Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Cobra

Kódolásfüggő. Kodektől majdnem független, az számít, hogy milyen szűrőket használnak konvertáláskor.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zsiga

Quote from: Cobra on 2008-05-11, 00:23:10
Kódolásfüggő. Kodektől majdnem független, az számít, hogy milyen szűrőket használnak konvertáláskor.
Inkább hogy milyen a raw. Színt szűrőzni nem sűrűn szokták az encoderek.
Kodektől meg olyan értelemben függhet hogy h264-et CoreAVC-vel dekódolod, többit meg az ffdshow, és az ff-ben be van állítva valami színhaxx pl.

chilip

elkezdtem szedni ezt: << AniDB >> << AnimeAddicts >>, aniDB-n szar értékelést kapott (5,27), animeaddictson meg magasat (87%). első pár részt leszedem, de valaki látta? mien?

kikuchiyo

Csak az első részt, de annyi elég is volt... GAY
Failure is the default option

Selmo

AA-n mindennek legalább 70%-os az értékelése. ::)

A tökéletesség unalmas.

chilip

akkor megnézem az első részt és ha télleg annyira GAY törlöm a francba :D

ed.:télleg GAY, meg béna is az egész :D OP-ED tetszett viszont.

ed.2.: jó nagyon az OP-ED Single  :jee: még az OSTját nézem meg. Az animét meg nem ajánlom senkinek. 4,5/10 - azért nem 0, mert próbálkozott (ebből 4 a zene, többet meg nem kaphat zene miatt :D:jee:

Soul

Nincs meg valakinek véletlenül az Ayako-s Kyoushirou to Towa no Sora?Torrent keresőket[spoiler]TT,BT,MN,IH,Torrentz[/spoiler] átnéztem, Ayako forumban meg nem letölthető már.

Zsiga

Quote from: Soul on 2008-05-16, 15:00:25
Nincs meg valakinek véletlenül az Ayako-s Kyoushirou to Towa no Sora?Torrent keresőket[spoiler]TT,BT,MN,IH,Torrentz[/spoiler] átnéztem, Ayako forumban meg nem letölthető már.
Véletlenül megvan. :)
De mindjárt utánanézek én is hátha találok hozzá élő torrentet.

chilip

annyira nem volt jó, vége sztem egész béna lett, meg az eleje is :D közepe értékelhető úgy ahogy

Zsiga

Élő batch torrentet nem találtam, úgyhogy újraélesztettem ezt: http://www.mininova.org/tor/638348
20k-s a max uploadom szóval nem lesz gyors.  ^^
Szerk.: Most nézem hogy él az a torrent, csak a trackerről van letiltva, de DHT-n keresztül találsz peereket.

Manitu

Quote from: chilip on 2008-05-16, 15:12:10
annyira nem volt jó, vége sztem egész béna lett, meg az eleje is :D közepe értékelhető úgy ahogy
Jó az! Annyira trash, hogy az már jó :) Vagy háromszor biztos megnéztem már. Ha kell még, akkor vasárnaptól én is be tudok segíteni seedelni.

Soldier

Quote from: Manitu on 2008-05-16, 19:48:19
Jó az! Annyira trash, hogy az már jó :)

:tezsvir: teljesen rendben van xD

chilip

teljesen olyan mint a török filmek, annyira rossz volt hogy már csakazért is végigszenvedtem egyszer :D

Soul

Quote from: Manitu on 2008-05-16, 19:48:19
Ha kell még, akkor vasárnaptól én is be tudok segíteni seedelni.

Köszi, az nagyon jó lenne.Vasárnaptól - keddig nem nagyon leszek itthon.Szerdán viszont akkor elkezdem(olyan kedd éjjel  :D).

Darkstar

Újranézném a Shuffle-t, de a nálam lent lévő Froth-Bite verzió minősége igencsak gyér. Létezik subolt DVD rip vagy be kell érnem ezzel?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2008-05-22, 15:56:19
Újranézném a Shuffle-t, de a nálam lent lévő Froth-Bite verzió minősége igencsak gyér. Létezik subolt DVD rip vagy be kell érnem ezzel?
memories-ből tudom, hogy van, simából viszont nem találtam így fél percen belül (vagy boxtorrents egyszerűen nem szeret)
A "shuffle dvd" szavakra tt sem reagál nagyon, de azért gúglizz még egy kicsit, hátha.

Darkstar

Quote from: Lythis on 2008-05-22, 16:01:58

A "shuffle dvd" szavakra tt sem reagál nagyon, de azért gúglizz még egy kicsit, hátha.

Ezzel kezdtem, és amit találtam, az portugál (vagy valami hasonló) subos volt. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2008-05-22, 16:03:34
Quote from: Lythis on 2008-05-22, 16:01:58

Ezzel kezdtem, és amit találtam, az portugál (vagy valami hasonló) subos volt. :D
akor marad a forth-bite verzió gondolom. (azért ha találsz, akkor postolhatod a linket vhova :D)

Zsiga

Van raw, spanyol, portugál, francia és olasz DVD-rip. Angol nincs, csak a feléig.

Manitu

Sajna. Pedig abból is be akarok szerezni majd egy példányt. Anno ADC-n volt R2-es DVD ráhekkelt froth-bite subbal, nem szedte le véletlenül valaki?

Soul

Én is annyi Shufflés képet láttam itt ott mostanában(+ 1 nagyon jó shuffle amv-t), hogy engem is elkapott a vágy, majd hamarosan neki kezdek ujra, mert az első próbálkozásra dobtam a sorozatot.

Liquid Snake

http://kepfeltolto.hu/i/?112359 Valaki nem tudja megmondani, hogy melyik anime-ből van ez a kép, bár nekem az a sejtésem, hogy ez csak egy fanart vagy sima kép nem anime-hez kapcsolódó :S

minuszmiki

High School of the Dead, manga.

Member

High School of the Dead, de az csak mangában van eddig.
(Affene, kellett guglin képeznem, megelőztek :D)

Liquid Snake

Quote from: minuszmiki on 2008-05-27, 21:20:05
High School of the Dead, manga.
:kocc:

edit.: Azért neked is thx Member :D

chilip

ha elkezdem az xxxHolic-ot, mire kell számítsak? :)

White SeeD

Quote from: chilip on 2008-05-28, 20:30:15
ha elkezdem az xxxHolic-ot, mire kell számítsak? :)

A mangára :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

frozenstein

http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-06-02/new-my-hime-project-begun-in-japan
Erre most nem tudom, hogy kéne reagálnom. Tetszettek az előző sorozatok, de nem igazán érzem úgy, hogy kéne ebből még több.

Cobra

Félek ez is olyan mellékvágány lesz, mint az Otome. Én inkább egy olyan sorozatot látnék a Hime-ből, ami az előző fesztivált meséli el, ahol Mashiro "győzött".
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Manitu

Quote from: frozenstein on 2008-06-04, 10:12:11
http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-06-02/new-my-hime-project-begun-in-japan
Erre most nem tudom, hogy kéne reagálnom. Tetszettek az előző sorozatok, de nem igazán érzem úgy, hogy kéne ebből még több.
Ez a My Hime Destiny lesz. Az nem rossz, az elejét olvastam. Anno reménykedtem benne, hogy ezt csinálják meg az Otome előzmények helyett, úgy tűnik nem hiába :)