Metal, rock és hasonlók...

Started by TurboK, 2004-11-12, 15:13:18

Previous topic - Next topic

Aephidon

A hétvégén épp az Undead Fesztiválon voltam (volt egyáltalán valaki innen?) s mivel a haverom ismeri a fôszervezôt, ezért mi ketten ingyen, vendégként jöhettünk mind a három nap...  :hehe:
Reggel ránéztem a cigisdobozra és megláttam a feliratot: a dohányzás halált okozhat! Halált megvetô bátorsággal gyújtottam rá!

,,Their wives are raped upon their dead children"
Deathspell Omega - Sacrilegious Terror

Ramiz

Quote from: AephidonA hétvégén épp az Undead Fesztiválon voltam (volt egyáltalán valaki innen?).
A fesztivál neve alapján Felsmuk biztos. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Assassin

Sziasztok!

Tudtok ajánlani olyan helyeket ahol full albumokat tudok letölteni? Párat ismerek de állandóan telítettek...
Elõre is thx!
" There is no sin to know their sins."

Dragon

Vélemények az új Static-X albumról (Start a war)?

...na, meghallgattam...
bazz, megint nem futotta átlag 3 percnél hosszabb számokra, és közel sem olyan jó számok, mint az eddigi albumokon, ráadásul az egyetlen 9 perces számban van egy sokperces szünet, utánna meg szinte csak szöveg meg egy pici ritmus a végére...
de legalább mióta GTASA-zok, tudom, mi a "pendejo" :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Assassin

Ha érdekel valakit:

2005. szeptember 17., szombat 18.00 óra
Wigwam-ban

Sonata Arctica - koncert
+supports

Belépõ: aug. 31-ig 4000 Ft. Friss jegyinfók: a jegy ára szeptember 4-ig 4000, utána 5000 Ft lesz.

:jee:

Felkerült a netre az új, "Are You Dead Yet?" nevet viselõ Children of Bodom album számlistája. Íme:

1. Living Dead Beat
2. Are You Dead Yet?
3. If You Want Peace... Prepare for War
4. Punch Me I Bleed
5. In Your Face
6. Next in Line
7. Bastards of Bodom
8. Trashed, Lost & Strungout
9. We're Not Gonna Fall

:)

Karma XXL

Én inkább ezt várom :)

In Flames - Come Clarity

1.   Take This Life         
2.   Leeches         
3.   Reflect the Storm         
4.   Dead End         
5.   Scream         
6.   Come Clarity         
7.   Vacuum         
8.   Pacing Death's Trail         
9.   Crawl through Knives         
10.   End of Things         
11.   Our Infinite Struggle         
12.   Vanishing Light         
13.   Your Bedtime Story Is Scaring Everyone

Assassin

In Flames király:)

Sok együttest szeretek amúgy (függetlenül attól, hogy nem írom be mindet), spec errõl a kettõrõl írtam egy kis infot most. (amúgy NAGYON szeretem ezt a két együttest :kiraly: )
(Marylin koncert is lesz aug-ban  :jee:  :kiraly: )

Xipe

Quote from: bpka000Vélemények az új Static-X albumról (Start a war)?

...na, meghallgattam...
bazz, megint nem futotta átlag 3 percnél hosszabb számokra, és közel sem olyan jó számok, mint az eddigi albumokon, ráadásul az egyetlen 9 perces számban van egy sokperces szünet, utánna meg szinte csak szöveg meg egy pici ritmus a végére...
de legalább mióta GTASA-zok, tudom, mi a "pendejo" :D

nem pendejo hanem bendejo.
su madre es una puta - se rossz.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: Xipenem pendejo hanem bendejo.
a GTA-ban így írja a felirat, szal onnan vettem, nem szótárazok...

a CoB-ra kevésbé vagyok kíváncsi, de a legutóbbi IF sem lett valami fényes
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Ramiz

Dreamtheater: Octavarium
Eddig sikerült elkerülnöm ezt a bandát - sajnos. Talán a béna név tévesztett meg (valami bezárt NY-i színháztól kölcsönözték), valami uncsi-romantikus elszállt zenét vártam. Ehhez képest fantáziadús, változatos és színvonalas muzsikát játszanak (nemhiába a zeneiskola), 7/8-os ütemekkel, súlyos riffekkel és könnyed dallamokkal váltakozva. Még az énekes hangja is jó, ami kritikus pont nálam általában. Jó példa változatos zenéjükre a címadó 8. szám: Pink Floyd-os elszállt, szétmosott kétperces pengetéssel indul, aztán jönnek a gitártémák, aztán akkordos zongorakíséretre lassú énekdallam, ezt hirtelen megszakítva egy friss, élesen pengetõs basszusgitár-téma, amire az ember egy RHCP-s funky-t vagy egy zúzós riffet várna, ehelyett visszatér az akkordos zongora és az ének, de a basszusgitár tovább pengeti... Akut mosolygást és fejcsóválást ("No de ilyet!") váltott ki belõlem az album végig (nem akaródzott lecserélni :D ).

Watch My Dying: Claustrophony
Általában a hörgõs zenéket nem bírom, de aznap elég elizélt napom volt, mindenki zrikálta egymást, és olyan jól esett nekem ez a zene, mint egy hideg sör se (persze, mert egész nap azt ittam :D ). Kellett a szövegkönyv, különben nem értettem volna, és kár lett volna, mert remek elvont, elborult, sõt õrült szövegeik vannak, amin gondolkozni kell. A gitártémák és dobos pörgetések (mondták a nevét, csak elfelejtettem... valami "gr...") nagyon a helyükön vannak.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Na, ha már rátaláltál a Dream Theaterre akkor Scenes From a Memory album kötelezõ, szerintem az az eddigi csúcs náluk, bár jelen elemzett albumot nem hallgattam.
Watch My Dyingtól megvan a pár számos Húsmágnes EP, igazi kis slágernótákkal (Eredeti Testforma meg a címadó pláne), ha kell megoldható.

Karma XXL

Meghallgattam én is a Static-X: Start A War-t.

Egyet kell értenem bpka000-val, ez elég gyenge... Még az alterbe átcsúszó harmadik albumuk is jobban tetszett (párszor hallgattam, amikor depisebb hangulatban voltam). Nekem ez most elég semmilyen...

Assassin

Quote from: Xipenem pendejo hanem bendejo.

Erre annyit tudok mondani:
!Tu no tuvieras que utilizar palabrotes en el foro! :) :)

TurboK

Luca Turilli - Prophet of the last Eclipse megvan valakinek?

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Mattanja

Tegnap gyalog mentem az oktogontól a nyugatiig, és közben annyi emberrel találkoztam, hgoy azt már nem lehetett kibírni, úgyhogy be is ugrottam a Vikingbe ezért a digipekkes csodáért! Mit mondhatok: KEGYETLEN lett, a lépcsõházat már kinyírtam vele. Nincs olyan szám, amit ki lehetne emelni, mondhatni mind tökéletes! Hallgassátok sokat, és hangosan! :whoah:
3900-ért pedig ingyen volt...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Xipe

Quote from: ShiroiTegnap gyalog mentem az oktogontól a nyugatiig, és közben annyi emberrel találkoztam, hgoy azt már nem lehetett kibírni, úgyhogy be is ugrottam a Vikingbe ezért a digipekkes csodáért! Mit mondhatok: KEGYETLEN lett, a lépcsõházat már kinyírtam vele. Nincs olyan szám, amit ki lehetne emelni, mondhatni mind tökéletes! Hallgassátok sokat, és hangosan! :whoah:
3900-ért pedig ingyen volt...

aszondod jobb mint a black seeds of vengence?
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Mattanja

Quote from: Xipeaszondod jobb mint a black seeds of vengence?
Nekem jobban tetszik a letisztultabb hangzás, de persze nem ettõl jobb. Ügyesek a srácok... ;)
8]]=((

Karma XXL

Quote from: TurboKLuca Turilli - Prophet of the last Eclipse megvan valakinek?

Nekem most lehet, hogy meglesz. Az eMule hálózatról szedek egy Rhapsody és Luca Turilli diszkográfiát, abban talán benne van. Majd szólok.

TurboK

Quote from: Karma XXLNekem most lehet, hogy meglesz. Az eMule hálózatról szedek egy Rhapsody és Luca Turilli diszkográfiát, abban talán benne van. Majd szólok.
fuj, emule.
Akkor most ezért teszek egy szivességet.
http://mp3.spacoom.com/Luca%20Turilli/2002%20-%20Prophet%20of%20the%20Last%20Eclipse/

user/pass: music/black

sztem sokaknak tetszeni fog ez a link =)

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Karma XXL

Quote from: TurboKsztem sokaknak tetszeni fog ez a link =)

Tetszik :D  :merci:

animoni

Tetszik, nagyon tetszik!!!!!! :hail:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Orion

Csatlakozom az elõttem szólókhoz.  :hail:
Liberate tuteme ex infrenis!

Mattanja

Quote from: TurboKfuj, emule.
Akkor most ezért teszek egy szivességet.
http://mp3.spacoom.com/Luca%20Turilli/2002%20-%20Prophet%20of%20the%20Last%20Eclipse/

user/pass: music/black

sztem sokaknak tetszeni fog ez a link =)
Jujjj! :merci:
8]]=((

Xipe

Quote from: ShiroiJujjj! :merci:

leszedni nem szedtem semmit de azert gyonyoru a valasztek.
_(๏̯͡๏)_

TurboK

Én se szedtem le semmit.

Elõbb még ki kell írni egy pár dvdt hogy legyen hely a vinyón.

Ramiz

Bocs, hogy megint ezzel zaklatlak titeket, de ezen a linken levõk között (mert ftp-rõl jól tudok szedni) van olyan zene/konkrét album, amit tudnátok ajánlani egy nem hörgõs, nem is túl magas énekhangos, dallamos metált (Stainless Steel, Thornwill, Rhapsody, Dreamtheater - ezek pl tetszenek. DT sajnos itt nincs) szeretõ embernek?

Karma XXL

A Haggard szimfonikus metál, hasonlít a Rhapsodyhoz, azt tudnám ajánlani egynek.

A hörgést sajnos nem szereted, pedig nagyon jó dallamos death metál a Dark Tranquillity (nem is teljes, ami a linken fenn van - de torrentrõl megszereztem mindent  :lazza: ), azt meg mindenki másnak ajánlom, bár már biztos mindenki ismerti :p

Ramiz

Haggardnál Rhapsody jobb.
Dark T. jó, kár, hogy hörögnek. Ragnarok ugyanígy.

Xipe

_(๏̯͡๏)_

TurboK

Quote from: Xipenem mukodik...
hát akkor ennyi volt.