Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Damnatus

Hali!

Nekem is a repülõs rész hozott újdonságot. A tankos is jó volt persze.
Az orsz pályák zenéje beszerezhetõ valahonnan?

roderick

Wohh! az elmult egy hét jó kör volt
egyrészt játszottam a Hearts of Iron 2-vel ami valami zseniális, lett, habár nagyrészt csak az 1 hibáit javíatja ki, de így valami fenomenális lett, aki szereti a kicsit komplexebb stratégiai játékokat, vagy a II. világháborút annak meleg szívvel tudom ajánlani. Új rendszer van támadásra (nem mint a régi paradox játékokban odamész az ellenfél területére és támadsz, hanem elöször támadsz és ha gyözöl akkor vonulhatsz be), így lehet kombinált támadásokat csinálni, söt akár több fegyvernemmel is, pl. hajók fedezik az elörenyomulást. És nincs az a baromság, hogy németország elbukásával vége a játéknak, uh. lehet Red Alert-esdit is játszani végre. (mondjuk sajna már annyira reális lett a játék, hogy Magyarországgal nem tudok hatalmas birodalmat csinálni, mint az elsö részben)

Másik meg, igaz Pc-re még nem jött ki, de Ps2-esen játszottam a GTA-San Andreassal és nagyon nagy királyság, rengeteg újítás van benne, hatalmas a térkép, a környezet szinte él: vehetsz ruhákat és ha a bandád szinébe öltözöl akkor srácokat gyüjthetsz magad mellé h. bandaháborúzzatok, játszhatsz a szobádban egy korabeli, nagyon iiinteligens videojátékkal és lehet BMX-en száguldani a rendörök elöl, persze elötte nem árt konditeremben endzeni magad, hogy sokáig bírd stb.stb. szóval negyon igényesen átdolgozták az egészet... és a hangulatról még nem is szóltam... azzal egyik GTA-ban se volt baj, de itt annyira jól eltalálták, hogy csak na. (Habár a filmekböl való lopás (mármint tiszteletadás a klasszikusoknak) még mindig megvan. Viszont egyik szereplö hangja Samuel L. Jackson :) )
Szóval aki kicsit is szereti a stílust és van Ps2-e az gyorsan szerezze be, akinek meg nics az sasolja a pc-s megjelenés idöpontját, mert nem hétköznapi móka...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Damnatus

Hali!

Én még várok HOI2-re, de amint vége a vizsgaidõszaknak nekiesek!
(ha elõbb látom az Elit alakulatot a CoD még jobban tetszett volna)

Karma XXL

Az új Sid Meier's Pirates!-el játszott már valaki? Nemrég olvastam róla egy cikket, jelenleg tûnik az egyetlen játéknak, ami érdekel :) De csak ha jó. Szerintetek. Vagy ha nem ismeritek :)

Marfy

Quote from: SysOP XXLAz új Sid Meier's Pirates!-el játszott már valaki? Nemrég olvastam róla egy cikket, jelenleg tûnik az egyetlen játéknak, ami érdekel :) De csak ha jó. Szerintetek. Vagy ha nem ismeritek :)
Én eddig csupa jót halottam róla de még nem sikerült megszereznem, ha neked lesz meg elõbb írd le lécci hogy milyen.

katz

Quote from: SysOP XXLAz új Sid Meier's Pirates!-el játszott már valaki? Nemrég olvastam róla egy cikket, jelenleg tûnik az egyetlen játéknak, ami érdekel :) De csak ha jó. Szerintetek. Vagy ha nem ismeritek :)
Én meg tudom szerezni. 2 cd. De engem különösebben nem érdekel, csak fennt van az egyik kolis ftp-n. Kell?

roderick

Sztem jó, de engem két-három délutánig tudott csak lekötni, eléggé ismétlödö ügyességi részek vannak benne, utánna csak a nehezebb fokozatra való áttérés segített, aztán meg meguntam ez egészet, de azért rettentö hangulatos meg minden, igazi kis karibi napsütést varázsol az ember szobályába(persze ha bírja a gép) de mivel én meglehetösen béna vagyok az ügyességi játékokban ezért vagy unalmas vagy frusztráló volt számomra, nehézségi foktól függöen.

Xipe

par eves jatek ugyan de a Ninja Gaiden nagyon jo.
XBOX-on jatszottam vele es annyira megtetszett beszereztem a regi SNES-es jatekokat is.
a legjobb benn az,hogy a nehezsegi szint pillanatrol pillanatra fokozodik igy nem is muszaly Hard modban jatszani vele.
a grafika gyonyoru es van egy rendes sztorija is.
ajanlom,ha van lehetosegetek ra,probaljatok ki.
szerintem nem fogjatok megbanni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: roderickSztem jó, de engem két-három délutánig tudott csak lekötni, eléggé ismétlödö ügyességi részek vannak benne, utánna csak a nehezebb fokozatra való áttérés segített, aztán meg meguntam ez egészet, de azért rettentö hangulatos meg minden, igazi kis karibi napsütést varázsol az ember szobályába(persze ha bírja a gép) de mivel én meglehetösen béna vagyok az ügyességi játékokban ezért vagy unalmas vagy frusztráló volt számomra, nehézségi foktól függöen.
Kis karibi napsütésért ajánlom a Pirates of the Caribbean-t, az tényleg marha jó, és RPG ráadásul, de a legélvezetesebbek a tengeri csaták.
Csakhát nem egy túl modern darab, de legalább megy a gyengébb gépeken is.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Itachi

Quote from: Xipepar eves jatek ugyan de a Ninja Gaiden nagyon jo.
XBOX-on jatszottam vele es annyira megtetszett beszereztem a regi SNES-es jatekokat is.
a legjobb benn az,hogy a nehezsegi szint pillanatrol pillanatra fokozodik igy nem is muszaly Hard modban jatszani vele.
a grafika gyonyoru es van egy rendes sztorija is.
ajanlom,ha van lehetosegetek ra,probaljatok ki.
szerintem nem fogjatok megbanni.
Tényleg jó játék, viszont BRUTÁLISAN nehéz.Hobby gamerek ne is próbálják meg mert vért fognak pisálni.Ez a játék kizárolag hardcore-gamerek nek van.Ezt elhihetitek nekem, mivel nekem is néha nehéz, pedig én végig vittem a Devil May Cry t Dante Must Die fokozaton, és ez kb olyan nehéz mint az.( Jó azért a DMC ben DMD Mundus nál vérpisáltam, de az nem jelent semmit, mivel a Ninja Gaiden ben még csak a játék kb. 3/4 énél tartok.) Ja és ami fontos ,hogy senki meg ne vegy ezt a játékot, úgy hogy nincs PAL 60 Hz et támogató TV je mert az 50 Hz eseken szaggat, mivel a japánban is és USA ban is NTSC rendszer ami alapban 60 Hz es és a lusta készítõk nem akartak optimalizálni PAL 50 Hz re. :uzi:  :grrr:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Lion Priest

Nos engem egy játék fogott meg úgy igazán a Hitman Silent Assasin :jee:
Az elsõ része csak egy alap volt amit ebben a részben jól kijavítottak. Az elengedhetetlen bérgyilkos feeling jól tükrözõdik.Ha valaki nem is szereti az ilyen stílusú Game-kat,megéri!
 Igaz!! Meg kell említenem egy hibáját,amit már az elsõ percekben felfigyeltem; a fegyverek (mármint lõfegyverek) lövés hangja nem tökéletes.. :(
Azonban a lopakodás egyszerûen rémisztõ!  Elmondanám róla, hogy nem kell hozzá hatalmas Pc követelmény!!A magyarosítását nem igazán ajánlom jobb az igazi angol verzió.
Ha valaki játszik vele sok szerencsét... :)
"Vándor ki itt belépsz,
hagyj fel minden reménnyel,
mert a sötétség terjed,
s tégd aki megment:
Lion-Priest"        :hopp:

katz

Quote from: Lion PriestNos engem egy játék fogott meg úgy igazán a Hitman Silent Assasin :jee:
:jee: Imádtam a zongorahurral dolgozni. Némelyik pályán rohadtul idegesített, ha a célszemélyen kívül mást is meg kellett ölnöm. Nekem bejött nagyon a 3. rész is. Bár szerintem az a sorozat legkönnyebb darabja. Minden pályának van 3-4 megoldása, ezek közül csak az egyik Silent Assasin-es. A többi átmenet a SA és az Iceman :__devil: között. Néha direkt az utóbbi megoldást választottam :rolleyes:

Marfy

Quote from: Lion PriestNos engem egy játék fogott meg úgy igazán a Hitman Silent Assasin :jee:
Nekem nem igazán teccet nem az én stílusom ezek a lopakodós játékok, meg nekem elég bugos is volt lehet hogy csak az én verzióm volt az.
Most kaptam meg a Codename Panzers nevû magyar játékot elsõre nem igazán teccet de kezdek vele megbarátkozni, a szinkronhangok nagyon gagyik :) és a tankon lévõ textúra a lánctalppal együtt forog a tank körül :lol:.
Remélem valamelyik patch orvosolja ezt a problémát.
Ahhoz képest hogy magyar szerintem nagyon jó lett.

TurboK

Na most játszottam a Cotton c. lövöldözéssel. Most kezd játszható állapotba jönni a MAME-en.

legkönnyebb fokozaton, 30 ujrapróbálkozás után eljutottam a negyedik pályáig. Ott azt mondtam hogy elég.

Majd ha megjavítják a hangját, akkor TALÁN nekiállok és kijátszom. Addigra talán a letört ujjaim is meggyógyulnak.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Bruce

Quote from: NokiAhhoz képest hogy magyar szerintem nagyon jó lett.
Az ilyenekkel azért csak óvatosan :ejnye: Azér mink is tudunk ám ha akarunk (bár tény hogy nagyon kevés ami télleg ütõs, de azért az Imperium Galactica részei mindig ott voltak a topon a maguk idejében, és a Haegemonia is nagyon jól sikerült... Bár igaz, ez még csak egy csapat... :( Ja, meg van még egy játkék, amit néha elõkapok: az Insane-t. Igaz, az se mai gyerek...
Ja, és hogy mit játszottam legutóbb? Metroid IV: Fusion.  :whoah: Hiába, manapság maradok az emulátoros játékoknál... A legutóbbi PC-s játék amivel találkoztam az Armies of Exigo címû RTS volt. Kezdetnek fogadott egy jól megcsinált intro, bár kicsit ismerõs volt... De kérem, amit utána mûveltek... Elsõ ránézésre jó is lehetne a játék, a grafika se rossz, de arról is, mint ahogy a választható fajokról, a küldetéseket összekötõ, a játék motorját használó jelenetekról messzirõl ordít, hogy egy az egyben a Warcraft 3! Csak a sztorijáról nem nyilatkozom, mert addig nem jutottam el, inkább öt perc játék után folytattam a Metroidot :rolleyes:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Xipe

nem is tudom, mostansag sok idom nincs jatekra, de mondjuk a DOOMIII vagy a need for speed underground az kivaltkepp tetszett PC-n.
XBOX-on most eppen a Knights of the Old Republic-al jatszom ami ugyan elut a megszokott stilusomtol,de nagyon tetszik.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: katz:jee: Imádtam a zongorahurral dolgozni. Némelyik pályán rohadtul idegesített, ha a célszemélyen kívül mást is meg kellett ölnöm. Nekem bejött nagyon a 3. rész is. Bár szerintem az a sorozat legkönnyebb darabja. Minden pályának van 3-4 megoldása, ezek közül csak az egyik Silent Assasin-es. A többi átmenet a SA és az Iceman :__devil: között. Néha direkt az utóbbi megoldást választottam :rolleyes:
Én ebben nem jutottam túl messzire, valahogy nem sikerül elég hatékonyan lopakodni, vagy csak hamar elvesztem a türelmemet, és minden pályán "massenmörder" titulust kapok (igen, német verzióval játszottam).
Tja, so ist das Leben.....

Aber!
Vampire: Bloodlines
Lassan végigviszem, és le kell szögeznem ez egy isssszzzzzonytatóan jó játék.
Olyan hangulata van, hogy az valami fenomenális.
És nem csak a hentelésrõl szól, hanem beszélgetés, trükközés, ilyesmi.
Viszont negatívum: valami hihetetlen erõgép kell hozzá.
A hivatalos minimum 1.2 Athlon/P4, 384MB RAM, 64MB-os DX9.0c videókártya.
....Álmukban.... ennél sokkal masszívabb gépen, minimum beállításokkal is szaggat, mint az állat, és hosszú másodpercekig tölti a pályákat (olyat is, ahol csak pár métert kell sétálnod).
Én nem értem, hogy lehetett ennyire pocsékul kihasználni a HL2 engine-t.
(a HL2 mondanom sem kell, rezdülés nélkül fut közepes beállításokkal)
Jó, azt elismerem, hogy az épületek kívül-belül lélegzetelállítóan szépek (nem is kapott levegõt szegény vámpírom, de aztán rájött, hogy ez nem baj :D)
De az biztos, hogy ha nem lenne ilyen fantasztikusan izgalmas, érdekes és hangulatos, tíz perc után takarítottam volna lefele a vinyóról.
Azért az kár, hogy csak olyan távoli rokonságban van az eredeti Vampire "szabályrendszerrel", már ha azt lehet annak nevezni.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

Quote from: bpka000Én ebben nem jutottam túl messzire, valahogy nem sikerül elég hatékonyan lopakodni, vagy csak hamar elvesztem a türelmemet, és minden pályán "massenmörder" titulust kapok (igen, német verzióval játszottam).
Tja, so ist das Leben.....

Aber!
Vampire: Bloodlines
Lassan végigviszem, és le kell szögeznem ez egy isssszzzzzonytatóan jó játék.
Olyan hangulata van, hogy az valami fenomenális.
És nem csak a hentelésrõl szól, hanem beszélgetés, trükközés, ilyesmi.
Viszont negatívum: valami hihetetlen erõgép kell hozzá.
A hivatalos minimum 1.2 Athlon/P4, 384MB RAM, 64MB-os DX9.0c videókártya.
....Álmukban.... ennél sokkal masszívabb gépen, minimum beállításokkal is szaggat, mint az állat, és hosszú másodpercekig tölti a pályákat (olyat is, ahol csak pár métert kell sétálnod).
Én nem értem, hogy lehetett ennyire pocsékul kihasználni a HL2 engine-t.
(a HL2 mondanom sem kell, rezdülés nélkül fut közepes beállításokkal)
Jó, azt elismerem, hogy az épületek kívül-belül lélegzetelállítóan szépek (nem is kapott levegõt szegény vámpírom, de aztán rájött, hogy ez nem baj :D)
De az biztos, hogy ha nem lenne ilyen fantasztikusan izgalmas, érdekes és hangulatos, tíz perc után takarítottam volna lefele a vinyóról.
Azért az kár, hogy csak olyan távoli rokonságban van az eredeti Vampire "szabályrendszerrel", már ha azt lehet annak nevezni.

igen a Bloodlines-al en is a napokban fogok elkezdeni jatszani.
sok jo hallottam rola.

Nekem a Hitman nagyon tetszett mar csak azert is mert en fogtam es fegyvert alig hasznaltam benne.
maradtam a ongorahurnal es a kesnel.
mondjuk a kedvenc palyam a magyar hotel volt ahol rogton femdetektor volt.
ott poenbol bealltam egyszer godmodeban es kaszaltam a rendoroket.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipemondjuk a kedvenc palyam a magyar hotel volt ahol rogton femdetektor volt.
ott poenbol bealltam egyszer godmodeban es kaszaltam a rendoroket.
Ahhoz minek kellett godmod? :confused:  Néha én is elszorakoztam egy-egy pályán legyaktam mindent ami mozgott :__devil: :uzi:

Rounin

Sokmindennel játszottam legutóbb, hála szabadidõnek (végigtoltam Spellforce-t is, de érdekes, hogy utolsó pár pályán nem is gyártottam/építettem, a nehézfegyveres fõhõsöm elég volt egyedül a pályák kipucolására o.O ) és arra a következtetésre jutottam, hog ha még egy játékban meglátok egy pucér s*ggû fõhõsnõt, akkor herekirit végzek. Kezdek besokallni :(

Phoeneix

Nekem sajna Vampire-Bloodlines nem ment, mert a vidkarim nem dx9-e, igz nem tudtam vele jaccani.
Most eppen a Legend of Dragoons-al jaccom, ami nagyon bejon, mondjuk kar hogy a moviekat nem tudom leszedni a cdrol, van 1-2 ami iszonyat tetszett(pl: mikor a sarkany szetlovi a varost, meg a legicsata a capitalnal)
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Xipe

Quote from: katzAhhoz minek kellett godmod? :confused:  Néha én is elszorakoztam egy-egy pályán legyaktam mindent ami mozgott :__devil: :uzi:

ja csak azert mert kinyirtam vagy 300 rendort.
_(๏̯͡๏)_

roderick

World of Warcraft valami hihetetlen jó...
amióta van open beta azóta már zombivá alakultam és az alvást is csak hírböl ismerem... Tényleg ajánlom majd mindenkinek aki szeretne MMORPG-t játszani valamikor.
NAde nem ragozom, mert mások úgyis már megtették, meg kb. fáradt is vagyok mert sok átkozott bandiát küldtem ma a másvilágra :)

Shadowolf

Quote from: roderickWorld of Warcraft valami hihetetlen jó...
amióta van open beta azóta már zombivá alakultam és az alvást is csak hírböl ismerem... Tényleg ajánlom majd mindenkinek aki szeretne MMORPG-t játszani valamikor.
NAde nem ragozom, mert mások úgyis már megtették, meg kb. fáradt is vagyok mert sok átkozott bandiát küldtem ma a másvilágra :)

Melyik serveren vagy? Ha a 29-esen akkor mehetnénk együtt gyakni. :)

Phoeneix

Quote from: ShadowolfMelyik serveren vagy? Ha a 29-esen akkor mehetnénk együtt gyakni. :)
????
Hol is van ez a szerver, es hogy tok regelni, en csak az amcsi betakban jatszottam, de az mar reg megszunt:(
Szal ha megosztanatok ezt az infot velem, akkor azt nagyon megkoszonnem.
(Anonymus)

roderick

Ezmost ez Eu beta... de már nem lehet jelentkezni, pénteken volt a regisztráció.
Amúgy én a EN 12-es szerveren vagyok, uh nemhiszem, hogy egyhamar találkozunk:)
Ma találkoztam az elsö játékos álltal irányított orkkal... meg is lepödtem, mert igaz nem PVP szerveren játszom, de azért öt mégiscsak jól esett volna megdámadni, de nem engedte :(

Phoeneix

Quote from: roderickEzmost ez Eu beta... de már nem lehet jelentkezni, pénteken volt a regisztráció.

erre nem tok mast mondani, csak :hogyaza:
(Anonymus)

Bruce

Quote from: Phoeneixerre nem tok mast mondani, csak :hogyaza:
Én már meg sem szólalok... Rezignáltan, kifejezéstelen arccal meredek a monitorra... Péntek... ennyicskén múlott...  :(  :beken:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

roderick

Nekem is csak azért van mert haver rámordított... sajna éppen fáradt és másnapos voltam ezért csak 2 accountot regisztráltam, mert féletem hogy a Blizzard kideríti csalok és kitilt... azt meg már elosztogattam... pedig lehetett volna kvázi végtelent csinálni...

deviszont, aki lemaradt és megteheti, annak nagyon tudom ajánlani a megvételét, mert tényleg nem okoz csalódást, zseniális a hangulata... tegnapelött pl. elutaztam Loch Modanba, a Warcraft 2 egyik nagyobb csataterére, és az erdöben barangolva a haverrommal, találtunk egy a naaagy csatából ottmaradt ballisztát, amit éppen evett a moha :) tegnap meg elutaztunk az elfek városába, ami hát valami zseniális... minden tiszta organikus stb.stb. szóvál sztem maga a pályadesign megéri a bolti árát a játéknak... és még single playerként is megállná a helyét, annyira jól fel van építve... de azért tényleg a masszívli multi pléjer feeling csak dob egyet rajta, azért én aztat mondom nekem böven megér havi kb. 3000 pénzt...

Szóval tényleg igaz és nem csak ámítás, hogy az év játéka, habár nem lesz egy olcsó móka és minden szabadídömet meg fogja enni (mint most), de tényleg sztem évek óta nem találkoztam olyan játékkal, ami ennyire lekötött volna... most is csak azért szakítok idöt írni, mert ledobott a szerver ^^.

Shadowolf

Quote from: roderickdeviszont, aki lemaradt és megteheti, annak nagyon tudom ajánlani a megvételét, mert tényleg nem okoz csalódást, zseniális a hangulata... tegnapelött pl. elutaztam Loch Modanba, a Warcraft 2 egyik nagyobb csataterére, és az erdöben barangolva a haverrommal, találtunk egy a naaagy csatából ottmaradt ballisztát, amit éppen evett a moha :) tegnap meg elutaztunk az elfek városába, ami hát valami zseniális... minden tiszta organikus stb.stb. szóvál sztem maga a pályadesign megéri a bolti árát a játéknak... és még single playerként is megállná a helyét, annyira jól fel van építve... de azért tényleg a masszívli multi pléjer feeling csak dob egyet rajta, azért én aztat mondom nekem böven megér havi kb. 3000 pénzt...

Teljes mértékben egyetértek. Én pl Lordaeronban voltam és vmi félelmetes milyen hangulatosra sikeredett. A tróntermet ahol Arthas végzett apjával egy az egyben rekreálták. :jee: Amúgy nálatok is serverkarbantartás van?