Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

SaiyaGin


via_mala

Quote from: SaiyaGin on 2006-08-28, 11:45:57
WC...
:wtf:
:uzi:  :muhahah:
Az első résznél tartasz? Még semmit sem láttál! Olvasd el a mangát is, az sem hosszú!
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Bishop

#1142
Megnéztem az X-et,azt hiszem bemutatni nem kell,de pár személyes véleményt azért megosztok.Elösször is,a zene úgy ahogy van tökéletes,ez az első anime ami ilyen érzelmeket váltott ki belőlem amikor,[spoiler]amikor Sorata mint kedvenc karakterem meghalt[/spoiler],mint ha személyes ismerősöm lenne,a történet érdekes,de a végére kicsit megkavarták,bár talán épp ez volt a lényeg.A grafika eltekintve a V-alaku arcvoktól tetszet,a Divine sword nagyon tetszett.A karaktereket,egy két kivétellel mindegyiket kedveltem,egyszóval jó volt :jee:

Próféta

#1143
Quote from: carfanatic on 2006-08-28, 12:25:20Megnéztem az X-et
Nagyon helyes, örülök, hogy tetszett, de nem kéne lespoilerezni, hogy mi történik a kedvenc karaktereddel. Javítsd!

Edit: köszi  :merci:
A zenéje pedig tényleg nagyon jó; ajánlom, hogy mindkét OST-t szerezd be...

Bishop


Ramiz

Quote from: kikuchiyo on 2006-08-27, 00:23:59
Az Agent Aikához tudnám talán hasonlítani (hej, régi szép idők, amikor még a VOX-ról vettem fel animéket videokazettára), de abban legalább volt humor, ebben meg még az sincs. Egyszóval: eldobható szemét.
Jah... Goldenboy meg Agent Aika, animés kezdő lépések (cicik rulez!) :muhahah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Hehh, az Aika német szinkronnal volt meg, az összes többi, amit a VOX-ról vettünk fel, eredeti hanggal ment, kivéve ezt. A lüke testvérem meg bevitte egyszer németórára, mivel a tanárnéni megengedte, hogy nézzenek német nyelvű filmeket okulásképpen. :)
Failure is the default option

kikuchiyo

Kemonozume #4: múltbanézős rész volt. Szerencsére van róla blog, így nem kell feleslegesen növelnem a csuklóalagút-szindróma kockázatát. Ami kissé zavart ezzel a résszel kapcsolatban, az az, hogy a rajzstílust igen nagy lépést tett visszafelé, sokkal normálisabb, mondhatni átlagos lett, szinte nyoma sincs az előző részek izgalmas, vibráló alakjainak és a modern műalkotásnak tetsző háttereknek.
Remélem, ez csak időleges, és csak a flashbacket akarták vizuálisan is elkülöníteni.

NHK #8: Egyszerre vicces és nagyon zavaró ez a sorozat. Az ember túlságosan is magára ismer a főszereplőben, ami nem egy kellemes érzés.
Az előző epizód nagy sokkja az volt, hogy az egyetemről kirúgott, lolipr0nót nézegető, emberek közé három éve nem járó semmirekellő szerencsétlen "főhőst" hirtelen felhívta az anyukája, hogy meglátogatja, és majd jól elbeszélgetnek a jövőről. Hősünk persze csípőből hazudott: de, van állása egy jól menő számítógépes cégnél, és igen, barátnője is van és már az esküvőn gondolkodnak. Szerintem a legtöbben jól ismerik ezt a helyzetet: először kis hazugságok vannak, aztán azokat leplezendő jönnek az egyre nagyobb hazugságok. A végén győzze az ember jóvá tenni, vagy borul az egész, mint Satou-kun anyukája elé a rejtegetett p0rnóújságok. És végül csak elhangzott a rettegett mondat: "Fiacskám, te ilyesmiket olvasol?"
Failure is the default option

via_mala

Genshiken - The Society for the Study of Modern Visual Culture
A Genshiken klub tagjainak életét a "manga - anime - video játékok" triumvirátus alapozza meg, minden gondolatuk ekörül forog, és órákig tudnak beszélni egy külső szemlélő által tök-érdektelen epizódról is, kifejtve annak minden részletét, és körüljárva minden irányból, kielemezve minden aspektusát. Mindezt persze óriási lelkesedéssel és 7/24-es időosztásban. A Genshiken a legelvetemültebb otakuk gyűjtőhelye, azoké, akik nem akartak belépni sem a Manga sem az Anime klubba, mert nem akarták magukat efféle műfaji korlátok közé beszorítani, és mert azokban a klubbokban semmi reményt nem láttak arra, hogy erotikus doujinshi mangákhoz hozzáférjenek. :muhahah: Általános megvetés alanyai, viszont ők --nem kevés pátosszal fogalmazva-- úgy vélik, hogy ez a kifejezési forma már olyan mértékűvé nőtt, hogy a japán nép önnálló szubkultúrájaként igenis érdemes tanulmányozni azt, és erre a célra külön klubbot fenntartani. A külső szemlélő persze csak azt látja, hogy álló nap meséket néznek, nyüstölik a gamepadot, pornó-képregényeket gyűjtenek, röhejes mecha-modell-eket rakosgatnak össze, de nem mutatnak fel semmi érdemlegeset, a klub csak álcája az alantas ösztönök kiélésének és a henyélésnek. Ezt a kialakult negatív képet próbálja ez a sorozat némileg megváltoztatni, bár kétlem hogy eljutna azokhoz, akik a témáról ilyen módon vélekednek. :szemuveges:
Az anime szerintem csak haladó animéseknek érdekes, csak azok tudnak jól mulatni rajta, akik felismernek valamit magukból, és persze képesek önkritikára, anime-idegenek (AI) ugyanolyan marhaságnak tartanák, mint a többi animét. Újabb rossz pont lehet AI-knek, hogy vajmi kevés története van ennek a sorozatnak, igazi mindennapi életet bemutató (Slice of Life) jópofa ökörködés, nincs is igazi főszereplő, viszont határozottan érzékelhető a jellemfejlődés több fronton is -- főleg az otaku-undoros, de otaku-barátja miatt a klubba kényszerült, s ezért ambivalens érzésekkel küzdő Saki-san oldaláról. Mindezt az alkotók megfűszerezték egy csipetnyi drámával, amitől még kellemesebb a kiváltott élmény-érzet.
Az intro alatt szóló zene átlagon felüli, az outro zenéje kellemesen andalító, az "aktív" klubbszobát mutató képsor pedig ötletes.
Szerintem: 8/10
[spoiler]Ui.: Hosszú évek óta tartó anime-nézésem ellenére sem tartom magamat otaku-nak, és ebben a nézetemben ez az anime megerősíteni látszik, hiszen nem járok klubbokra, vetítésekre, mítekre, és többször is előfordult már, hogy hetekig nem néztem animét -- és még csak nem is szenvedtem miatta, anime alapú játékokkal sem nyomulok, és nem "használok" doujinshi mangákat, viszont szeretek animéket, mangákat nézni, elemezgetni, róluk beszélgetni - mint az látható is. :hehe:[/spoiler]
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Ramiz

Quote from: via_mala on 2006-08-29, 13:28:40
[spoiler]Ui.: Hosszú évek óta tartó anime-nézésem ellenére sem tartom magamat otaku-nak, és ebben a nézetemben ez az anime megerősíteni látszik, hiszen nem járok klubbokra, vetítésekre, mítekre, és többször is előfordult már, hogy hetekig nem néztem animét -- és még csak nem is szenvedtem miatta, anime alapú játékokkal sem nyomulok, és nem "használok" doujinshi mangákat, viszont szeretek animéket, mangákat nézni, elemezgetni, róluk beszélgetni - mint az látható is. :hehe:[/spoiler]
Sajnos ez gyenge kifogás, bőven otaku vagy te is, még ha nem is a Genshiken-es keményvonalas, őrült kategóriából. :D A blogodat meg tessék frissítgetni. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: RE@L on 2006-08-19, 15:14:15
Golgo 13 The Professional


1983 as anime, ami elsők között használt CGI-t!!!
Hogy miről is szól? Egy bérgyilkosról, hidegvérű kőkemény bűnözőről aki a legjobb a szakmájában. Egy nap kap egy megbízást hogy ölje meg a multimilliárdos olajmágnás egy szem szeretett kisfiát. A befolyásos és gazdag apa mindent megtesz annak érdekében hogy bosszút álljon a fián. Golgo 13 egy igazi oldschool anime, régi vágású, jazzes noiros beütés, szex, fegyverek és hidegvérű gyilkolások. A megvalósítás is hű nyolcvanas oldschool, elnagyolt autós üldözések, bunyók és pisztolypárbajok. Igazi felfrissülés, régi jó akciófilm amolyan igazi. Nekem nagyon de nagyon tetszett, bár zusammen puszta szórakozásnál nem nyújt többet de pompás kis film!!!  Ramiz, valahogy van 1 olyan érzésem hogy neked tetszene ;)
Jó a leírás! Én is nagyon élveztem és még mindig emlékszem rá, pedig már jópár éve volt hogy láttam :)

Próféta

TeXhnolyze 1. újranézés
Na így másodszorra már sokkal jobban értette és átláttam az összefüggéseket, valamint több idő maradt elmélkedni. Ami nem változott: nagyon kecses a forgatókönyv, a rendezés. Ahogy az elején a borongós hangulattal, lappangó feszültségekkel, néma tekintetekkel pótolják a cselekmény és párbeszéd szinte teljes hiányát, az mesteri. És később, az izgalmasabb történésekk közt még fokozni is tudják az élményt.
:hail:

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Ebbe a sorozatba csak amiatt kezdtem ele, mert érdekelt, hogy mekkora buli úgy nézni egy sztorit, hogy random(*) sorrendben adják le a részeket. Aztán kiderült, hogy jó ez! Nem semmi teljesítmény, hogy egy school drama/romance/comedy engem, mint műfajidegen nézőt a képernyő elé tudjon szegezni, és a shift+del kombináció elsütését 13+1 epizódon keresztül meggátolja. Azt pedig végképp nem értem, hogy sikerült megnevettetnie; mert én egyedül, monitor előtt, karosszékemben ülve igen nehezen hahotázok fel (ezért is vagyok műfajidegen, az ilyen shuffle jellegű dolgokat undorodva taszajtom el magamtól). Márpedig ezen jó nagyokat kacarásztam, amekkorát a ΠΛΑΝΗΤΕΣ óta semmin (a PA újranézés nem ér). Talán az lehet mögötte, hogy a humora nem az Azumanga/Full Metal Panic!/Halé+Guu/Slayers/... vonalon mozog, hanem... sokkal érettebb, igazibb humor imho (sértődések elkerülése érdekében maradjunk annyiban: az én szívemhez közelebb álló); és elborult otakuhumornak ugyan elborult otakuhumor (Yuki...), de egyszerre cinikus, önkritikus és a saját észjárásomhoz hasonló ("Freud would have a field day with this!"  ÁÁÁÁÁÁÁ :rotfl:) is.
Röviden: minden előítéletem ellenére tetszett... persze nem táncolnám el az outro-t, nem gyártanék tucatnyi Mikuru Beam! videót, stb. Érdemes elolvasni, mit írt róla Rage; igaza van az eredetiség (szerintem nem teljes) hiányában, valamint hogy agyon van hypeolva és az otakukra utazik; nade én otaku vagyok, engem szórakoztatott, szóval miért szólnám le?

(*) Dehogy random. Nagyon gonoszul, hideg számításból, arcukon kaján vigyorral ókumulálták ki a készítők, hogy lehet a legjobban szivatni a néző szegény fejét...

Lt. Simoan Blarke

Love Hina
korulbelul 5 resz utan maradektalanul visszajott bennem az a feeling, amiert anno abbahagytam. vegigneztem, most mar banom, kicsit hazavagott agyilag, es nem tudom, mikorra fogom kiheverni... ha a lovecomedy-s idoszakom kezdetekor ezzel kezdem, talan nem lett volna kinszenvedes vegigmenni rajta, de az Onegai-ok utan nekem ez nagyon keves volt. osszesen egy kerdes maradt bennem: MI A FRANCNAK VAN 3 LYUKA, AMIBOL KEITARO AKART EGYET?! :D minden fillerbeszelgetesben ez van, hogy "it had three holes, and i really wanted one"... mindenesetre 10es skalan 3at megerdemel, mert neha voltak benne jo zenek.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

SaiyaGin

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-31, 14:59:38
Love Hina
osszesen egy kerdes maradt bennem: MI A FRANCNAK VAN 3 LYUKA, AMIBOL KEITARO AKART EGYET?! :D minden fillerbeszelgetesben ez van, hogy "it had three holes, and i really wanted one"... mindenesetre 10es skalan 3at megerdemel, mert neha voltak benne jo zenek.

:confused: Erre már nem emlékszem! Lehet, hogy újra kéne néznem...  :D

Shali

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-31, 14:59:38
osszesen egy kerdes maradt bennem: MI A FRANCNAK VAN 3 LYUKA, AMIBOL KEITARO AKART EGYET?! :D minden fillerbeszelgetesben ez van, hogy "it had three holes, and i really wanted one"
Lovecomedy.... 3 luk.... én inkább arra lennék kíváncsi, hogy melyik lyuk kellett neki (; (((((=
when in trouble, when in doubt, run in circles, SCREAM and SHOUT!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Shali on 2006-08-31, 16:15:19
Lovecomedy.... 3 luk....
omg... szerintem ez túl durva lenne ahhoz, hogy bekerüljön egy japó lovecomedybe :D (meg akkor Otohime-nek (vagy hogy hívták :o ) minek kellett? utolsó előtti rész, "i'll go and look for this three holed thing that you mentioned, later!" )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Shali

#1156
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-31, 16:20:41
Quote from: Shali on 2006-08-31, 16:15:19
Lovecomedy.... 3 luk....
omg... szerintem ez túl durva lenne ahhoz, hogy bekerüljön egy japó lovecomedybe :D (meg akkor Otohime-nek (vagy hogy hívták :o ) minek kellett? utolsó előtti rész, "i'll go and look for this three holed thing that you mentioned, later!" )
Most erről a South Park Bigger, Longer & Uncut jutott az eszembe, ahol Stan(?) elindul megkeresni a csiklót (((=

Az ímént fejeztem be a Paranoia Agent utolsó részét, és uhh... Ez a sorozat a valósággal való szembenézésről, a közös illúziókról, az információ terjedéséről és torzulásáról, az "új" és "régi" világ másságáról, a helyünket nem találásról szól, mindezt egy nagyon elvont formában, az egyik legjobb intróval, amit eddig láttam. Néhol az FLCL (Furi Kuri) jutott róla az eszembe, de ez azért annyira nem elvont és nem pörgős (nem azt mondom, hogy lassú, csak nem olyan gyors, mint az FLCL, ami talán nem si baj (=  ). Nagyon mélyebbet most nem tudok róla írni, még rá kell pihennem, de az biztos, hogy nálam 10/10-es ez a sorozat.
when in trouble, when in doubt, run in circles, SCREAM and SHOUT!!

RE@L

Paranoia Agent kicsit elvonttabb az FLCL-nél :) Intro zene engem annak idejére mindig a falra mászatott, nem is néztem sokat. Viszont zseniálisan Satoshi Konosan van megrendezve és összerakva az egész világ és a sorozat ami elsőre nagyon de nagyon nem tűnik koherensnek.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Először utáltam az intro zenéjét, aztán leszedtem az ost-t... :o
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Mattanja

Borzalmas intro után alig-ecchi/akció animét unatkozhat végig 24 részen keresztül az, aki megnézi ezt. Mondanivaló nélküli, kiskoromban rajzolthoz hasonló stílusú nősténytesteket ábrázoló, kívülállók animékre vonatkozó negatív megítélését nagy mértékben elősegítő, zeneileg is élvezhetetlen rajzfilm.
Az utolsó részben hallottam két zenei részletet, ami tetszett.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Bruce

#1160
Quote from: via_mala on 2006-08-24, 22:37:38
Juuni Kokki - Twelve Kingdoms
...
Egy hete kb. hogy elkezdtem én is nézni, és bizony sok dologgal egyet kell értsek. Először is abban, hogy tényleg kicsit sokszor ismételte magát a sorozat, de tekintve a tetemes mennyiségű fogalmat/szereplőt/helyszínt/stb. ezekre szükség volt - főleg ha az ember azt is figyelembe veszi, hogy a sorozatot nem egyhuzambani végignézésre tervezték :rolleyes: :D

És igen, félbehagyták. Nagyon csúnyán. Volt olyan szál, amit úgy elvágtak hogy csuda. A 15-21 részeket pölö simán ki lehet hagyni, a történet ott folytatódik utána, ahol előtte abbamaradt, bár meg kell hagyni, az egyik kedvenc részem - és ezt a szálat nagyon brutális módon hagytak abba. Folytatásért kiált - kár hogy senki nem hallja, aki tehtne érte... És igen, el bírtam viselni belőle még egyszer ennyi részt.

Mert szép. Kívül-belül egyaránt. Egy igencsak kidolgozott, szépen felépített világ, érdekes történettel. Ha nem lenne egy-két helyen olyan durva - bár talán a megrázó jobb szó rá, hisz gondosan ügyeltek arra, hogy ne lássunk vérben füdő hullákat - még azt is mondhatnám, hogy egy nagyszabású, szép mese, mely magával ragadja a nézőt. A zenéje pedig egyszerűen csodálatos, és bár csak dícsérni tudom... hát van egy kis érdekesség. Mondhatni gyanús:
Heroes of Might and Magic IV - Sea
Juuni Kokki OST - Fuushun
és
Heroes of Might and Magic IV - Plains 1
Juuni Kokki - Hát ez nem volt benne egy OST-ben sem, szóval az egyik rész alól bányásztam ki, és épp hallható ahogy az egyik szereplő sír, de a zene is hallható, és hmm...

És mivel a HoMM IV 2001-es, ez meg 2002-es... De nem kukacoskodom, ez csak épphogy ki nem bökte a szemem... mármint a fülem.

Szóóóóval... így végszónak talán annyit, hogy egy komoly hiányossággal (whaaaaah, még részeket, még, MÉG!!!) és néhol kissé sok ismétléssel küzdő sorozat, amit mindezek ellenére érdemes megnézni, mert a hangulata, története, világa egyszerűen túl jó ahhoz, hogy ezek miatt kihagyja valaki, aki kicsit is szereti a fantasy-t.

Szerk.: Hmm, így visszaolvasva egyáltalán nem tükrözi a véleményem, mert ennél sokkal jobban tetszett, de mivel már napok óta alig alszok, lévén éjszakás vagyok, nappal meg ezt néztem, ami azért mutatja hogy ez jó anyag, szóval nem vagyok már a megfeszített koncentráció mintaképe :rolleyes:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Nevl

Megnéztem a FLAG első két részét. A kezdés jó, majdnem pörgősnek lehetne nevezni, átfogó képet kapsz a történet hátteréről, némi infót a szereplőkről. Aztán eszméletlenül belassul és számomra rendkívül idegesítővé válik egy idő után, hogy állandóan a kamera "lencséjén keresztül látod a világot", persze művészi értékét látom, nagy geg és jól kitalált csavar, de szerintem túlzásba viszik. Azért megnézem a már megjelent részeket, de nem jósolok neki nagy sikert.
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Bishop

Mot néztem meg az első season-t,és nekem tetszet,jó akció dús izgalmas anime,egykét enyhe poénnal,és néhol elég drámai jelenettel,a története nagyon érdekes,tele van olyan meglepetéssel,hogy a félénél azt mondtam hogy már semmin se lepődöm meg,viszont egésszen a végéig tele volt érdekes fordulatta,sajnos elég lassan indul be,de amugy elég pörgős anime
a grafikája nagyon tetszik,bár talán 2001-eshez képest lehetne kicsit jobb,a zenét nem tudom megálapítani,hogy jó e

nem rég belekezdtem a season 2-be,hát mindenképpen végignézem bár a grafikája kicsit romlik,és ami ftp-n van az is kicsit pixeles(azthiszem)néhol
szerintem 7/10 anime,érdemes megnézni :jee:

ReLax18

Puni Puni Poemi:
Az Excel Saga alkotóitól egy újabb ökörség, "szerencsére" csak 2 részes, de abban annyi hülyeség van, hogy az már szinte sok is. Az Excel Saga-nál sokkal provokatívabb, idiótább, tehát aki már az Excel-t se szerette, annak ez se fog tetszeni. A rajzolás, grafika, animáció az Excel-t idézi, sőt, sok zene az Excel repertoárjából való. Történetről és karakterekről nehezen lehet beszélni, mert az egész anime inkább az ökörködésről és a paródiáról szól. Annak ajánlom, aki szereti az effajta baromságokat, meg aki csak egyszerűen szórakozni akar...
7/10

Neon Genesis Evangelion + End of Evangelion
Ezt a klasszikust csak most sikerült megnéznem, bár gondolom a legtöbb ember ezzel kezdte az animék nézését. Én inkább vártam, míg több sorozattal megismerkedek, és aztán nézem meg azt a klasszikust. És most eljött az ideje. Történetről inkább nem beszélek, mert szerintem már mindenki ismeri (vagy azért mert már látta, vagy mert hallotta/olvasta mástól/máshonnan). A grafika nagyon jó, még akkor is, ha már egy kicsit régi az anime. A sztori eredeti, és érdekes, elgondolkodtató. A főbb karakterek nagyon kidolgozottak. Pl.: a visszahúzódó, depressziós Shinji; a szófukar és különös Rei; az idegbeteg Asuka :D stb. A zenét annyira nem szerettem meg, bár az intro tetszik. Az egész egy jól kidolgozott tanítás az emberről, az emberi természetről, a boldogságról. Aki kedveli az akciódús, de nagymértékben dramái animéket (és még nem látta), annak melegen ajánlom.
Na akkor még egy kis vélemény: a legjobban a karakterek tetszettek, és a különböző élettörténeteik (miért van az, hogy a világ megmentése egy lelkitoprongyra van bízva, és az EVA-pilóták miért csak szomorú előtörténetű lelkibetegek lehetnek :wtf: ). Az eleje szerencsére azért még próbál vicces lenni, hogy ne csak a komor, borongós hangulat legyen az előtérben, de a végére a humor fokozatosan eltűnik. A sorozat utolsó 2 része viszont teljesen elüt az a többi résztől: inkább a filozofikus gondolatok és egyéb nyalánkságokból állnak és ezzel zárták le. Az End of Evangelion viszont inkább a sorozathoz méltóbb befejezést kapott: minden van benne, ami a sorozatot is jellemezte: akció, a filozofikus fejtegetések és blablák, nameg az elmaradhatatlan idegbeteg ordítások :D.
Azt nem mondhatom, hogy ez volt életem legjobb animéje, de azért elismerem, hogy nem hiába, hogy a kötelező animék közé tartozik.
NGE: 7.5/10 - End of EVA: 8/10
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Darkstar

Genshikent nézek, épp a 6. részt, sztem reggelre be is fejezem, de az eddigi nem kevés baromság után (pozitív értelemben :)) a lenti képen az agyam végleg ledobta az ékszíjat.  :muhahah:
[spoiler][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Quote from: Darkstar on 2006-09-02, 02:42:20
[spoiler][/spoiler]
:lol: :lol: :lol:
Én eddig ilyenen csak esküvő terén gondolkoztam, de az ő ötletük jobb. :rotfl:

SaiyaGin

Quote from: Darkstar on 2006-09-02, 02:42:20
Genshikent nézek, épp a 6. részt, sztem reggelre be is fejezem, de az eddigi nem kevés baromság után (pozitív értelemben :)) a lenti képen az agyam végleg ledobta az ékszíjat.  :muhahah:
[spoiler][/spoiler]

:tezsvir:
Még egy:
[spoiler][/spoiler]

ReLax18

Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Mattanja

Szép történet a szeretetről, odaadásról, egy fiúról és egy beteg lányról. Köszönöm Kupo-nak az ajánlását.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!