Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: Manitu on 2008-05-09, 14:33:56
Quote from: Soul on 2008-05-09, 14:21:5001
Ezt Battle Athletes Victory-nak tippelném, de a szereplők nagyon nem stimmelnek hozzá. A rajzstílus viszont nagyon hasonló, talán a készítőgárdának köze van a képedhez.
Ez Nadesico. :)
http://anidb.net/a180

Soul

Köszi a válaszokat.Pont amikor én is rátaláltam csuklottam 1et  :D.Már akartam írni csak a képeket egyeztettem de ha már Zsiga is azt írja 100%ig nyugodt vok  :smile:.

upd: amúgy animeaddicts-on az animékat vígjáték szerint rendeztem, és szerencsére már az 5. oldalon ott volt és ott láttam 1 ismerős képet, mondom hátha és bingó  :smile:.Ennyi időt még nem csesztem el anime keresésre, mondjuk volt 3 kép kiindulónak aminek számsor a neve  :smile:.

smash++

Sorry ha nem teljesen jó helyre írom ezt a picit lame kérdést.

Miért van az, hogy pár "új" animenél, amiket kiadnak ugyebár 1280*720-ban vagy 1024 .mkv fakóbb a szín mint a normál sima sd avi-nak?
PL: Nabari no Ou : Animanda és a shinsen színvilága sokkal jobb mint a conclavenek. De mondhatnám még a Code Geass 2-t is.

Most akkor méha csak egy gyenge csapat vagy ez a felbontás ezzel jár?

Cobra

Kódolásfüggő. Kodektől majdnem független, az számít, hogy milyen szűrőket használnak konvertáláskor.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zsiga

Quote from: Cobra on 2008-05-11, 00:23:10
Kódolásfüggő. Kodektől majdnem független, az számít, hogy milyen szűrőket használnak konvertáláskor.
Inkább hogy milyen a raw. Színt szűrőzni nem sűrűn szokták az encoderek.
Kodektől meg olyan értelemben függhet hogy h264-et CoreAVC-vel dekódolod, többit meg az ffdshow, és az ff-ben be van állítva valami színhaxx pl.

chilip

elkezdtem szedni ezt: << AniDB >> << AnimeAddicts >>, aniDB-n szar értékelést kapott (5,27), animeaddictson meg magasat (87%). első pár részt leszedem, de valaki látta? mien?

kikuchiyo

Csak az első részt, de annyi elég is volt... GAY
Failure is the default option

Selmo

AA-n mindennek legalább 70%-os az értékelése. ::)

A tökéletesség unalmas.

chilip

akkor megnézem az első részt és ha télleg annyira GAY törlöm a francba :D

ed.:télleg GAY, meg béna is az egész :D OP-ED tetszett viszont.

ed.2.: jó nagyon az OP-ED Single  :jee: még az OSTját nézem meg. Az animét meg nem ajánlom senkinek. 4,5/10 - azért nem 0, mert próbálkozott (ebből 4 a zene, többet meg nem kaphat zene miatt :D:jee:

Soul

Nincs meg valakinek véletlenül az Ayako-s Kyoushirou to Towa no Sora?Torrent keresőket[spoiler]TT,BT,MN,IH,Torrentz[/spoiler] átnéztem, Ayako forumban meg nem letölthető már.

Zsiga

Quote from: Soul on 2008-05-16, 15:00:25
Nincs meg valakinek véletlenül az Ayako-s Kyoushirou to Towa no Sora?Torrent keresőket[spoiler]TT,BT,MN,IH,Torrentz[/spoiler] átnéztem, Ayako forumban meg nem letölthető már.
Véletlenül megvan. :)
De mindjárt utánanézek én is hátha találok hozzá élő torrentet.

chilip

annyira nem volt jó, vége sztem egész béna lett, meg az eleje is :D közepe értékelhető úgy ahogy

Zsiga

Élő batch torrentet nem találtam, úgyhogy újraélesztettem ezt: http://www.mininova.org/tor/638348
20k-s a max uploadom szóval nem lesz gyors.  ^^
Szerk.: Most nézem hogy él az a torrent, csak a trackerről van letiltva, de DHT-n keresztül találsz peereket.

Manitu

Quote from: chilip on 2008-05-16, 15:12:10
annyira nem volt jó, vége sztem egész béna lett, meg az eleje is :D közepe értékelhető úgy ahogy
Jó az! Annyira trash, hogy az már jó :) Vagy háromszor biztos megnéztem már. Ha kell még, akkor vasárnaptól én is be tudok segíteni seedelni.

Soldier

Quote from: Manitu on 2008-05-16, 19:48:19
Jó az! Annyira trash, hogy az már jó :)

:tezsvir: teljesen rendben van xD

chilip

teljesen olyan mint a török filmek, annyira rossz volt hogy már csakazért is végigszenvedtem egyszer :D

Soul

Quote from: Manitu on 2008-05-16, 19:48:19
Ha kell még, akkor vasárnaptól én is be tudok segíteni seedelni.

Köszi, az nagyon jó lenne.Vasárnaptól - keddig nem nagyon leszek itthon.Szerdán viszont akkor elkezdem(olyan kedd éjjel  :D).

Darkstar

Újranézném a Shuffle-t, de a nálam lent lévő Froth-Bite verzió minősége igencsak gyér. Létezik subolt DVD rip vagy be kell érnem ezzel?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2008-05-22, 15:56:19
Újranézném a Shuffle-t, de a nálam lent lévő Froth-Bite verzió minősége igencsak gyér. Létezik subolt DVD rip vagy be kell érnem ezzel?
memories-ből tudom, hogy van, simából viszont nem találtam így fél percen belül (vagy boxtorrents egyszerűen nem szeret)
A "shuffle dvd" szavakra tt sem reagál nagyon, de azért gúglizz még egy kicsit, hátha.

Darkstar

Quote from: Lythis on 2008-05-22, 16:01:58

A "shuffle dvd" szavakra tt sem reagál nagyon, de azért gúglizz még egy kicsit, hátha.

Ezzel kezdtem, és amit találtam, az portugál (vagy valami hasonló) subos volt. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2008-05-22, 16:03:34
Quote from: Lythis on 2008-05-22, 16:01:58

Ezzel kezdtem, és amit találtam, az portugál (vagy valami hasonló) subos volt. :D
akor marad a forth-bite verzió gondolom. (azért ha találsz, akkor postolhatod a linket vhova :D)

Zsiga

Van raw, spanyol, portugál, francia és olasz DVD-rip. Angol nincs, csak a feléig.

Manitu

Sajna. Pedig abból is be akarok szerezni majd egy példányt. Anno ADC-n volt R2-es DVD ráhekkelt froth-bite subbal, nem szedte le véletlenül valaki?

Soul

Én is annyi Shufflés képet láttam itt ott mostanában(+ 1 nagyon jó shuffle amv-t), hogy engem is elkapott a vágy, majd hamarosan neki kezdek ujra, mert az első próbálkozásra dobtam a sorozatot.

Liquid Snake

http://kepfeltolto.hu/i/?112359 Valaki nem tudja megmondani, hogy melyik anime-ből van ez a kép, bár nekem az a sejtésem, hogy ez csak egy fanart vagy sima kép nem anime-hez kapcsolódó :S

minuszmiki

High School of the Dead, manga.

Member

High School of the Dead, de az csak mangában van eddig.
(Affene, kellett guglin képeznem, megelőztek :D)

Liquid Snake

Quote from: minuszmiki on 2008-05-27, 21:20:05
High School of the Dead, manga.
:kocc:

edit.: Azért neked is thx Member :D

chilip

ha elkezdem az xxxHolic-ot, mire kell számítsak? :)

White SeeD

Quote from: chilip on 2008-05-28, 20:30:15
ha elkezdem az xxxHolic-ot, mire kell számítsak? :)

A mangára :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6