Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Nézem a Witch Hunter Robin-t, és az lenne a kérdésem, hogy ez végig ilyen epizódikus lesz vagy van valami érdekes main plot a háttérben? Mert jó jó, de egy picit vontatott. :/

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Zsiga

Quote from: Dreamcleaver on 2007-11-06, 02:00:12
Nézem a Witch Hunter Robin-t, és az lenne a kérdésem, hogy ez végig ilyen epizódikus lesz vagy van valami érdekes main plot a háttérben? Mert jó jó, de egy picit vontatott. :/
Ha jól emlékszem a 15. részben indul be a történet, addig ez lesz.

smash++

Lovely Complex

WÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!! Eszement,kegyetlen jó Love-Comedy volt.Simán műfajának az egyik legjobbja szeritnem ebben az évben és az előzőben,ect... (nem mintha sokat láttam volna). Ez egy mestermű akárki akármit mond.Rajzolás nagyon jó (kivéve amit már mondtam, 172 cm-et kb 185 nek rajzolják),az idióta arcok marha jók és telejsen oké benne.
Aki vígjátékot akar MEG-KELL-NÉZ-NI-E!Aki romantikát akar MEG-KELL-NÉZ-NI-E!
A poénok átjönnek én végig nevettem az egész sorozatot (kivéve a "drámai" hatású részeknél). Az utolsó rész lehengerlő,egyszerűen baromi jó...

Ezt mindenkinek ajánlom és a barátnővel való nézés sem okoz gondot!Szereintem aki szereti ezeket a műfajokat nem panaszkodhat,mert pl nálam minden elvárást  túlteljesített.Nincs tökölés/töketlenség,aki ismeri fórum énem tudja mire gondlok :)

Aki nem szereti a vígjátékot ne nézze meg és aki a romanikát sem szereti az se...
Én nem gondoltam volna,hogy ennyire fog tetszeni és ilyet lehet csinálni ebből az alaphelyzetből

10/10


Az utolsó rész,suli előtti párbeszéde kell gif-ben  :rotfl:!!!!!!!!!!!!!Mikor lesz rá időm.....

Selmo

Ayashi no Ceres (24 rész): Nehéz írni róla, az eleje jól indul. Aya és Aki ikrek, a 16. születésnapjukon ellátogatnak a nagyapjukhoz, ahol az egész család összegyűlik. Születésnapi ajándék helyett a nagypapa közli Aya-val, hogy meg kell halnia és az apjának adnak egy pisztolyt, hogy lője le.
Van egy történet, miszerint az angyalok a földre járnak le néha fürdeni és egyszer az egyiküket megleste egy fiú, majd eldugta a ruháját. A ruha nélkül az angyal nem mehetett vissza a mennybe így a fiúval maradt és gyermekeket szült neki. A gyermekei pedig örökölték az erejének egy részét. Az angyal, Ceres újra és újra ujjászületett a gyermekeiben, hogy visszaszerezze a ruháját. A Mikagi klán természetesen ezt nem hagyta, hiszen az örökségük lévén egyre több hatalomra tettek szert. Ezért a kiválasztott lányokat megölték a 16. születésnapjukon, mielőtt Ceres öntudatra ébredt volna bennük. Aya-nál azonban becsúszik egy kis gond.
Így kezdődik a történet, ami néhol nagyon jó néhol kevésbé és a végére annyit kevertek benne, hogy az már egy szappanoperanézőt is meglepne. Ezért vegyesek a gondolataim róla. És természetesen a szerelem a másik fő szál, kellően megbonyolítva. Aya Toyát szereti, Yuhi Ayát szereti, Chidori Yuhit szereti, Kagamori Cerest szereti stb.

A tökéletesség unalmas.

Soldier

#3964
The Third: Aoi Hitomi no Shoujo
(AniDB)


Érdekes egy anime volt.Az egész egy lány körül forog aki ha lehet igy mondani kiközösitett egy ugynevezett Third fajból.A vilag tulajdonkép csak sivatagbol az azon lévö városokbol áll.Külömbözö megbizásokkal vállal hogy bizonyos területek megtisztitson (ahol különféle bogárfajták élnek) amelyek már veszélyesek lehetnek az emberi társadalomra.Ezeknek a missioknak végrehajtását lehet figyelemmel követni.Az egész animet én 3 részre tudnam felosztani.1 végülis a föszerplö bemutatása ezzekel az ugynevezett küldetésekkel.Az anime fenmarado 2 részét én nem nagyon tudtam összekapcsolni  habár szereplök ugyanazok nehány dolog átnyul a másikba de akár 2 külön seria is lehetne.Igazabol 2 különféle történetet láttam az egészbe.A rajzolás nem csunya de sok profil kép igen csak érdekesre sikerült egykét pillanatban, s az anime vége felé mintha(különösen a utolso 2-3részben) mintha totál más rajzolás lenne -> nagyon csunya volt.Karakterünk Honoka (f.szereplö) egész helyes volt, egész érdekes volt figyelni a sorozat folyamán. Rendelkezik egy intelligens tankal mely egy-két emberi érzelmeken kivül egész emberien viselkedik.Ami inkább érdkes hogy ö adja a narráciot, olyakor ö adta tudtunkra hogy Honoka mit is érez vagy épp mire gondol.Valahogy a többi karaktert nem emliteném nem érzem öket olyan hüde nagyon fontosnak.Mivel végülis egy swordplayröl vagy miröl van szól ez megis van benne egész erösen persze nem azok a csili-vilik de élvezhetö +sajnos eleg gyakran tul gyorsan végük is szakad.Egy kaland,akcio animenek végülis joh nem hiszem hogy esetleg megnézem majd mégegyszer, valahogy hogy ilyen mértékben "darabokra" lehetett szedni nem tetszett.Továbba az utolso pár rész meg télleg gáz volt.És egy-két szép tájon avagy drámai pillanaton kivül különösebb kép semmi sem fogott meg benne.Ezért lett hetes nálam, de az "ilyen" darabok kedvelöinek lehet ez a pontszám magasabb lesz.

Akane Maniax
(AniDB)

Nemrég vettem észre hogy a KGNE rendelkezik OVAval igy azzonal le is szedtem és megneztem.Sajnos csalodás ért mert annak reményében álltam neki hogy valamint visszakapok majd a nem mindennapi tragedyböl.Valószinüleg rosszul álltam neki de en nem akartam egy ilyen comedy-t latni amiben volt rengetek poén de nekem mindig az alap KGNE járt a fejembe közbe, igy csak 1-2-3-on tudtam igazabol elmosolyodni,a rajzolás messze volt az eredetitöl. Rádásul az a csávo mar nem tudom hogy hivták(sry) már majdnem fogyatékos volt és nem vicces.Lehet egy masik animebe masik cimmel, Akane nélkül jokat nevetgeltem volna rajta de en több komolyságot vártam volna.6,5 igyis lehet csak a címe miatt kapott ennyit..

Kikoushi Enma
(AniDB)

Gondoltam kiprobálok már egy ilyet is.Kiváncsi voltam hogy még is milyen egy amolyan horror anime.Biztos vannak sokkal jobbak is nekem most ez került a kezembe.A töténet nem nyujtot sokat, különféle gonosz lények kiirtása a hétköznapi emberi életben,ezt 4 OVAan keresztül. Nem volt rossz habár az elsö rész igen csak hogyis mondjam "perverz" formát vesz fel.A 2rész egész jo volt itt néha leálittoam már a lejátszást 2-3mpre pici lelkem megnyuktatására. Persze nem volt olyan igazi horror de én is inkabb a félösök közé tartozom.Az elsö 2 rész inkabb a szerepök alapvető bemutatására szolgál sztem.Viszont a 3-4 rész "tök jo" volt, egész érdekes helyzet volt (biztos nem egyedi de én mivel semilyen horrot nem nezek nekem az volt^^) ami egy olyan házba jatszodott ahonnan nem lehetet kijutni és egy démon tartotta öket ebben az állandoan változo alaprajzu házban fogva, és az ember legtikoltabb,legsötétebb titkaival,fájdalmával táplálkozott amit ugy ért el hogy ujra teremtette a helyzetet és a személy magát ujra láthata, kivüröl, ez felszakitotta a régi sebeket és valmien uton modon ezt fogyasztota el. Ez utan meg is örült az a bizonyos vki avagy öngyilkos lett.
Érdekes volt lehet majd megprobalkozok egy-két hiresebb komolyabb darabbal is ha van ?! Ez egy 7,5-es volt.

Jigoku Shoujo
(AniDB)

Nem tudom miért elöitéletekkel álltam neki ennek a darabnak.Lehet azert mert megy az a+-n. Persze ez csunya meg rossz meg minden, miert lenne gagyi ami ott megy, igaz is, magamsem értem.Nos de mind1 is.Szerencsére megnéztem és örülök neki.Már az OP mind képileg mind zeneileg nagyon tetszett.És már az elsö részek alapjan erös mértékben meg tetszett, igy éreztem is hogy előitéletem teljesen helytelen volt.Az elsö fele az animenek mint ahogy már máshol olvastam télleg egy kaptafára ment de valahogy mindig odaragadtam a képernyö ellé.Szvl egész jol megoldották, rádásul a különféle "esetek" a mindig más emberrekel komolyan lekötötték a figyelmem.És egyaltalan nem zavart hogy 1x részig ezt kell néznem.De amikor a kislány és az ujságiro belépett a képbe és valami már komolyabban össze is kapcsolta a részeket még élvezetesebbé tette számomra a sorozatot.Ami biztos érdekes kérdést feszegett az anime, asszem meg nem irok semmi lezárást elötte inkább majd kézbe veszem a 2évadot.Amugy ennek a végén valahogy meglepett a Enma Ai viselkedése, valamiert valmi mást vártam^^Szoval nemsokára 2 évad ez egy 8,5 volt.

Innocent Venus
(AniDB)

Valmaeik nap lazitásnak szeretem volna nézni de erre egy 4,5 orás foglalkozás lett belöle.A történet igen csak érdekesnek bizonyult.Az elejen körülbelül semmi sem lehet tudni, ezert nem is tudom hogy ez most spoiler-e avagy nem.Mind1 megprobálom nélküle.Szvl sorozat elejen egy lányt kapunk akit több "nemzet" is üldöztet mert ö valmilyen modon egyedi és mindegyikük szert akar tenni, és sajat katonai céljaira felhasználni.Ezt probája megakadályozni a 2 idösebb férfi akik vele tartanak és probáják megvédelmezni.Egyikhez kifejezetten szorosan ragaszkodik a kiscsaj.Végülis a történet ö körülötte forog hogy mi,ki is ö valojában és miért is van a világon.A részek soran szép lassan összeáll a kép.Most a poént nem lövöm le ha nem gond.Ezt mind folytonos harcal nezhetjük végig egy-két szebb mecha-val, es nem 1darabb gagyival.A harcok egész élvezhetöek voltak, esetleg az lehet vele a bajom hogy olyan lassunak tünt maga a folyamat(mármint a fight), nem tudom elmagyarazni mintha egy autóversenyes gamebe nincs sebbeség érzet szvl értitek remélem^^Egész érdekes fordulatokat dobtak az animebe én teljesen más lezárásokat josoltam volna a 5,8 körüli részeknél.Maga a rajzolási stilus amugy tetszett neha picit elnagyoltak votlak a karakterek de nem igazan zavart. Sztem érdemes megnéni azoknak akiket leköt a nem csak gyönyörüseges mecha is, és azoknak is akik szivesen megneznenek amibe van egy kis SciFi.8

Winter Garden
(AniDB)

Ehhez különösebb kép nincs mit hozzáfüznöm.Egy aranyos rövidke 2 részes love story egy kis comedyvel megfüszerezve.Lazitásnak kitünő 7.5

First Kiss Monogatari
(AniDB)

Itt sem fogok asszem sokat irni csak röviden hogy mégis: csunya,gagyi,bugyuta,gyengén poénos. 4

edit: nah olvahatobbá tettem,amit irtam :redface:

Manitu

Quote from: Soldier on 2007-11-07, 22:09:27
The Third: Aoi Hitomi no Shoujo
(AniDB)
...
Ne ijeszd el az embereket, jó az. Mondjuk ami úgy kezdődik, hogy valami katasztrófában/háborúban az emberiség nagy része kipusztul, az nálam eleve plusszpontokkal indul :) Egész jó karakterek voltak benne, Honoka aranyos, Ikus (férfi főszereplő) is egész eltalált lett a maga titokzatosságával. Én végig nem nagyon tudtam hova tenni, hogy ő akkor most jó, vagy valami sunyi gonosz :D A Thirdről meg elsőre a Seikai no saga ugrott be a hegyes füleikkel. Meg úgy általában is nagyon arra hasonlított a hangulata az egésznek.
Mondjuk amikor megláttam a stáblistában hogy Xebec, erősen húzni kezdtem a számat, a grafika az tényleg ocsmány lett néhol  :mad: A 13. résznél le is állítottam, megnézni, hogy még mindíg ugyanazt a sorozatot nézem-e. Az valami ritka ronda lett. Viszont a CG az végig egész jó, csak úgy csorgattam a nyálam arra a jelenetre, amikor a homoksárkányok elől menekültek :) Meg Bogie is. Egy olyan tank nekem is kell :angyali:
Ha valami jobb stúdió vette volna a kezébe, akár még valami klasszikus is lehetett volna belőle.

Oh, and there is yuri in it :muhahah:


Soldier

Quote from: Manitu on 2007-11-07, 22:39:58
Ne ijeszd el az embereket, jó az.
Ha valami jobb stúdió vette volna a kezébe, akár még valami klasszikus is lehetett volna belőle.
Meg Bogie is. Egy olyan tank nekem is kell  :angyali:
Oh, and there is yuri in it  :muhahah:

semmi ilyen célom nem volt.
igen lehet/valószinüleg ugy van ahogy mondod.
nah persze, kiváncsi vagyok ki mondana ellent egy olyan tanknak ^^
Igen a yuri-t elfelejtettem emliteni mint jo pont :redface:

Pr3d4k1ng

#3967
Code Geass

Nem könnyű leírni a storyát fárattan ezért:
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.311

Egyetlen negatívom:
A vége, ugyanis mintha az alkotók "Hé emberek , éhes vagyok mennyünk enni" és valamit csináltak amit ők végnek neveznek.
De ezt leszámítva jó anime volt, feelinges mecha harcok, jó kis poénok és ugyan csak jó story

szerk: elírtam pardon.
Dark:  :confused:  :confused:  :confused: pont te kérdezed?? Amugy nem tudom :D kép vadászat közben akattam rá :D

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Code Geass-ból csak az első szezonnak van vége, ezért nincs lezárva.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

minuszmiki

Quote from: Manitu on 2007-11-07, 22:39:58
Quote from: Soldier on 2007-11-07, 22:09:27
The Third: Aoi Hitomi no Shoujo
(AniDB)
...
Ne ijeszd el az embereket, jó az. Mondjuk ami úgy kezdődik, hogy valami katasztrófában/háborúban az emberiség nagy része kipusztul, az nálam eleve plusszpontokkal indul :) Egész jó karakterek voltak benne, Honoka aranyos, Ikus (férfi főszereplő) is egész eltalált lett a maga titokzatosságával. Én végig nem nagyon tudtam hova tenni, hogy ő akkor most jó, vagy valami sunyi gonosz :D A Thirdről meg elsőre a Seikai no saga ugrott be a hegyes füleikkel. Meg úgy általában is nagyon arra hasonlított a hangulata az egésznek.
Mondjuk amikor megláttam a stáblistában hogy Xebec, erősen húzni kezdtem a számat, a grafika az tényleg ocsmány lett néhol  :mad: A 13. résznél le is állítottam, megnézni, hogy még mindíg ugyanazt a sorozatot nézem-e. Az valami ritka ronda lett. Viszont a CG az végig egész jó, csak úgy csorgattam a nyálam arra a jelenetre, amikor a homoksárkányok elől menekültek :) Meg Bogie is. Egy olyan tank nekem is kell :angyali:
Ha valami jobb stúdió vette volna a kezébe, akár még valami klasszikus is lehetett volna belőle.

Oh, and there is yuri in it :muhahah:
Hoppájónaktűnik, ezt is felvettem a megnézendő listámra.

chilip

nah végre megnéztem a Witch Hunter Robint is, és marhára tetszett :D 9.5/10 (-0.5 mer néhány helyen igénytelenül rajzolták meg az arcokat  :ejj: főleg Robinnak voltak érdekes kinézetei)

Darkstar

Goshuushou-sama Ninomiya-kun ep. 1

Kleenex, fuckin' where?!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soldier

Quote from: Cobra on 2007-11-08, 00:42:50
Code Geass-ból csak az első szezonnak van vége, ezért nincs lezárva.

ez igaz, de sztem akkor sem éppen a legjobb megoldások közé tartozik hogy elvágok egy részt(mert körülbelül ez volt) és a köv évaddal majd folytatjuk.Addig "izguljál"^^.Bár ez van, én személyszerint meglepödtem rajta, ez igy tulságosan nyitott maradt de hát ez van ezt kell szeretni és persze várni a köv évadot :smile:

smash++

Quote from: Darkstar on 2007-11-08, 17:27:22
Goshuushou-sama Ninomiya-kun ep. 1

Kleenex, fuckin' where?!

hmm :)

Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Megnéztem az első részét.Kicsit lefékeztem amikor először megláttam a srácok megrajzolását,de meglepően nagyon tetszett az első rész.Nagyon sokat nevettem rajta és megint ezek az idióta rajzolások :D
Ha ez így folytatódik...  :jee:

Samurai Champloo

Csak most néztem meg...szóval már biztos mindeki látta.A lényeg,hogy egy remek anime volt.Habár folyamatosan nem tudtam nézni,mert valamiért szünetet kellett tartani.Lehet azért,mert tényleg minden rész jól összevolt rakva-jó történet,sok akció és nem volt sok fölös dolog benne.De így is gyorsan befejeztem.
A végére nem tudom mit mondjak... Jó volt így (mások biztos mást láttak volna szívesebben) [spoiler] Egyedül azt nem tudom tovább gondolni,hogy mi lesz Fuu-val.Hiszen a két srác ha úgy vesszük talált magának két nőt akikhez "visszamennek"... [/spoiler]

Alkyra

Umisho


Szokásos ecchi anime. Annyi a különbség, hogy egy swim team ről szól az egész. Rajzolása egész érdekes, zenéje nemegetrengető, de jó a karakterek meg szokásosak.(kivétel talán shizuoka mert ő vlm kombinációja egy perverznek s a "félénk lány" karakternek.(szereti ha nézhet, de nem szereti ha nézik.-.-))
Kellemes kis anime volt mindent összevetve. Nekem tetszett.:P

7.5/10

Selmo

Mononoke Hime: Igazán jó kis film, jó volt újra megnézni és erre a h264 minőség csak dobott egy lapáttal. :jee:
Már alig várom hogy leérjen a Kaze no tani no Nausicaa hasonló minőségben. :D

A tökéletesség unalmas.

kelvor

Quote from: Selmo on 2007-11-10, 03:30:26
Mononoke Hime: Igazán jó kis film, jó volt újra megnézni és erre a h264 minőség csak dobott egy lapáttal. :jee:

Nekem is az a verzió van meg, csak mindig elfelejtem megnézni.

Quote from: Selmo on 2007-11-10, 03:30:26
Már alig várom hogy leérjen a Kaze no tani no Nausicaa hasonló minőségben. :D

Ha tényleg olyan a minősége, az érdekelne engem is. Dobhatnál egy torrent linket, feltéve, ha arról szeded.  :smile:

Selmo


A tökéletesség unalmas.

kelvor


Twitchblade

Higurashi no Naku koro ni

Hát mit ne mondjak, ellentmondásos.Az első négy rész maga a tökély. Utána nagyon hullámzó minőségű, egyik pillanatban elalszom, a másik pillanatban a képernyőre tapadok. És a legtöbb durva jelenet nem volt olyan durva, mint vártam. A Kai-al kombnálva viszont szerintem egetverően bizarr lesz, mivel sikeresen kirántják az ember lába alól a talajt.Például az, amikor a Demoned Away chaptert visszafokozzák, az borzalom. Így is folytatni fogom ( Kai-ból még csak 11-ik részig láttam) de már egy ideje erősen húzom a számat.
Bullets can't stop destiny

frozenstein

Yume Tsukai(AniDB;ANN)
Ezt az animét mindenkinek ajánlom, nagyon tetszett. A rajzolás elsőre kicsit érdekesnek tűnt, de hamar meglehetett szokni.  Az opening és az ending is jó, illenek az animéhez. Ez a rémálom vadászat kicsit a Ghost Hunt-ra emlékeztetett, amikor meg három részben egymás után ugyanazzal a támadással végeztek, az olyan Jigoku Shoujo-s volt(ugyanazt szöveget mondták el, meg is ijedtem, hogy a sorozat végéig ezt csinálják majd).Pozitívum még a seiyu gárda Noto Mamiko-val és Seki Tomokazu-val az élen. Hajime lolicon jelleme meg nagyon lol. :D

Manitu




Member

Elég alacsony az anidb-s értékelése, ált. a jó cuccokat mindig lehúzzák. :)
Ha lesz korlátlan net, asszem belenézek.

smash++

Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Anidb

Talán azzal kezdeném,hogy nem ezt vártam :).De teljesen jó volt a sorozat.Sajnos arra is rávett,hogy elkezdjem olvasni a mangat.A történet tetszik.Az op alapján vmi love-comedy szerűt vártam,de inkább csak comedy volt.Személy szerint hiányoltam belőle még egy kicsit a romantikát és úgy gondlom egy picit több belőle nem ártott volna neki.Főleg a vége felé.A fiúk rajzolása,hogy is mondjam... cseppet érdekes :).Sunako comedy rajzolása jó,de szeritnem a vége felé nem ártott volna jobban hanyagolni,tehát nálam picit túlzásba vitték.Sunako egyébként marha jól néz ki...

Összeségében nekem szórakoztató anime volt és lekötött,a rajzolás fura vagy szokni kell.Amikor elkezdtem nézni az Ouran High School ugrott be elsőre (természetesen az teljesen más,de némi hasonlóság talán van).A végén [spoiler]Kyouhei távozása nagyon jó volt,de sokkal jobb visszatérésre számítottam -pl az op-ban hasonlóra-[/spoiler].A The Path to Becoming a Lady pedig néha már unalmas volt úgy kb a 19. résztől...
Szóval nincs más választás mint a manga,hátha majd abban történik vmi...
Goth~ Goth~ Loli~ Loli~  :rotfl:

Baggio

sokan írtatok mostanában a Lovely Complex-ről, és általában jókat, úgyhogy úgy döntöttem belefogok.
és... hát ez valami gyilkos. 2 részt néztem meg eddig, és a földön fetrengtem a röhögéstől. a rajzolás teljesen beteg  :muhahah: meg a dumák se rosszak
nekem nagyon üt! ha végig ilyen lesz akkor 10/10

kelvor


Gregory

Nah, akkor már én is "beállok a sorba".

Lovely Complex:
Kellemesen csalódtam benne, jót vártam és nagyon jót kaptam. A rajzolás szép volt, különösen tetszett, h elég sok meleg színt használtak a készítők. A zenét viszont gyengének éreztem, mind op/ed, mind bgm téren. Zavart még a sok visszaemlékezés is, mikor már x-edjére idézte fel magában ugyanazt a jelenetet valamely szereplő, már enyhén unalmasnak hatott, valamint az sem tetszett annyira, h szvsz nagyon elhúzták.
Összességében jó volt, de annyira nem az én műfajom, 8/10

Ninja Nonsense:
:Kiraly:
8.5/10

chilip

#3989
IDOLM@STER XENOGLOSSIA

kiadták az uccsó részt is végre... elég vegyes érzésem van a sorozattal kapcsolatban... inkább idézném 2 korábbi postom ezzel kapcsolatban :D

Quote from: chilip on 2007-08-23, 17:49:54
IDOLM@STER XENOGLOSSIA - 19 rész van eddig kinn, emelett pár dolgot le kell szögeznem rögtön az elején... az első OPja a legszarabb, amit valaha láttam animék közt... és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek.  :__devil: ED is szar, 2. OP már nézhető, szót többet nem érdemel. a sztori... az eleje olyan, mint egy szappanoperának (nem is tudom miért néztem tovább, talán annyira unatkoztam :D ... mondjuk ANNYIRA nem volt rossz), mind1, de amint jött az új OP...  :eek: micsoda pálfordulás :D jó sztori, jó zene, végre feltűntek a fegyverek, nem kell azt a szar OPot látnom az elején... szóval jó irányba halad, eddig a 19es rész nekem epic a vége miatt, ott a zenével az a jelenet nagyon jó volt. aki szereti a mechákat (nem a szaltózós fajtákat szamurájkarddal :D ) és van egy kis szabadideje, meg türelme az elejéhez, annak ajánlom. eddig a váltás miatt 7/10-ből és megy felfele  :szemuveges:

Quote from: chilip on 2007-10-05, 01:23:16
hát ez kész... IDOLM@STER XENOGLOSSIA - miért volt olyan semmitmondó a 3/4-e, ha utána ennyire epic lett? fel nem foghatom... és már csak 1 rész...  :Eztneked: csinálhatták volna így az elejétől, nem haragudtam volna...

ezt azzal egészíteném ki, hogy 7,5/10, jó volt a vége, de a sok felesleges marhaság miatt az elején nem vagyok kibékülve vele... jah és remélem jön a kövi OST ha van, azt a gregorian-szerű számot nagyon várom ami az utolsó elötti részben ment :D

R.I.P.

ed.: úgy állítja be ez az << amv >>, mintha nem is lennének szar részek benne :D