Anime, felirat, japán, és vegyes blődségek

Started by Shock12, 2003-06-10, 12:03:19

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteNajó lehet ha itt hupákolna mellettem nemlennék ilyen szigorú
(/me a fiatalabb korosztályokat szeretgéli)

Ugye, hogy ugye ?! :p

QuoteSzerintem tök jól néz ki!

Nekem is tetszik, gondoltam másnak is tetszene (Ugy, Ugy Ekuseru, nem vagyok annyira elvadult, lényeg, hogy összességében tetszen :D ) ! (Volt kedvencebb is, de az a szerver döglött pillanatnyilag, ahonnan az lett volna :morci: )

Shock12

Jah, aki szereti az Onegai Sensei-t, az hamarosan örülhet a folytatásnak, mert Japánban 15.én (nekünk holnap ?!) 6.30kor (gondolom este) mutatják be az Onegai Twins 1. részét, tehát a Junkies kihozza szerda környékén :D !!

Ekuseru

hát nekem se Famke Jannsen se a szõke néni nem jön be, (úgy eleve a szõke amerikai szábványok) de nekem már csak ilyen az izlésem:D
日本 - 中國 - 한국

Shock12

Hát Ekuseru úgy érzem, hogy nem fogunk a nõkön összeveszni :D ...

Ekuseru

日本 - 中國 - 한국

Ekuseru

Schock12!

Megnéztem a Vandread elsõ részét és be kell vallanom, hogy az egész rész alatt valahogy igy néztem ki: :D
Tényleg nagyon jó, legalább is eddig.
Méghogy szörnyeteg nõk akik kizsigerelik a férfiakat!!! Azt tudnám, hogy ki az aki ilyet ki talált!!! Haláli.:hopp:
日本 - 中國 - 한국

Shock12

Hát mégha végignézed !! :D . Jó szórakozást (a második résznek egy kicsit félrelõtték a cell-jeit, de a 3.ra visszatér a jól megszokott :) )

Chronos

QuoteMost users ever online was 23 on 07-15-2003 at 21:33.
Hoppá!;)
Rekord!!! :rotflol:
23 user! Azért nem nulla!:p

CHRONOS

Shock12

Ez már magyar viszonylatban is egész jól megállja a helyét, hát mégha nagyobb lesz a fanklub :)

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
Ez már magyar viszonylatban is egész jól megállja a helyét, hát mégha nagyobb lesz a fanklub :)
Várjuk a leendõ membereket...:p

CHRONOS

Shock12

Chronos

Grat a 400. posthoz :D !
Thx neked is...:p

CHRONOS

zsozso

QuoteOriginally posted by Chronos
Thx neked is...:p

CHRONOS

500 nál jön 1 meglepi ;)
Death is the only redemption

Chronos

QuoteOriginally posted by zsozso
500 nál jön 1 meglepi ;)
Thx!! Várom!!:p

CHRONOS

Ekuseru

megszünik a regisztráció
:D :D :D :D :D :D
és kezdheted elõlrõl (mint a tamagochi-t)
日本 - 中國 - 한국

Shock12

hehe... az azért gonosz lenne :rotflol: ....

Chronos

Remélem azért nem valami gonosz dolog lesz...;)

CHRONOS

Shock12

Na, hát ez nem jött össze... gondoltam, én is töltök le valamit DVD ripben, és majd feltöltöm... kis naív. A dream anime nevezetû grupp most adta ki az Ai Yori Aoshi elsõ két részét, letöltöttem az elsõt... és AMERIKAI SZINKRONOS !!! Ezek a nagyon parasztok nem az eredeti szinkronnal rippelték ki ÁÁÁÁÁÁÁ :uzi: :grrr:
Most megpróbálok mást, hátha...

Shock12

De legalább annyi elõnye volt, hogy feltettem az ogm codec-et... :ejj:

Kazador

Ha ogm-es akkor nem lehet, hogy 2 hangsáv van és a másik az eredeti? Ha megnézted, akkor sorry...

Üdv.
Kazador

Kazador

Ehh... 2600. post!
Végre valami szép szám. Most akkor megcélzom a 3000. :D

Üdv.
Kazador

Chronos

QuoteOriginally posted by Kazador
Ehh... 2600. post!

Üdv.
Kazador
Gratulálok a 2600.posthoz!;)

CHRONOS

belabacsi

QuoteOriginally posted by Kazador
Ehh... 2600. post!

Üdv.
Kazador

Grat-Grat :appl:

Shock12

Hehe... megszívtam ... nem néztem meg... ebben az esetben nyekk... de mondjuk nem volt mellékelve felirat sem, anélkül meg értelme eléggé kevés van... (azaz nem volt külön fileban)... (nem vagyok otthon az ilyen témában: külön fileban kell lennie, nem ?)

Chronos

Hehe... megszívtam ... nem néztem meg... ebben az esetben nyekk... de mondjuk nem volt mellékelve felirat sem, anélkül meg értelme eléggé kevés van... (azaz nem volt külön fileban)... (nem vagyok otthon az ilyen témában: külön fileban kell lennie, nem ?)
Ha OGM-ben volt, akkor nem...;)
Akkor bele van építve a felirat a videóba ---> DirectVobSub
És neked kell kiválasztani a feliratot, esetleg a másik hangsávot is ha van.
Pl: Berserk OGM-ek

CHRONOS

Shock12

Ahan... csodálkoztam is, hogy berántotta a vobsub-ot, de annyi eszem már nem volt, hogy meg is nézzem... na mindegy, letöltöm mégegyszer, és majd akkor kiderül. Mindegy ebbõl tanultam...

Kazador

Shock12

Igen Kazador, pont ezt akartam írni... csak a végére még odabiggyeszteni, hogy "... mégis hülyén hal meg!" :rotflol:

Ja, és Grat a 2600. posthoz :D !

Lac

Affene, egy hétig nincs az ember, oszt máris 2600 (vagy több?) post, ráadásul pont a b.a.k.a. ugrik meg! Na szép gyerekek, most loholhatok utánatok, jól  :appl: :lol:

Ja, útálom a modemes v*vendi elõfizetésemet :b+: :lame:

zsozso

QuoteOriginally posted by Lac
Affene, egy hétig nincs az ember, oszt máris 2600 (vagy több?) post, ráadásul pont a b.a.k.a. ugrik meg! Na szép gyerekek, most loholhatok utánatok, jól  :appl: :lol:

Ja, útálom a modemes v*vendi elõfizetésemet :b+: :lame:

WB (Welcome Back)
Death is the only redemption