Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Member

8-12, kicsit sok. Ha tényleg ennyire aranyszíved van, mediafire, rapidshit, megaupload vagy bármi ilyesmi.
És most nézem, Concleve 04-07 el sem indul, lol, biztosan vmi zárt tracker. :ejj:

Zsiga

Quote from: Member on 2009-08-06, 01:25:35
8-12, kicsit sok. Ha tényleg ennyire aranyszíved van, mediafire, rapidshit, megaupload vagy bármi ilyesmi.
És most nézem, Concleve 04-07 el sem indul, lol, biztosan vmi zárt tracker. :ejj:
Azért még az én arany szívemnek is van határa... :D
8-12 m.3.3.w verzióban van meg, keress hozzá torrentet és beállok seedelni :)

Én

Aztán legyen belőle lulzy video review :D

Member

Egy helyen (gondolom irdatlan lerontott minőségben) találtam mp4-et, majd ha lejött, meglesem. Félelmetes, hogy m.3.3.w oldalán egy normális batch torrent nincs, seed-elt torrenteket meg csak sumotorrent-en találtam, de hogy-hogy'snem nálam mind 0/0 seed/leech arányt jelez.
Aztaqrva, spanyol mp4-et találtam. Nyelvleckére felkészülni. :lol:

White SeeD

Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Member

Quote from: White SeeD on 2009-08-19, 18:58:32
Épp egy animut kerestem mikor ezt adta ki  :D
Elég rég megtaláltam már (egyszer 1-től felfelé elkezdtem az anime listát nézni, hogy miket regeltek be elsőnek :p) , az a poén, hogy nem tudom, mivel lehet kihozni. Beírtam, hogy Cow and Chicken (CN), Goofy (Disney), My Balls (not made into an anime yet), de nem kapom meg rá. Hazudtak. :/

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Mivel ott van az a lenti szövegben.

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

[reserved]

kelvor

blackronin

A következő anime-t keresem, ugyanis meg szeretném nézni:
Hells Angels (2008)
movie, s egy ugyanilyen nevű mangán alapul.

Nem tudjátok, hogy honnan lehetne leszedni? Egyáltalán kijött már eng subos verzióban?
De a raw is megfelel.

Bocs, ha esetleg rossz helyre írtam le ezt az egészet, akkor nyugodtan töröljétek, csak külön topicja nem volt, s ilyenkor nem tudom hogy hol lehet ilyet kérni...

Selmo

Nem ismert belőle subos verzió.
A tökéletesség unalmas.

blackronin

Nekem a sima japán is jó, felirat nélkül.
Az van legalább? (torrentet ha tudsz, kérlek)

NLZ

Mouryou no Hako-t látta valaki? Most próbálom beszerezni, de kemény dió, noha csak egy éve jött ki.
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2009-09-08, 04:26:27
Mouryou no Hako-t látta valaki? Most próbálom beszerezni, de kemény dió, noha csak egy éve jött ki.

Nesze!

NLZ

A kérdésem arra irányult, hogy milyen az anime. :D Ez a torrent is csak 3 kb/s sebességgel csordogál, mint a többi, amit már beszereztem.
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2009-09-08, 15:06:25
Ez a torrent is csak 3 kb/s sebességgel csordogál, mint a többi, amit már beszereztem.

Akkor meg miért nem a DDL-t töltöd?  :confused:

NLZ

Quote from: SaiyaGin on 2009-09-08, 15:20:20
Ez a torrent is csak 3 kb/s sebességgel csordogál, mint a többi, amit már beszereztem.

The system cannot find the file specified.
:D
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2009-09-08, 15:29:49
Quote from: SaiyaGin on 2009-09-08, 15:20:20

The system cannot find the file specified.
:D

Aha, most már látom, mi a probléma. Megnéztem az összes linket, csak az első hatnál van ez a hiba.

KeLa

NLZ

Nah, köszi meg minden, de én még mindig arra vagyok kiváncsi, hogy látta-e valaki és hogy mi a véleménye. :D
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2009-09-08, 16:53:44
Nah, köszi meg minden, de én még mindig arra vagyok kiváncsi, hogy látta-e valaki és hogy mi a véleménye. :D

Gugli?  :D

NLZ

Guglin fennvan innen valakinek a személyes véleménye? :D
Azért jobb ha egy ittlakót kérdek meg, mert sokak izlését ismerem nagyjából, így jobban be tudom határolni a kérdéses anime mibenlétét is. De úgy néz ki, ez nem fog menni. :)
[reserved]

KeLa

Quote from: NLZ on 2009-09-08, 18:55:17
Csak ennyit kéne beírnod: "Mouryou no Hako review" ;)

Zen

Quote from: KeLa on 2009-09-08, 19:50:19
Quote from: NLZ on 2009-09-08, 18:55:17
Csak ennyit kéne beírnod: "Mouryou no Hako review" ;)
Hiszem h "ismert" emberek véleményéből többet le lehet szűrni mint egy vadidegenéből.
&fmt=1

Zen

&fmt=1

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !