Eredeti anime DVD-k

Started by Pivi, 2006-01-10, 23:44:05

Previous topic - Next topic

Pivi

No, mint a topic címe is mutatja, itt az eredeti DVD-krõl lehetne eszmét cserélni. Kinek mik vannak meg, honan lehet beszerezni olcsón, ilyenek.

Nekem jelenleg magyar kiadásban a Chihiro (reklámmal, de erre még kitérek lentebb) és a Gõzfiú van meg. Emellett rendelkezek még a Record of Lodoss War régiómentes collector's edition DVD kiadásával is, és ha minden igaz, akkor néhány héten belül meglesz a Record of Lodoss War: Chronicles of the Heroic Knight régiómentes DVD is.

Én a magyar kiadású anime-ok (Inu Yasha, ilyenek) mellett még a DVD futárt ismerem, akiktõl viszonylag emészthetõ árakon be lehet szerezni néhány 1-es régiókódú rajzfilmet (Ninja Scroll, Ghost in the Shell, Cowboy Bebop Vol.1, ...), valamint régiómentes változatban a Lodoss War-t, horribilis (24000HUF) áron.

No, és akkor hogy kérdezzek is:
Létezik a Chihiro magyar kiadásából reklámmentes változat is? Mert rohadt idegesítõ, hogy végig kell néznem mindig azt a nyavalyás elõzetest a DVD-n áttekerhetetlenül...

EDIT: No, csak kihagytam egy igen lényeges dolgot. eBayen rengeteg DVD-t szoktak árulni, akit érdekel az eBayezés, annak szívesen segítek, mert onnan szereztem be a teljes Fighting Fantasy könyvgyûjteményemet. :-)
Maximális tisztelettel:
Pivarcsi "Pivi" Gábor
Mithril zenekar - billentyûs
Everest zenekar - billentyûs
MoonDragon Entertainment - zeneszerzõ, játékkészítõ

kikuchiyo

Nincs más választásod, mint lementeni a Chihiro DVD-t vinyóra, kiszedni belõle a reklámot PGCEdittel, és kiírni írható lemezre. Akár tehetsz rá magyar feliratot is.
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyoNincs más választásod, mint lementeni a Chihiro DVD-t vinyóra, kiszedni belõle a reklámot PGCEdittel, és kiírni írható lemezre. Akár tehetsz rá magyar feliratot is.
Viszont akkor már nem lesz {ld. a topik címét}. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cobra

Én most a német kiadásokat nézegetem, elég nagy a szórás árban. A német szinkronos verziók 20-30 Euroba, az angol kiadások 30 Euro körül, az amerikaiak 30-50 Euroba kerülnek lemezenként. Sajnos egy sorozat 150-200 Euroból jön csak ki, ami nagyon húzós.
A Steamboynak a magyar feliratos verzióját terveztem beszerezni, de csak 1-2 online boltban van, én meg szívesebben venném rendes üzletben.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pivi

Quote from: CobraA Steamboynak a magyar feliratos verzióját terveztem beszerezni, de csak 1-2 online boltban van, én meg szívesebben venném rendes üzletben.
A legtöbb online boltnál van személyes átvétel, ahol ha valami gáz van a DVDvel, akkor max nem veszed át. Én a már fent említett DVD futártól szereztem be az én Steamboy-omat, és semmi probléma nem volt az átvétellel (a déli pályaudvar környékén van a személyes átvétel helyszíne).

Quote from: RamizViszont akkor már nem lesz {ld. a topik címét}.
Jaja. Ezért kérdem, hogy kapható -e reklámmentes változat.
Néhány helyen láttam 5-6000 körüli áron magyar kiadású Chihiro-t, gondolom ezen nincs reklám (ha meg van, akkor az a legnagyobb sz**rágás, ami létezik), viszont ezt meg kicsit sokallom.
Maximális tisztelettel:
Pivarcsi "Pivi" Gábor
Mithril zenekar - billentyûs
Everest zenekar - billentyûs
MoonDragon Entertainment - zeneszerzõ, játékkészítõ

Feldin

vki be tudja nekem szerezni a Neko no Onegaishi itthon kiadott verzióját?
meg akarom venni, de nem lehet elérni... :(
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Kuroi Tenshi

Quote from: PiviEDIT: No, csak kihagytam egy igen lényeges dolgot. eBayen rengeteg DVD-t szoktak árulni
Igen, csak vigyázni kell avval is ám rendesen, mert sok eBAy-shopban is másolt, hamisított lemezek vannak. Bár az néhánynál elég feltûnõ, hogy 1 lemezre nem a szokásos 3-4 (esetleg 5) rész kerül (azaz 90-120 perc), hanem mondjuk 3 DVD-re ráfér 26 epizód :rolleyes: :D

Moha

#7
Quote from: PiviEmellett rendelkezek még a Record of Lodoss War régiómentes collector's edition DVD kiadásával is, és ha minden igaz, akkor néhány héten belül meglesz a Record of Lodoss War: Chronicles of the Heroic Knight régiómentes DVD is.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha az eBay-en vettél régiómentes DVD-t, az bizony HKDVD lesz, azaz nem eredeti. Anno nekem is sikerült egyet beszereznem...
QuoteNo, és akkor hogy kérdezzek is:
Létezik a Chihiro magyar kiadásából reklámmentes változat is? Mert rohadt idegesítõ, hogy végig kell néznem mindig azt a nyavalyás elõzetest a DVD-n áttekerhetetlenül...
Mplayer-nek nem gond. :) Sõt, pl. Mandrake Linux alatt a beépített lejátszó (Kmedia, asszem) is gond nélkül átugrotta a reklámot. De amúgy letörtem volna a kezét annak, aki úgy csinálta meg, hogy a legtöbb lejátszóban nem lehet átugrani. Mert felõlem tegyék rá, de legalább lehessen átugrani, mert baromi idegesítõ huszonhatszor végignézni ugyanazt. Ráadásul egy hülye francia akciófilm elõzetese van rajta. :grrr:
QuoteEDIT: No, csak kihagytam egy igen lényeges dolgot. eBayen rengeteg DVD-t szoktak árulni, akit érdekel az eBayezés, annak szívesen segítek, mert onnan szereztem be a teljes Fighting Fantasy könyvgyûjteményemet. :-)
eBay-el kapcsolatban én is szívesen segítek, de aki DVD-t vesz onnan, az elõbb jól nézzen szét, nem HKDVD-re akadt-e.
Quote from: Feldinvki be tudja nekem szerezni a Neko no Onegaishi itthon kiadott verzióját?
meg akarom venni, de nem lehet elérni... :(
Ez engem is érdekelne. Tudtommal Pesten van egy cég, aki forgalmazza, és egyedül náluk lehet megvenni, kereskedelmi forgalomba nem hozták.

Pivi

Quote from: MohaNem akarlak elkeseríteni, de ha az eBay-en vettél régiómentes DVD-t, az bizony HKDVD lesz, azaz nem eredeti. Anno nekem is sikerült egyet beszereznem...
Nem, nem eBayrõl van, eBayrõl eddig csak könyveket vettem, DVDt nem, csak néha rákeresek animeDVDkre is, és rengeteg szokott lenni (persze ebbõl valóban elég sok hamis).
A Lodoss innen van:
http://www.centralparkmedia.com

Quote from: MohaTudtommal Pesten van egy cég, aki forgalmazza, és egyedül náluk lehet megvenni, kereskedelmi forgalomba nem hozták.
Õk adták ki:
http://www.intersonic.hu
Maximális tisztelettel:
Pivarcsi "Pivi" Gábor
Mithril zenekar - billentyûs
Everest zenekar - billentyûs
MoonDragon Entertainment - zeneszerzõ, játékkészítõ

Feldin

Quote from: PiviNem, nem eBayrõl van, eBayrõl eddig csak könyveket vettem, DVDt nem, csak néha rákeresek animeDVDkre is, és rengeteg szokott lenni (persze ebbõl valóban elég sok hamis).
A Lodoss innen van:
http://www.centralparkmedia.com


Õk adták ki:
http://www.intersonic.hu
és nemtod véletlen h hogy lehet beszerezni tõlük?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Andi

Amik nekem vannak:

Chihiro - a reklám tényleg idegesítõ, de 900 Ft-ért szemet hunyok felette.
Cowboy Bebop  film - Az ára azt hiszem 3000 Ft körül volt, nincs rajta magyar szinkron, viszont megnézheted oroszul is :D Azt viszont sajnálom hogy az extráknál (hogyan készült, stb) nincs magyar felirat.
Macskák királysága - Októberi Conon vettem, 1500 volt, ha jól emlékszem. A borító kicsit szegényes, a magyar szinkronban pedig túl gyerekes lett a fõszereplõ lány hangja, de ettõl függetlenül szerintem korrekt.
Mononoke hime - Ez lengyel kiadás, elég olcsó is volt, de sajna nincs rajta japán szinkron. Viszont az angol kifejezetten jó lett! És még kis füzet is járt mellé :D


A Gõzfiú nekem is kéne, de a DVD futárnál is valami 5000 Ft-ért láttam. Kicsit soknak tartom.

Moha

Quote from: Feldinés nemtod véletlen h hogy lehet beszerezni tõlük?
Szerintem simán elsétálsz az üzletükbe és megveszed. :) Ha sikerül, légyszi vegyél nekem is egyet, kifizetem postával, mindennel együtt.

Én majd a Totoro-t szeretném megvenni. CDJapan-nál láttam 2 lemezes extra változatot, 2-es régióval, angol felirattal/szinkronnal. Postával együtt viszont majdnem egy tizes lenne. :(

ArchElf

Nem eredeti, de mostanában kezdtem (kezdtünk) el csinálgatni itthon DVD "kiadást" a Juuni Kokki-ból. A video (NTSC) / hang (MP2) a KAA féle eredeti DVD rip (sajna azért visszatömörítve: XVID->MPEG2), a jelenlegi állás szerint 5 rész lesz egy lemezen (de Chapterenként szétvágjuk majd) eredeti hanggal és angol (KAA) + magyar (saját) felirattal. Nem kívánok forgalamazni, inkább csak a saját szórakozásomra csinálom... Amúgy aki tud segíteni motion menüben, szóljon nyugodtan.
:)
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Pivi

Na, gondoltam felhozom a topikot, ugyanis megjelent a Vándorló Palota DVD-n!!!

A DVD-n van magyar és japán szinkron, valamint magyar felirat. Ez is Best Hollywood kiadvány, de ennek az elején végre nincsen semmiféle átugorhatatlan reklám (csak némi copyright szöveg, de az nem gáz).
Ezen kívül még egy kis minimális extrát is ráraktak, de az nem túl sok (mozielõzetes, fotógaléria, Chihiro elõzetes).
Aki türelmetlen (mint én), az megveheti 2990-ért bármelyik újságosnál DVD Európa kiadványként, de szerintem pár hónap múlva ebbõl is lesz 990HUF-os verzió bármelyik Media Markt-ban.

Ezen kívül, végre megjött a külföldrõl rendelt Record of Lodoss War - Chronicles of the Heroic Knight 4DVD-s, régiómentes rajzfilm, és utánvéttel együtt mindössze 8200 HUF-ba került, úgyhogy ha valaki szeretne külföldrõl DVD-t rendelni, akkor szívesen megadom annak a srácnak az elérhetõségét, akin keresztül én rendeltem, mert nagyon jó árakon tud filmet beszerezni.

És akkor végül, de nem utolsósorban, a Macskák Királysága DVD-t itt lehet megvenni:
NTERSONIC s.r.o.
1065 Budapest, Révay utca 10
Tel.: 474-88-22

Személyesen be kell menni, és a kezetekbe nyomják 990-ért.
Maximális tisztelettel:
Pivarcsi "Pivi" Gábor
Mithril zenekar - billentyûs
Everest zenekar - billentyûs
MoonDragon Entertainment - zeneszerzõ, játékkészítõ

Moha

Quote from: PiviNa, gondoltam felhozom a topikot, ugyanis megjelent a Vándorló Palota DVD-n!!!
Hmm, ez gyors volt! Januárban ment a moziban, ahhoz képest már kint van a DVD! Hétfõn felkutatom és megveszem... ööö, izé ill. majd 5-e körül, ha megkapom a fizut, mert most totál le vagyok égve. :D
Quotemagyar felirat.
Úgy tûnik, kezd megjönni az eszük
QuoteEz is Best Hollywood kiadvány, de ennek az elején végre nincsen semmiféle átugorhatatlan reklám
Na azért! Csak aztán maradjanak is ennél a felállásnál!
QuoteÉs akkor végül, de nem utolsósorban, a Macskák Királysága DVD-t itt lehet megvenni:
Errõl is tudtam már egy ideje és szeretném megszerezni. Valamelyik budapesti emberke megszánhatna és vehetne nekem egy példányt (természetesen kifizetném cakkom-púder postával együtt) (aki vállalkozna rá - please PM!)

ArchElf

Quote from: Pivi on 2006-04-01, 23:52:37
Na, gondoltam felhozom a topikot, ugyanis megjelent a Vándorló Palota DVD-n!!!

A DVD-n van magyar és japán szinkron, valamint magyar felirat. Ez is Best Hollywood kiadvány, de ennek az elején végre nincsen semmiféle átugorhatatlan reklám (csak némi copyright szöveg, de az nem gáz).
Ezen kívül még egy kis minimális extrát is ráraktak, de az nem túl sok (mozielõzetes, fotógaléria, Chihiro elõzetes).
Aki türelmetlen (mint én), az megveheti 2990-ért bármelyik újságosnál DVD Európa kiadványként, de szerintem pár hónap múlva ebbõl is lesz 990HUF-os verzió bármelyik Media Markt-ban.

Ezen kívül, végre megjött a külföldrõl rendelt Record of Lodoss War - Chronicles of the Heroic Knight 4DVD-s, régiómentes rajzfilm, és utánvéttel együtt mindössze 8200 HUF-ba került, úgyhogy ha valaki szeretne külföldrõl DVD-t rendelni, akkor szívesen megadom annak a srácnak az elérhetõségét, akin keresztül én rendeltem, mert nagyon jó árakon tud filmet beszerezni.

És akkor végül, de nem utolsósorban, a Macskák Királysága DVD-t itt lehet megvenni:
NTERSONIC s.r.o.
1065 Budapest, Révay utca 10
Tel.: 474-88-22

Személyesen be kell menni, és a kezetekbe nyomják 990-ért.
Vándorló palotát megkaptam névnapomra :):):) kössz hugi...
Amúgy a Lodoss is érdekelne (csak lenne rá keret). :)

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Pr3d4k1ng

3990 FT az FF:AC (dupla lemezed extra)
EZ roahtt olcsó!!!!!!!! Ez meg kell vennem ,ez megéri :cool:

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Manu

Quote from: Predaking on 2006-04-27, 17:07:34
3990 FT az FF:AC (dupla lemezed extra)
EZ roahtt olcsó!!!!!!!! Ez meg kell vennem ,ez megéri :cool:

Esetleges barterbe:

Samurai Champloo vol. 1-7
Haibani renmei vol 1-4 alá kikuchiyo
Akira (nem magyar, csak DTS hang)
Most jön:
NGE Platinum Vol 1-6. Kb. a felénél tartok

Bruce

Nos nemtom mennyire ismerős a cím, de gondoltam közreadom:
http://www.animebolt.hu/
Már gondolkoztam rajta hogy rendelni kéne, csak lenne rá keret... :bruhuhu:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Cobra

Nem akarom az üzletüket rontani, de elég húzós áron adják a dolgokat. Még szállítási ktg-gel is jóval olcsóbban jön ki egy külföldi cégtől való rendelés.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

stefa

Van par elado anime dvd-m. Mind eredeti USA R1 NTSC kiadas.Karcmentesek.
Japan es angol hang + angol felirat van rajtuk:

Ghost in the shell (ezen nem csuszik a hang mint a R2-es kiadason)
Macross Plus OVA 1
Macross Plus OVA 2

ha erdekel vmi mailba erdeklodj: stefa kukac freemail pont hu

Kvikveg

Quote from: stefa on 2006-05-01, 17:41:58
Van par elado anime dvd-m. Mind eredeti USA R1 NTSC kiadas.Karcmentesek.
Japan es angol hang + angol felirat van rajtuk:

Ghost in the shell (ezen nem csuszik a hang mint a R2-es kiadason)
Macross Plus OVA 1
Macross Plus OVA 2

ha erdekel vmi mailba erdeklodj: stefa kukac freemail pont hu

Mennyert kb?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

stefa

gits 6k, a 2 macross egyutt 8k +postaktg, vagy Pecsen szemelyes atvetel.

L.Mole

1 kérdés: "Final Fantasy: Advent Children"-nel találkozott már valaki áruházban, polcról leemelhetős változatban, vagy ne reménykedjek, és rendeljem meg neten keresztül? :frown:

Cobra

Elvileg 14-étől lesz kapható, ha jól emlékszem. Tehát üzletben még 100%, hogy nincs, de biztos lesz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yakumo

Quote from: Cobra on 2006-05-08, 00:24:30
Elvileg 14-étől lesz kapható, ha jól emlékszem. Tehát üzletben még 100%, hogy nincs, de biztos lesz.
Így van, eltolták május 14.-ére a megjelenését.

Pr3d4k1ng

Quote from: Cobra on 2006-05-08, 00:24:30
Elvileg 14-étől lesz kapható, ha jól emlékszem. Tehát üzletben még 100%, hogy nincs, de biztos lesz.
Akkor ezért nem talátam sehol.
thx az infot :merci:

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Pirula

Quote from: White SeeD on 2006-05-10, 08:54:09
Lain kis dvd set.
Marha olcsó lenne ha nem kéne szállítási költséget fizetni...
Hogyér' dobálják? Már szállítás nélkül.

Pirula

Quote from: White SeeD on 2006-05-10, 13:46:08
Quote from: Pirula on 2006-05-10, 13:39:45
Quote from: White SeeD on 2006-05-10, 08:54:09
Lain kis dvd set.
Marha olcsó lenne ha nem kéne szállítási költséget fizetni...
Hogyér' dobálják? Már szállítás nélkül.

Szállítás nélkül újonan 4DVD set caseban 36 dollár volt.
Jah és olcsóbb ha üzletben megveszed. Vagy 7%al csak akkor még ebayen vettem tőlük. De a külön olnline shopban = vagy akár több % al olcsóbb.
Hmmm... hmmm... Jól hangzik, és a szülinapom is közeleg...
:merci: a felvilágosítást!

Pirula

Quote from: White SeeD on 2006-05-10, 15:03:40
Ha nincsen dombornyomott kártyád csak szólj :smile:
Apámnak van, csak hát meg kéne győznöm róla hogy ez egy értelmes kiadás.  :haha: Még meglátom hogy rendelek-e, először végezzek a vizsgáimmal.