Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2009-04-15, 14:12:59
Quote from: Cloud on 2009-04-14, 19:49:59
ed:
Ramiz milyen tetkót csináltattál? Hova? Neked mennyibe került az egész?(persze csak ha publikus)

[spoiler=A tetoválásterv][/spoiler]

Igaziról majd ha kész a színezés (hamarosan).
Árak: rajz 10e, felvarrás 2 alkalommal 2*27e = 54e. Aprólékos, részletgazdag, színes ábra, szerintem ez jó ár.
Ez LOL.  :D  :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-15, 13:46:16
Quote from: Member on 2009-04-15, 13:38:17
WTF.

asszem személyi kultusznak hívják :) lol.
"saját Marx bábu"... saját Kádár bábut nem csinálnak?

azért ez két különböző kategória (nagyon) imho
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2009-04-15, 14:09:42
munkáspárt hírlevél

:rotfl: :muhahah: you just made my day, lol :D

54e. Aprólékos, részletgazdag, színes ábra, szerintem ez jó ár.

Ez a jó ár?  :zomg:
tudom ízlések és pofonok, mindkettő rámférne, de ezt még
akkor sem tetováltatnám magamra, ha fizetnének érte. Sztem
hülyén néz ki azokkal a virágokkal...

Quote from: Nakedape on 2009-04-15, 14:20:09
azért ez két különböző kategória (nagyon) imho

mert?
Marx nem volt valami nagy koponya, elméletei alapból
téves feltételezésekkel indulnak, kortársai körberöhögték;
de amit mondott, pont kapóra jött a bal és szélsőbal
pártoknak, ezért építettek köré egy személyi kultuszt,
hogy mekkora nagy elme volt, marxizmus, nevezzünk
el róla mindenfélét, tanítsuk az elveit mint az igazság
fundamentumát.
A Kádár-korszaknak is megvolt a maga személyi kultusza;
és pont a munkáspárt az, aki annak a korszaknak a
nosztalgiájára próbál építeni, tehát közvetett személyi
kultusz.
Persze más-más mindkét figura, más a megítélésük, de
ha csak a személyi kultuszt nézzük, mindkettőnél megvan.

Ramiz

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-15, 14:48:18
tudom ízlések és pofonok, mindkettő rámférne, de ezt még
akkor sem tetováltatnám magamra, ha fizetnének érte. Sztem
hülyén néz ki azokkal a virágokkal...

Van egy jó hírem: nem kell magadra tetováltatnod. ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

motifator

ed:
Ramiz milyen tetkót csináltattál? Hova? Neked mennyibe került az egész?(persze csak ha publikus)

Árak: rajz 10e, felvarrás 2 alkalommal 2*27e = 54e. Aprólékos, részletgazdag, színes ábra, szerintem ez jó ár.
Szerintem kurvajó  :jee: Hajrá, aztán majd várjuk a képet, ha kész lesz!
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Member

Marx, ahogy volt tanárom mondta, "a kandalló mellől pipázgatva alakította elméleteit", Engels egy fokkal jobb, de ő is nevetségesen elfogult.
Türmer Gyulában azt nem értem, miért változtatta a párt nevét "Magyar Kommunista Munkáspárt"-ra, ezzel adott a sz*rnak egy pofont, de ő tudja...

Fazék

ed:

na igen, ha tetováltat az ember, akkor legalább valami ilyet. :jee: várjuk a képet a véglegesről!

Flaser

ed:

Grim Fandango and the Mexican afterlife RULZ!
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Cloud

Szükségem lenne segítségetekre, véleményetekre.  :D

2008.06.09-n előfizettem korlátlan voda internetre. Szépen fizetgettem 6000ft-os csekkeket.(most már tudom hülyeség volt előfizetni rá :( késő bánat)
Sajnos munkám megszűnt decemberben,így januártól nem tudtam fizetni csekkeket. (most áprilisi számlával 24000-es minuszban leszek.)

A kérdésem az lenne hogy szerintetek meg lehet azt csinálni, hogy írok egy emailt voda-nak, melyben azt kérvényezem, hogy június végéig szüneteltessék számlázást, addig kifizetem tartozásomat(most lett új fix munkám)majd miután kifizettem hátralékom folytatom a havi csekkek normális fizetését.
Mennyire van esély arra hogy elfogadják kérelmemet?
(mondjuk ötlet is kellene hogy fogalmazzam meg mindezt)

Vagy ha esetleg tudtok valamilyen m ásik megoldást annak nagyon örülnék. :)

Tartozás kifizetése utáni hónapban meg majd arra fogok ráállni hogy megszűntessem vodas netem, lévén egyáltalán nem használom már január óta.

Valakinek valami ötlet esetleg?

Fazék

Quote from: Cloud on 2009-04-15, 20:05:54
kedvedért rászántam 5 percet a keresgélésre, de ez a vodafone vagy a szokásos ultraköcsög "a lehető legkevesebb információt nyújtjuk neked"  üzletpolitikát űzi, vagy én vagyok szimplán béna, hogy a te szüneteltetési igényedre vonatkozó ÁSZF-beli 4.1.9-es pontot nem találom, illetve a sokat emlegetett Díjszabás részt se nagyon találom, ezeket kéne megkeresned, amihez sok szerencsét kívánok.
szóval igen, van lehetőséged szüneteltetésre (ÁSZF kivonat 9-es pontja), ami minimum 1 hónap, de maximum 12 hónap időtartamú lehet, csak éppen az ezzel járó esetleges külön költséget nem tudom megmondani neked...
szerk, meglett: díjszabás
teljes ászf

de persze nem igazán találom a rád vonatkozó részt, szóval most már tényleg föladtam, sok szerencsét :)

Nakedape

Quote from: Nakedape on 2009-04-09, 19:21:56
[spoiler= major rant]dr.  Jeszenszky Ferenc az elte ttk épületén belül adja elő, ápr 21-én újfent azt a műsorszámát, hogy ő olyan okos fizikus, hogy tudja, hogy a biológusok hülyék  és nincs is evolúció  :zomg:[/spoiler]
Quote from: Dr. Jeszenszky Ferenc *okl.fizikus*Az evolúció kérdése az a csatatér, ahol ma Isten seregei és a Sátán seregei megütköznek.

el kéne mennem, viszek

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Quote from: Dr. Jeszenszky Ferenc *okl.fizikus*Az evolúció kérdése az a csatatér, ahol ma Isten seregei és a Sátán seregei megütköznek.
QuoteAz evolúció az az elképzelés, amely szerint – kissé leegyszerűsítve – bullcrap
HAHAHAHAHAHAHA
Nem idegen tőlem a kereszténység, de ez az ürge nagyon súlyos.

Ramiz

Quote from: Flaser on 2009-04-15, 16:53:10
Grim Fandango and the Mexican afterlife RULZ!

Nem tudtam, hogy vágjátok-e, de most már látom, hogy igen... :D :tezsvir:
Eredetileg Manny Calavera is felkerült volna rám fehér öltönyben, kezében koktéllal :) , de az mégiscsak túl geek talán...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Én is gondolkodom már egy ideje tetováláson, a vállamra akarok egy szép kék hatágú csillagot.
[spoiler]Kíváncsi vagyok hányan gondoltak valami másra... :D
[/spoiler]

kikuchiyo

Quote from: Nakedape on 2009-04-15, 22:12:05
[spoiler= major rant]dr.  Jeszenszky Ferenc az elte ttk épületén belül adja elő, ápr 21-én újfent azt a műsorszámát, hogy ő olyan okos fizikus, hogy tudja, hogy a biológusok hülyék  és nincs is evolúció  :zomg:[/spoiler]

el kéne mennem, viszek

[spoiler=rant]Ez a fasz azért felháborít.
Nyilvánvalóan egy vénségére meghülyült, amúgy fénykorában is legfeljebb középszerű kutatóról van szó, de engem irritál, hogy ennek ellenére a titulusával és az MTA-s volt kinevezésével takarózik. Eközben a google nem ad ki mást, ha rákeresek a nevére, csak ezeket a kreacionista marhaságokat, miközben még az MTA kutatás-szervezési osztály (egyáltalán wtf ez?) publikációi között sem találom a nevét. Tőrőlmetszett crackpot ez, nem is tudom, miért veszik komolyan.[/spoiler]
Failure is the default option

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-15, 23:34:32

el kéne mennem, viszek

Nyilvánvalóan egy vénségére meghülyült, amúgy fénykorában is legfeljebb középszerű kutatóról van szó, de engem irritál, hogy ennek ellenére a titulusával és az MTA-s volt kinevezésével takarózik. Eközben a google nem ad ki mást, ha rákeresek a nevére, csak ezeket a kreacionista marhaságokat, miközben még az MTA kutatás-szervezési osztály (egyáltalán wtf ez?) publikációi között sem találom a nevét. Tőrőlmetszett crackpot ez, nem is tudom, miért veszik komolyan.[/spoiler]
Menjünk el az előadására és trollkodjuk fossá.

kikuchiyo

Elsőre jó ötletnek tűnik, de az ilyen vén gyökerekkel még csak nem is szórakoztató trollkodni.

...de azért Nakedape elmegy és megteszi a nevünkben is, ugye?

NLZ

el kéne mennem, viszek

Miért háborít fel? Mert szerinted nem igaz, amit állít? Az Evolúció csak egy elmélet, miért ne lehetnének akárkinek kétségei az igazságában?
[reserved]

Én

NLZ, olvasd el a cikket. Elhiszem, hogy vannak kétségei, de azokat nem brutális csúsztatásokkal kéne indokolni.

NLZ

Hülye leszek elolvasni, annyira nincs kedvem trollkodni. :D
[reserved]

Ramiz

Quote from: NLZ on 2009-04-16, 00:00:15
Hülye leszek elolvasni, annyira nincs kedvem trollkodni. :D

NLZ

Ezt a képet akkor kellett volna berakni, ha valaki komolyan válaszol az azelőtti postomra. De nembaj, azért értékeljük a próbálkozásodat.
[reserved]

Zsiga

Lehet valahol BP-n elfogadható minőségű egyedi pólót csináltatni?

kikuchiyo

Quote from: NLZ on 2009-04-15, 23:55:27

el kéne mennem, viszek

Miért háborít fel? Mert szerinted nem igaz, amit állít? Az Evolúció csak egy elmélet, miért ne lehetnének akárkinek kétségei az igazságában?

Én azért etetlek egy kicsit, annak ellenére, hogy 0.5/10:

Az háborít fel, hogy "okl. fizikus"-ként és az MTA főosztályvezetőként (mégcsak nem is következetesen nyugalmazottként) mutatja be magát, amikor ennek semmi relevanciája nincs ahhoz a kreténista macskahányáshoz, amit az utóbbi időben előadott. Tehát egy tisztességes szakmával, egy (kérdéses értékű?) tudományos pályafutással, és az MTA nevével legitimálja a zöldségeit, amiket egyébként a standard kreacionista brosúrákból ollózott össze. Ezek cáfolatáért gb2/talkorigins vagy máshová.

Fazék

Quote from: Zsiga on 2009-04-16, 00:17:28
Lehet valahol BP-n elfogadható minőségű egyedi pólót csináltatni?
azt hiszem Domi itt csináltatott 2-3 pólót és sztem kifejezetten jó anyagból dolgoznak, annyi hogy
QuoteHátrányok:

• színátmenetes mintákhoz nem alkalmas
• maximum kétszínű minták
nem tudom nálad ez mennyire okoz gondot

Zsiga

Quote from: Fazék on 2009-04-16, 00:41:11
QuoteHátrányok:

Kösz, jónak tűnik. A hátrányok nem zavarnak, ez a kép menne rá, meg feliratnak alá hogy Haverok, buli, Fenta.

Mosást mennyire bírja az ilyen?

Moha

Quote from: NLZ on 2009-04-15, 23:55:27
Volt egy műsor (asszem Discovery-n), aminél az evolúció elméletet górcső alá vették és azt tárgyalták, hogy ebben a formájában kicsit sántít. Azt elemezték, hogy léteznek "egyszerűsíthetetlenül bonyolult" szerkezetek, amelyek csak akkor működnek (tehát csak akkor jelenthetnek előnyt az adott élőlénynek), ha minden alkatrészük a helyén van (pl. egy mozgásképtelen csillóval nem ér semmit az egysejtű). És akkor ugye jön az, hogy ha ezek fokozatosan, darabról-darabra alakultak ki, akkor hogyan terjedt el egy ilyen, ha nem hozott önmagában hasznot az élőlénynek. Ebben azért van valami.

Amit a csávó ír (bár tl;dr) az elég hülyeségnek tűnik. Az egész evolúció elméletet nem kell kidobni azért.

Ellenben én személy szerint nehezen tudom elképzelni, hogy ez a hatalmas változatosság, illetve kapcsolatok bonyolult rendszere, ami a természetet, az életet jellemzi, csak úgy véletlen változások sorozatából állt össze. Ez olyan, mintha fognánk egy adathalmazt, véletlen szerűen cserélgetnénk benne byteokat és egy idő után működő program lenne belőle. Felfoghatatlan.
Ilyen szemszögből közelítve, valamilyen felsőbb erőnek léteznie kell. Megmagyarázni, elméleteket gyártani viszont nem akarok.

Én

Quote from: Moha on 2009-04-16, 01:19:16
Volt egy műsor (asszem Discovery-n), aminél az evolúció elméletet górcső alá vették és azt tárgyalták, hogy ebben a formájában kicsit sántít. Azt elemezték, hogy léteznek "egyszerűsíthetetlenül bonyolult" szerkezetek, amelyek csak akkor működnek (tehát csak akkor jelenthetnek előnyt az adott élőlénynek), ha minden alkatrészük a helyén van (pl. egy mozgásképtelen csillóval nem ér semmit az egysejtű). És akkor ugye jön az, hogy ha ezek fokozatosan, darabról-darabra alakultak ki, akkor hogyan terjedt el egy ilyen, ha nem hozott önmagában hasznot az élőlénynek. Ebben azért van valami.
Abszolút laikus hozzászólás részemről: Az ilyen nagyon alapdolgok létrejöhettek egyetlen nagyon szerencsés mutációval is, nem? Ezután pedig elterjedt, mert messze jobban szaporodott ez. Vagy ilyen, máshogy nem magyarázható dolgokból olyan sok van, hogy ez valószínűtlen?

Amúgy érdekes, a postod első felében mintha értenéd az evolúciót, a másodikban meg nem :D

Tycho

A kreacionisták bekaphatják a nem létező teremtőjük nem létező szervét. Azért, mert azt hiszik, hogy igazuk van, csak azért, mert az evolucionistáknak szerintük nincs. A nem igaz, ezért B sem, csak akkor igaz állítás, ha A és B egymásból követekzik. Boole, alap algebra. gb2/primordial ooze/  :facepalm:

(Drink & post: it's awwwwrite!)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2009-04-16, 00:54:09
Quote from: Fazék on 2009-04-16, 00:41:11
QuoteHátrányok:

Kösz, jónak tűnik. A hátrányok nem zavarnak, ez a kép menne rá, meg feliratnak alá hogy Haverok, buli, Fenta.

Mosást mennyire bírja az ilyen?
a honlapon ha a technológiára kattintasz, akkor állításuk szerint nagyon jól. Domi már hordja egy ideje a neki készült póló(ka)t és úgy rémlik, hogy eddig nem fakult, de inkább erről várjuk meg, hogy ő nyilatkozzon :)