Fallout - A Post Nuclear Role Playing Game

Started by Ramiz, 2006-09-24, 13:45:19

Previous topic - Next topic

Melyik a kedvenc Fallout játékod?

Fallout 1
Fallout 2
(Fallout Tactics... ^^)
Fallout 3

Ramiz

Mert imádjuk ezt a játékot! :Kiraly: :cool: :hail:

Beszélgessünk különböző érdekes dolgokról. Amik engem nagyon érdekelnek, azok például a nemhivatalosan kiadott fan-modok, amiket a régi Fallout motorral csináltak. Készült el már belőlük egy is (sok tervet láttam), működnek, kipróbált valaki ilyesmit?

Aztán ott van a Wasteland, a Fallout elődje. Arra is nagyon kíváncsi vagyok, de még sajnos nem próbáltam. :)

Végül érdekességképpen két Mad Max-es utalás a Falloutban: a Broken Hills nevű település és a kutya, aki lerázhatatlanul rád ragad, ha fekete bőrdzsekiben mész el előtte (Max Rockatanskynak néz... :D ). Még majd keresek.

Jah, persze lehet Fallout 3-as hírekkel is bombázni és idegesíteni egymást. :muhahah:

Végül bedobnék néhány default "Kedvenc szereplő? Kedvenc helyszín? Kedvenc poén?" kérdést. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Nekem viszont volt szerencsém kipróbálni a Wastelandet - az egész valami iszonyat nehéz, nekem legalábbis ez maradt meg belőle. 16 szín, de hangulatos EGA grafika  (afaik), kicsit 'érdekes' ellenfelekkel (nuclear whore XD), elég nyomasztó hangulat... nem volt rossz. Szerintem méltó elődje volt a Falloutoknak.

Fazék

Pár link:
Survivor mod - főleg a fegyvereken változtat a játékban, még nem próbáltam, de talán érdemes vetni rá egy pillantást :)
Fallout trilógia magyarítás oldala - magyarítás, végigjátszás, infók a játékokról, és sok-sok letölthető javítás/kiegészítés
No Mutants Allowed - fő külföldi Fallout oldal
The Vault - wikipedia szerű oldal Fallout-hoz

hirtelen ennyivel tudtam szolgálni :)

Lt. Simoan Blarke

a Survivor jo dolog, de nem mukodik egyutt valami jol az 1.051-gyel.
egyebkent hogy valami ertelmeset is hozzategyek: F2-vel erdemes mindenkinek kiprobalni az 1.051 fanpatchet. nagyon sok dolgot kijavitanak, fegyverrebalance, stb. kocsival pl. semmi gaz nincs. nma-n megtalalhato.
viszont nma-n nagyon sok hasznos dolog van, pl. Modoc mod, ami ertelmes varost csinal szegeny Modocbol, stb. :D, szoval tessek atbongeszni ;)

kedvenc szereplo: a beszelo fej, aki a pofadba vagja, hogy nem vagy a chosen one.
kedvenc helyszin: NCR... :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Manitu

Jeah! Pont a napokban estem neki a Fallout 2-nek sokadszorra is :D Tegnap javítottam meg az atomerőművet... egyszer már fel is kéne robbantani, de valahogy sosem visz rá a lélek :angyali:

A trilogiát már végigtoltam egy párszor, (a Tactics nem igazán tetszett, nem ugyanaz a hangulata, meg nagyon lineáris is), de erről a Wastelandról még nem is hallottam... Majd utánnanézek a dolognak, mostanában úgyis mindenből retrózom :)

Kedvenc szereplő?... Sulik a nagyapjával :D
Kedvenc poén?... jelenleg a "Tragic", the gathering, mivel az eddig még valahogy nem esett le :D Meg azokon is mindig jókat röhögök, mikor a GECK-et összekeverik a Geckoval :lul: Meg persze Douglas Adams klassikusa, a lezuhant bálna :rotfl:
Kedvenc helyszín meg talán a Military Base Reno mellett. Valamelyik szinten olyan jó csatákat lehet nyomni a robothorda ellen :__devil:


Próféta

Fallout: A Pencil and Paper Role-Playing Game

Kedvenc szereplő: a narrátor!!! Ron Perlman itt is rox a$$, mint a filmjeiben! (Rózsa neve, Elveszett gyerekek városa, stb.).
Vagy ha nem ő, akkor az a szépfiú az illusztrációkon.
Ha már itt tartunk, az illusztrációk paródiája.

Ramiz

Quote from: Próféta on 2006-09-24, 14:22:28
Fallout: A Pencil and Paper Role-Playing Game
Próbáltam, jó, Falloutos (megfelelő KM és csapat esetén :D ). Fazék, igyekszünk jövő hétre szervezni majd valamit... :)

Kedvenc szereplő: a gecko-i mutáns, akinek egy kis fa nőtt ki a fejéből... :muhahah: :whoah: Vagy a robotkutya. Vagy Sulik és a hihetetlen szövegei.
Kedvenc helyszín: Café Of The Broken Dreams... :D A The Den-t is szeretem meg Gecko-t. :)
Kedvenc poén: Café Of The Broken Dreams mint helyszín; Vault City peremvárosában Mr Nixon baba szétbarmolása a síró kislány előtt :__devil: :lazza: ; illetve a F2-ben az amerikai elnöknek azt mondani, hogy "Igaz, nem fogok semmit megakadályozni azzal, hogy szétloccsantom az agyad - de legalább jobban fogom magam érezni...". :D :hopp:

Modok alatt egyébként én tök új sztorit/pályákat/szereplőket kínáló cuccokra gondoltam, tudjátok, azzal a Fallout pályaszerkesztővel lehet csinálni ilyesmit. Kár, hogy a scriptelés olyan rohadt bonyolult, különben talán én is nekiállnék. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: Ramiz on 2006-09-24, 14:37:44
Próbáltam, jó, Falloutos (megfelelő KM és csapat esetén :D ). Fazék, igyekszünk jövő hétre szervezni majd valamit... :)
helyes! már várom :)

kedvenc karakter? hmm
Dogmeat-et nagyon imádom, hiába no kutyamániás családból származom és annyira jófej ahogy hűségesen követ
következő Sulik lenne, ha nem unnám meg folyton az idióta hangját egy idő után :)
de így Cassidy a 2. helyezett a dumáival :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Próféta on 2006-09-24, 14:22:28
Fallout: A Pencil and Paper Role-Playing Game
mai napig nem ertek egyet a PnP verzioval, es nem latom a letjogosultsagat sem. egy CRPG-nek tokeletesen megfelel a rendszer, de asztali RPGnek tul kotott es nagyon sok dolgot nem kezel le. ahhoz _nagyon_ megfelelo KM es csapat kell...

Harold? rlz. egyebkent mintha benne lenne az FO1-ben is a Hubban...
robotkutya? melyik? :p
Cassidy akkor poen, ha van NPC a csapatban, akivel szovegelnek egymasra (Cyberdog (K-9 nem :( ), Myron...). de szerintem Myronnak is rohelyes szovegei vannak, 3 hp serules utan elkezd hisztizni...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-24, 23:05:23
mai napig nem ertek egyet a PnP verzioval, es nem latom a letjogosultsagat sem.
Fallout : szerepjáték. Szerepjátékok általában jobbak élőben - de mindenképpen árnyaltabbak.
=> Fallout szerepjáték élőben: :cool:

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-24, 23:05:23egy CRPG-nek tokeletesen megfelel a rendszer, de asztali RPGnek tul kotott es nagyon sok dolgot nem kezel le.
:wtf: Egyáltalán nem kötött, a PnP még lazább (pl harc), és a szerepjátszás egyébként sem a bonyolult számolási rendszertől meg a minél többféle és nagyobb számú dobókocka használatától lesz jó...

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-24, 23:05:23ahhoz _nagyon_ megfelelo KM es csapat kell...
_nagyon_ megfelelő = ismeri és szereti a Falloutot és rendelkezik legalább alapfokú szerepjátékosi ismeretekkel. Szerencsére ez nem olyan ritka. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramiz on 2006-09-25, 01:38:52
Fallout : szerepjáték. Szerepjátékok általában jobbak élőben - de mindenképpen árnyaltabbak.
=> Fallout szerepjáték élőben: :cool:
tevedes. Fallout: SZAMITOGEPES szerepjatek.

Quote from: Ramiz:wtf: Egyáltalán nem kötött, a PnP még lazább (pl harc), és a szerepjátszás egyébként sem a bonyolult számolási rendszertől meg a minél többféle és nagyobb számú dobókocka használatától lesz jó...
a lof***t nem kotott. a kepzettsegek nem fednek le minden szukseges dolgot, ami pnpben bejohet, mig crpgben nem jottek be. behozol meg skilleket? sokkal nagyobb lesz az erteke az spnek es a tagskilleknek, megborul a pnphez baromira nem belott egyensuly. a pnp raadasul sz*rul kezeli a tavolsagi harc kepleteit, a kritikalis talalat tablazata is fosh ecetera ecetera. SPECIAL 2.0 ftw. oszinten szolva szerintem meg a d20-as fallout is jobban jatszhato asztali szerepjatekkent, mint a regi special (pedig en ruhellem a d20-at). mellesleg orulnek neki, ha vegre visszaadnatok azt a rohadt alapkonyvet, mert nem tudok haladni a SPECIAL 2.0-val.

Quote from: Ramiz_nagyon_ megfelelő = ismeri és szereti a Falloutot és rendelkezik legalább alapfokú szerepjátékosi ismeretekkel. Szerencsére ez nem olyan ritka. :)
hat ez baromira keves. aki ismeri es szereti a Falloutot, az valoszinuleg a harc es a fejlodes miatt szereti. a CRPG fejlodesi rendszere cool. asztalihoz viszont baromira nem az. es amig a F2ben siman vegig lehet menni olyan karakterrel, akinek egy darab harci skillje sincsen, addig ha a KM es a csapat elkepzelesei masok a postnuclear roleplayingrol, a karakter csak szopja a pelot jatekrol jatekra. mondom, SPECIAL 2.0 ftw. azt akartak eredetileg a F3-ba. amit kideritettem belole, az nekem meglehetosen tetszetos, es egy fokkal jobb asztalihoz, mint az alap special.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-25, 10:01:02
tevedes. Fallout: SZAMITOGEPES szerepjatek.
Halmaz: szerepjáték. Részhalmazok: számítógépes szerepjáték, papíron játszott szerepjáték, szóban játszott szerepjáték, élőben előadott szerepjáték stb.... Szerintem.

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-25, 10:01:02a lof***t nem kotott. a kepzettsegek nem fednek le minden szukseges dolgot, ami pnpben bejohet, mig crpgben nem jottek be. behozol meg skilleket? sokkal nagyobb lesz az erteke az spnek es a tagskilleknek, megborul a pnphez baromira nem belott egyensuly. a pnp raadasul sz*rul kezeli a tavolsagi harc kepleteit, a kritikalis talalat tablazata is fosh ecetera ecetera. SPECIAL 2.0 ftw. oszinten szolva szerintem meg a d20-as fallout is jobban jatszhato asztali szerepjatekkent, mint a regi special (pedig en ruhellem a d20-at). mellesleg orulnek neki, ha vegre visszaadnatok azt a rohadt alapkonyvet, mert nem tudok haladni a SPECIAL 2.0-val.
Lehet, hogy az F4F a SZÁMOKról és a dobásokról és a matematikai rendszerről szól, de amiket fent felsoroltál, nem alapkövetelmények egy rendes szerepjátékhoz. Mindenre úgysem lehet skillt kitalálni. Lusta a KM gondolkozni és a helyzethez illően dönteni az adott képzettséget illetően? Ja, akkor miért nem számítógépen játszanak? BTW szerintem egy csomó képzettség PnP-ben sok új színt nyer a játékhoz képest, pl barter, outdoorsman, gambling, speech stb.

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-09-25, 10:01:02hat ez baromira keves. aki ismeri es szereti a Falloutot, az valoszinuleg a harc es a fejlodes miatt szereti.
LOL!!! :lol: GTFO. Nekünk nem a RENDSZER a perverzitásunk, hanem sokkal inkább a Fallout univerzuma, történelme, hangulata.

-----------------------------------------------------------------

Folytathatjuk a beszélgetést, de ami nem konkrétan a Fallouthoz kötődik, azzal menjünk át a szerepjátékos topikba. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

bartert es speechet nem erzem ugy, hogy barmi ertelme is lenne. ha mar szerepjatek, akkor mi a francert nem lehet kijatszani?
Halmaz: szerepjatek azonosan egyenlo a papiron jatszott szerepjatek halmazaval. a szamitogepes szerepjatek baromira nem reszhalmaz, maximum van kozos metszetuk. teljesen masok a lehetosegek mindkettoben, teljesen masok a kovetelmenyek mindketto iranyaba. van kozuk egymashoz, de amig nem latok legalabb ketto normalis RPGt szamitogepre (egy mar van, az a FO2), addig nem ismerem el az ala-folerendeltseget.
mennyit jatszottal nalam F4Fot? mennyire ismered? semennyire? akkor stfu? (csak megprobaltam felvenni a stilusod, sikerrel, ahogy olvasom...)
amiket felsoroltam, azok alapkovetelmenyek ahhoz, hogy
Quote_nagyon_ megfelelő = ismeri és szereti a Falloutot és rendelkezik legalább alapfokú szerepjátékosi ismeretekkel.
kovetelmenynek megfelelo egyenek korulbelul 75%-a normalisan tudjon jatszani.
ha meg a rendszer helyett az univerzumot, tortenelmet, hangulatot favorizalod (en maradok a fiftififtinel), akkor nem ertem, min megy a vita. egyedi izlesekrol hallottal mar? szeretem, ha olyan rendszer van a karakterem alatt, ami visszaadja azt meg akkor is, ha egy jatekules soran egyszer se kell dobni. DE az ismeriesszeretiafalloutotesrendelkezik... egyenek java resze azert szereti, mert krvajol lehet benne meszarolni. nem hiszed? olvasgass fallouttal foglalkozo forumokat... a definiciodba lett belekotve.
ha pedig a dobalkozast tovabb akarjuk folytatni, akkor inkabb pmben.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

 :_off:

Arról beszéltem, hogyha egyedi igényeid és nézeteid vannak a szerepjátékokról, és máshogy használod a közkeletű fogalmakat, szavakat, mint mi, akkor ne próbálj meggyőzni minket, se aggresszíven fellépni. A bunkó stílust szerintem te kezdted és én többet nem szólok hozzá a Fallout rendszerét érintő témához, sem a szerepjáték szó definíciójához (legalábbis ebben a topikban semmiképpen sem). Sorry az F4F-el kapcsolatos személyeskedésemért, csak felbosszantott (vagy inkább ledöbbentett), hogy beszólod a Falloutot és marha büszke vagy közben a saját kreálmányodra.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

csak 1 kerdes. tudom, hogy off. de reszemrol utana le van zarva:
Quote from: Ramiz on 2006-09-25, 18:08:01máshogy használod a közkeletű fogalmakat, szavakat, mint mi
hogy beszólod a Falloutot
marha büszke vagy közben a saját kreálmányodra.
ez igy egyutt, WTF? :eek:
es ez mar menjen pmben. l8r.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

#15
Van valakinek Fallout betűtípusa? Nagyon kéne. :)

edit: közben találtam, egy nagyon jó oldallal együtt. :D
http://freelancer.ag.ru/fallout/f2download/index_eng.shtml
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tycho

Ramiz: a Blarke-s intermezzo miatt átsiklottam a hozzászólásod felett, de látom megoldottad... (van - sőt pályaszerkesztő is, hogyha nem in-game helyszínek kellenek :D)

amúgy nekem az FO1 tettszik jobban... a 2 túl bugos ahoz képest, sok a benne hagyott megkezdett-be-nem-fejezett szál, valamint utálom a tribal karaktert  :D persze amúgy isteni játék, ne mondjátok hogy eretnekség szőrözni rajta, hozzá hasonlóan isteni játék amivel hónapokat tudok elverni az a civ3... soha ezek előtt más játék nem kötött le végigjáttszáson túlig :D (najó, a CS és a Tremulous, de azok multiplayer játékok... ) - na meg az FO1 sokkal atomháború utánibb hangulatú nekem  :angyali:

Kedvenc helyszín: határozottan a Hub és a karavánok meg a Glow  (igen a Hubban is van egy Harold, és asszem szemszínre is megegyezik a fás Harolddal, szóval éppen lehet... meg mintha a Geckoi Harold is azt emlegetné hogy délről utazott fel, de ha valaki játsszik a FO2vel most, akkor az nyúzza kicsit az öreget, hátha kiböki és akkor le van tisztázva :D )
a Boneyardnak is megvan a maga hangulata :D de azért  inkább egy sakkparty Zax-xel :D

Kedvenc NPC-k: Tycho (FO1) ( :angyali: :muhahah:) és Cassidy... bár Sulikot is szeretem :D (bár kifejezetten kiborít amikor szétlövi Cyberdogot vagy K-9et... de azért poén ahogy Cassidy, és Marcus elvannak a kutyákkal :D )
Kedvenc poén: Café of Broken dreams (FO2) vagy filozófiai vitába bocsátkozni a Szupermutáns parancsnokkal vagy a Masterral :D jól ki lehet őket borítani :D

Fazék


Flaser

"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Zen

Rendben. Szóval, valahogy rá sikerült venni a tehetségtelen bandát szerepjátszós haverokat, hogy Falloutozzunk. Örülök a számnak, erre előáll a csapat: Két ghoul, meg egy szürke halálkarom. Valakinek van ötlete, hogy ezekkel mégis mit kezdjek? :confused: Összemeséléssel még csak nincs is gond, arra van ötletem, de hogy azután...
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Fazék

Quote from: Zen on 2007-03-04, 20:37:00
Rendben. Szóval, valahogy rá sikerült venni a tehetségtelen bandát szerepjátszós haverokat, hogy Falloutozzunk. Örülök a számnak, erre előáll a csapat: Két ghoul, meg egy szürke halálkarom. Valakinek van ötlete, hogy ezekkel mégis mit kezdjek? :confused: Összemeséléssel még csak nincs is gond, arra van ötletem, de hogy azután...
kínozd szét őket karaktereik árnyoldalával :__devil:
a halálkarom kapjon legyőzhetetlen vérszomjas mutáns bolhákat, hatásukat már a te fantáziádra bízom, a két ghoul pedig óránként dobjon erőnlétpróbát hogy elvesztik-e egy végtagjukat, utána pedig egy észlelés próbát, hogy ez feltűnt-e nekik :D
hátha megtanulják, hogy rendes karakterrel kell játszani :D

Rounin

Quote from: Fazék on 2007-03-04, 20:44:19
kínozd szét őket karakterek árnyoldalával :__devil:
a halálkarom kapjon legyőzhetetlen vérszomjas mutáns bolhákat, a két ghoul pedig óránként dobjon erőnlétpróbát hogy elvesztik-e egy végtagjukat, utána pedig egy észlelés próbát, hogy ez feltűnt-e nekik :D
hátha megtanulják, hogy rendes karakterrel kell játszani :D

:lol:

Erkölcsileg támogatom.

Dreamcleaver

Nem látom mi a gond azzal, ha valaki egy posztnukleáris világban erős rádióaktivitásnak kitett emberi roncsot, vagy vérszomjas, semi-intelligens mutáns ragadozót akar játszani.  :D Ha ennek a partynak nem tud történetet kitalálni, akkor a mesélővel van a baj.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Gondolom hosszútávon együtt akarnak működni. Na most ezzel lesz a gond, ha hitelesek akarnak lenni :_piszka:

Dreamcleaver

Quote from: Rounin on 2007-03-04, 20:57:15
Gondolom hosszútávon együtt akarnak működni. Na most ezzel lesz a gond, ha hitelesek akarnak lenni :_piszka:

Hát a szürke halálkarom személyiségét észletesen ki kell dolgozni a biztos.

Negatív trait: tompa karomok és fogak, nem szereti a ghoul húst.
Pozitív trait: szereti az édességet, meg lehet ülni.

:D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin


Tycho

zomg... én eleve nem engedtem, hogy halálkarom legyen :D az a FO2be kihal mind a többi meg nem vitapartner :D viszont a ghoullal mi a baj? kicsit szociális hátrányokkal küzdő alak, de azért nem egy játtszhatatlan dolog  :Kiraly:

Zen

Hehe, szép kis beszélgetés alakult ki. Köszönöm a sok építő és "építő" jellegű kommentet  :smile:
Mondjuk, én egy sztorit szerettem volna hallani, de mindegy, közben lett ötletem. A ghoulok elindulnak Necropolisból, vagy Geckoból (hmm...úgyis el akartak menni Menedékvárosba...a tényállással nincsenek tisztában :hehe:), hogy zarándokútjuk végén megtalálják a Nagy Bonsait, vagy a kiteljesedést a Gyümölcs útjában (ahhoz úgyis kell lépniük pár szintet).

Akkor lássuk:

Fazék: Szimpatikus gyerek vagy te. :tezsvir:

Rounin: Te se vagy különb. :tezsvir:
:D
Dreamcleaver: 1:Azért vagyok én a KM, mert csak én ismerem Fallout univerzumot annyira, hogy tudjak is vele kezdeni valamit. 2: Te se álltál elő sztorival, úgyhogy ne szóld le a KM-et, mert rádesik egy Szputnyik. :ejnye:
3: A szürke (törzsbe tartozó) halálkarmok nem csak semi intelligensek. Lásd Goris.

Tycho: FO2-ben csak a génmódosított halálkarmok pusztulnak meg, és belőlük se mind. Pölö ott van az, amelyiket Navarroból kellett kiengedni. Ha valahogy sikerül nemet váltania, és produkálnia egy szüznemzést, még megmenekülhetnek :D. Ha meg kihaltak volna, nem lennének játszható karik. :D

Más: Csak nekem tűnt fel, hogy robotok nem hordhatnak páncélt, viszont a "természetes" sebtűrésük nincs megadva?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Randal

Gondolom mindenki tudja, hogy megnyílt a Bethesda Fallout3 fóruma:)
Meg lehet nézni 3 képet a főoldalon, meg ha beregelsz lehet szavazgatni is és egyéb érdekes dolgokat olvasgatni.