Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Pr3d4k1ng

Quote from: via_mala on 2006-10-25, 00:05:04

Tegnap a Hellsing Ultimate OAV 2. részét néztem meg, ami az elején látható bele nem illő SD-k ellenére lebilincselt, pedig hát a történetben nem volt semmi hatalmas újjítás a TV-sorozathoz képest, mégis egész egyszerűen 40 percre odaszegezett a székre. Hiányoznak ezek az elborult Alucard-kaliberű anime-hősök mostanság az általam látott animék palettájáról.


Nekem eddig jobban tetszett az OAV (most OVA vagy OAV?) mint a sorozat , rajzolásának köszönhetően sokkal darkosabb lett és jobbak lettek a harcok is pl mint az 1ben az Alucard VS Alexander vagy 2. ben a harcokat nagyon élveztem .
+ pihenésképpen 1-2 poén (Millennium Falcon: D vagy a koporsó, ágyú combo  :lol:)

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

kikuchiyo

ki lett fogásolva, hogy nem pörög eleget ez a topik, hát rajtam ne múljon...

Kemonozume 9. rész (feliratos jp. anim. film, 16 éven aluli nézőinknek nem ajánljuk).
Ismét felszólítom a T. Házat, hogy nézze ezt a zseniális sorozatot.
Egészen álomszerű volt a rész első fele, kellemesen ellazította a nézőt, hogy aztán az hirtelen [spoiler]az NGE 18. részének kellős közepén találja magát. Tudjátok, abban, ahol az Eva-01 önállósítja magát és széttépi a Touji vezette Eva-04-et.[/spoiler]
És ez még csak előjátéka a rémálomnak, ami ezután fog következni.

Bár ennyire elégedett lehetnék a Red Garden 4. részével.
Anonymous is not pleased. Az animáció színvonala a Gonzótól már-már megszokott módon a béka segge felé kezd zuhanni. Hosszú percekig mozdulatlan képek, csak a (bumfordi arcú) szereplők ajkai mozognak. Ennél azért többet vártam, főleg az első rész alapján. Ezt kapja az ember ugyebár, ha vacak koreai stúdiókkal csináltatja az in-betweeneket. Ja, és hiányolom az énekeket. Anonymous demands songs!
Mindegy, azért még nem adom fel, hiszek a sorozatban. A (szintén Gonzo-produktum) NHK-nak is volt egy ilyen botlása.

Egyébként nézi ezt valaki rajtam kívül? (Van egy olyan érzésem, hogy nem, az egész országban sem nagyon...)

Quote from: via_mala on 2006-10-25, 00:05:04
Hiányoznak ezek az elborult Alucard-kaliberű anime-hősök mostanság az általam látott animék palettájáról.

Nézzél Black Lagoont. Kell ennél elborultabb anime-hős? :D
Az első évad (12 rész) + az újból 3 rész elérhető felirattal.
Failure is the default option

via_mala

#1352
Quote from: SaiyaGin on 2006-10-25, 16:55:10
Quote from: via_mala on 2006-10-25, 00:05:04
Lassacskán haladgatok a Gundam Seed-del is

Azt én is tervbe vettem, előzetes Gundam-ismeretek nélkül (azt azért tudom, hogy mechák vannak benne :haha:). Mennyire tetszik?
Az én Gundam előismereteim sem túl átfogóak, mindössze az ősi Gundam 0079 Movie Trilogy-t néztem meg ebből a világból, ami csak egy kivonata a '79-es TV-sorozatnak, mondjuk 3x2 óra bőven elegendő volt, hogy megfelelően kereken adják elő a történetet. Ezután kicsit felvilágosultam a HW fórumon, és a Gundam Seed-del folytattam, már csak azért is, mert már jó ideje terpeszkedik a gépemen. Az animációval nincs semmi gond, de az intro-outro elég vérszegény, a történet pedig eleinte borzasztó vontatott, és gyakoriak benne a recap-ok. Ez nagyjából a 26. epizódig elég nehezen emészthetővé tette számomra, bár addig is vannak nagyon jó akció-, és tűrhető drámajelenetek, de utána fokozatos javulást érzékeltem a történet ritmusában, a drámai vonal felerősödésében, és a gyakoribb és intezívebb harci jelenetekben. Meglepő módon a fő-ellenfél/ellenség, a 35. részig még alig csinált valamit, szinte bosszantóan háttérben maradt, az alárendeltjeit viszont nem lehet utálni, így tényleg faramuci, egyensúly nélküli a sorozat, ahol a ZAFT harcosai is túl szimpatikusak. Igaz, hogy van egy-két "meredek" tettük, de mégis messze állnak a mélységesen gonosz, aljas kategóriától, probléma nélkül együtt lehet érezni velük is.
Az 50. részig persze még bármi is történhet, de remélem a javuló tendencia megmarad.

Quote from: kikuchiyo on 2006-10-26, 00:33:53
Quote from: via_mala on 2006-10-25, 00:05:04
Hiányoznak ezek az elborult Alucard-kaliberű anime-hősök mostanság az általam látott animék palettájáról.

Nézzél Black Lagoont. Kell ennél elborultabb anime-hős? :D
Az első évad (12 rész) + az újból 3 rész elérhető felirattal.
Oké, szem előtt fogom tartani, köszönöm az ajánlást.

Most az Anime Academy leírása alapján a Stormy Night - Arashi no Yoru ni-ra vetettem szemet, ezt fogom megnézni, ha a fene fenét, és bárány farkast eszik is.  :szemuveges:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Randal

Bubblegum Crisis és Bubblegum Crash

8 + 3 részes kis OVA, női főszereplőkkel, cyberpunk stílussal.
Nem éppen ezt vártam ettől az animétől, kicsit cyberpunkosabb, sötétebb világra számítottam. Bár így is elég sötét ez.
Magával a történettel bajom nincs, végig egyetlen gonosz ellen küzdenek, közben ugye vannak még a kisebb ellenfelek a Boomerek amelyek olyan emberbőrbe rejtett robotok, mellesleg elég angyra is meg tudnak nőni (WTF???).
A különböző részekben elég sok zenei betét van, de ezek is hallgathatók, kellemesek tudnak lenni.
Kicsit lájtos, kicsit langyos, rengeteg akció, sok-sok kicsi poén.
Valszeg a '80-as években a toppon lehetett a sorozat, most már kicsit gyengécskének tűnik, de azért kellemes kikapcsolódást nyújt.

Hátra van még a Bubblegum Tokyo 2040, kíváncsi leszek abban mit alkottak.

Vision of Escaflowne 1-8. rész

Elkezdtem nézni mivel rengetegen mondták, hogy alapmű és kezdő animéseknek ajánlott. ár az utóbihoz hozzátenném, hogy inkább gyerekeknek, de a kicsit idősebbeknek.
Edig bejön a sorozat. Érdekes világ, frankó mechák, sokat sejtető történet, úgy néz ki ebből lesz valami. Bár remélem a mechák és a világ működéséről is lesznek információk. Tényleg, ebből van manga?

Ami kicsit fura volt nekem az a szereplők orra. Szinte majdnem mindegyiknek hosszú és hegyes.
A sorozatból a ZX-es és az AHQ-s verziót vetettem össze, különbséget nemigen láttam. A ZX-neka mérete 640-es bitrátája 1000 felett, az AHQ mérete 570 körüli, bitrátája 1200-as.
A kép az nem annyira éles, valszeg az anime régisége miatt.

SaiyaGin

Köszi Zsiga  és via_mala!
50 rész 2 nap alatt?!  :wtf:

On:  ha nem is hipersebességgel, de haladok a Bleach-csel. A 18. résznél járok, eddig még nem váltam függő mániákussá, de egy évfolyamtársam szerint csak ezután fog beindulni. (Ezzel azért nem azt akarom mondani, hogy nem tetszik.)
A pozitív szereplők közül több kedvencet találtam (Ichigo apjának nagyon sürgősen újra kellene házasodnia! :D),  az eddig megjelent 2 antagonistáról nem derült ki sok.
Volt néhány székrőlleesős-fetrengős poén, de most inkább a drámára gyúrnak rá.

Cobra

Randal az Escaflowne azért nem igazán ajánlható 12 éven aluliaknak, pár rész múlva meglátod miért.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Manitu

Quote from: kikuchiyo on 2006-10-26, 00:33:53Egyébként nézi ezt valaki rajtam kívül? (Van egy olyan érzésem, hogy nem, az egész országban sem nagyon...)
Megpróbálkoztam vele, de a grafikai megvalósítás nekem már az elejétől nem igazán jött be, és az a dal is elég sokkoló volt az első részben. Az epizód végén meg az a világító szemű manusz végképp meggyőzött róla, hogy ez a sorozat olyan irányba fog tovább haladni, amire én abszolute nem vagyok kiváncsi.
Viszont az élménybeszámolóidat szivesen olvasom róla, úgyhogy abba ne hagyd :D


TurboK

#1357
Most néztem az Elfen Lied-et.

Olyan gyönyörűszép pszichológiai háttere van amit nem tudok leírni. kb. a sorozat fele visszaemlékezésekből áll, és szinte minden szereplőnek elmagyarázzák a háttértörténetét, elég részletesen. Emiatt nagyon együtt lehet érezni a szereplők sorsával. A zene tökéletesen passzol az egyébként szomorú hangulathoz (az OP dalon pl latin ének fogad), és grafikailag is nagyon jól ki van dolgozva.
Ennek ellenére nem ajánlom mindenkinek, mert tényleg felsorakoztat minden szörnyűség amire az emberiség képes. Csalás, féltékenység, szadizmus, pedofilia, csúfolodás, rasszizmus, (tömeges) gyilkosság, kortól és nemtől függetlenül. De végig jelen van a megbocsátás is, és ettől szép a történet.

Ha nem zavar az "erős" tartalom, bátran nézd meg, sírni fogsz a végén.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Member

#1358


Korrigálva, köszönöm, Próféta. :)

Próféta

#1359
Legfeljebb "welcome TO the club" :ejnye:
(csakazérisbelekötvalamibe)

EDIT: hogy rinyáljak is valamit: Amikor sírnak a kabócák...ehm... nem jön be annyira, amennyire sokat vártam tőle, meg amennyit hájpoltátok. 11 részt láttam, és még mindig eléggé.. hideg a kapcsolatunk. Reménytelen eset vagyok, vagy majd most jön az, amit szeretni kéne benne?

kikuchiyo

Ööö... az "okaerinasai" az leginkább azt jelenti, hogy "welcome back", azaz annak mondják, aki mondjuk este hazatér.
Member, a "youkoso" közelebb áll ahhoz, amit ki akarsz fejezni. (Hacsak nem annak a tényállásnak a fennforgása valószínűsíthető, hogy TurboK régebben nagy EL-fan volt, de aztán ELfordult tőle és csak most változott meg ismét a "helyes" (khmm...) irányba a véleménye... :D)

Próféta: Hááát... 11 rész alatt már nagyjából megláthattad, hogy milyen a sorozat. Nagyjából ilyen lesz végig (csak egyre sűrűbb lesz a homály és egyre szarabb az animáció). Szerintem azért nézd végig, de ha nem megy, ne erőltesd.
Failure is the default option

Fazék

#1361
Quote from: Próféta on 2006-10-26, 22:32:27EDIT: hogy rinyáljak is valamit: Amikor sírnak a kabócák...ehm... nem jön be annyira, amennyire sokat vártam tőle, meg amennyit hájpoltátok. 11 részt láttam, és még mindig eléggé.. hideg a kapcsolatunk. Reménytelen eset vagyok, vagy majd most jön az, amit szeretni kéne benne?
nekem a 8-9. rész környékén kezdett igazán tetszeni azt hiszem :)
[spoiler=minor(?) spoiler]bejött ez az "innen is onnan is", "így is és úgy is" elmeséljük a történetet és közben a rejtélyekről is lerántjuk szép fokozatosan a fátylat dolog :)[/spoiler]

annyira dícséritek EL-t, hogy a végén még kénytelen leszek időt pocs szánni rá és újranézni. vhogy nekem tök az jön le a beszámolókból, hogy csak azok nem szerethetik az EL-t, akik
A. nem bírják a brutalitást
B. akiknek érzelmi/empátia szintjük a nulla közelében tanyázik :)
namármost én egyik kategóriába se érzem, hogy beleillenék. :) de sebaj, kivételek talán mindig vannak :)
bár azt hiszem ezt már megvitattuk és meg is egyeztünk valami békés álláspontban, de régen volt már :)

TurboK

Tényleg nagyon magas szinten van benne brutalitás (csak az első 5 perc alatt 23 embert csonkolnak szét válogatott módon), nagyon sok meztelenség (de a mangához képest kevesebb a szexuális utalás), meg sok más minden is emberi abberáltság. De ha az ilyesmi nem nagyon zavar és szereted a komoly tartalmat akkor bizony tetszeni fog, nagyon sok gyerekkori sérelemet magyaráz el a történet. Én speciel végig könnyeztem az utolsó részt. Az animációra nemigen figyeltem mert maga a történet annyira magával ragadott (kb 3 darabban néztem végig az összes részt, külön napokon).

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Próféta

Quote from: kikuchiyo on 2006-10-27, 01:34:15Próféta: Hááát... 11 rész alatt már nagyjából megláthattad, hogy milyen a sorozat. Nagyjából ilyen lesz végig (csak egyre sűrűbb lesz a homály és egyre szarabb az animáció). Szerintem azért nézd végig, de ha nem megy, ne erőltesd.
Menni megy, csak a Now and There, Here and There valahogy piszok gyorsan utolérte, sőt, már le is előzte. Hát igen. Nekem nem kifinomult, misztikus krimi-thriller kell, hanem baltával faragott shounen adventure :D

Quote from: TurboK on 2006-10-27, 02:46:09De ha az ilyesmi nem nagyon zavar és szereted a komoly tartalmat akkor bizony tetszeni fog
Ez a szabály így nem igaz. Vagy ha igen, akkor én erősítem.

Member

Quote from: kikuchiyo on 2006-10-27, 01:34:15
Ööö... az "okaerinasai" az leginkább azt jelenti, hogy "welcome back", azaz annak mondják, aki mondjuk este hazatér.
Member, a "youkoso" közelebb áll ahhoz, amit ki akarsz fejezni. (Hacsak nem annak a tényállásnak a fennforgása valószínűsíthető, hogy TurboK régebben nagy EL-fan volt, de aztán ELfordult tőle és csak most változott meg ismét a "helyes" (khmm...) irányba a véleménye... :D)
A helyes változat lementve, de azt hiszem, most már nem korrigálom. Amúgy kösz, minden nap tanulhatunk itt vmi újat. :)
QuotePróféta: Hááát... 11 rész alatt már nagyjából megláthattad, hogy milyen a sorozat. Nagyjából ilyen lesz végig (csak egyre sűrűbb lesz a homály és egyre szarabb az animáció). Szerintem azért nézd végig, de ha nem megy, ne erőltesd.
Nekem speciel a 12-13 nem a szívem csücske, mondjuk Kanae "ráfagyott" könnyes arca nagyon megrázó. Viszont a megbocsátás motívuma (még ha sokak szerint irreális mértéket is ölt) engem meghatott. Az animáció szerintem végig eléggé gyalázatos, "No comment". (Annak örömére, hogy a tegnapiban meghalt az a Bount :D)
A befejezést mára egészen megkedveltem, megérdemlik most már a békét, ami valszeg nem tarthat sokáig.

via_mala

Quote from: via_mala on 2006-10-26, 02:22:33
Most az Anime Academy leírása alapján a Stormy Night - Arashi no Yoru ni-ra vetettem szemet, ezt fogom megnézni, ha a fene fenét, és bárány farkast eszik is.  :szemuveges:
És meg is tekintettem, beszámolómat itt olvashatjátok: 11779. hozzászólás.
Csak a végszót másolom ide:
"Aki élvezte/élvezi a Ghibli Studio meséit, de valami másra vágyik, az nyugodtan szánjon erre az animére 110 percet az életéből, kizárt, hogy megbánja."
Szerintem: 9/10
:Kiraly:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Próféta

Now And Then, Here And There (Ima, Soko ni Iru Boku)

Az első részben van egy verekedős srác, akinek a ráeső méteres átmérőjű betoncső sem árt; néhány borzalmas poén és vizuális geg; harcművészet és fighting; mechák (a kígyó-mecha mondjuk tök érdekes); és természetesen a főhősünket kiragadják a mi világunkból egy párhuzamos/alternatív/jövőbeli világba.

Na ezért hagytam abba mindjárt egy rész után a sorozatot. De valahogy feltűnt a sok és meglepően pozitív vélemény. Belenézem a folytatásba, és hatalmas kellemes csalódás volt. A fentebb felsorolt elemek (mecha, kendo, stb.) egyike sem található meg a sorozat maradlék 12 részében. De tényleg, egyik sem. Továbbra is shounen jellegű, de inkább adventure, mint action. És a folytatássokkal nézhetőbb, mint az első rész, egyáltalán nem bántam meg, hogy folytattam. Tulajdonképpen nem is kell az első rész, semmi lényeges nem történik benne, akár ki is hagyható :)

Egy ennyire félrement, kitikkadt, megőrült, tönkre ment, kisiklott világot, mint amit itt láthatunk, régen nem találtam sehol. Egy világot, ahol senkinek sincs helye, múltbéli sérelmek megtorlásaként követ el mindenki újabb és újabb erőszakot, hogy az még több gyűlöletet szüljön, ahol egy bolond uralkodó feltétlen híveiként a szabadulásukért és a békéért rabságot és háborút terjesztenek amúgy jóravaló emberek, ahol nincs többé értelme gyerekeket felnevelni, ahol a remény ismeretlen fogalom, a víz és az élelem is elérhetetlen luxus, ahol gyermekbandákat láthatunk embervadászaton, és a pusztítástól megrészegülőket saját korlátlan aggreszivitásuk legitimizálja.

Az egyetlen, ami nem illik bele a sztoriba: a mi világunkból átkerült főhős. Ez valahogy annyira nem illik bele a történetbe, hogy az fájdalmas. (Aki téridő-portált tud nyitni, annak miért van gondja a víz beszerzésével?) Kár, pedig nincs semmi szerepe a történetben annak, hogy a főhős nem abból a világból származik. Talán annyi, hogy kicsit optimistább a bennszülötteknél. A műsik, hogy az egészet úgy 3-4 évvel idősebb szereplőkkel könnyebben el tudtam volna képzelni.

Szacsi

Mushishi kivégezve, értékelés a Mushishi topic-ban.

Lényeg, hogy egyik legjobb anime, amihez eddig szerencsém volt és dobogós helyen szerepel a képzeletbeli toplistámon.

Member

#1368
Shingetsutan Tsukihime

Kezdeném ott, hogy nem tudom, van-e jogom beszélni róla, mert Araki már elkezdte nézni hétköznap és én a 9. résznél kapcsolódtam be.
[spoiler=Aki szerint van, csak az olvassa tovább]De az ő elmondása szerint eddig valami mellékszál volt, amiben nem sok minden történt, csak egy Baldo szerű alakot üldöztek és öltek meg. Szóval innentől kezdve próbáltam megérteni, hogy ki kicsoda és ha jól érzem, a múlt árnyai is itt derültek ki elsősorban.
Nem is tudom, mi a legjobb szó rá, talán az "üres". Igen, ez megfelel. Szóval olyan "üresnek" éreztem a történetet. Azt a hercegnős valamit nagyon hype-olják az OP és ED képsorokban, pedig nem egy nagy szám, a dráma része sokszor lekorlátozódott az "ölni" kérdésre, pontosabban ez nem nevezhető drámának az én megítélésem szerint, mert semmi érzést nem váltott ki belőlem. Ami viszont tényleg nagyon elrontotta, az a befejezés. Hirtelen lezavart és olyan hangulattalan.
Az lett volna a minimum, hogy a két Shiki távozzon az élők sorából, egymást elpusztítva vagy valami hasonló kaliberű eset.
Ami az egészben a legjobb, az az intro zenéje (nem is a képsor), az elég keményen ütősre sikeredett. Így összességében viszont olyan közepes élményt nyújtott.[/spoiler]

Remélhetően hamarosan a kezeim között lesz a Chrno Crusade és vmi hasonló hosszúságú (és hangulatú) élménybeszámolót írthatok róla, mint anno az Elfen Liedről.

Member

Quote from: White SeeD on 2006-10-30, 13:36:01
Hmm, 9edik résztől kezdeni egy 13 részes animeot.
Sz@r érzés lett volna kint megvárni, amíg Araki befejezi azokat a 25 perceket, inkább én is megnéztem. Meg gondoltam egy tapasztalattal több.
QuotePedig nem olyan rosz. Főleg hogy csak az elejével együtt van értelme. (Meg mellékszál az elején :confused:. Inkább felvezetésnek nevezném. Nameg ott derül fény jópár dologra.
Engem pont az első rész után kezdett el érdekelni a dolog. Így az utolsó pár részt nézve én is üresnek nevezném.
De együtt egy szép romantikus anime lett belőle erős shoujo beütéssel.
Lehet, hogy igazad van, mert Arakinak határozottan jobban tetszett, lehet, hogy ez miatt (bár állítása szerint addig jobban élvezte, amíg nem voltam itt :)). Tsss... Lehet hogy egyszer megtekintem... Bár a Lain újrát is amióta ígérgetem...

Fazék

Cowboy Bebop 5. rész

imádom ezt a sorozatot! :)
szép lassan adagolva nézem a dvd változatot, csak napi/kétnapi 1-1 résszel (hátha pont meg fog jelenni az 5. dvd, mire oda jutok), de nehéz visszafognom magamat. ez után a tökéletes rész után pedig még inkább nehezemre esik nem leemelni a 2. dvd-t a polcról és betenni a lejátszóba, de erős leszek és inkább megyek, alszom egyet :)

SaiyaGin

Nemrég véletlenül bukkantam rá egy német oldalon, és mivel emlékeim meglehetősen homályosak voltak róla, le is szedtem. Pár éve már láttam, de az a verzió kb. 30 megás ram volt, kínai felirattal. :D
A történetről csak annyit mondanék, hogy ez az egyetlen film, amiben Gin is szerepelt. :lazza:
A rajzolás szép, de persze elmarad a későbbi filmektől.
Valamikor meg kéne néznem az 1.,2.,3. filmeket is...

Shali

Quote from: kikuchiyo on 2006-10-17, 17:49:34
Muszáj beírnom ezt ide, amíg friss az élmény: A Black Lagoon 15. része eddig az év anime-epizódja nálam.
Nem szokásom sírni filmeken, de ennek a vége majdnem megríkatott. Dráma, a Keresztapa színvonalán, de tényleg.

(Akiket felcsigázott ez a rant, azoknak tanácsolom, hogy ne olvassanak utána, ne hagyják magukat spoilerektől beszennyezni, hanem várják meg szépen a feliratot és nézzék meg azt úgymond "szűz" fejjel.)
Csak most néztem meg, de uhh... nem írok róla többet, nézzétek meg, nagyon kemény.
when in trouble, when in doubt, run in circles, SCREAM and SHOUT!!

Fénymarék

Quote from: Fazék on 2006-10-31, 04:04:36
Cowboy Bebop 5. rész

imádom ezt a sorozatot! :)
szép lassan adagolva nézem a dvd változatot, csak napi/kétnapi 1-1 résszel (hátha pont meg fog jelenni az 5. dvd, mire oda jutok), de nehéz visszafognom magamat. ez után a tökéletes rész után pedig még inkább nehezemre esik nem leemelni a 2. dvd-t a polcról és betenni a lejátszóba, de erős leszek és inkább megyek, alszom egyet :)
:lol: ez nagyon aranyos volt XD hát légy erős...bár sztem nyugodtan nézd meg és ne harcolj...XD

Próféta

Quote from: Fazék on 2006-10-31, 04:04:36Cowboy Bebop 5. rész

Én itt szerettem meg a sorozatot :) És ha hússzor nem néztem vissza a zárójelenetet (Rain-től Green Bird-ön át The Real Folk Blues-ig), akkor egyszer sem.

I.N.K.A.

Samurai champloo - a beatboxos rész -  :whoah:
jivi-jivie-JIN  :whoah: :rotfl: :lul: :whoah: :lol:
jivie-jivei-JIN!!!! :hopp:
Szeretem a fánkot...

Raggie

Jujj milyen irtózatosan jó animéket néz mostanság mindenki! :D CB SC minden ami szem-fülnek ingere!!! :jee: :cool:

Mindkettő kötelező! Nézzétek csak! Te meg Zoli halgass az eszedre Fénymarék helyett és igenis nyújtsd csak azt a sorozatot, mert megéri lassan nézni. Sokkal jobban ki tudod élvezni minden egyes pillanatás és nem nézed meg olyan sokszor, nem veszti el a varázsát! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kikuchiyo

Néha úgy érzem, hogy ez az anime közvetlenül hozzám szól. XD

Az előző részeben szerencsétlen antihősünk a MMORPG-k világába szerelmesedett bele (lásd avatar), majdnem össze is jött egy cuki kis macskalánnyal, hogy aztán egy iszonyú nagyot koppanjon a végén: kiderült, hogy a cuki kis macskalány nem más, mint Yamazaki a szomszédból, aki így akarta rávezetni Satou-kunt arra, hogy a való világ nem egészen olyan ideális, mint a játék.
Ezúttal egy régi osztálytársa hívta fel hősünket, és belerángatta egy piramisjá közvetlen értékesítési hálózatba.
Mióta egyszer engem is megpróbáltak beszervezni az Amway-be, azóta kicsit kevésbé vagyok naiv az ilyesmivel szemben és eléggé együtt tudtam érezni a szerencsétlennel.

Az egész sorozat arról szól tkp. hogy kissé passzív Satou barátunkat mások kihasználják, vagy csak egyszerűen hozzácsapódik emberekhez, és a végén ő húzza a rövidebbet.

(Az előző részben szerepelt egy flash forward arról, hogy hogy nézhet ki majd Satou-kun ötven évesen: kopaszodóan, kövéren, még mindig a szüleinél lakva, de már 13000-es szintű varázsharcosa van az Ultimate Fantasy IX-ben. :) Ennél jobb ösztönzés asszem nem kell, hogy kezdjek valamit az életemmel.)
Failure is the default option

Member

Ez tényleg eredeti ötlet, le a kalappal. :cool:
Lehet, hogy 1 rész/hónap sebességgel elkezdem küldeni. :D

Kvikveg

kiku: ez jonak hangzik. Vegre egy anime ezekrol is. :D (websoba nem leptem be hehehe)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.