Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: RamizA Részeges karatemester 2-t is nagyon megvágták! :hogyaza:
Abból van anime?  :eeek: Vagy a filmre gondolsz, hogy azt vágták meg az RTL-en? Vagy csak késõ van már és valamit nem fogok? :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

dragon83

Quote from: DjinnAbból van anime?  :eeek: Vagy a filmre gondolsz, hogy azt vágták meg az RTL-en? Vagy csak késõ van már és valamit nem fogok? :D

Az biztos, hogy a filmet megvágta az rtl klub szombaton, kb az utolsó 20 percet, le sem vetítették(persze ez a pápa halála után volt) :bruhuhu:
"What is not remembered, never happened."
(Lain)

Cloud

ha valakinek meglenne a Yu gioh összes része akkor megvenném tõle jutányos áron már ha lenne eladó neki. :rolleyes:

.Attila

Quote from: dragon83kb az utolsó 20 percet, le sem vetítették
A legjobb részét... mondjuk megértem.

Raggie

Quote from: DjinnAbból van anime?  :eeek:
Tudtommal nincs! Bár poénos lenne! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Láttam Jackie Chan-os "mangát", talán anime is van... hát, nem egy túl komoly dolog. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shadowolf

Nemtom mennyiben anime (mivel sosem néztem) de a Pro7-en anno ment egy Jackie Chan rajzfilmsorozat...

Manitu

Quote from: ShadowolfNemtom mennyiben anime (mivel sosem néztem) de a Pro7-en anno ment egy Jackie Chan rajzfilmsorozat...
...valahol most is megy... valamelyik magyar adón... és abból a szempontból nem anime, hogy amerikai gyártmány:D viszont kellemesen nagy ökörség :D (az alapján a pár rész alapján, amit láttam)

Djinn

Quote from: Manitu...valahol most is megy... valamelyik magyar adón... és abból a szempontból nem anime, hogy amerikai gyártmány:D viszont kellemesen nagy ökörség :D (az alapján a pár rész alapján, amit láttam)
Igen azt én is láttam egyszer-kéttszer régebben (asszem rtl-en volt). Tényleg nagy ökörség!! :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Meske

Quote from: DjinnIgen azt én is láttam egyszer-kéttszer régebben (asszem rtl-en volt). Tényleg nagy ökörség!! :haha:
Azt én is láttam! Szerintem is nagy ökörség! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Hát annyira a Samurai Jack is majdnem anime... azt viszont úúútálom.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Errõl már hallottatok valamit?! Hivatalosan be lett jelentve az FMP folytatása! :jee: Tuti, hogy errõl csak én nem tudtam eddig, de így legalább igazán feldobott a vacak PoP:WW játék után érzett csalódottságomból :) Szóval nagyon kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belõle. :cool:

Ramiz

Ez jó! Remélem nem erõltetik az akció/mecha vonalat!

Fazék

Quote from: RamizEz jó! Remélem nem erõltetik az akció/mecha vonalat!
A japán teaser alapján, azt mondanám, hogy de, viszont azt írják, hogy a Fumoffu rendezõje tér vissza a rendezõként, vagyis fogalmam sincs, hogy milyen lesz a sorozat. Még az is lehet, hogy a kettõbõl olyat gyúrnak össze, ami mindkettõnknek tetszeni fog. :) De én egy picit reménykedem, hogy inkább az elsõ sorozat stílusában lesz :D

edit: ja és ugyebár vmi olyat is írtak, hogy ez szorosabban fogja követni a mangát, ami annak nem ismerése lévén fogalmam sincs, hogy mit jelent :)

Raggie

Ez jó tájékozott post volt!
csakúgy mint az enyém! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Ismeri valaki a Lupin III animet?

A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy régen valamelyik zene csatornán (talán MTV POP) ment, de nem tudom, hogy melyik sorozat, vagy filmek?

Ami a tv-ben ment az nagyon tetszett, de a szerveren sok minden van, és csak azt szeretném leszedni ami kell :)

Cobra

Ha jól rémlik az MTV-n az OVA-k mentek, de nem mindegyik. Ha emlékszel a címekre, akkor meg tudod nézni, melyik ment.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

sirtomi

Quote from: CobraHa jól rémlik az MTV-n az OVA-k mentek, de nem mindegyik. Ha emlékszel a címekre, akkor meg tudod nézni, melyik ment.
Köszi!

A címekre sajnos nem emlékszem, várok még hátha valaki tudja biztosan.
Ha nem, akkor letöltök egy két OVA-t és belenézek.

Azért köszi mégegyszer. :merci:

.Attila

Quote from: BlimpErrõl már hallottatok valamit?! Hivatalosan be lett jelentve az FMP folytatása! :jee: Tuti, hogy errõl csak én nem tudtam eddig, de így legalább igazán feldobott a vacak PoP:WW játék után érzett csalódottságomból :) Szóval nagyon kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belõle. :cool:
Igeeeeeeeen!!!!!!!!!! Végre, mégse marad olyan befejezetlen feeling (legalábbis remélem, hogy nem fog)!
Én örülnék neki, ha az akció vonalat is folytatnák, ugyanis a Fumoffu vígjátéka (habár kétségtelenül nagyon jó volt) igen céltalan volt. Veszély sehol, de õ õrzi a lányt. Remélem sikerül eltalálniuk az egyensúlyt az akció és a vígjáték között, mint ahogy azt az elsõ sorozatban sikerült is.

noriko

mivel mostanában nincs sok idõm animét nézni (szipp), nem akarok belekezdeni sorozatokba. Gondoltam, movie-k vagy rövid* OVA-k még beleférnek, és itt jön az információ kérés része a dolognak:

Tudtok ajánlani olyan jó anime movie-t, rövid OVA-t ami független egy sorozattól?
Már kezdek kifogyni sajnos, és nem találtam filmeket felsoroló oldalt, az animenfo-n meg nem lehet rákeresni külön erre.

Ha esetleg mást is érdekel (meg hogy mit nem kell már ajánlani), itt egy lista az általam már látottakról:

Chihiro
Howl's Moving Castle
Kiki's Delivery Service
Laputa
Mononoke Hime
Nausicaa
Pom Poko
Totoro
Akira
Appleseed
Battle Angel Alita
Cowboy Bebop: Knockin' on heaven's door
Dragon Half
Ghost in the Shell
Golden Boy :p
Goshu the Cellist
Grave of the Fireflies
Happy World
Her and Her Cat
Hitsuji no Uta
Hoshi no Koe
Like the Clouds, Like the Wind
Metropolis
Millenium Actress
Neko no Ongaeshi/ The Cat Returns
Ocean Waves/I can hear the see
Only Yesterday
Perfect Blue
Rurouni Kenshin - Reminiscence
Rurouni Kenshin - Requiem for the Restoration Royalists
Steamboy
Video Girl Ai
Whisper of the Heart

+ amiket ajánlottatok még: (csak hogy egy helyen legyen!:))
Read or Die
Macross Plus
Macross Zero
FLCL
Memories
Ah! My Goddess
Gun Smith Cats

edit: beírtam amit kifelejtettem :)

------------
*mondjuk max 6 rész.
"I wish I could, but I don't want to."

Moha

Quote from: noriko*mondjuk max 6 rész.
Golden Boy? Az pont 6 rész és egy tök jó, független vígjáték. :jee:
Még egy ajánlat, ha még nem láttad: a Pom Poko c. Ghibli alkotás.
Vagy esetleg a Read or Die OVA - ez 3 részes, és ha jól tudom, csak kevés kapcsolat van közte és a TV változat között (bár azt még nem láttam)

Cobra

Macross Plus, Zero (ezt még letöltened se kell, ha...  ;)  )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Feldin

Quote from: sirtomiIsmeri valaki a Lupin III animet?

A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy régen valamelyik zene csatornán (talán MTV POP) ment, de nem tudom, hogy melyik sorozat, vagy filmek?

Ami a tv-ben ment az nagyon tetszett, de a szerveren sok minden van, és csak azt szeretném leszedni ami kell :)
Lupin szuper!!!!
Nekem is végig kéne néznem :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

sirtomi

Quote from: norikomivel mostanában nincs sok idõm animét nézni (szipp), nem akarok belekezdeni sorozatokba. Gondoltam, movie-k vagy rövid* OVA-k még beleférnek, és itt jön az információ kérés része a dolognak:

Tudtok ajánlani olyan jó anime movie-t, rövid OVA-t ami független egy sorozattól?
Már kezdek kifogyni sajnos, és nem találtam filmeket felsoroló oldalt, az animenfo-n meg nem lehet rákeresni külön erre.

*mondjuk max 6 rész.

FLCL, baromi jó vígjáték és csak 6 részes. :jee:

Esetleg Memories, ezt még nem láttam csak leszedtem, de ez is 3 részes.

Ramiz

Akkor csak nekem tetszett jobban a 2. sorozat FMP, úgy látszik. :)
Szerintem a mecha-vonal elég kiforratlan volt, az akció pedig "nothing special". A fehér szakállas fazont bírtam, a "fõgonosz" viszont pl elég béna volt. De amig a legjobban zavart: akármilyen bajokba is került a lány, sose fogadta el, hogy õt õrizni kell. Miután elrabolták és majdnem meghalt, még mindig panaszkodik a srác miatt... akit egy kicsit még bír is... :confused:
A 2. sorozatban legalább okkal tartja feleslegesnek a dolgot. :)

De amit Bonci mondott (befejezetlenség, és szerintem az érzelmi szálra gondolt), az szerintem is nem jó így.

noriko

Köszi az ajánlásokat!
A Pom Poko tényleg nincs fent ftp-n?

Fazék

Quote from: norikoKöszi az ajánlásokat!
A Pom Poko tényleg nincs fent ftp-n?
hehe :p jól el van rejtve ;) Ghibli's Pom Poko néven keresd :)

amúgy sztem érdemes használni a search-öt, és beütsz egy jellemzõ kulcsszót, jelen esetben pl, hogy Poko és sztem megtalálja legközelebb ;) amúgy régen én is csak azért találtam meg, mert végigfutottam az egész anime listán  :p

Manitu

Quote from: norikomivel mostanában nincs sok idõm animét nézni (szipp), nem akarok belekezdeni sorozatokba. Gondoltam, movie-k vagy rövid* OVA-k még beleférnek, és itt jön az információ kérés része a dolognak:

.
.
.
------------
*mondjuk max 6 rész.
Ha jól láttam az Ah! My Goddess nem szerepelt a listán. Tudom ajánlani, 5 részes ova, meg a movie, ami az ova-k után jön.
Meg a Gun Smith Cats. Csak 3 részes, és iszonyatjó akciódús vígjáték.

noriko

Á megvan! Köszi Blimp! :)

Ah! My Goddess csak 5 rész? nahát! valamiért mindig azt hittem egy rendes sorozat! na majd beiktatom, annyit hallottam már róla úgyis. thx!

A Her and Her Cat az milyen?

-----
off:
wow!nem hiszem el...fanatic lettem! :eeek:  :)

Darkstar

Quote from: norikoAh! My Goddess csak 5 rész? nahát! valamiért mindig azt hittem egy rendes sorozat! na majd beiktatom, annyit hallottam már róla úgyis.

Mert most jön ki az "új" sorozat, ami hosszabb lesz és a manga alapján készül (úgy tudom eddig 13 része van).
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん