Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Hiei-sama

Megneztem az elso reszt hat nem voltam eldobva magam tole,bar a tobbi sorozatatol sem.De talan meg lesz vlmi belole vagy nem ;)

kikuchiyo

Ja, a karakterdesign ilyesmi: kis fej, hosszú karok, vékony test. De nem mindenki van fekete ruhában. :)

Az OVA-t nézd meg, az jó.
Failure is the default option

Pr3d4k1ng

Itt látszik végleg lezárják a storyt és megtörténik az amire már régóta vár a néző.
Igazából a Love hina Tv seira , 2 movie és a 3részes OVAval kap 1 szép kerek storyt.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Zsiga

Quote from: Predaking on 2006-04-11, 13:20:53
Itt látszik végleg lezárják a storyt és megtörténik az amire már régóta vár a néző.
Igazából a Love hina Tv seira , 2 movie és a 3részes OVAval kap 1 szép kerek storyt.
Nincs az még lezárva, olvass... ;)

death_scythe

Quote from: Lazzaret on 2006-04-09, 02:12:20

Én is most néztem végig és nagyon tetszet. Csak a végén szerintem kapkodos lett az egész de azért az is tetszet. Legaláb egy szerelmi vallomás is lett volna benne.

Azért a végén Shana kibökte hogy szereti Yuji-t, ő meg vette a lapot. Nem tudom ezenkívül mit vártál még. Azzal egyetértek hogy kicsit sietették a végét. Plusz két rész és sokkal kényelmesebben/jobban kijöttek volna a készítők.

Na szóval elkezdtem nézni és annyira megfogott hogy egyszerűen nem bírtam abbahagyni. Egyszerűen óriási volt, az OP nagyon tetszett(nekem olyasminek tűnt a zene stílusa mint amit a Kojak-ben üldözős részekben szoktak nyomni, és tökre bejött, bár ezt már írtam  :biggrin: ). A rajzolás kicsit furcsa talán inkább egyedi, de szerintem jó. A történet szerintem tök izgalmas, tele van fordulatokkal, de azért nem olyan nagyokkal, a jó fiúk általában jó fiúk maradnak. A csajok speckó képességei nagyon tetszettek, mi mindenre nem jó a könyvek és a papirok  :smile: . Ami meglepett hogy nem volt igazán jó csaj benne (talán Nancy, ja és az nagyon király ahogy átmegy a dolgokon és osztja az elent, kár hogy csak a végén csinálja), mostanában mindig találok az aktuális sorozatban amit nézek egyet, de nem is hiányzott a sorozatból. Az egy kicsit gáz volt hogy Junior a legelején lánynak néztem :redface:, de aztán összefogta a haját és onnantól már jó volt.

Ui.:Valaki látta már az OVA-kat, ha igen azok milyenek?
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Member

#245
Guu-ék továbbra is tartják a vezetést, a Deluxe ismét alkotott eddig, talán még fárasztóbb, mint volt. :)
Dokuro-ban eddig az nem tetszett, hogy mindig csak a kissrác fejét negyedelte fel, de más még nemigen történt (meg itt valahogy annyira nem jön be az echie rész :frown: ).

via_mala

#246
Quote from: death_scythe on 2006-04-12, 21:58:49
Ui.:Valaki látta már az OVA-kat, ha igen azok milyenek?
Az OAV készült előbb, és szvsz 2 kategóriával jobb a TV-sorozatnál. A TV-sorozat előtt játszódik, és Yomiko a főszereplő.

ON:
xxxHOLiC - A Midsummer Night's Dream movie
Ez egy nagyon fura, de jópofa kis anime, a rajzstílus elég idegen, és szürrealisztikus, minden karakter gibbon karokkal van megáldva, de egy idő után mexokható. Egy kicsit okkult a téma, ami nem nagy újdonság, kismillió ilyen van, de mégis jó, főleg mert a fő karakter olyan nyomi, állandóan morog, meg szerencsétlenkedik.
Szóval, 1 órát simán megér, szerintem: 8/10
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Moha

Quote from: death_scythe on 2006-04-12, 21:58:49Ui.:Valaki látta már az OVA-kat, ha igen azok milyenek?
Röviden? Király!  :szemuveges: Én az OVA-t láttam előbb (az készült amúgy korábban) és a végén csak annyit tudtam mondani, hogy: "Na! Végre egy normális akciófilm, ahol nem azon van a hangsúly, hogy henteljünk le mindenkit!".
Én pl. kimondottan utálom az össze-vissza lövöldözős akciókat, de ez más. Itt főleg a taktikán van a hangsúly de amúgy eléggé mozgalmas pörgős anime mind az OVA, mind a TV sorozat. A csajok képessége, a király zene és a jó történet csak plusz pont. :smile:

Az OVA-ban ugye csak Yomiko van, de ugyanaz a király stílus, mint az TV. Szóval ha az tetszett, mindeképp nézd meg az OVA-t is, csalódni nem fogsz, legfeljebb rövidnek fog tűnni. :biggrin:

Ja, amúgy azt észrevetted, hogy a TV openingben egy Trabi robban ki az ablakon? :biggrin:

Próféta

Quote from: Moha on 2006-04-12, 23:05:21Ja, amúgy azt észrevetted, hogy a TV openingben egy Trabi robban ki az ablakon? :biggrin:
Én igen.. az egész opening nagyon :lazza: cool!
És azt észrevettétek, hogy a középső duplarész végén, az ending után (legalábbis director's cut változatban) van még egy jelenet?
(szerintem nem spoiler:) Amikor is egy üzenetrögzítő bekapcsol, és rögzít egyetlen sóhajt. Ennek a sóhajnak két-három rész múlva ugye sorsfordító szerepe van, de még jóval később ismerjük meg azt a szereplőt, akinek a hangját fel kellett volna ismerni az üzenetrögzítőn...  :_piszka:

Előre elnézést a következő fogalmazványért, de nálam sarokpont a ROD TV.
Az én élményeim: nem láttam az OVA-t, szinte találomra kezdtem bele a TV sorozatba. Az első rész mindjárt nagyon megtetszett, és amikor a második részben megláttam az OP-ot, akkor ezt mondtam magamban: ha valami, valaha leváltja az első helyről (természetesen szigorúan csak a hasonló műfajúak közt) a Cowboy Bebopot, akkor az ez a darab lesz :) Aztán már nem tetszett ilyen fenomenálisan, Spike megnyugodhatott, de még mindig nagyon bejöttek Nenene-nee haverjai. Az egész nagyon sirály volt, olyan stilizált, kicsit a KillBill-féle "úgy csinálunk mint a tipikus tucat akció darabok de sokkal királyabban és az eredmény nagyon stílusos és nagyon cool lesz" modern trendet véltem felfedezni... Minderre a középső duplarész director's cut a legjobb példa.
Életemben egyszer fordult elő, hogy úgy ültem egy egyetemi előadáson, hogy már vártam az estét és a köv epizódot. Ez a ROD TV-vel sikerült, a között a két rész között, amelyikben leleplezik Agent J-t, és amelyikben köv. reggel fogmosás, meg láblógatás megy a verandán...
Viszont utána valahogy nagyon olyan irányba kanyarodott, amit nem vártam (Űrlények, időutazás, Mr. Gentleman, az egész szánalmas és szerintem oda nem illő befejezés), és nem is élveztem. Némelyik jelenet egyenesen ciki volt, komolyan mondom. Az egészben csak a megrendezett múlt volt a jó, egyébként az egész utsó 6-7 epizódot rémesnek találtam, felforrt az agyvizem és begurultam  :Eztneked: :096:
Lehet, hogy csak a nagy elvárások tették, de mindenesetre elég kellemetlen ízt hagyott maga után a ROD, és összességében jó alacsonyra értékelem.  Rengeteg kihagyatlan lehetőség volt benne, amiket sokkal jobban meg lehetett volna csinálni. Mármint nekem jobban tetszően, dehát ezek szerint mégsem nekem készült, mégsem azt adta, amit az első pár rész alapján vártam.

Most viszont elültettétek a bogarat a fülemben.. megnézem még ezt az OVA-t valamikor.

death_scythe

Quote from: Moha on 2006-04-12, 23:05:21

Ja, amúgy azt észrevetted, hogy a TV openingben egy Trabi robban ki az ablakon? :biggrin:

Az első pár alkalommal nem voltam biztos benne, de aztán megállítottam és meglepve láttam hogy ez bizony tényleg egy jó öreg NDK Trabi. :LolLolLolLol:

Ja azt az előző post-ban elfelejtettem írni hogy hogy miért kezdtem el nézni: Hát olvastam Moha egyik áradozó post-ját róla annó miután látta a sorozatot és úgy gondoltam felveszem a listára.(Ez legalább fél éve volt hanem régebben, de végre sikerült bepótolnom a lemaradást.) Közben arra a megállapításra jutottam hogy a JC Staff ált-ban jó anime-ket csinál.
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

RE@L

Onegai Twins

Ugyanaz a környezet mint Onegai Teacherben. 1-2 karaktert importáltak még. Újfent azt érzem hogy elöbbihez képest lement a célközönség életkora.
Ha nagyon unatkozik valaki nézze meg, amúgy nem nagy szám. Zenéje viszont kiválló!
Erős 6 os vagy 7 es.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

Tudna vki adni egy képet arról a Trabantról? :haha: Imádom a Trabantokat! :biggrin:

death_scythe

#252
Read or Die OVA

Na ezt is gyorsan elintéztem. Jó volt, nekem speciel a sorozat jobban tetszett de ez is jó volt. Yomiko nem igazán szimpatikus nekem, nem szeretem ha valamelyik szereplőnek nagy ereje van és nem tudja rendesen használni vagy sokat szerencsétlenkedik vele. Jobban tetszett a három nővér ők "profin" használták az erejüket. Ja és revidiálnom kell a néztemet hogy nincs jó csaj a sorozatban Nancy nagyon is jó csaj  :biggrin: .
Jó tanács azokanak akik még nem nézték meg a sorozatot: előbb OVA utána sorozat mert van egy pár rész a sorozatban amikor vissza utalnak az OVA-ra(persze ennélkül is lehet érteni a dolgokat de azért jobb ha az ember látja az OVA-t előtte és pontosan tudja miről beszélnek, nem kikövetkezteti)

A Trabi-t egy pillanat és belinkelem.

Edit: Na tessék.Belinkeltem a thumbnailt.

Ui: Valaki nem tudja hogy az OVA-nak az OP-ját kiadták valaha is és ha igen belehet valahonnét szerezni?
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Zsiga

Quote from: death_scythe on 2006-04-13, 13:50:09
Ui: Valaki nem tudja hogy az OVA-nak az OP-ját kiadták valaha is és ha igen belehet valahonnét szerezni?


http://www.boxtorrents.com/details.php?id=11478
A címe Read or Die - OST - Track 02 - Read or Die no Teema ~Opening Version~.mp3 illetve
Read or Die - OST - Track 13 - Read or Die no Teema ~Long Version~.mp3
;)

Bandita ^^

#254
Jungle Wa Itsumo Hale Nochi Guu

Eddig 3 részt láttam.... Keresem a szavakat.......... Nemtaláltam....... :appl: :haha:

/1 nappal késöbb/ : Na jó annyira mégsem olyan, mint ahogy azt elsöre hittem, de azért kellemes kikapcsolódás. (Csak picit lassan indul be...  :szemuveges:)
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Lazzaret

Quote from: White SeeD on 2006-04-14, 08:19:32
Mai Otome:
Hát végül is nem volt annyira rosz. De lehetett volna sokkal jobb. Főleg az első 18 rész...

Hát igen bennem is hasonló érzések voltak vele kapcsolatban. Az eleje egész jól indult de utána semmi extra. Viszont nagy pozitívuma az animenak hogy baromi részletesen megvan alkotva a világ amiben játszodik a story.


www.arkangyalok.uw.hu

deaththief

Első 20 rész nagyon jó,élvezhető,aztán elkezdik nyúzni kb 30-35 részen keresztül.Maga a sorozat tetszett,bekerült a top 10be nálam,de ez a nyújtás hihetetlen.A végén 1 harcot elhúztak holmi 5 részen keresztül.
 


death_scythe

Quote from: Zsiga667 on 2006-04-13, 21:23:07
Quote from: death_scythe on 2006-04-13, 13:50:09
Ui: Valaki nem tudja hogy az OVA-nak az OP-ját kiadták valaha is és ha igen belehet valahonnét szerezni?

http://www.boxtorrents.com/details.php?id=11478
A címe Read or Die - OST - Track 02 - Read or Die no Teema ~Opening Version~.mp3 illetve
Read or Die - OST - Track 13 - Read or Die no Teema ~Long Version~.mp3
;)

I know, I know justfuckingogleit  :biggrin:

Azért köszi  :merci:
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

roderick

Quote from: deaththief on 2006-04-14, 13:15:18
Első 20 rész nagyon jó,élvezhető,aztán elkezdik nyúzni kb 30-35 részen keresztül.Maga a sorozat tetszett,bekerült a top 10be nálam,de ez a nyújtás hihetetlen.A végén 1 harcot elhúztak holmi 5 részen keresztül.
Szerintem még a Bleach pont az az anime amiben igazán keveset nyújtottak eddig... lsd. Naruto vagy One Piece
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Próféta

#259
Ez jó volt. Kérem kapcsolja ki.

Köv. projekt valszeg a Genshinken lesz.

kikuchiyo

Újabb, az anidb-s leírás alapján ígéretes anime megy a kukába.

Szervkereskedők áldozatául esett lány, akit megmentője röntgenszemekkel lát el? Gondoltam, ez érdekes lehet.
Végre egy sötét, realisztikus sci-fi-oid anime, ami a Texhnolyze nyomába érhet...

Fenéket. Az előző bekezdésben leírtaknak nyoma sincs, vagy legalábbis csak nagyon halványan utalnak rá.
Ehelyett valami Vészhelyzet-szerű izét kapunk, a főcsajnak tényleg röntgenszeme van, ezt használja is, mint kivételes képességű sebész. De a sűrűn alkalmazott szakszavak ellenére hitelességről nincs szó: bár nem értek hozzá, de az ismeretlen eredetű, altatás hatására visszahúzódó szívtumor még nálam is kiütötte a biztosítékot.
És valahogy olyan béna az egész: amikor megjelennek a jakuzák, hogy az említett szívtumor gazdáját kivégezzék, a nővérek hirtelen kung-fuzni kezdenek és legyakják a nagydarab bűnözőket, majd megjelenik a falábú kalózra emlékeztető igazgató, és a Street Fighter 2-ből ismert Piledriver mozdulattal kiüti a maradék rosszfiúkat...  :wtf:  :confused:  :lame:
Olyan az egész, mintha a forgatókönyv minden második oldala kimaradt volna. És ha ez még nem lenne elég, mindezt a katyvaszt megfejelik olyan fülsértő liftzenével, amilyen a kisköltségvetésű Private Blue pornófilmekben szokott lenni.

Egyszóval: ez értékelhetetlen.
Failure is the default option

Fazék

Hehe, nagyon örülök, hogy megelőztél ezzel a Ray-el kapcsolatban is, mert már egyszer ugyan visszafordultam tőle, de talán a közeljövőben belenéztem volna... engem is az AniDB-s kép, és a leírása fogott meg, de szerencsére megspóroltál nekem 25 percet :D

kikuchiyo

Az utóbbi időben kezdek kételkedni a saját értékítéletemben meg a józan eszemben is, tehát lehet, hogy ez a Ray egy zseniális alkotás lesz... de azért ennyire mégsem lehetek hülye.

(És most jön az a jelenet a Jákob Lajtorjájából, amikor az a hang bemondja, hogy "Dream on!")

Valaki ajánljon már egy jó animét az utóbbi fél-egy évből - vagy a mostanában indulók közül!
Failure is the default option

roderick

nyohát elsö rész után meglehetösen igéretesnek tünik, pedig elég skeptikusan ültem le elé, merthát az egész franchiseból a //SIGN volt jó talán egyedül... a ps játék még so-so, de a többi cucc eléggé szinvonaltalan. Biztos rájöttek, hogy az új játék eladásához igenis meg kell dolgozni egy kicsit. Történet majd kiderül mien, eddig nagyon "misztériüssz", de kivételezésben nincs hiba, sőt meglehetösen szépen néz ki.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

kikuchiyo

Megpróbálkozom a Black Lagoon c. sorozat 1. részével és remélem a legjobbakat...
Failure is the default option

via_mala

Quote from: kikuchiyo on 2006-04-15, 02:38:38
Valaki ajánljon már egy jó animét az utóbbi fél-egy évből - vagy a mostanában indulók közül!
Miért kell újnak lennie? Annyi jó régi is van, kizárt hogy egy élet elég legyen hozzá megnézni az összes jó animét. De pl. ezeket nagyon dícsérik mostanság, bár én egyet sem láttam belőlük: Honey and Clover, Rec, Mushishi (ezt is félbehagytad, vagy haladsz vele?), Genshiken, Gankutsuou, Hikaru no Go, Ergo Proxy (és ezzel hogy állsz?). Nekem legalábbis ezek szerepelnek a távlati terveim között.  :D  :tezsvir:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Member

Honey and Clover: Én az Openingje és pár kép után (Bishonenek mindenütt) eldöntöttem, hogy nem nézem meg. :rolleyes:

Ezt a "legyen új" dolgot én sem értem, kb. egyenletesen oszlanak el a jó animék az elmúlt 54 évben. Sajnos az ízlésünk egyáltalán nem egyezik, így nem ajánlok semmit. :haha:

Próféta

Quote from: Member on 2006-04-15, 20:10:28Ezt a "legyen új" dolgot én sem értem, kb. egyenletesen oszlanak el a jó animék az elmúlt 54 évben. Sajnos az ízlésünk egyáltalán nem egyezik, így nem ajánlok semmit. :haha:
A gond ott van, hogy kikuchiyo főállásban néz animét heveny túlórázással, így már látta az elmúlt 54 év termését :bsd:. kikuchiyo-sensei, irigylem a problémáidat :)

ON:
Society for the Study of Modern Visual Culture
avagy
Genshinken 1-5: jól kezdődik. A főszereplők nagyon anime-otakuk. Jó érzés, hogy van kitől megkülönböztetni magam. Ebből még valami jó is kikerekedhet, és akkor (amennyire én szeretem az ilyen blődliségeket) az ezévi comedy-animémet le is tudtam :)

Araki

Mivel sokan mondták, hogy ez egy csudajó anime, ezért megnéztük... és... hát... nekem speciel csalódást okozott. És hogy miért? Vegyük sorra.
A grafikáról annyit, hogy nem nyerte el a tetszésemet. És most itt leginkább a karakterek szemére gondolok. Eléggé le van egyszerűsítve és ezáltal lélektelenné válnak... emellett még a lánykák ugráló mellbősége ingerelt, amely ugyebár az aktuális jelenet milyenségén függött.
Az opening talán még tetszik is. (főleg az, hogy Dokuro táncikálása megadja a hangulatot) A háttérzenéket nem vettem észre, lehet hogy nem is voltak.
Szinkronok... Dokuro hangja egyszerűen vérlázító! A 2435. "Sakura-kun!"-os nyavalygás után már a falra tudtam mászni!
A történet nem hozott túl sok újat, dehát ugyebár komédiáról volt szó, így nem is vártam semmit tőlük, de a poénokkal sem tudtak megnyerni. Valahogy minden viccet láttam már valahol máshol és a "leszedem a srác fejét a buzogányommal" humor-bonbont is csak egyszer-kétszer kellett volna ellőni, mert én már speciel szétuntam rajta a fejem...
Mindemellett jó pont: cseppet sem lett elhúzva.

U.i.: Negatív véleményem kialakulásában lehet, hogy az is közrejátszott, hogy a Jungle wa itsumo Hale nochi Guu Deluxe-val párhuzamosan néztük, és a két anime között ugyebár jelentős színvonalbeli különbségek vannak... 


Member

#269
Az egyik neves kolléga anno megjegyezte, hogy a Dokuro-chan egy olyan anime, amely ugyanazt a szemetet mutatja be, mint az Elfen Lied, csak viccesebb formában. Ezekután ha vki ezt meg meri ismételni, annak (az animéhez hűen) letépem a fejét.
Blarke-sama is sokat istenítette ezt a "remekművet", érdekelt, hogy miért is. Az első rész monotonitása kissé meglepett (vagy 4-szer szakadt le a srác fejének teteje csontra ugyanúgy) az in medias res-szel egyetemben, de egészen az utolsó részig reménykedtem benne, hogy hirtelen megtellik az egész anime az atya, a fiú és a szentlélek nevében, erre semmi. Az a nyomorék Sakura folyton hagyja megöletni magát, "Pipiru piru piru pipirupí" és már ismét egyben van. Ennyit a "történetről".
Nos, az echie túlerőltetés ilyen szintű túlteljesítése nem látott példát mutat. Ha egy animében nincsen semmi echie vagy soft-hentai, elfogadom, ha 5-6% körül van, örülök neki, mert ennyi nem árt, de ebben minden poén erre épült, a nagyfejű, gebécske és elcseszett medencevonalú (anno volt egy kép Dokuro-ról a Legszebb anime lányokban, nemtom melyik elvetemült linkelte be...) lánykák begerjednek és megy a hadelhadd (főleg Dokuro, aki amúgy szexmániás, ám ha vki megfogja a kezét, akkor már ontja is a beleket, aztán "Pipiru piru piru pipirupí" és mitnha mi sem történt volna).
A poénok sablonosak és unalmasak, egyedül a könyvborítók tetszettek, Franz Kaffka egyik legjobb művének, az Átváltozásnak a paródiája olyan szinten sz... szánalmas, hogy arra nem találok szavakat a jó ízlés határain belül.
Meg a viccesnek szánt "állatfejek" (amelyek valójában fényképek) is lesúlytóak. Az, hogy Sakura-t (hogy megemlítsem a főhős srác nevét, ennyit még talán megérdemel) mindenki cseszegeti, már úgyszintén lerágott csont.
Azt Arakival egyetemben én sem tudtam felfogni, hogy egyszerre a kis laposka lánykák mitől kapnak 73-as izotópszámú szilikonból egy veteményeskertnyit a mellkasukba... Nem értem...
A legjobb esetben is csak 4/10 adnék rá, nem tetszett. Lehet, hogy a 8 rész itt rövidnek számít, de elég lett volna 2 is, minden benne volt az első 2-ben, ami a köv. 6-ban.
Lehet, hogy csak azért nem tetszik, mert elvakít a Jungle wa itsumo Hale nochi Guu iránti szerelem, s hogy ez a sorozat a második szériára nem unalmasabb, hanem még jobb lett? Ki tudja, lehet, hogy gonosz vagyok... Jó gonosznak lenni. :)

UI.: Kikuchiyo, ha jót akarsz, ezt ne nézd meg!!! Nem ajánlom!!!!!