Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

.Attila

Elnézést, de VHD-re tuti nem ülök be.
Viszont szívesen megnézem bármelyik Ghibli filmet, kivéve a Chihiro-t, mert azt nemrég láttam harmadszorra :)
De nézhetünk Armitage III-t is, AMG movie-t, Ranma movie-kat, Tenchi Muyo movie-kat (bár nemtom, milyenek) pl.

Ramiz

Armitage: miért ne, oké!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: BonciTenchi Muyo movie-kat (bár nemtom, milyenek) pl.
egyik se túl nagy szám, a sorozatokhoz képest...

Djinn

Quote from: BonciElnézést, de VHD-re tuti nem ülök be.
Viszont szívesen megnézem bármelyik Ghibli filmet, kivéve a Chihiro-t, mert azt nemrég láttam harmadszorra :)
De nézhetünk Armitage III-t is, AMG movie-t, Ranma movie-kat, Tenchi Muyo movie-kat (bár nemtom, milyenek) pl.
Ok, ok, akkor ne legyen vámpíros  :rolleyes: (Azokat nem szereted??) Mi az az AMG? esetleg Ah! My Goddess??:o
Ghibli tõlem is jöhet!!  :cool:
Még nem láttuk a Laputát, The cat's returns-t és a Howl's Moving Castle -t sem. De az sem baj ha olyat nézünk, amit már láttunk  :haha:

edit: Ja én 3 ember nevében nyilatozok :D:D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

TÉNYLEG!!! A Howl's Moving Castle-t én sem láttam! Az jó lenne!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Quote from: RamizTÉNYLEG!!! A Howl's Moving Castle-t én sem láttam! Az jó lenne!

OK! Én is benne vagyok. :D

Fazék

Quote from: RamizTÉNYLEG!!! A Howl's Moving Castle-t én sem láttam! Az jó lenne!
akkor viszont pl én tutira nem megyek, mert jelenleg csak kamerás változat van kint belõle, talán még a sub is csak vmi gyenge fordítás, bár arról nem tudom lett-e változás...
szóval sztem ezt még halasszuk. viszont egy Laputa-t talán szívesen megnéznék én is (és most nem spanyolul beszéltem). szóval Ghibli-ket ugyan láttam, de jöhetnek :)

Djinn

Quote from: Blimpakkor viszont pl én tutira nem megyek, mert jelenleg csak kamerás változat van kint belõle, talán még a sub is csak vmi gyenge fordítás, bár arról nem tudom lett-e változás...
Ez tényleg nem hangzik valami jól  :eeek:
Egyébként is! Akasztott embernek a vetítésen a helye!! :D:D

Xipe

Quote from: BonciElnézést, de VHD-re tuti nem ülök be.

elnézést, finnyás vagy rá rendben, ezzel nincs gond, de más mondjuk lehet hogy megnézné.
Armitage felölem is mehet bár már milliószor láttam.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Alakul a Laputa :) Azt én is megnézném, mivel azt töltöttem le a legutóbb :D
VHD -> hát az elsõ változat elég régi, grafikailag valami iszonyat ijesztõ. Szóval én nem kínoznám magam vele. A Bloodlustot 2x láttam, és elég lassú a cselekmény, volt ingerem rá, hogy beletekerjek itt-ott. Ha egy kicsit gyorsabb lenne a cselekmény, akkor semmi gond nem lenne vele, mert egyébként tényleg nagyon jó.
AMG = Ah! My Goddess, szóval jó volt a tipped ;)
Quote from: Xipeelnézést, finnyás vagy rá rendben, ezzel nincs gond, de más mondjuk lehet hogy megnézné.
Ezért írtam oda, hogy én nem ülök be rá. Felõlem ti megnézhetitek.

Xipe

Quote from: BonciVHD -> hát az elsõ változat elég régi, grafikailag valami iszonyat ijesztõ. Szóval én nem kínoznám magam vele.
.

iszonyat azért mert régebbi a stílusa?
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

The Cat returns-t és a Howl's Moving Castle: ezeket en sem lattam.
Bebop filmet sem.

Ezeket lattam:
Ghibli: Mononoke Hime, Chihiro, Kiki, Totoro, Laputa (LOL)
Grave of the Fireflies (LOL szomoru...)
GitS (LOL!!!)
GiTs - Innocence (ooo LOL? Kicsit elvont.)
SamuraiX OVA1 /4 reszes/ (jo, 4x 30 perc, hatareset)
---------------------------------
Inkabb nem:
Armitage III OVA
Vampire Hunter D (1000 eves juj)
Vampire Hunter D - Bloodlust (remes karakterrajzstilus, egyebkent jo)
Animatrix
Samurai X (Kenshin vege, eleje nelkul szerintem nincs ertelme)

Nincs valakinek listaja, hogy a szerveren levok kozul melyik olyan film, amit onmagaban is lehet nezni?
Ugyanis nem szeretnek olyat nezni, amit mar lattam, amit viszont nem lattam, abbol ugyebar igen nehez valasztani... A legfolso 3ra is csak azert lelkesedek, mert 2 Ghibli(?) es onnan rosszat meg nem lattam, Bebop sorozatot meg szeretem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Akkor én leadnék 2 szavazatot a Laputára!! (Szilvi nevében is, ha nem gond) :D
Azt még úgysem láttuk.

Fazék

sztem a Samurai X - Reminiscence OVA könnyedén megnézhetõ egymagában is. na jó a könnyedén szó, nem a legmegfelelõbb mert igencsak komoly és kiváló mûrõl van szó  :)

Ramiz

Quote from: ManuOK! Én is benne vagyok. :D

Feljönnél Pestre? Na tessék, már megéri! :D Én nem tudom, hogy milyen verzió van kint belõle.
De nagyon válogatósak vagytok! :D

.Attila

Quote from: Blimpsztem a Samurai X - Reminiscence OVA könnyedén megnézhetõ egymagában is. na jó a könnyedén szó, nem a legmegfelelõbb mert igencsak komoly és kiváló mûrõl van szó  :)
Ez Kenshin ugye? Felõlem ez is jöhet.

Animal

Quote from: KvikvegThe Cat returns-t és a Howl's Moving Castle: ezeket en sem lattam.
Bebop filmet sem...A legfolso 3ra is csak azert lelkesedek, mert 2 Ghibli(?) es onnan rosszat meg nem lattam, Bebop sorozatot meg szeretem.

A Ghibli-s témát én is támogatom  :jee:  (fõleg a Laputát  :jee:  :jee: , mert azt még nem láttam). A CB sorozat nagyon bejött nekem is, de a film szvsz annyira nem lett jó, mint a sorozat.  :hehe:

Ramiz

Quote from: Animala film szvsz annyira nem lett jó, mint a sorozat.  :hehe:

Ezt kekeckedésnek vegyük?  :lazza:

Djinn

Quote from: BonciEz Kenshin ugye? Felõlem ez is jöhet.
Nekem is jó, bár már láttam. De azt nem tudom, egy kezdõ animenézõnek ez mennyire ajánlatos?

Xipe

akkor nézzünk Love Hina-t.
_(๏̯͡๏)_

Animal

Quote from: RamizEzt kekeckedésnek vegyük?  :lazza:

Kekec.  :hopp: Na jó, nem... A sorozat valahogy sokkal feeling-esebb. (Ahh, édes anyanyelvünk  :lul: )
Azért a film sem rossz...

Djinn

Quote from: Xipeakkor nézzünk Love Hina-t.
Jöhet. :D Csak azt már szinte mindenki látta. Azért gondoltam a Laputára, mert Ghiblit mindenki szereti és úgy látom ezt az alkotást elég sokan nem látták még (min. 3-an  :haha: )

Xipe

Quote from: DjinnJöhet. :D Csak azt már szinte mindenki látta. Azért gondoltam a Laputára, mert Ghiblit mindenki szereti és úgy látom ezt az alkotást elég sokan nem látták még (min. 3-an  :haha: )

poénnak szántam.
nem áll szándékomban Love Hina-t nézni.
Soha.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipepoénnak szántam.
nem áll szándékomban Love Hina-t nézni.
Soha.
Te szemét  :uzi: :beken:

Nekem mindegy mi lesz csak olyan legyen amit már láttam :D pl.: Laputa ez elég jó anime

Ramiz

Ok. Szóval Laputa, jövõ vasárnap hánytól?

Baldy

Na látom termékenyek voltatok, ugyhogy végig sem olvasom :hehe:
De a végeredményt közöljétek majd velem :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Ramiz

Ha te szervezed, nem vonhatod ki magad alóla! :hehe:  :lazza:

Baldy

Na összeszámolta...
9-n vagyunk eddig 19-i meetre... Elsõre nem rossz, bár bevallom, nem bánnám, ha még jönnének páran, mert eddig ugy néz ki, kb. 300 forint lesz a beugro. Még 5-6 ember, és akkor már csak 200 Ft, ugyhogy mindenki hozzon magával még valakit, és akkor már jók vagyunk, olcsón mozizunk :D
Amugy nekem a Laputa megfelel, ugysem láttam még, kiváncsi lennék rá.
És a pontos idõpont még mindig 19-n vasárnap, du. 5 órakor, lévén senki nem ellenkezett ez ellen az idõpont ellen.
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Ramiz

Én hozok 1-et bisztosch, és Raggie-t is számold bele!

Fazék

1-et biztosan hozok, de lehet hogy kettõt, vagy hármat vagy négyet, még alakul, már ment a körlevél :)
szóval márc 19-rõl lenne szó, vmikor a délután folyamán és Laputa lenne a terítéken, ugye?