Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: BonciMennyire rá vagytok kattanva a WoW-ra :) Csak mondom, hogy van FFXI is, és abból van a boltokban, és PC-s verziója is van ;)
próbáld ki a WoW-ot, és el fogod felejteni, hogy létezik FFXI is... :D

Damnatus

Hali!

Ebbõl is láthatod, hogy melyik a népszerûbb!

Itachi

Quote from: BonciMennyire rá vagytok kattanva a WoW-ra :) Csak mondom, hogy van FFXI is, és abból van a boltokban, és PC-s verziója is van ;)
Akkor ezt most ideírom;A FFXI egy naaaagy trutyi.Még a Lineage 2 is jobb nála.Azt nem fejtegetem ki, miért, de ha érdekel, nézd meg a gamefaqs on.Míg mondjuk a wow a MMORPG k epitoma.És nem a grafika miatt hanem, azért mert blizzard ék foglalkoznak aktívan a játékkal, nem úgy mint NCSoft ék vagy Square ék..( ezért is nincs értelme a private serverekenek wow ban)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xipe

most toljam le a jatszhatosagat az FFXI-nek is?
en maradok a passziansznal.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Shadowolf

Tom hogy van, de:
1. annál nem voltam bétateszter szóval nemtom milyen a hangulata
2. nem túl sok jót hallottam eddig az ottani játékosokról
3. nagyon sokan mondják hogy szinte órákig tart egy rendes partyt organizálni
.
.
.
stb.

Xaga

Quote from: ShadowolfA Westwood már egy ideje megszünt...

WoW akko nagyon up-to-date vagyok. És nem lehet tudni hogy mi történt az olyan Westwoodos gamékkal amit maga a Westwood adot ki pl Nox honnan lehet leszedni hozzá a kiadot patcheket az online serverek hozzá online-ak e még me ezek ea oldalán nem szerepeltek :(

.Attila

Quote from: FeldinEz mi a csuda???
Még nem hallottam róla!
A Legend of Dragoon? FF szerû rpg, nekem is megvan, eredeti verzió, amit egy újsággal adtak. Tényleg nagyon jó játék, jó történet, jó harcrendszer, és egyes átvezetõk tényleg iszonyat jók. Ja, és persze Rose RULZ :D

Xipe

Quote from: Blimplátom újból le kell írnom... ezt a játékot nem tudod végigjátszani!!! ebben folyamatosan lesznek új dolgok, ott lesznek a haverok, akikkel online kalandozhatsz, ha nem unod meg, akkor megtehetnéd, hogy a következõ pár évben csak ezzel játszol. ebben a játékban a készítõknek kemény munkaóráik vannak a játék elkészítése után is! nem olyan, mint egy Warcraft 3, vagy bármi más játék, amit tudsz online játszani, mert azoknál max pár javítással kell foglalkozni, ill. balance-módosítással, össze sem hasonlítható költség ügyileg, egy jól karbantartott, folyamatos odafigyeléssel üzemeltetett mmorpg ill. akármilyen más online játszható játék fentartási költsége, szóval legalább azt fogadjuk el, hogy csöppet sem méltánytalan ez a havidíj dolog.

megpróbálom röviden összefoglalni, ha már ennyire matekozunk:
ha csak napi 2 órát játszol vele minden nap, akkor az havi 60 óra körül van. oszd el szépen a 3000 Ft-ot 60-al kapsz 50Ft-os óradíjért egy abszolút élvezetes játékot. most tegyük föl megveszel egy szinte akármilyen frissen megjelenõ Doom3-at, vagy Far Cry, vagy PoP, Splinter Cell, Thief, vagy akármilyen játékot, a frissen megjelentért kb egy 10-est fognak érte elkérni. ezek általában nagyon jó esetben nyújtanak 30 max 40 órányi játékélményt... innen már könnyû kiszámolni mennyire is "drága" a WoW... :)

tudod, csak az a problema,hogy az ember megunja egy ido utan.
meg egyaltalan ki tudja meddig marad meg a jatek.
es mondjuk nagyon jo multiban jatszani a Splinter Cell Pandora Tomorrow-val.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipetudod, csak az a problema,hogy az ember megunja egy ido utan.
meg egyaltalan ki tudja meddig marad meg a jatek.
es mondjuk nagyon jo multiban jatszani a Splinter Cell Pandora Tomorrow-val.
ha meguntad, akkor egyszerûen nem fizetsz be egy újabb hónapra, bár ez most csak hasraütés, de szerintem a Blizzard-ot úgy ismerhetjük, akik megtartják egy account állapotát, vagyis ha pár hónap múlva mégiscsak folytatnád, akkor se kéne feltétlenül elölrõl kezdened. :)

amúgy tény hogy nagyon változó a játékidõ egyes játékoknál, pl Thief, Prince of Persia, stb egyszer végigjátszhatóak és 10-15 óránál nem több, de egy Warcraft 3-mal, vagy egy Half Life2 + CS:S-el tény hogy nagyon sokáig el lehet ugyanúgy játszani, de annak aki szereti az mmorpg-ket és már a rabjává vált, sztem nem sok az a 3e Ft azért a változatos élményért :)

Shadowolf

Quote from: XagaWoW akko nagyon up-to-date vagyok. És nem lehet tudni hogy mi történt az olyan Westwoodos gamékkal amit maga a Westwood adot ki pl Nox honnan lehet leszedni hozzá a kiadot patcheket az online serverek hozzá online-ak e még me ezek ea oldalán nem szerepeltek :(

Passz. A 1.2-es patch mondjuk innen letölthetõ.

Xaga

Xipe: Ott vannak a privát serverek ha másra nem arra talán jók hogy kipróbáld a játékot és eldönsd van e értelme beruházni vagy "szenvedsz" egy kicsit egy privát serveren esteleg hagyod az egészet. Ha érdekel tudok adni server listát (nagy dealer vagyok benne :D) de ne számíts sokra a serverek még gyerekcipõben vannak és az adatbázisuk elég hiányos.

Shadowolf

Quote from: Blimpha meguntad, akkor egyszerûen nem fizetsz be egy újabb hónapra, bár ez most csak hasraütés, de szerintem a Blizzard-ot úgy ismerhetjük, akik megtartják egy account állapotát, vagyis ha pár hónap múlva mégiscsak folytatnád, akkor se kéne feltétlenül elölrõl kezdened. :)

Sztem is igy érdemes csinálni. Apropó csináltam anno pár screenshotot, majd fogom postolni késöbb öket. :)

Shadowolf

Quote from: XagaXipe: Ott vannak a privát serverek ha másra nem arra talán jók hogy kipróbáld a játékot és eldönsd van e értelme beruházni vagy "szenvedsz" egy kicsit egy privát serveren esteleg hagyod az egészet. Ha érdekel tudok adni server listát (nagy dealer vagyok benne :D) de ne számíts sokra a serverek még gyerekcipõben vannak és az adatbázisuk elég hiányos.

Ja igen, még meg sem köszöntem azt a listát. Na akkor most: köszönöm! :D
Bár mondjuk én nem tudtam vele mit kezdeni (valószinü én vok a béna, de nekem egyszerüen nem sikerült a launcherral mit kezdenem). :(

Xaga

Quote from: ShadowolfJa igen, még meg sem köszöntem azt a listát. Na akkor most: köszönöm! :D
Bár mondjuk én nem tudtam vele mit kezdeni (valószinü én vok a béna, de nekem egyszerüen nem sikerült a launcherral mit kezdenem). :(

Leszeded launcert azzal associálod a wow:// protokolt a WoW-al visszamész listára és ott az egyik server cimére kattintasz (ami persze a te verzioszámú kliensedre van) és elindul a game onnan meg megy simán minden. Ha jól láttam leszedték az összes servernél az autocreate accountot így elõre regisztrálni kell az accot és nem pedig belépsz sha nincs ilyen acc kreal a server.

Xipe

Quote from: Blimpha meguntad, akkor egyszerûen nem fizetsz be egy újabb hónapra, bár ez most csak hasraütés, de szerintem a Blizzard-ot úgy ismerhetjük, akik megtartják egy account állapotát, vagyis ha pár hónap múlva mégiscsak folytatnád, akkor se kéne feltétlenül elölrõl kezdened. :)

amúgy tény hogy nagyon változó a játékidõ egyes játékoknál, pl Thief, Prince of Persia, stb egyszer végigjátszhatóak és 10-15 óránál nem több, de egy Warcraft 3-mal, vagy egy Half Life2 + CS:S-el tény hogy nagyon sokáig el lehet ugyanúgy játszani, de annak aki szereti az mmorpg-ket és már a rabjává vált, sztem nem sok az a 3e Ft azért a változatos élményért :)

Warcraft 3 az kb 40 ora volt amig vegigcsinaltam es vittem is vissza a boltba.
Blizzard megbizhatosagarol csak annyit, hogy tobb accountomat szuntettek meg mert nem hasznaltam 30 nap utan(es persze az volt hirdetve,hogy accountokat nem szuntetnek meg amig a jatek el).
_(๏̯͡๏)_

Xaga

Quote from: ShadowolfPassz. A 1.2-es patch mondjuk innen letölthetõ.

A baj az hogy nekem nem is 1.2 patch kéne hanem kiadtak egy kiegészítõt hozzá ami azt csinálja hogy a multiban nem csak deathmatch van hanem a storyt végig lehet vinni többen mint diabloban ha jól emléxem ez egy 32-36 Megás file. Ez kéne nekem.

Fazék

Quote from: XipeWarcraft 3 az kb 40 ora volt amig vegigcsinaltam es vittem is vissza a boltba.
Blizzard megbizhatosagarol csak annyit, hogy tobb accountomat szuntettek meg mert nem hasznaltam 30 nap utan(es persze az volt hirdetve,hogy accountokat nem szuntetnek meg amig a jatek el).
akkor nem szóltam egy szót se... bár kicsit furán hangzik, majd mindjárt ki is próbálom, amint megtalálom a login/pass-t a kb másfél éve létrehozott és nem használt battlenet WC3 account-omhoz :)
amúgy hogyan vitted vissza a boltba, ha egyszer 40 órát már játszottál vele? :confused:

Shadowolf

Quote from: Xagaaz egyik server cimére kattintasz (ami persze a te verzioszámú kliensedre van) és elindul a game onnan meg megy simán minden.

Na és épp ezaz ami nem történt meg. :wtf: Na mindegy majd megbeszéljük ha legközelebb összefutunk az egyetemen mert ez itt már kezd off lenni. :)

Nox-al kapcsolatban: jóvan akkor tovább keresek. ;)

Xaga

Quote from: XipeWarcraft 3 az kb 40 ora volt amig vegigcsinaltam es vittem is vissza a boltba.

Szörnyû, nem is játszottál DOTA-t vagy TD-t battle.net-en nem beszélve a fan made campaign-ekrõl és modokról, mirõl maradtál le.

Xipe

Quote from: XagaSzörnyû, nem is játszottál DOTA-t vagy TD-t battle.net-en nem beszélve a fan made campaign-ekrõl és modokról, mirõl maradtál le.

Szerintem csak arrol maradtam le,hogy ujrafelhasznositott jatekokat es campaingeket nem jatszottam.
egyszer jo volt de a vege fele mar nagyon untam a dolgot.
_(๏̯͡๏)_

Xaga

Quote from: ShadowolfNa és épp ezaz ami nem történt meg. :wtf: Na mindegy majd megbeszéljük ha legközelebb összefutunk az egyetemen mert ez itt már kezd off lenni. :)

A szabály szerint max 5 egymásutáni off megengedet. De itt vannak közbe ontopicu postok is. Ugyhogy még belefér :)
QuoteNox-al kapcsolatban: jóvan akkor tovább keresek. ;)
Thank u.

Quote from: XipeSzerintem csak arrol maradtam le,hogy ujrafelhasznositott jatekokat es campaingeket nem jatszottam.
egyszer jo volt de a vege fele mar nagyon untam a dolgot.

Kampányt én is csak 1x vittem végig a WC3 szépsége ezután jön szoval tessék csak végigjátszani fan made campányokat és DOTA-zni a Battle.neten
Quote from: ShadowolfXaga, remélem ez már jó lesz. :)

Csodálatos köszönöm szépen.

Xaga

Quote from: ShadowolfXaga, remélem ez már jó lesz. :)

Csodálatos köszönöm szépen.

Xipe

Quote from: XagaA szabály szerint max 5 egymásutáni off megengedet. De itt vannak közbe ontopicu postok is. Ugyhogy még belefér :)

Thank u.

Kampányt én is csak 1x vittem végig a WC3 szépsége ezután jön szoval tessék csak végigjátszani fan made campányokat és DOTA-zni a Battle.neten

kosz, de inkabb kihagyom
_(๏̯͡๏)_

Feldin

Quote from: DamnatusHali!

Kipróbáltam Hoi2-t.
Jobb lett, de szebb nem (mindenestre egyideig biztos el leszek vele.
WoW-on én is 29-esen voltam, törp paladinnal.
nagyon jó volt.
Milyen a wow???
Meséljetek!!!!!!!!!!
Quote from: ItachiAkkor ezt most ideírom;A FFXI egy naaaagy trutyi.Még a Lineage 2 is jobb nála.Azt nem fejtegetem ki, miért, de ha érdekel, nézd meg a gamefaqs on.Míg mondjuk a wow a MMORPG k epitoma.És nem a grafika miatt hanem, azért mert blizzard ék foglalkoznak aktívan a játékkal, nem úgy mint NCSoft ék vagy Square ék..( ezért is nincs értelme a private serverekenek wow ban)
Egy kérdés!!!
Everquest2?????????????
Quote from: BonciA Legend of Dragoon? FF szerû rpg, nekem is megvan, eredeti verzió, amit egy újsággal adtak. Tényleg nagyon jó játék, jó történet, jó harcrendszer, és egyes átvezetõk tényleg iszonyat jók. Ja, és persze Rose RULZ :D
Jöhet! :)
Amúgy a privi server értelme számomra az hogy bele tudok nézni hogy tetszik e. Ha igen akkor meg lehet menni a rendesre.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: ItachiAkkor ezt most ideírom;A FFXI egy naaaagy trutyi.Még a Lineage 2 is jobb nála.Azt nem fejtegetem ki, miért, de ha érdekel, nézd meg a gamefaqs on.Míg mondjuk a wow a MMORPG k epitoma.És nem a grafika miatt hanem, azért mert blizzard ék foglalkoznak aktívan a játékkal, nem úgy mint NCSoft ék vagy Square ék..( ezért is nincs értelme a private serverekenek wow ban)
Egy kérdés!!!
Everquest2?????????????

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Feldin

Quote from: BonciA Legend of Dragoon? FF szerû rpg, nekem is megvan, eredeti verzió, amit egy újsággal adtak. Tényleg nagyon jó játék, jó történet, jó harcrendszer, és egyes átvezetõk tényleg iszonyat jók. Ja, és persze Rose RULZ :D
Jöhet! :)
Amúgy a privi server értelme számomra az hogy bele tudok nézni hogy tetszik e. Ha igen akkor meg lehet menni a rendesre.

topok:

roderick

akinek nem jutott WoW, de mondjuk vizsgák elött szeretné kitombolni magát annak: http://shop.game.net/
postaköltséggel együtt olcsóbb mint itthon bármelyik boltban és papíron 3-5nap alatt kihozzák, uh. nekem már csak pár nap:)
egy hátránya az lehetne, hogy persze csak dombornyomásos kártyával lehet megrendelni, de amíg nincs gamecard addíg úgy is kell a játékhoz az is...

apropó azért én is kicsit kiborultam attól, hogy nem lehet kapni, 1x azért mert csak azért nem tudtam szerezni, mert egyetemre kellet beiratkozni... 2x azért mert sokan a media marktba megvettek annyit amennyit tudtak és most 25k-ért árulják, amit úgyse fognak megvenni tölük, így csak azt érték el, hogy mindenki angliából rendel és veszt jópár napot... 3x ha még egy fórumon találok olyat, hogy "megvettem a játékot, de nem tudtam hogy kell hozzá hitelkártya, így most nem tudok vele játszani, de legalább megvan" akkor amolyan Jay és Néma Bobosan elinduluk dúrva és kíméletlen hadjáratomra hogy mindenki szenvedjen aki elorozta elölem az én kisssz drááágaszágom!!!

nah most hogy jól kidühöngtem magam viszont aztat azért elmondanám, hogy a havi 3-4 ezer ahhoz képest szerintem semmi, hogy mondjuk a Ragnarok Online-ért mennyit kérnek el... azért jelentös szinvonalbeli különbség van a kettö között... és amennyire az amerikai helyzet mutatja, még többet is foglalkoznak a WoW-al a fejlesztök... demajd kiderül... sztem ha az ember talál egy jó kis társaságot, akkor jó sokáig ki tud tartani a game...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Rounin

Jut eszembe...valaki mintha kifogásolta volna a feindliche granate felkiáltást a CoD-ban. Miért lenne fura? Hiszen ha eldobok egy gránátot az ellen felé, akkor elég egy gránát kiáltással jeleznem, hogy en rohanjanak elõre. De ha közénk vágátk a gránátot, nem árt tudatni, hogy sipirc innnen, nem elõttünk robban :) Vagymi :rolleyes:

Xipe

Most fejeztem be a Shadow Ops:Red Mercury jatekot.
a szokasos Terroroista-bombaval-allitsuk-meg stilusu FPS.
nem igazan ajanlanam barkinek.
grafikailag jo, jatekmenet egyvonalu.
10-bol max 6-ot adnek neki.
_(๏̯͡๏)_