Metal, rock és hasonlók...

Started by TurboK, 2004-11-12, 15:13:18

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Quote from: Pirula on 2006-05-19, 00:58:47
Valaki hallgatta már?
Pár hete a demonak feltett számot.
Asszem Vicarious vagy mi volt a címe.
Jó volt, de nem annyira jó, mint ahogy az hozzájuk illene.
Kijött közben az új lemez? Nah majd utánajárok.

Pirula

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-19, 16:16:58
Quote from: Pirula on 2006-05-19, 00:58:47
Valaki hallgatta már?
Pár hete a demonak feltett számot.
Asszem Vicarious vagy mi volt a címe.
Jó volt, de nem annyira jó, mint ahogy az hozzájuk illene.
Végül ez az érzés maradt meg bennem is. 10000 days a címe egyébként.

Lythis

Kuroi Tenshi

Afranc, becsúszott prá vizsga/uv, mégse tudok novarockra menni  :bruhuhu: :frown:

Pirula

Ne bánkódj, már két hete elfogyott az összes napijegy...  :redface:

Kuroi Tenshi

Quote from: Pirula on 2006-05-31, 20:25:32
Ne bánkódj, már két hete elfogyott az összes napijegy...  :redface:
Hmmm... akkor ezt ígyis-úgyis benéztem.
Na mindegy, akkor evvel legalább egy jó adag zst spóroltam meg...
na ja, kell tudni a jó oldalát is nézni annak, hogy nem látom se a Toolt, se a QotSA-t, se a Metallicát, se a Motörheadet, se az Alice in Chainst, se ...
:bruhuhu:

Pirula

Láncos Aliz jön Pestre is, azt még bepótolhatod.

Ramiz

Melyek a legjobb Sepultura lemezek? Kevés hely van a gépemen, nem akarom mindet (1.2 GB) egyszerre szedni. A Roots megvan, az nagyon tetszik.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Chaos A.D. még jó, többet nem ismerek.

Xipe

in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Apatilos

Quote from: Xipe on 2006-06-09, 21:04:01
http://www.youtube.com/watch?v=mEx58yYdFRc

http://www.youtube.com/watch?v=GFtD-5Od0L0
kar, hogy ezek az elmegyogyintezeti szokevenyek ilyenre pingaljak ki magukat, mert igy meg kevesbe elvezheto a zaj, amit produkalnak. az elso szam biztatonak tunt, kedvet kaptam a tobbi meghallgatasahoz is, a masodik utan pedig inkabb nem teszem. az mar tulsagosan buta volt.
Might and glory flowing for a changing dawn
Ancient power reveals from an iron crown

Clear and cold and shining so far and bright
Crush the world in one clash of your blinding light

Xipe

Quote from: Apatilos on 2006-06-09, 21:26:15

kar, hogy ezek az elmegyogyintezeti szokevenyek ilyenre pingaljak ki magukat, mert igy meg kevesbe elvezheto a zaj, amit produkalnak. az elso szam biztatonak tunt, kedvet kaptam a tobbi meghallgatasahoz is, a masodik utan pedig inkabb nem teszem. az mar tulsagosan buta volt.

egeszsegedre.
ellenvideo belinkelese?
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Ramiz on 2006-06-06, 21:53:52
Melyek a legjobb Sepultura lemezek? Kevés hely van a gépemen, nem akarom mindet (1.2 GB) egyszerre szedni. A Roots megvan, az nagyon tetszik.

legujabb az a Dante XXI(2006)
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Apatilos on 2006-06-09, 21:32:55
Quote from: Xipe on 2006-06-09, 21:29:52egeszsegedre.
ellenvideo belinkelese?

ugyan minek? szerintem ez nevetseges, de ha szerinted nyujt barmifel plusszt ez a fajta kulso, akkor nezd.

nem kifejezetten a kulso miatt linkeltem be a ket videot, csak osidok ota nem lattam oket es ezzel nem csak en vagyok igy.

a hozzaszolasod miatt lettem hirtelen kivancsi hogy te mit hallgatsz es neked melyik "kulso" felel meg.
_(๏̯͡๏)_

Apatilos

Quote from: Xipe on 2006-06-09, 21:35:48
nem kifejezetten a kulso miatt linkeltem be a ket videot, csak osidok ota nem lattam oket es ezzel nem csak en vagyok igy.

a hozzaszolasod miatt lettem hirtelen kivancsi hogy te mit hallgatsz es neked melyik "kulso" felel meg.
az mas, azt gondoltam az is fontos szerepet jatszik nalad. csak az ilyen bohocokat nem szeretem (pl. slipknot), maga az arcfestes nem mindig zavar, sot: http://www.youtube.com/watch?v=PQxdCVRiHew&search=nymphetamine

Pirula

Tudjuk.

\m/ -.- \m/

Apatilos

Pirula

Apatilos: Azt hiszem megértettük egymást. :)

Draconire

Ismeri itt valaki a Freedom Call-t?
Mert ha nem akkor csak ajánlani tudom  :smile:
Az oldalukon bele lehet hallgatni a számaikba, kiváncsi vagyok hogy kinek mi a véleménye róluk.

Apatilos

Quote from: Gmer on 2006-06-10, 10:31:48
Ismeri itt valaki a Freedom Call-t?
Mert ha nem akkor csak ajánlani tudom  :smile:
Az oldalukon bele lehet hallgatni a számaikba, kiváncsi vagyok hogy kinek mi a véleménye róluk.
nagyon hasonlit a Stratovariusra a zenejuk, amit ugyan szeretek, de eleg egy olyan stilusu nekem.

Xipe

hmm, SlipKnot kontra Cradle of Filth?
SlipKnot nem festi magat peldaul, maszknak hivjak amit viselnek.
Cradle of Filth szamainak 90% a b*szasrol szol, mint peldaul a Nymphetamine is.

most ilyen szinten a cradle is csak egy csapat retard aki befesti magat feherre es elhiteti magarol hogy vampir.
es ne essek felreertes, spec a ket egyuttes a nagyon kedvenceim koze tartozik.

I am my Father's son
He's a phantom, a mystery and that leaves me
Nothing!
How many times have you wanted to die?
It's too late for me. All you have to do is get rid of me!

Bared on your tomb
I'm a prayer for your loneliness
And would you ever soon
Come above unto me?
For once upon a time
From the binds of your lowliness
I could always find
The right slot for your sacred key
_(๏̯͡๏)_

Xipe

meg mindig nem kotozkodom, de ha szeretned elkezdhetek kotozkodni, csak nem lenne sok alapja neki, mert meg mindig nem tudom milyen zenet hallgatsz.
leirtam a sajat velemenyem.
es kerlek bocsasd meg nekem, de minimalis alvas utan csak atfutottam az eszmefuttatasokat.

_(๏̯͡๏)_

Apatilos

Quote from: Xipe on 2006-06-10, 15:58:12
meg mindig nem kotozkodom, de ha szeretned elkezdhetek kotozkodni, csak nem lenne sok alapja neki, mert meg mindig nem tudom milyen zenet hallgatsz.
leirtam a sajat velemenyem.
es kerlek bocsasd meg nekem, de minimalis alvas utan csak atfutottam az eszmefuttatasokat.

orulok ennek a valasznak, biztam benned.
My Dying Bride, Nile, Emperor, Apocalyptica, Hammerfall, Kamelot, Katatonia, Within Temptation, The Crown, Soilwork, Sirenia, Rammstein, Mandragora Scream, Morbid Angel, In Flames, Manowar, Graveworm, Dark Tranquillity, Bathory, Battlelore, most igy hirtelen ezek.
a death es a black metal bandaknal probalok a zenere figyelni, es ha eleg jo, akkor nem erdekel, hogy hogyan neznek ki. de ami zeneileg sem fog meg, arra nagyon nem tudok semmi dicserot mondani. sajnos sok nu/extrem metal egyuttes foglalkozik tulzottan az egyedi kulsovel, es igy elveszlik a lenyege az egesznek.

Xipe

mit ne mondjak, jo lista.
tobbseguket hallgatom szinten.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipe on 2006-06-09, 21:32:40
legujabb az a Dante XXI(2006)
Tudom, de az nem olyan jó, mint a Roots.
Dimmu Borgirból melyik albummal kezdjem?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Apatilos

Quote from: Ramiz on 2006-06-12, 23:01:50
Enthrone Darkness Triumphant, aztan Puritanical Euphoric Misanthropia, utana pedig ovatosan a tobbivel. azok nekem nem igazan tetszettek.

Aephidon

Quote from: Ramiz on 2006-06-12, 23:01:50

For All Tid, az 1996-os kiadású Stormblast, meg még talán az Enthrone Darkness Triumphant albumokkal -- ezek a "minôségi" Dimmuk (hozzáteszem: szerintem).
Reggel ránéztem a cigisdobozra és megláttam a feliratot: a dohányzás halált okozhat! Halált megvetô bátorsággal gyújtottam rá!

,,Their wives are raped upon their dead children"
Deathspell Omega - Sacrilegious Terror

Apatilos

a mosolyogtato horges es idonkent nyivakolo enekhang a sirankozo-duhos-gyermekszoveggel karoltve tonkreteszi azt, amit a gitar neha probal bebizonyitani. azt, hogy ez az egyuttes jo zenet csinal. akadnak jo reszek, amik miatt azt mondom, hogy kar erte. ha csak az elso albumuk lenne, meg is ertenem, hogy ilyenek, de ha jol latom volt 2 ep-juk es egy nagyalbumuk ezelott. ilyesmi az, amit egy csapat "elnyomott" es "meg nem ertett" fiatal produkal. jonnek a szamok egymas utan, es alig varom, hogy vege legyen. zene, szoveg, enek - egyik sem nyujt semmi maradandot. tinizene.

Kuroi Tenshi

Quote from: Apatilos on 2006-06-09, 21:26:15

hahahaha lol így kéne lottóznom :lul:
ha tetszett, de a festés nem, akkor keresd meg a Happy? klipjét.

Xipe

mondjon valaki valami jot mert mostanaban csak repetazom.
_(๏̯͡๏)_