Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

.Attila

Excel Sagahoz:
Pedro-t már meg sem említed? :)

NLZ

Az NGE-nél a 21-24 résznek a rendezõi változatát érdemes leszedni, vagy a rendeset? Vagy mindkettõt? :)  S a Death könyvtárban lévõ zx.death.true2.renewal.divx511.mkv  tartalmazza a Rebith-et is, vagy szedjem le az eredeti verziót? Jahm, meg a Revival of Evangelion Extras mit tartalmaz? Érdemes leszedni azt is?
Bocsi a sok kérdésért.  :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZAz NGE-nél a 21-24 résznek a rendezõi változatát érdemes leszedni, vagy a rendeset? Vagy mindkettõt? :)  S a Death könyvtárban lévõ zx.death.true2.renewal.divx511.mkv  tartalmazza a Rebith-et is, vagy szedjem le az eredeti verziót? Jahm, meg a Revival of Evangelion Extras mit tartalmaz? Érdemes leszedni azt is?
Bocsi a sok kérdésért.  :)

Én mindekettõt leszedtem, sok különbség nincs, de azért nézd meg mind a kettõt. Asszem a Rebirth még nincs fent felújítva. Az extras 5 perc múlva lent lesz, utána tudok nyilatkozni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Danhibiki

Uramatyám:D Ez az Excel Saga több, mint félelmetes :haha:  nagyon agyament, de annyira azért nem tetszik, de ha vki kicsit kiakar kapcsolódni akkor ne habozzon a letöltéssel;) (khhhmmmm:))

http://www.naruto-kun.com/images/narutotest/neji.jpg" alt="naruto" width="212" height="97" border="0">
http://naruto-kun.com" target="_blank"> http://www.naruto-kun.com/images/narutotest/naruto.jpg" alt="naruto" width="212" height="97" border="0">
http://naruto-kun.com" target="_blank">

http://www.inverse.org/tests/slayers">http://www.inverse.org/tests/slayers/gourry.jpg" ALT="If I were a Slayers character, I'd be Gourry Gabriev!  Who would you be?" WIDTH="250" HEIGHT="150" BORDER="0">
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

karatedog

Most néztem végig a Kiddy Grade-t. Az elsõ 8 rész kissé lassú, de aztán beindul. Sztem nagyon hasonlított a Mai-Hime-re, azt elõbb láttam. Volt a sztoriban egy jókora csavar, meg kellett még 2 részt néznem mire leesett a lényeg  :lul:

NLZ

Akkor inkább a rendezõi változat. :)  Minden giga számít. : :haha:
[reserved]

Relunx

Végre megtudtam nézni teljesen! Nagyon jó sorozat! Ajánlom neked karatedog, mivel nagyban hasonlít a Kiddy Grade-hez! Király Grafika, bombázó csajok, jó történet kell még ennél több? :D

Relunx

Darkstar

Quote from: NLZAkkor inkább a rendezõi változat. :)  Minden giga számít. : :haha:

1-2 megánál nem több a különbség.  :haha:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

via_mala

Quote from: BonciExcel Sagahoz:
Pedro-t már meg sem említed? :)
Gondolkodtam rajta, de végül valahogy mégis kihagytam. Annyira szadista, ahogy látja a feleségét meg a gyerekét egy másik pasival a legnagyobb boldogságban. Persze Pedro lelke Excel-len szárad, de õt valahogy nem nagyon rázta meg a dolog, 2 perc alatt túl volt rajta. :lul:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Manu

Quote from: RelunxKirály Grafika, bombázó csajok, jó történet kell még ennél több? :D

Ezen attribútumok miatt kezdtem el én is nézni, de aztán valhogy nem bírtam három résznél többet megnézni belõle. :zen: Nem baj, helyette vettem elõ a Gankutsuou-t :)

Kvikveg

Quote from: Manu... Nem baj, helyette vettem elõ a Gankutsuou-t :)
Nagyon jo, kerek majd rola velemenyt. :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Manu

Quote from: KvikvegNagyon jo, kerek majd rola velemenyt. :jee:


Parancsoljon , hölgyem! :)

sirtomi

Quote from: ManuParancsoljon , hölgyem! :)
Nem is olvastam ezt a beszámolót, nem tudom miért maradt ki :)

De felkeltette az érdeklõdésemet, lehet hogy megnézem ezt az animet.

Rune

Most fejeztem be a Witch Hunter Robint és meg kell mondjam hogy sajnálom hogy vége mert nagyon megszerettem.
Kicsit lassan indul be, de utána meg nem gyõztem falni a részeket egymás után :)
Aki meg még nem látta a nyugodtan pótolja be megéri :jee:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Rune

Most fejeztem be a Witch Hunter Robint, és meg kell mondjam hogy nagyon megszerettem.
Kicsit lassan indultak be az események, de aztán annál nagyobb erõvel láncolt magához.
Mindenkinek csak ajánlani tudom :jee:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

NLZ

Nahm, megnéztem 2 nap alatt az NGE TV sorozatot. Picit elgondolkodtatott, fõleg az 25-26 epizód. Ez tényleg hatással van rám. Feltettem magamnak hasonló kérdéseket, mint ami a sorozat befejezõ epizódjában voltak, s most picit máshogy látom a dolgokat. Mondjuk a többi epizódból is pár hatott rám, úgy a 20. körül volt néhány rész, aminek a végén csak néztem magam elé, s hallgattam a végén lévõ zenét, mer annyira sokkolt.

Egyébként a sima epizód s a rendezõi változat között nincs nagy külömbség, csak betettek pár extra jelenetet, gondolom amiket ki kellett hagyni, hogy beférjen a kiszabott idõkeretbe. Bár annyira nem voltak fontosak, max egy picit segítik a megértést.

Azt meg tudnátok mondani, hogy a Death & Rebirth -höz van magyar felirat? Mert feliratok.hu -n sincsen, meg sehol máshol. Meg az End of Evangelion -hoz csak a 2 részeshez találtam ezidáig feliratot. Jahm, és mi a külömbség a zx.end.of.eva.renewal.part1-2.divx511.mkv és a zx.end.of.evangelion.renewal.v3.h264.mkv között?

Köszönök minden segítséget elõre is.


Egyébként most, hogy végignéztem az egészet, találtam egy olyan feliratot, ami rendesen van hozzáigazítva a zx.eva.renewal.xx.divx511 részekhez, s tartalmazza a rendezõi változat feliratát is. Mert az Evangelion Series Final.zip feliratainál volt elcsúszás film közben, s manuális korrekcióval kellett film közben vacakolnom, hogy néha már én is elvesztettem a fonalat. Ilyen az én formám...  :)
[reserved]

NLZ

Nahm, megnéztem az NGE Death & Rebirth -et. A Death tényleg csak az eddigiek összefoglalása, de a Rebirth azért eléggé lényeges szerintem. Asuka lelki újjáéledése, s a NERV meg Tokio 3 teljes elpusztítása, s új új EVA Sorozat megjelenése szerintem fontos.  :)
[reserved]

NLZ

[reserved]

roderick

Quote from: NLZa Lain -ról mi a véleményetek?  :)

Cefetjó, csak kicsit tömény lehet ha valaki nem bírja azt, hogy nincs sok akció a történetben, vagy nem igazán bír jó angol késséggel.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

sirtomi

Quote from: roderickCefetjó, csak kicsit tömény lehet ha valaki nem bírja azt, hogy nincs sok akció a történetben, vagy nem igazán bír jó angol késséggel.
Egyetértek. Iszonyatosan jó, a történet tényleg kicsit bonyolult, de megéri megnézni. Tényleg nem árt a jó szövegértés hozzá.

Nimlot

Tegnap egész este ébren voltam. Nézelõdtem a nevek közt h milyen animét nézzek meg. valahogy megakadt a szemem az elfen lied-en, (nem tom miért) megnéztem az 1. részt azthittem hogy megint valami follyon a vér ahol csak tud és semmi történet  feelingû anime lesz, de nagyon kellemesen csalódtam. mint mondta egész este fönn voltam mert nem bírtam félbehagyni. Igaz folyik a vér minden felé, meg csúúúúnya dolgok történnek (és ezeknek a leg kevésbé sem vagyok a híve)  de az amirõl szól a sorozat az nagyon megfogott. én nagyon ajánlom mindenkinek. érdemes megnézni. (gyengébb idegzetû fiataloknak azért nem ajánlom :) )
"Being too kind is also... cruel!"

ReLax18

Na végre sikerült végignézni az Excel Saga-t!
A vége (az utolsó elõtti 3 részt) valami zseniális. Azt hihetnénk, hogy ennek a sorozatnak nincs is története, de az a 3 rész tökéletesen megmutatja, hogy van...mégha kicsit õrült is. Az utolsó rész pedig túl sok...de tényleg...kb így néztem ki akkor -> :lul:
Ezt az animét azoknak ajánlom, akik szeretik az elvont humort, a paródiákat. Nameg csak szigorúan kis adagokban érdemes nézni.

Mellesleg az eddigi animéim közül ez a 2. helyre kerül (az elsõ a Fruits Basket).

Mellesleg(még1-szer)...aki talál egy Pedro: The Movie-t az értesítsen!:D:D:D
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

DarkstaAaR^.^

Hát én elég szésõséges véleményeket hallottam az EL-rõl, kb. úgy mint a Da Vinci kódnál, épp ezért egyiket se fogom megnézni (elolvasni) :)

Nemrég belekezdtem a 12 kokki-ba ill a PlanetES-be, mindkettõrõl csupa jót hallottam, mindenesetre az utóbbi idõben egyre gyakrabban hagyok félbe animét még ha ígéretesen indul is (pl. Wolf's rain, Infinite Ryvius és még sorolhatnám... :()


Which character are you test by Naruto - Kun.com

Rune

Quote from: DarkstaAaR^.^Hát én elég szésõséges véleményeket hallottam az EL-rõl, kb. úgy mint a Da Vinci kódnál, épp ezért egyiket se fogom megnézni (elolvasni) :)

Nemrég belekezdtem a 12 kokki-ba ill a PlanetES-be, mindkettõrõl csupa jót hallottam, mindenesetre az utóbbi idõben egyre gyakrabban hagyok félbe animét még ha ígéretesen indul is (pl. Wolf's rain, Infinite Ryvius és még sorolhatnám... :()
A Wolf's Rain-t ne hagyd abba csak a közepérõl hagyd ki azt a három részt amiben istmétlik az addig történteket.
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Nimlot

Most nézem a Midori no hibi c. animét... Öregem ez kész... még ennyit én nem nevettem :lul: Aki akar egy jót nevetni annak ajánlom! ligtos kis történet romantikával meg sok paródiával :D
"Being too kind is also... cruel!"

sirtomi

Most néztem meg.
Nagyon tetszett. Jó kis történetet sikerült összehozni a filmben is, akár csak a sorozat részeiben, nem csalódtam benne :)
Látványos akció jelenetek, jó zene, poénok. Megvan a CB hangulat.  :jee:

Aki a sorozatot látta az nézze meg ezt is, szerintem nagyon jó.

ReLax18

Quote from: sirtomiMost néztem meg.
Nagyon tetszett. Jó kis történetet sikerült összehozni a filmben is, akár csak a sorozat részeiben, nem csalódtam benne :)
Látványos akció jelenetek, jó zene, poénok. Megvan a CB hangulat.  :jee:

Aki a sorozatot látta az nézze meg ezt is, szerintem nagyon jó.

A sorozatot még nem láttam, de a filmet igen, és azt kell mondjam, hogy tényleg jó. Fõleg mikor Spike "takarítósdit játszik" :) Most már csak a sorozatot kéne megnéznem, hogy olyan jó-e, mint a film :)
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Necrid^

Quote from: ReLax18A sorozatot még nem láttam, de a filmet igen, és azt kell mondjam, hogy tényleg jó. Fõleg mikor Spike "takarítósdit játszik" :) Most már csak a sorozatot kéne megnéznem, hogy olyan jó-e, mint a film :)
Nem láttad még a CB :wtf: , nah gyorsan álj neki :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

ReLax18

Quote from: NecridNem láttad még a CB :wtf: , nah gyorsan álj neki :)

Jah...kéne :)
De olyan sok anime közül kell választanom...pl. ott a Berserk vagy a NGE. Meg a gépemen csücsül a GunGrave 1. része, amit pár hete láttam, és azt is kéne nézni...
Szal nem tudok választani...:(
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Xipe

En most fejeztem be a Gantz sorozatot.
tobb honapos animehiany utan eleg utos es erdekes kis sorozat volt.
bar 26 reszes(ha nem tevedek), nagyon jo.
a vege sokat probal elmagyarazni, de sok kerdesre nem kapsz igazan valaszt.
ajanlom mindenkinek a megtekinteset.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_