Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Ramiz

Az a  :lame: , aki nem tud élvezni egy olyan szép és vicces történetet, mint a Laputa! :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Isi101

Javasolni tudom, nézd meg.
Egy darabig az avatárom is a Laputából volt.
Egy kedves történet, jól kitalált szereplõkkel, aranyos, bár nem mai grafikával.

tres

nem tudja valaki hogy a legkozelebbi Anime Expo Cosplayers mikor lesz? es hol? gondolom Magyarorszagon nincs ilyesmi... vagy csak nem tudok rola?

F1 F1!!!

t    :_piszka:
:teccik:

Feldin

Quote from: sirtomiTudna vki mondani valamit a Laputa -Castle in the Sky -ról?

Már egy ideje itt van a gépemen, de azt sem tudom miért töltöttem le :)
Ghibli. Ennél többet nem kell mondani.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Mattanja

Quote from: FeldinGhibli. Ennél többet nem kell mondani.
Feldin itt arra célzott, hogy megéri megnézni. :)
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Xipe

Quote from: FeldinGhibli. Ennél többet nem kell mondani.

attol mert ghibli, meg nem jelenti azt hogy olyan jo.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Xipeattol mert ghibli, meg nem jelenti azt hogy olyan jo.
Igaz, hogy én koránt sem láttam még minden Ghibli alkotást, de szvsz a Ghibli csak jókat tud csinálni. ;)

sirtomi

Quote from: MohaIgaz, hogy én koránt sem láttam még minden Ghibli alkotást, de szvsz a Ghibli csak jókat tud csinálni. ;)
Asszem megnézem a Laputa -t. Kezd érdekelni.

Feldin

Quote from: Xipeattol mert ghibli, meg nem jelenti azt hogy olyan jo.
Nálam eddig még azt jelenti.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Djinn

Quote from: FeldinNálam eddig még azt jelenti.
Eddig nálam is. :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Xipe: Ghibli kérdésben le vagy szavazva. :D
sirtomi: most már bírd ki holnapig a Laputát! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Quote from: White SeeDValaki ajánljon "ûroperett" kategóriába tartozó animot.

Pl olyat mint a Seikai no senki.

Most megy a Starship Operators, de még csak pár rész van kint. Egy az egyben SNS-nek tûnt nekem elsõre, bár csak az elsõ ep.-et láttam. Nem kifejezetten ûropera, de annak néhány elemét magán hordozza ésnagyon jó sci-fi a Planetes. Azt nézd meg, ha még nem láttad.

Edit: Ja, és szerintem inkább "ûropera". Az operett a Mágnás Miska :)

Moha

Hello!

Szerintetek a Da Capo-ból melyik fansub verzió a jobb, az AnimeOne vagy a Soldats-féle? Megvan mindkettõhöz a torrent, de nem tudom, melyiket érdemes leszedni (most itt nem csak a kép, hanem a sub minõségére is gondolok).

Elõre is köszi.

Xipe

Quote from: MohaHello!

Szerintetek a Da Capo-ból melyik fansub verzió a jobb, az AnimeOne vagy a Soldats-féle? Megvan mindkettõhöz a torrent, de nem tudom, melyiket érdemes leszedni (most itt nem csak a kép, hanem a sub minõségére is gondolok).

Elõre is köszi.

szerintem az Aone felevel menj.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Fazék

ez már több mint bosszantó... Tenchi Muyo! Ryo-Ohki 3 OVA-ból, már kijött az utolsó (6.) rész is japán dvd-n, de még mindig nem csinálta meg senki sem az 5-ös fansub-ját... úgy néz ki míg nem jelenik meg USA-ban, addig nem fogjuk tudni rendesen megnézni a sorozat befejezését(?)... szupi :ejj:

Fazék

jeee! csak panaszkodnom kellett és máris kijött az 5 rész feliratos változata! úgy látszik megijedtek tõlem  :lazza:  :D

Ramiz

Ha problémánk van anime kijövetelével, elég, ha megkérünk, hogy panaszkodj? :D

Fazék

Quote from: White SeeDHol? Honnan lehet leszedni?!?!?! AKAROM!!!! :bruhuhu:
hát én emule-on probálom beszerezni, de hiába magas az id-m, és nem töltök semmi mást mellette, csak megosztok file-okat, egy byte-nyi adat se jött még le belõle... :(
de amint lejön, azonnal feltöltöm ftp-re, de ha jól sejtem valaki meg fog elõzni ebben, legalábbis remélem :) mert nagyon úgy néz ki hogy nekem az életbe nem fog lejönni :rolleyes:

Fazék

na most meg csõstül jön... kiadtak a 6-os rész raw-jához egy felirat-file-t, szóval gyorsan arra is ráugrottam a 6-os raw-jával együtt... sorry, de úgy néz ki emiatt lassabban fog fölmenni a Mahoromatic S2 .ogm-es változatából az utolsó 3 rész, mert emule-hoz kell az upload egy része :)

Moha

Quote from: Blimpa Mahoromatic S2 .ogm-es változatából az utolsó 3 rész
Grrr, ezt is most tudom meg! Nemrég írtam ki a fansub verziót. :hogyaza:
Dehát... IJTE :rolleyes:

Fazék

Quote from: MohaGrrr, ezt is most tudom meg! Nemrég írtam ki a fansub verziót. :hogyaza:
Dehát... IJTE :rolleyes:
pedig sztem már mondtam nagyon régen, hogy beszereztem és ha egyszer lesz idõm/sávszélességem, akkor feltöltöm... én fansub-os verziót csak akkor szoktam kiírni, ha tudom, hogy felirat-minõségileg mindenképpen rosszabb lesz a dvd-s változat :) (pl Azumanga, Genshiken)

Moha

Quote from: Blimpén fansub-os verziót csak akkor szoktam kiírni, ha tudom, hogy felirat-minõségileg mindenképpen rosszabb lesz a dvd-s változat :) (pl Azumanga, Genshiken)
Én viszont helyhiány miatt sokszor olyat is kiírok, amit még meg sem néztem.
Mondjuk a Triad és az Anime-Empire fansubjai mindig jók szoktak lenni, szóval azokat érdemes kiírni.

Nem gond, lesz 2 fajta verzióm. :) A Golden Boy-ból is annor kiírtam a fansub-ot, a DVD verziót meg épp ma...

sirtomi

Hi!

Több ismerõsõm kezd rákapni az anime-kra :)

Tudnátok-e NGE stílusú és mecha-s animekat ajánlani, ezek tetszenek nekik a legjobban :)

Fazék

Quote from: sirtomiHi!

Tudnátok-e NGE stílusú és mecha-s animekat ajánlani, ezek tetszenek nekik a legjobban :)
Hmm hát én hirtelen csak egyet tudok, a RahXephon-t. Nekem nagyon tetszett, de tény hogy tele van NGE másolásnak tûnõ dolgokkal, ami miatt sokan nem is tudják igazán élvezni.

edit: Talán még Vandread, ha nem ódzkodnak a 3D CG -s gépharcoktól, ill egy kis fan-service-tõl :)
Meg mondjuk a Full Metal Panic-bõl is ajánlanám az elsõ sorozatot. A FMP: Fumoffu-t, majd úgyis ajánlja helyettem vki más, nekem az kevésbé jött be :)

sirtomi

Quote from: BlimpHmm hát én hirtelen csak egyet tudok, a RahXephon-t. Nekem nagyon tetszett, de tény hogy tele van NGE másolásnak tûnõ dolgokkal, ami miatt sokan nem is tudják igazán élvezni.
Már többször le akartam tölteni, de valami más sorozat mindig közbejött.
Most lehet hogy nekiállok és leszedem. Köszi.

Ja és valami mecha, sci-fi, akció -t nem tudsz ajánlani? (nagyon komoly elgondolkodtató történet nélkül, könnyed kikapcsolódás gyanánt.)

Manu

Akkor én ajálnám az FMP: Fumoffut, bár abban már nem nagyon vannak mechák. Viszont kikapcsol  :D

Moha

Újfent fansub-verzió ügyben kérnék segítséget:

Melyik a jobb fansub szerintetek:

Aishiteru ze baby
[INDENT]- Lunar fansubs
- Anime One[/INDENT]
Mahou Sensei Negima
[INDENT]- Ishin
- AnimeCouncil
- L33t raws[/INDENT]

Thx elõre is.

Dragon

Quote from: sirtomiHi!

Dual! Paralell trouble adventure

mechás, van benne egy pár enyhén érezhetõ NGE koppintás, de kábé ennyiben kimerül minden hasonlóság, mert vígjáték, de jó
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Cobra

Bár nem a könnyed kategória, hanem inkább dráma, de jó mechás a Macross sorozat. Kezdésnek a macross Plus-t ajánlom, utána a Zero-t. Ha nagyon elvetemültek vagytok, akkor megpróbálkozhattok a két '80-as években készült sorozattal is :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: bpka000Dual! Paralell trouble adventure

mechás, van benne egy pár enyhén érezhetõ NGE koppintás, de kábé ennyiben kimerül minden hasonlóság, mert vígjáték, de jó
Ezt én is ajánlom :)
Meg az FMP-t is :) De ha mecha, akkor az elsõ sorozatot. És szerintem az elsõ sorozat is nagyon jó :jee: