Hardver/Szoftver vegyes topic

Started by Fazék, 2006-10-13, 16:37:31

Previous topic - Next topic

Ramiz

Énnekem az lenne a kérdésem, hogy milyen videókártyát vegyek, hogy nagyon legyen a PÉNISZEM???
Köszi előre is a segítséget :merci:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

[reserved]

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2008-12-10, 20:29:29
Énnekem az lenne a kérdésem, hogy milyen videókártyát vegyek, hogy nagyon legyen a PÉNISZEM???
Mindegy, a legolcsóbbak is szignifikánsan növelik az 5cm alatti PÉNISZEKET.

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2008-12-10, 20:52:45
Quote from: Ramiz on 2008-12-10, 20:29:29
Mindegy, a legolcsóbbak is szignifikánsan növelik az 5cm alatti PÉNISZEKET.

Ezt nem értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Ha nem érted, akkor nem nagyon lesz PÉNISZED.
:(
[reserved]

Ramiz

FEjezzétek be az offolást légy szives. :ejj:

kikuchiyo

Failure is the default option

Soldier

Quote from: Zsiga on 2008-12-10, 19:57:20
Vegyél valami régi használt sztereo erősítőt meg hozzá egy hangfalpárt. Nem tudom hogy ki lehet-e hozni a megadott összegből, talán igen, de hogy hangminőségben és hangerőben is nagyságrendi különbség van egy ilyen alsókategóriás hifi meg egy PC-s műanyagdoboz között az tuti.

Szerk.: Ha mindenképp új és PC-s cucc kell, akkor ezt ajánlom: http://www.argep.hu/product_390670.html ; http://prohardver.hu/teszt/a_sztereo_dicserete/kettecsken.html

okés rendben kösz, majd utána nezek

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-11, 23:00:12
http://www.silicon.com/publicsector/0,3800010403,39363836,00.htm
"UK police: 'We need crime breathalysers for PCs'"
:facepalm:
Btw. teljesen igaza van. A szükséges cuccot meg úgy hívják hogy nagy kövér 6 vinyós eSATA-s NAS. Rádugják a gépre, bootolnak egy Linuxot liveCD-ről, és az összes vinyó teljes tartalmát lementik, így nem kell évekre elvinni az elvileg ártatlannak tekintendő gyanúsított gépét...

NLZ

Magyarországon is így megy. :)  Ha egy szervert gyanúsnak találnak, akkor hónapokra behúzzák a gépet és ülnek rajta. Pedig lehet megy rajta több tucat cég oldala, akiknek egyébként semmi közük nem lenne hozzá. :)
[reserved]

kikuchiyo

Amit te mondasz, az értelmes és világos.

A cikkbeli rendőr azonban nem ezt mondja. Ő egy olyan eszközt szeretne, ami villogó piros nyíllal azonnal rámutat arra a számítógépre/merevlemezre/fájlra, ami az illegális tevékenység bizonyítékául szolgálhat.

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-12, 02:12:03
Amit te mondasz, az értelmes és világos.

A cikkbeli rendőr azonban nem ezt mondja. Ő egy olyan eszközt szeretne, ami villogó piros nyíllal azonnal rámutat arra a számítógépre/merevlemezre/fájlra, ami az illegális tevékenység bizonyítékául szolgálhat.
A kulcsszó a rendőr, nem kell mindenen fennakadni. :D

Fazék

Rounin

Ugyan már, hiszen nem is az mp3-am, hanem annak használati jogát adom el. Mi ebben a hülyeség? :angyali:

kikuchiyo

Ramiz

Kint van a nembéta Google Chrome. Tesztelem, idáig teccik. Mozilla meg egyre többször halt be, fagyott ki mostanában, nem tudom, miért.

Ami viszont poén: Scott McCloud (A képregény felfedezése stb) képregény a Google Chrome-ról:

http://www.google.com/googlebooks/chrome/med_00.html

Próféta

Firefox fagyások: én a kiterjesztések vagy a Flash plugin táján kezdenék nézelődni (pl. flash plugin processzének kilövése feltámasztja-e a böngészőt?). Ezért nagy szám a Chrome újítása, hogy nem hagyja magát ezektől kifagyasztani.

Quote from: Ramiz on 2008-12-13, 17:19:56
Ami viszont poén: Scott McCloud (A képregény felfedezése stb) képregény a Google Chrome-ról:
SZIA

sirtomi

Quote from: Próféta on 2008-12-13, 18:44:58
Firefox fagyások: én a kiterjesztések vagy a Flash plugin táján kezdenék nézelődni (pl. flash plugin processzének kilövése feltámasztja-e a böngészőt?). Ezért nagy szám a Chrome újítása, hogy nem hagyja magát ezektől kifagyasztani.
A nem béta már nem hagyja magát?

Flaser

Quote from: sirtomi on 2008-12-15, 10:23:12
A nem béta már nem hagyja magát?

A Chrome-nál minden ablak külön process-ként fut.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

sirtomi

Bétát sikerült többször is úgy meghalasztani, hogy vitte az összes ablakot :)

Kuroi Tenshi

Kint van a nembéta Google Chrome.

Oh, éljen.
Itt írd alá, hogy beleegyezel, hogy az általad feltöltött tartalmak felhasználásának,
terjesztésének örökös jogát a Google számára átadod, szabadon gyűjthet rólad
adatot, stb. (link)
(Vagy azóta már változott a helyzet? ::) )

Én

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-12-15, 16:03:37
És elég hamar, ha jól tudom.

NLZ

Kb egy napra rá megváltoztatták a szerződési feltételeket, mert beszartak a közfelháborodástól. :)
http://www.google.com/chrome/eula.html
Ettől függetlenül még mindig egy undorító banda.
Itt egy Google összeesküvés-elmélet videó: http://data.hu/get/581805/48.zip.html (párszor próbálkozni kell, nehezen jön be)
[reserved]

sirtomi

Kint van a nembéta Google Chrome.

Oh, éljen.
Itt írd alá, hogy beleegyezel, hogy az általad feltöltött tartalmak felhasználásának,
adatot, stb. (link)
Ezek az aggályaim a Google-lel szemben, nem bízok bennük. Így is túl sokat tudnak rólam szerintem :)

Fazék

Zsiga, .Attila, nektek mennyi időbe telt, mire sikerült rendesen belőni az 5.1-es hangrendszert? :)

én ugyan még csak fél órája szórakozok, de félek, hogy közelében sem járok a jó beállításnak :haha:

Zsiga

Quote from: Fazék on 2008-12-16, 23:10:05
Zsiga, .Attila, nektek mennyi időbe telt, mire sikerült rendesen belőni az 5.1-es hangrendszert? :)

én ugyan még csak fél órája szórakozok, de félek, hogy közelében sem járok a jó beállításnak :haha:
Nulla másodperc? :) Szétszórtam a hangszórókat kb. egyenletesen a szobában, bekötöttem a 3jack-DIN kábellel a hangkártya 3 kimenetére, átállítottam a Windozeban hogy mostantól 2.0 helyett 5.1-ben tolja a hangot, és ment. Semmi spéci hackelés nem kellett. (Ja de, foobarban kell channel mixer, winamp alapból támogatja az 5.1-et, ffdshow audio vagy AC3 Filter konfigjában meg szintén egy-egy kattintás átállítani 5.1-re.)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2008-12-16, 23:29:55
Quote from: Fazék on 2008-12-16, 23:10:05

Nulla másodperc? :) Szétszórtam a hangszórókat kb. egyenletesen a szobában, bekötöttem a 3jack-DIN kábellel a hangkártya 3 kimenetére, átállítottam a Windozeban hogy mostantól 2.0 helyett 5.1-ben tolja a hangot, és ment. Semmi spéci hackelés nem kellett. (Ja de, foobarban kell channel mixer, winamp alapból támogatja az 5.1-et, ffdshow audio vagy AC3 Filter konfigjában meg szintén egy-egy kattintás átállítani 5.1-re.)
most ez komoly? nem tekergetted a potikat, nem állítgattad a kimenő hangerőt front/rear/sub/center között hosszú percekig? ???
részemről még mindig nem találtam meg a tökéletes elosztást...

Zsiga

Quote from: Fazék on 2008-12-16, 23:42:42
most ez komoly? nem tekergetted a potikat, nem állítgattad a kimenő hangerőt front/rear/sub/center között hosszú percekig? ???
részemről még mindig nem találtam meg a tökéletes elosztást...
Potikat menet közben egy kicsit, az én ízlésemnek alapból túl hangos a sub úgyhogy azt egy picit letekertem, meg a hátsók kaptak egy kevés plusz hangerőt, de ez mindkettő 5-5 másodperc volt kb. Szoftverben a hangerőkhöz csatornánként nem nyúltam, inkább igyekeztem jól elrendezni a hangszórókat. Na meg annyira nem vagyok audiofil (meg ez a cucc sem) hogy ez izgatna, majd ha meglesz a következő (minőségibb) rendszerem talán akkor.

Ramiz

SZIA

Oda nem járok. :D

Oh, éljen.
adatot, stb. (link)

Már visszaléptek.
De amúgy: elsőre nyugtalanító az ilyesmi, de aztán belegondolsz, hogy mégis mit akarhat megtudni rólad a Google és hogyan lehetne elképzelhető, hogy mondjuk egy magyar cég bármit megnézzen ezek közül, és rájössz, hogy nincs itt nagy veszély. Azt az opciót, hogy a gépet bármit is küldjön a Google-nak, mert ők majd jól bugfixelnek mindent, úgyis kobramarás gyorsaságával ikszeli ki minden rutinos felhasználó. Javítgassák a hibakereső teszter munkatársaik a bugokat, bazzeg, ne én vagy a gépem!