Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Cobra

www.l2wh.com vagy Subinak van saját dropkalkulátora, ott azt érdemesebb nézni, mert pl a high rate-en néztem pár dolgot és tök más dobta, mint kellett volna. Brigandine sisak/pajzs darabokat egyébként Karul Bugbear, Leto Lizardman Overlord, meg a Taik Orc dobja officialon. Leto Lizardman dupla HP-s, és mindhárom lvl40-es.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xipe

ajanlok valamit akkor.
brigadine full set.
marmint 100% tetotol talpig.
induljatok el giranbol a felso bal oldani kapun at(ha a templom van szemben veled).
menjetek vegig azon az uton ami ott lesz Death Pass bejarataig.
itt talalkoztok majd breca orcokkal es ha jo iranyba mentetek akkor 2-3 Wyrm is feldobja fejet.
amit kerestek pedig az egy Antharas Envoy vagy hasonlo nevu sarkany.
ha jol emlekszem 4 kisebb sarkany vedi a 5. nagyobbikat.
na ez a nagy dobja a full Brigadine Settet. sisak,mellvert,pantallo,kesztyu,bakancs.
ot napi 6 alkalommal tudjatok leolni mert 4 orankent respawnol.
megprobalok terkepet talalni a helyszinrol hogy jobban oda tudjalak iranyitani, ha nem menne.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: White SeeD on 2006-04-29, 23:47:27
ooo, valoszinusitem hogy akkor azt egyedűl a 28 szintemmel nem fogom tudni leölni?  :smile:

elintézem a silence mezőn lévő 39-40es sárkányokat simán, de azok ott mind half hp-sek vagy mik.
Meg talalkoztam az egyik ilyen kis sarkany bossal. level 30as csak. egyet megcsapott -1500hp instant halál:)


tudniillik ez nem boss.
picit magasabb a HP-je.
28-as szint az tenyleg keves neki egyedul, egyszeri nekifutasra, de 4-5 mar lenyomja.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

szivesen elballagnek veletek odaig.
szep emlekeim vannak arrol a helyrol.
foleg amikor ott tapoltunk be jopar teljes Brigadine settet ketten.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Bolti alap C-s 4,5M körül jön ki, a jobbik 7 körül. Ezeknél jobbat csak törpe tud gyártani. D-s felszereléssel 45-ig azért elleszel, addig meg csak összejön elég pénz. Ha klánban vagy, akkor meg úgyis tudnak adni neked felszerelést.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xipe

igen, ahogy Cobra mondta.
C's szinten eleg hasznalni a top D's felszerelest mert igy megkimeled magad attol hogy csak es kizarolag C"s cuccok utan tetszik rohangalni.
45-50-es szinten ha tudsz erdemes alvaltani C's felszerelesre, mert addigra sima droppokbol osszejon annyi D's cucc, amit egy torpevel be tudsz toretni C's kristalyert.
magat a krisztaly semmi nem dobja, ezt csak ugy ered el hogyha egy D's felszereles enchant kozben "robban".
en igazabol ajanlom hogy az emlitett szintig ne is foglalkozz veluk, majd utana, ha harcos vagy akkor a Full Plate szettet, ha pedig magus akkor a Karmian szettet probald meg beszerezni.
Karmian az Cruma Tower elso emeleten a Karik dobja(csizma, es leggings).
Full Plate pedig huzossabb.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Ha jól emlékszem azt írtad, hogy elf lovag lettél, akkor a kard+pajzs a jobb választás, mert azokhoz van masteryd, a dual swordhoz nincs. A pajzs pdef értéke csak akkor adódik hozzá a páncélod pdef-éhez, ha bejön a védekézés. Ennek az esélyére is kapsz skillt, szóval magas szinten elég sokat fog védeni, de a statokban nem látszik a pajzs pdef értéke (mivel nem állandóan adódik hozzá).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

m46u5

Quote from: White SeeD on 2006-05-09, 08:41:16
Nah van sárkányom. Ahhoz képest hogy 35ös szintű egy utéssel legyakják, és alig üt.
De amin kiakadtam hogy mikor ráraktam a legdrágább fegyóját simán feleződött a támadóértéke 29ről 13-ra..  :mad:

Hurrá, kidobtam a fépnezm 90%át a semmire... (kb 1,4 milla)
Lesz az még rosszabb is :)
Ez amúgy azért van, mert egy régebbi datapack-al (és szerverprogrammal) megy a Subi szervere.
Lehet hogy a Nightfall "szar, laggos, mindenki utálja, és nem működik rajta semmi", mégis ott vannak a legtöbben (én is), mégis ott működik a legtöbb minden. Pl nemrég betették a pecázást is :D nagymóka. Bár igaz hogy ezzel együtt valamiért a Boss-ok drop-ja el lett kicsit ballintva (valamiért mindig csak két féle cuccot dobnak - bár erős a gyanúm hogy pont most működik jól, nem részletezném most miért), de legalább már lehet Boss-t is ölni, és komolyabb cuccokra szert tenni.
De visszatérve a sárkányos témára ha nem lesz éhes a sárkányod akkor "mák" mert akkor még ajánlom a próbálkozást vele, de kétlem hogy pl a skill-jei mennének. (Tényleg milyen tipusú a sárkányod?)
És majd előbb utóbb észreveszed, hogy szinte alig fejlődik, és ha netán elhullana a pára, akkor többet esik vissza mint amennyit addig sikerült fejlesztened rajta. (Ha esetleg sikerült már lvl35 alá "fejlesztened" a párát a sok elhalálozással, akkor javaslom hogy tedd be wh-ba majd vedd ki, s újra lvl35 lesz (bár nevet is újra kell adni neki))
Amúgy te ugye elf lovag van? Nincs neked már valami hate aura skill-ed? (asszem az a neve) Mert azzal el tudod érni, hogy a mob téged támadjon ne a sárkányt, miközben ő próbál pár hp-t sebezni bele.
(Mellesleg megjegyzem minap láttam egy strider-t (nagyobb sárkányt - min. lvl55) majd sírt a szemem, hogy nekem mikor lesz már ilyen, de legalább megbizonyosodtam, hogy itt legalább nő a kis hatchling, és majd remélem én is hátára tudok majd pattanni, és úgy szelni a vad vidéket :D) Az én sárkányom amugy lvl43 de most nem fejlesztgetem, mert bugos az etetésük (mert ugye már éhesek lesznek :D) és nem kevés kaját kéne beletömnöm ahhoz, hogy teli legyen a pocija.
Ja és itt már vannak C4-es petek is (Buffalo, fehér tigris, kétfejű (mittudomén) pulyka), melyek rendesen működnek (állítolag, mert saját tapasztalatom róluk nincs).
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Yuri

Sziasztok.

WhiteSeed: A sárkánynak elméletileg épp az az értelme hogy többféle van belőle. Először is van 3 alaptípus. A hatchling of star, a wind és a twilight. A starnak általában erősebb kellene lennie a pdefnek, a windnél pedig a Patk-nak. A star főleg varik mellé jó tanknak, hogy azt üssék, de lassabban fejlődik. A winddel lehet a leggyorsabban haladni, mert az harap jól, de ha túl kicsi a def hamar agyonütik, szal ez harcosok mellé való inkább. A twilight sztem semmire sem jó. Elméletileg a sárkányquest során random kellene kapnod valamelyiket, random rulajdonságokkal de ez csak kevés szerveren működik tökéletesen. Szal a te winded nem lenne rossz, de a 29-es patk az nagyon pite. Az enyémé 200 fölött volt.

Amúgy a mobok zömmel arra mennek, aki nagyobbat sebez rajtuk. Ezért kell pl vigyázni a varikra partyban, mert hamar nagyot sebeznek és ezért rájuk ugranak. És ezért van sok harcosnak vmilyen aggression skill, hogy vissza tudják ugrasztani magukra a bestiákat. No és épp ezért macerás a sárkánynevelgetés. Mert ha ugye harap, akkor ráugranak, ha meg nem akkor meg értelme nincs. Az egyetlen haszna ha sikerül stridert nevelni belőle, de jobb ha tudod, amikor strider lesz megint random tulajdonságokat kap, ami akár gyengébb is lehet mint hatchlingként volt!! Szal előfordulhat hogy csak pompázni lehet vele, elővenni giran főterén és kezdőket rekrutálni a klánba :-) No meg gyorsabban lehet utazni a hátán...

Yuri 6x Silver Ranger

Xipe

a petek fejlodese eleve nagyon, de nagyon lassu.
ugy sacc/kbra mondom, de ugy fejlodik egy 35-os szintu pet, mint egy 70+ szintu karakter.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Yuri

A pet fejlődése nem feltétlenül lassú. Attól függ mennyi xp-t kap a mob sikeres kivégézése után. Ez kb úgy működik, mintha partiznál vkivel. A te szintedtől is függ, ha nagyon magas vagy hozzá, nem tud hozzádfejlődni mert nem sebez eleget, de azonos szinten elég jól követni tud, akár meg is előzni lvl-ben.  :bruhuhu:

Ha partizol másokkal akkor pedig a partiban kapott xp 1/3-át kapja meg. Ezt kevesen tudják és sokan nem szeretik ha vki partiban tápol petet, pedig nem viszi az xp-t a többiektől, szóval sztem ez is egy lehetséges módja a sárkánynevelgetésnek. Már ha vki szeret nagyon sokfelé figyelni egyszerre  :3x3:

Yuri

 :smile: Sárkányparti ez jó.

Nem így gondoltam. Mi úgy csináltuk, hogy party a klántagokkal (mvi jó xp-t adó helyen), és utánna elővenni a hatchlinget. Na ilyenkor van, hogy annak az xp-nek amit te kapsz (kapnál) a partyban az 1/3 -át kapja a pet. Szal ez jó megoldás lehet hogyha amúgy lassan fejlődik.

Ha 1 etetésre 0,1% ot csökken az éhsége akkor ott vmi gáz van. Vmi egyedi szerverbeállítás lehet. Így tényleg nem éri meg, ki fog enni a vagyonocskádból  :comp:

m46u5

#672
Igen, Nightfallon is ez a bibi, hogy alig csokkent az ehsegen a kaja, de ez csak ketto tipusu sarkanynal van igy (asszem a twillight-nel jol megy).
Az pedig hogy kevesebb az adena drop ne aggasszon, mert (reszben) azert van, mert kesobb sokkal tobb xp kell a szintlepeshez, s ha ugyanennyi lenne az adena drop, multimilliardos lennel.
(ja 2,1 milliardnal nullazodik a vagyonod :D)
Pl TOI lvl12-on kb 50-80k xp-t adnak a mobok paritban, es 4-5k adenat, tehat meg igy is nagyon sok penzed lehet, ha sokat zuzol ott.
De vannak amugy jol tejelo helyek is meg kisebb szintnel is, pl fos (Field of Silence). Ott olj 36-os Tasaba Lizardman-okat. Kb 2k xp-t es 1k adenat adnak. (xp:adena arany nagyon jo itt)
/ja ezek az ertekek, hogy mennyit adnak a mobok 3x-os szorzonal ertendoek - nemtom te hol jatszol/
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

m46u5

Quote from: White SeeD on 2006-05-11, 17:28:20
Jaja, a silenten is nyomulok. Foleg hogy a elnyek fele hpval vannak.

A multimilliárdostól meg marhamessze vagyok.
Jelenleg a multicsóró kategóriában vagyok. Gyak nincsen pénzem ss-re  :mad:
Majd lesz :)
Egy haver lvl28-nal odament es 40-ig csak a lizardmanokat olte, lett is vagy 5-6 millaja :) - en ennyire nem unatkoztam, azert szeretem a valtozatossagot is a mobok teren :)
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Xipe

Quote from: White SeeD on 2006-05-11, 18:35:08
láma kérdés következik:
Hol tudom felszedni a nyereményem a seven sight eventben?
Múlt héten tutira megnyertük, de annal a hülye nönél nem találtam meg a menüt ahol osztané az AE-t  :morci: :comp: :Eztneked:


ha nincs olyan opcio hogy" Exchange.... for ancient adena."
akkor valszeg nem mukodik rendesen.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Jelenleg nincs normális magyar szerver  :frown:
Külföldi van bőven, néhányan még magyarok is vannak. Nézz szét a http://lineage2.amnesia.hu/ fórumon, ott van népszerűbb szerver lista.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra

A játék System könyvtárában az option.ini-ben írd át a felbontást. Vagy a msáik megoldás, amit olvastam, hogy rakd át ablakba és ott húzd szét.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yuri

Mi egy görög szerveren nyomjuk. 7x

Itt a honlap:
http://195.242.236.110/

Ez a fórumja:
http://p4.forumforfree.com/cosmosinternetc.html

Már elég sokan vagyunk magyarok. Jó a klán és szépen haladunk (Már háborúzunk is). Mondjuk a petnevelés itt is keservesen lassú (nekem sincs :-) ).

Egy másik jó szerver ez:
http://www.l2-paradise.com/
Itt is vannak magyarok.
Igazából a legjobb privátszerver (nem vicc!) és most regelni is lehet. 3 server van, 1x, 7x, és 15x asszem.

Yuri
lvl6x SilverRanger (Cosmos)

Xipe

in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: White SeeD on 2006-05-19, 13:28:58
Olyan kell ahol 7 és 10 körüli a ráta.
Nem bunkók az emberek, többen vannak mint 100-150 és vannak magyarok akik szívesen látnak klánban és segítenek a kezdetekkor :smile:

kezedet ne fogjak kozben?
az extreme viszonylag nagy szervezet,
ha jol emlekszem 4 szerverrel rendelkeznek 2 high es 2 low rate-el.
magyarok meg mindenhol vannak.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

thrall

lol, paradise-re ne menj XD

én ott voltam, elegem is lett az L2-ből. 1 hét alatt 3* volt rollback, 1* reset. olyan 4* törték fel a servert, tele van PK-zó n00b-al. ja és a GM-ek is mocsadék állatok, ha szólsz nekik, hogy bug van, kijelentik, hogy nincs, és törlik a hozzászólásod XD (és ez nem vicc)

Cobra

Most úgy néz ki készül egy új offmodos magyar szerver bejáratott fejlesztőgárdával, már csak a netelérést kell megoldaniuk valahogy.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kraivan

Quote from: White SeeD on 2006-05-22, 11:01:04
Kipróbáltam a paradiset. Kiléptem a templomból és lePK-zott egy nob...
Melyik szerveren voltál?
Mert az Eurékán fogjuk rá "csendes" az élet. Az Aurorán és a Genesis-en tényleg leölnek midennkit.

Eurékéán is volt valami nyomigyerek aki 1000 pk-pontot szerzett azzal hogy a 60-as íjászával elment Gludio-ba.

Quoteén ott voltam, elegem is lett az L2-ből. 1 hét alatt 3* volt rollback, 1* reset. olyan 4* törték fel a servert, tele van PK-zó n00b-al.
Én ott játszom már vagy 1 hónapja, midnen nap fenn szoktam lenni, de ilyet nem tapasztaltam. 1 reset volt, az is azért mert az 1x rates genesist áttették 30x-ra.

thrall

Quote from: Kraivan on 2006-06-03, 11:40:14

Quote from: Thrallén ott voltam, elegem is lett az L2-ből. 1 hét alatt 3* volt rollback, 1* reset. olyan 4* törték fel a servert, tele van PK-zó n00b-al.
Én ott játszom már vagy 1 hónapja, midnen nap fenn szoktam lenni, de ilyet nem tapasztaltam. 1 reset volt, az is azért mert az 1x rates genesist áttették 30x-ra.
ezekszerint már megnormultak a playerek, meg a GM-ek :D

Kraivan

A játékosok között mindig akad nem nromál. Főleg áltag 1000 online játékosnál nagy a szórásérték. Eddig 3 karaktert indítottam, és összességében van 2/0 (pvp/pk) pontjuk. És ha megütnek én vissza is csapok.
Bár a legtöbb ütést ébresztésért kell adnom. De volt egyérdekes csatám egy íjásszal. Nem tudtuk leölni egymást. Ő futott én meg utána. Majd 15 perc után meguntam a hp lötyi fogyasztást, és elmentem városba.

Xipe

Quote from: White SeeD on 2006-06-03, 22:55:58
Nah subidubi most írta alá a halálos ítéletét.
fullreset:p



az joooooooo.
majd varjatok ki hogy 1 het elteltevel kinek lesznek meg megint a Full A's szettek.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Jövő héten indul az új offmodos magyar szerver tesztje, szóval valószínűleg néhány hét múlva működni fog. (a teszt egyelőre zártkörű)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra

Elindult a szerver
http://l2nightmare.try.hu/
Sajnos a régi beállításokkal megy a szerver, de wipe volt. Van több olyan dolog, ami L2j-n megy, de offmodon nem, cserébe megy a Siege és a működő dolgok kevésbé bugosak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

thrall

egyébként mi az az offmod? :D

Cobra

Van olyan érzésem, hogy tudod, de más nem biztos, így elmagyarázom :)
2 féle L2-es szerververzió létezik, az egyik alapja a még régen valahogy kikerült C1-es verzió (pontosabban a Prelude tesztszerver szerverprogramja került ki), amit módosítgatnak folyamatosan és megpróbálják belerakni az új dolgokat, de sajnos van néháy dolog, ami nem megoldható, mert a főprogramban kellene módodítani dolgokat. offmod= official (eredeti) módosítása
A másik szerverprogram az L2j, amit teljesen alapról írt néhány ember és Java alatt fut. Előnye, hogy viszonylag könnyű programozni (már aki ért hozzá persze), hátránya, hogy a Java miatt eléggé instabil és hogy mindent meg kellett alapról csinálni, így a dolgok nem mindig olyanok, mint officialon. Sajnos a játék egyik legfontosabb részét, a várfoglalást még nem sikerült úgy összehozni, hogy élvezhetően játszható legyen (sok a bug, illetve nagyon leterheli a szervert és erősen elkezd lagolni). A skillek és a szörnyek meg sokszor azért nem úgy működnek, ahogyan kellene, mert a fejlesztők még csak nem is játszanak hivatalos szerveren, nemhogy tudnák mi pontosan hogy működik ott.
L2j ígéretesnek indult, de nagyon lassan javulnak a dolgok, és sokszor 1-2 frissítés után olyan dolgokat rontanak el, amik már jól működtek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !