Main Menu

Black Lagoon /Spoiler!/

Started by death_scythe, 2006-04-13, 11:36:09

Previous topic - Next topic

Fazék

Útálom a nyarat!!!  :bruhuhu: pontosabban csak azt útálom benne, hogy ilyenkor minden fansub-oló csapat, szabadságra megy és kb 3x-osára is nőhet a várakozási idő egyes feliratozott részekre :frown: immár 3 hete kint van a 10-es rész és egy fansub se készült el hozzá, semmilyen nyelven (mondjuk engem csak az angol érint, de akkor is vicces, hogy pont mindegyik egyszerre áll neki lustulni a fordítással...)

már kint van a 12-es rész raw-ja is egy ideje...
aki megnézte írjon róla valamit, hadd fájjon még jobban a szívem :)

kikuchiyo

Ne aggódj, annyira nem volt jó a 11-12. rész.
Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2006-06-30, 14:17:53
most nem tudom, hogy örüljek, vagy...

death_scythe

Quote from: kikuchiyo on 2006-06-30, 14:17:53

Azért a 12-ik rész nem volt rossz (bár ha azt nézzük ez volt az utolsó rész, még ha átmenetileg is, akkor mégse volt annyira jó): beszívott sofőr, (véletlenül) beszívott Rock, csajok kő-papir-ollóznak hogy ki is mészárolja le az ellent, meg tudjuk hova rejtette Revy a papirokat ( szívesen lettem volna én a papír  :D ) és sose tudhatjuk ki is valójában az akivel leállunk cseverészni egy kicsit a reptéren. Szóval szerintem hozta azt a formáját a sorozat ami eddig jellemezte, se többet, se kevesebbet.

Ui.: 11-ik rész nem volt annyira jó, egy kicsit kevesebb volt az akció, (pont ez a lényeg a sorozatban) de azért jó volt amikor kitörtek a saját irodájukból, és bekukkanthattunk Revy szobájába.

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

kikuchiyo

Ja, az a jelenet a 11. rész elején mindent ütött. Megeleptt egyébként, hogy ennyire úgymond intim viszonyban van egymással Rock Revyvel, simán leült az ágyára meg áthajolgatott fölötte, anélkül, hogy az fejberúgta volna egy "nanio shiteruno bakayarou!" felkiáltással... :)

A 12. rész kapcsán meg az a nagy rejtély, amin minden Black Lagoon-kedvelőnek töprengenie kell az esetleges második szezonig, hogy [spoiler]miért nincs Revynek mellbimbója? Vagy ha van, miért nem látszik?[/spoiler]

Rage

A spoilerre valaszolva: talan kell valami "extra" a DVD-kiadasra? ;]  :Kiraly:
痛みを感じる方向に、出口がある!

Manitu

Lesz második évad  :Kiraly:
anidb , Official.

RE@L

Utolsó 2-3 rész már nemtudom de azokis kijöhetnének már....  :ejj:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Fazék

Quote from: RE@L on 2006-07-25, 13:26:34
Utolsó 2-3 rész már nemtudom de azokis kijöhetnének már....  :ejj:
tessék, csak panaszkodnod kellett :D
ITT a 10-es rész :)

RE@L

Már azthittem hogy a nyár Black Lagoon nélkül fog végződni :)
Doumo

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Fazék

Your-Mom-ék most már mindenhova bepofátlankodnak. Volt képük kiadni a 11-es és 12-es részt is :D

bár én lehet hogy megvárom az SHS verziót...

kikuchiyo

Ha a Shinsent gyorsabb munkára ösztökélik ezzel, akkor már volt valami haszna a dolognak :)

Cheesy

Quote from: kikuchiyo on 2006-07-29, 00:43:52
Ha a Shinsent gyorsabb munkára ösztökélik ezzel, akkor már volt valami haszna a dolognak :)

Ehh... a jó munkához idő kell tudjátok. És a Shinsen Subs az egyik, ha nem a legjobb a maga területén.

Nevl

Hát nem lett volna rossz a 2 rész, de ez a your-mom verzió nem valami jó.
Látszik, hogy nem mindig értelmes a fordítás+csak mplayerrel lehet lejátszani, ami akkora egy kalap.... hogy az hihetetlen.
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Fazék

Quote from: Nevl on 2006-07-29, 14:20:28+csak mplayerrel lehet lejátszani, ami akkora egy kalap.... hogy az hihetetlen.

Nevl

Quote from: Fazék on 2006-07-29, 14:59:50
Quote from: Nevl on 2006-07-29, 14:20:28+csak mplayerrel lehet lejátszani, ami akkora egy kalap.... hogy az hihetetlen.

Sokan szeretik, biztos jó, de nekem valahogy nem nagyon jön be, körülményes a kezelés és egyéb kényelmi problémák is vannak vele, bár lehet csak én vagyok lusta(ja meg néha random bezár magától, bár ez csak nálam lesz tuti).
bocs az offért abbahagytam :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Fazék

Quote from: Nevl on 2006-07-29, 18:25:08Sokan szeretik, biztos jó, de nekem valahogy nem nagyon jön be, körülményes a kezelés és egyéb kényelmi problémák is vannak vele, bár lehet csak én vagyok lusta(ja meg néha random bezár magától, bár ez csak nálam lesz tuti).
OFF: látod ez már korrekt beszéd, ebben már egy mplayert kedvelő ember se talál kivetnivalót. de a trash-elős duma sztem sehol sem nyerő, szóval köszi a tisztességes korrigálásért (+1)

ON: amúgy ezt a YourMom-os verziót a véleményed alapján inkább ugrom is és azt hiszem a 10-es részt se nézem meg addig, míg ki nem jön az SHS verzió és akkor egybe a 3 "befejező" részt :)

kikuchiyo

A 10. részt nézd meg nyugodtan, hiszen az az előző, Mad Dog Meidos fejezetet zárja le.

Nevl

Quote from: Fazék on 2006-07-30, 01:23:20
Quote from: Nevl on 2006-07-29, 18:25:08Sokan szeretik, biztos jó, de nekem valahogy nem nagyon jön be, körülményes a kezelés és egyéb kényelmi problémák is vannak vele, bár lehet csak én vagyok lusta(ja meg néha random bezár magától, bár ez csak nálam lesz tuti).
OFF: látod ez már korrekt beszéd, ebben már egy mplayert kedvelő ember se talál kivetnivalót. de a trash-elős duma sztem sehol sem nyerő, szóval köszi a tisztességes korrigálásért (+1)

ON: amúgy ezt a YourMom-os verziót a véleményed alapján inkább ugrom is és azt hiszem a 10-es részt se nézem meg addig, míg ki nem jön az SHS verzió és akkor egybe a 3 "befejező" részt :)

Respect :) (viszont a +1) :)

Megint nekiveselkedtem és megnéztem 11-et your-mommal, de továbbra is gagyi így... -50% élvezet, mert nem érted, hogy miről van szó (ilyen szó szerinti fordítás érzésem van), nem ajánlom senkinek. Viszont SS lehet, hogy a legjobb a placcon, de ezt tudják is magukról, ezért néha már ellenszenvesen nagyszájúak+sokszor lustulnak... Black lagonn ennél több figyelmet érdemel.
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Cheesy

Vége. Illetve nincs. Illetve az a baj, hogy megint egy kedvenccé vált anime és nincs vége! Hát majdnem letettem a kanalat a végén. :((((((
A Your-Mom fordítás nem volt annyira zavaró, mint amennyire tartottam tőle. Nézhető, de ha kijön a Shinsen Subs-féle fansub, akkor azt is leszedem.

A sorozat egyébként nálam 10/10-es

Fazék

Quote from: Cheesy on 2006-07-30, 19:22:11
Vége. Illetve nincs. Illetve az a baj, hogy megint egy kedvenccé vált anime és nincs vége! Hát majdnem letettem a kanalat a végén. :((((((
ha ez megnyugtat, akkor
Quote from: Manitu on 2006-07-25, 12:03:37
anidb , Official.

kikuchiyo

Nagyon igénytelen ez a Your-Mom sub. Amennyit ebből ki lehet hámozni, annyit én is megértek, úgyhogy inkább a 12. részt meg sem nézem.
Különösen zavaró a nevek és az idegen szavak konzekvens félreértése.

Cheesy

Quote from: Fazék on 2006-07-30, 19:29:42
ha ez megnyugtat, akkor
anidb , Official.

Jah, de mikor nézhetjük már?? :D Sztem ez a sorozat lesz olyan népszerű, mint a Full Metal Panic.

RE@L

Quote from: Cheesy on 2006-07-31, 11:15:53
Quote from: Fazék on 2006-07-30, 19:29:42
ha ez megnyugtat, akkor
anidb , Official.

Jah, de mikor nézhetjük már?? :D Sztem ez a sorozat lesz olyan népszerű, mint a Full Metal Panic.
Nem sose lesz, azért mert ez idősebb korosztálynak készült....

Nevl

Jaja, ez egy fokkal komolyabb darab mint az FMP, teljesen más műfaj.
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Fazék

Nevl

The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Draconire

12. rész
Na most el is kezdem nézni az animet  :szemuveges:

Project_2501

Ep. 12 : Azért csak jobb, ha két harcos menyecske :Kiraly: az ellenséget amortizálja le és nem egymást :tezsvir:
Revy baba RULEZ :)
Na és milyen helyre rejtette már el az íratokat :D :D :D  :jee:
"...We aren't even sure that project 2501 really is a bug. Originally the purpose of this project was to..." quotation from GITS

Dreamcleaver

Megnéztem az első tizenkét részt. Nagyon bejött asorozat. Revy kissé klissés karakter, de azért aranyos is tudd lenni. Mondjuk nekem pont az akció részek nem tetszettek, kb olyanok voltak mini a Madlaxben, gagyik. Az artwork nagyon bejött. Nem olvasom a mangát, remélem rágyúrnak a románcra a kövi részekben.  :redface: Az uccsó rész taiwani bérgyilkosnője naon baba volt.  :szemuveges:

Márcsak azt ne mértem mi értelem volt csak 12 részt csinálni, ráadásul úgy, hogy az uccsó rész nem is befejező rész. Még csak nem is valami közbenső történeti határ, egy egyszerű epizód, ami után folytatódnia kéne a sorozatnak. Folytatródik is, csak miért kell nekem (nekünk) erre hónapokat várni. Grrr... :mad:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS