tortenik, megyek lavrot keresni, de igy hogy gep volt nem volt veszes, csak kicsit ijeszto, mert hat cserelheto... :rolleyes:

Ebben van valami...de ne feledd, hogy a lány, NEMCSAK egy robot volt..hanem
egy android...

Fruit Basket: Ezt én is láttam nem rég...Valaki megmagyarázná az utolsó 3 részt?? Me pl az uccsóból egy szót sem értettem...

Itachi

Quote from: AlkyraNah. Visszajöttem! :d(nemmintha bárkinek is feltûnt volna, hogy elmentem...)

Az elmúlt egy hónapról teszek jelentést:

3 animet akartam végignézni, de csak kettõt sikerült...(nem sikerült az egyiknél teljesen leszedni a filmet...csak a felét...így nem folytattam)

az egyik a HAnaukoyo Maid-s volt.
Ez egy eléggé gyengus anime. Se eleje, se vége nincsen.
Bár volt benne pár fun jelenet(a maidek seggrészegen tántorognak :) ), de semmi extra.
Nem ajánlott megnézni.

A másik már jelentõsebb anime: Ghost In the Shell

De a többi....

Olvass Berserk mangát...Akkor meg tudod miaz a félelem...Bár szerintem te az animet se bírnád.... :__devil:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

sirtomi

Quote from: ItachiOlvass Berserk mangát...Akkor meg tudod miaz a félelem...Bár szerintem te az animet se bírnád.... :__devil:
Jó hogy eszembe juttattad, már ideje lenne elolvasni a mangát.

A Berserk anime nagyon jó! Már rég láttam, lehet hogy meg kéne néznem mégegyszer.

Necrid^

Quote from: ItachiOlvass Berserk mangát...Akkor meg tudod miaz a félelem...Bár szerintem te az animet se bírnád.... :__devil:
Nem olyan vészes az.. láttam már durvábbat.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!