Main Menu

Felirat

Started by ArchElf, 2003-06-15, 19:59:55

Previous topic - Next topic

kk-krisi

Akinek nem tetszik a jó kis japán szinkron + angol sub combo az csináljon magának magyart ^_^ vagy szakítson egy kis időt arra, hogy keres subot erre a célra tökéletesen megfelel az oly szokszor emlegettet magyarmanga oldalára és keressen ott vagy az animevilágon.

Különben, ha Zelmor nem reklámozná eleget akkor ? készít egy magyar subot a Gunslinger Girl című animehez. Csak ha jól tudom éppen olyan emberek jelentkezését várja akik segítenének neki a sub ellen?rzésében.

És a másik dolog amire ellenben én szeretnék rákérdezni.
Nem tud valaki valmilyen helyet ahonnan lehetne RAW animeket (egétett subtól mentes) beszerezni. Nagyritkán sikerül találnom egy-két darabot, de teljes sorozatot sohasem....
Love, peace, massacre.

.: Failures of Society :.

Zelmor

QuoteOriginally posted by kk-krisi
Akinek nem tetszik a jó kis japán szinkron + angol sub combo az csináljon magának magyart ^_^ vagy szakítson egy kis időt arra, hogy keres subot erre a célra tökéletesen megfelel az oly szokszor emlegettet magyarmanga oldalára és keressen ott vagy az animevilágon.

Különben, ha Zelmor nem reklámozná eleget akkor ? készít egy magyar subot a Gunslinger Girl című animehez. Csak ha jól tudom éppen olyan emberek jelentkezését várja akik segítenének neki a sub ellen?rzésében.

És a másik dolog amire ellenben én szeretnék rákérdezni.
Nem tud valaki valmilyen helyet ahonnan lehetne RAW animeket (egétett subtól mentes) beszerezni. Nagyritkán sikerül találnom egy-két darabot, de teljes sorozatot sohasem....

Télleg, itt még nem is szóltam...
Nah, akkor télleg keresek, mert kk-krisi  miatt már hullani kezdtek a hajszálaim és az agysejtjeim egyaránt. ;)

RAW ügy: Szerintem IRC ezügyben a legjobb hely. Valahol Chronos mág leírt egy listát ehhez, meg asszem egyszer én is copy-paste-eltem azt egy postomhoz, szal nézz körül. Vagy majd szólok, ha megvan véletlen. Bár amilyen vagyok, azt nem nagyon kéne megvárnod, mert akkor max. az unokáid fognak AMV-ket készíteni...;)

Mindenkinek: Aki segíteni szeretne Gunslinger Girl magyar felirat ellenőrzésben, írjon ide---> zelmor@freemail.hu  Ha pedig még nem láttad mind az eddig kijött részeket, ugyanide írj, és adok egy kis tájékoztatást, hogy honnan tudod leszedni a Triad banda álltal rippelt részeket (amiket pedig tok nagyon ajánlani, mert profi, és segítőkész a csapat).

QuoteOriginally posted by noriko
Segítség!! nem bírom tovább a .hack//SIGN angol hangjait!!!
Van itt valaki perpill akinek van a 4-5. részhez felirat? ha igen eltudná nekem küldeni most?? Please!!!!!!!!! lehet hogy rajta van animevilágon, de az most nem jön be :(

..oké, csak visszaveszek a sürgõsségi fokozatból..
még mindig kéne felirat, persze most olvasom, hogy a magyar folyamatban, szóval akkor angol. csak ne a dub-ot kelljen hallgatni! légyszí elküldené valaki, bármikor? vagy elirányítana hozzá? onegai!
ha igen, köszönöm!
noriko

Ott van a japán hang az .ogm fáljban, csak válts hangsávot. Feliratot is így tod ki-be kapcsolni, csak ne hang, hanem a felirat sessiont keresd! Ja, hogy erre már válaszoltak... Nem baj, így biztosabb. Ha pedig nem tod hogy a hangváltáshoz és feliratkapcsolgatáshoz mi is kell, vagy nem tod használni ( :eek: )
VobSub-ot, itt egy lejátszó, amihez nem kell semmi, és egyszerűen egy jobklikkel a film alatt kapcsolgathatsz még akár képi sávot is (ami mondjuk meglepő lenne, ha több lenne egy animében vagy bármi másban...)  ---> //www.videolan.org

Zelmor

noriko

köszi Zelmor! :)  Mostanra már egész jól megy az ogm-es felirat kapcsolgatás! viszont... avi-nál akadtam el. Letöltöttem a Battle Angel Alitát, és mellé a feliratot, csak nem játsza le mellé. Hogy rakom össze? Vobsub nem reagál.. :(  

és ha már felirat...megnéztem az Angel Sanctuary-t. Innen töltöttem, azt amin egybe van mind a 3 rész. Izé...csak engem akasztott ki ennyire rajta a felirat??? Már maga a sztori sem a legegyszerűbb, de mire kihámoztam hogy miről is beszélnek!!:wtf:
szerintem komolyan nem volt egy hibátlan mondat benne...
"I wish I could, but I don't want to."

Cobra

a vobsub csak akkor indul el automatikusan, ha a felirat és a film file-jának a neve ugyanaz
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Spectre

QuoteOriginally posted by Cobra
a vobsub csak akkor indul el automatikusan, ha a felirat és a film file-jának a neve ugyanaz

Vagy ha beállítod, hogy mindig induljon el (max. nem csinál semmit)
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

noriko

demo..demo... nekem egy helyen van a két fájl és ugyanaz a neve, és vobsub is be van állítva elvileg, s mégsem műxik. :(

itt jönne zsozso hogy mplayer!!, de eddig nekem wmplayer is megfelelt,úgyhogy remélem megoldható a dolog!! :(

Cobra

Milyen kiterjesztésű a felirat ? A vobsub ezeket tudja megjeleníteni: srt, sub, psb, smi, ssa, ass

noriko

never mind!!! Megvan!!! Sikerült!!!:hopp:

szerintem a nagy próbálkozásban én állítottam el rajta valamit, mert most leszedtem megint, és minden oké! :)
azért köszi a figyelmet Cobra!:):)
may the light of anime shine on you forever. :)

Ramiz

Valakinek van rendes (angol v magyar) Death & Rebirth felirata? Ami az OGM-ben van, vacakol, ugyanazokat adja be sokszor egymás után többször.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kilteh

Üdv all!
Most szedtem le a zx.escaflowne.movie-t, és látom, hogy nincsen benne alapból beépített felirat... Ami haggyán, de nem is találok (se angol, se magyar...).  :beken: Valaki tudna segíteni, hogy hol lelhetem meg eme hőn vágyott feliratot? Előre is thx!
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

.Attila

Néhány résznek olyan pocsék a fordítása, hogy már nem értem, hogyan alakul a történet.

Kilteh

Én nem a sorozatról beszélek, azt angol szöveggel nézem, nem figyelek a feliratra, úgy érthető. Nekem a "nagy film"hez kéne valami felirat...
Kil

.Attila

Quote from: KiltehÉn nem a sorozatról beszélek, azt angol szöveggel nézem, nem figyelek a feliratra, úgy érthető. Nekem a "nagy film"hez kéne valami felirat...
Én meg nem az Escaflowne-ról beszéltem ;)

Kilteh

Tényleg... Bocsi... Most ég a fejem, mint állat :D :D :D
Kil

Cobra

Az Escaflowne Movie .mkv-ben van, tehát kell hozzá .mkv filter és egy feliratozó program, akkor be tudod majd kapcsolni a feliratot.

Kilteh

Quote from: CobraAz Escaflowne Movie .mkv-ben van, tehát kell hozzá .mkv filter és egy feliratozó program, akkor be tudod majd kapcsolni a feliratot.
Öhöm... Khm... Valahol nem találok egy egyszerű feliratot???  :)
Kil

Cobra

Matroska pack
elvileg ebben már van egy VobSub, de ha nem mutatja a feliratot, akkor innen  leszedheted a VobSub-ot.
Ja, ezeket WMP alatt használom, Más lejátszó nem tudom, hogy mit igényel, de pl az Mplayer legújabb változata elvileg codeckek nélkül is kezeli az mkv-t.

zsozso

Quote from: KiltehÖhöm... Khm... Valahol nem találok egy egyszerű feliratot???  :)
Hasznalj mplayert.
http://www.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32-beta/mplayer-mingw32-dev-CVS-040408.zip
Death is the only redemption

Kilteh

Köszönöm szépen a segítséget, majd szólok, ha mégse menne ;)
Kil

Kilteh

/me a haját tépve üvölt!!!!!! :grrr:  :grrr:  :grrr:
Ma már volt egy kis időm, így hát hajrá MPlayer... Az első negyed óra alatt van felirat... aztán meg szimplán ELTŰNIK, nincs tovább ennyi... :grrr:  :grrr:  :grrr:
Ez egyszerűen hihetetlen...
Kil

zsozso

Quote from: Kilteh/me a haját tépve üvölt!!!!!! :grrr:  :grrr:  :grrr:
Ma már volt egy kis időm, így hát hajrá MPlayer... Az első negyed óra alatt van felirat... aztán meg szimplán ELTŰNIK, nincs tovább ennyi... :grrr:  :grrr:  :grrr:
Ez egyszerűen hihetetlen...
Talan chekkolj 1 sfv-t ;)

Kilteh

Quote from: zsozsoTalan chekkolj 1 sfv-t ;)
Azt hogyan is kéne? :rolleyes:  Tudom,  :lol: vagyok... ÉS AKKOR MI VAN?! ;)
Kil

zsozso

Quote from: KiltehAzt hogyan is kéne? :rolleyes:  Tudom,  :lol: vagyok... ÉS AKKOR MI VAN?! ;)
Leszeded az sfv filet majd wincommanderben enter rajta.

Kilteh

Quote from: zsozsoLeszeded az sfv filet majd wincommanderben enter rajta.
Ez azt írja, rendben... Ha ez így megy tovább, megyek DCre, és szedem le az avi verziót felirattal... :beken:
Kil

zsozso

Quote from: KiltehEz azt írja, rendben... Ha ez így megy tovább, megyek DCre, és szedem le az avi verziót felirattal... :beken:
Nezd meg masik gepen is...

Kilteh

Quote from: zsozsoNezd meg masik gepen is...
Szip... Azért arigatou...szipp... Tisztelt zsozso...Szip...
Kil

Marfy

Hali
Van valakinek felirata az End of Evangelionhoz mert ami az ftp-n van fent az nem jó meg amit az animevilag-ról töltök le az se jó. Esteleg vette a fáratságot valai és átszerkesztette vagy van rendes felirat hozzá.
Lécci válaszoljatok minnél hamarabb mert fontos lenne igy nem birom megnézni a filmet.  :beken:

Marfy

Hú nagyon  :lol:  vagyok mégis csak jó a felirat csak én vagyok muja de modjuk az biztos hogy windows media playerrel nem megy Bsplayerrel viszont tökéletes nem tudodm hogy van ez de nem is érdekel az a lenyeg hogy jó lett úgyhogy vegyétek úgy hogy a fentit nem is írtam.

gbr

tud valaki a pom poko-hoz magyar vagy legalább angol feliratot?

Feldin

Quote from: gbrtud valaki a pom poko-hoz magyar vagy legalább angol feliratot?
Hm. Majd megnézem az enyém, de asszem az beégetett...
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s