Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Nakedape

QuoteMég a nap sem süt itt úgy, mint máshol;
Bágyadtabb sugára,
Mintha szánakozva tekintene
Ez árva csárdára.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Van egy összefoglaló cikk valahol, hogy mi folyik Bangkokban?

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2010-05-19, 13:05:37
Van egy összefoglaló cikk valahol, hogy mi folyik Bangkokban?
http://thai.blog.hu/ ?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Youtube nálatok is sorry, an error occoured-ezik, vagy csak engem tisztel meg vele?

Nakedape

itt 2/2 működött

Darkstar

Nálam is működik.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

Az indexes linkekre mind ezt adta nekem is.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Member

[spoiler=Pestiek!][/spoiler]
Ez azt jelenti, hogy átszállás nélkül várakozunk, vagy csak lemaradt, hogy mire kell átszállni?

Fazék

Quote from: Member on 2010-05-19, 18:12:16
Ez azt jelenti, hogy átszállás nélkül várakozunk, vagy csak lemaradt, hogy mire kell átszállni?
nem teljesen értem a kérdésedet.
a pontozott részeket le kell gyalogolnod, a kettő pontozott rész között a 103-as busz visz el. a 3 perc várakozást a buszra elég optimistának érzem, legyen inkább 10 perc, illetve a menetidő is romolhat jelentősen a forgalomtól függően.

ELTE-re hova mentek? Északi vagy Déli tömb?

Cloud

Quote from: Member on 2010-05-19, 18:12:16
Elvileg azt jelenti hogy 3 percet kell várnod a busz indulásáig. Amúgy meg passz, sose használom ezt az oldalt, ha megyek valahova csak ezt használom. (a legjobb szvsz)
http://www.utvonalterv.hu

Member

Quote from: Fazék on 2010-05-19, 18:16:50
Passz, csak azt tudom, hogy Társ. Tud. Kar. :D

A Volán honlapján csak akkor ír ki várakozást, ha csatlakozás közben vársz, ezért nem értettem, hogy mit akar vele.

Darkstar

Szerintem gyorsabb lenne egy 3as metró 4/6os villamos kombó. A TTK meg ha jól rémlik, úgyis az északi tömb.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Furcsa hívásom volt ma. Bennt vagyok cégnél és csörög a saját telefonom. Mivel épp dumálok ügyintézőmmel lenémítottam telefont, de láttam hogy egy pesti vezetékes szám.

Ok később lerakta.  Miután kiszabadultam, gondoltam céges telóról felhívom hogy ki lehetett az. Beírom a számot és a nő közli velem a telefonban hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Meglesem a jó számot írtam be, hívom még egyszer, a válasz ugyanaz. Ezen a számon előfizető nem kapcsolható.

Ki érti ezt....

Darkstar

Valami "tiltott" szám lesz. Pl amikor banki ügyintéző hív fel ilyen vonalas számról, nem tuod visszahívni. Vagy ilyenek nálunk a koordinátorok. Van egy központ vezetékes szám, amiről ők kifelé hívnak, de az a szám nem hívható.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zen

Quote from: Cloud on 2010-05-19, 18:37:30
Furcsa hívásom volt ma. Bennt vagyok cégnél és csörög a saját telefonom. Mivel épp dumálok ügyintézőmmel lenémítottam telefont, de láttam hogy egy pesti vezetékes szám.

Ok később lerakta.  Miután kiszabadultam, gondoltam céges telóról felhívom hogy ki lehetett az. Beírom a számot és a nő közli velem a telefonban hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Meglesem a jó számot írtam be, hívom még egyszer, a válasz ugyanaz. Ezen a számon előfizető nem kapcsolható.

Ki érti ezt....
Rablógyilkos betört az idős nénihez , akinek volt elég lélekjelenléte h gyorsan felkapja a telefont, de a rabló elkapta, így a néni tárcsázás helyett csak rűcsapott a gombokra és teeeljesen véééletlenül pont a te telódat hívta. És te nem vetted fel. A nénike most halott.
És a te hibád.
A tiéd.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Cloud

:lul:

Azóta se hívtak vissza szal banki cucc lesz szerintem is.

Moha

Vagy UPC-s telefonszám volt és elrontották a számhordozást... ::)

Kuroi Tenshi

Aztaq..

írtam egy emailt gmaillel, s ezt az üzenetet dobta fel:

Quote from: Gmail
Nem szeretett volna fájlt mellékelni az üzenethez?

Az üzenetben azt írta, hogy "csatolmány", de nem mellékelt egy fájlt sem. Elküldi így az üzenetet?

igen, benne volt a szövegben (nem is a tárgyban),
hogy most csatolmány nélkül, mert nincs új papír...
ezek olvassák az emailjeimet  :eek:

hupsz, a lényeg lemaradt:
http://www.theonion.com/video/new-google-phone-service-whispers-targeted-ads-dir,17470/

chilip

összeesküvés én mondom!!! a kormány, a titkos-szolgálat és Xenu az űrlény is folyamatosan olvassa az email-jeid mert egy nap még fontos ember lehetsz.

Nakedape

Quote from: Member on 2010-05-19, 18:27:59
Quote from: Fazék on 2010-05-19, 18:16:50
Passz, csak azt tudom, hogy Társ. Tud. Kar. :D

A Volán honlapján csak akkor ír ki várakozást, ha csatlakozás közben vársz, ezért nem értettem, hogy mit akar vele.
Quote from: Darkstar on 2010-05-19, 18:29:04
Szerintem gyorsabb lenne egy 3as metró 4/6os villamos kombó. A TTK meg ha jól rémlik, úgyis az északi tömb.
ha jegyekkel utaznak pláne a 103-as a jó megoldás, közel is rak le, és igen  az északiban van ( a könyvtáruk, meg iylesmilyük biztos) és nem TTK hanem Tátk. a ttk az termtud, és az észak és dél is.
ha bérlet vagy napijegy akkor felőlem kötött pálya dugó esetén akár.. vagy normális idő esetén 1-es villamos és a hídon is séta:D

ja ha kell vmo retro pc alkratész még akkor írd meg mert közel vagyok :D

Member

Valszeg jeggyel fogok utazni, szóval nem sűrűn akarok átszállni, habár "az openair partikhoz nem kell kápé, ingyen van a BKV, yeah".

Most nekem csak az Úr vigyázó tekintete kell, hogy ne valami köcsög irodalom és jogbuzit kapjak be vizsgáztatónak, akinek 3 könyve is megjelent. :p

Nakedape

nos ne metrón bliccelj pláne:)

szpeter

Én most olyat olvastam amitől  :facepalm: , vagy inkább face napalm :D  Az összeesküvés cuccoknál tartva: Monster energy drink. Ismerjük? 3 karmolás látható rajt'. Nah,elmélet szerint  a héber abc 6. betűjét [spoiler]http://en.wikipedia.org/wiki/Waw_(letter)[/spoiler] adja ki a dizájn 3x is,tehát 666.
Annyi igaz,hogy kicsit bal felé csőrikések tényleg ezek a vonalkák [spoiler][/spoiler] Meg  Monster equal to Fenevad, és a reklámszlogen Unleash the Beast :D   Remélem mindenki lefáradt eléggé,és életük legjobb alvását eszközölhetik. További jóccakát kívánok !  :rotfl:

edit:Érzem én,hogy ez kevés lesz. Bónusz : [spoiler][/spoiler] Elfordítod,látsz is egy 13-as számot XDDD (That's all, folks! Nincs több ilyen sz*rom xD )

NLZ

Fú de jó, hogy nem ittam még olyat.
[reserved]

Cloud

Nem sokat vesztettél. Semmi különbség a többihez képest.

Member

Ebben viszont chili-paprika van. A nevéből meg tudjátok, mit tol a márka tulajdonosa elsősorban.

Fazék

Quote from: Member on 2010-05-19, 23:41:13
Ebben viszont chili-paprika van. A nevéből meg tudjátok, mit tol a márka tulajdonosa elsősorban.
amennyi haszon van ezeken... simán.

Próféta

Quote from: Member on 2010-05-19, 23:41:13
Az ugye megvan, hogy az eredeti Coca-Cola ital egy kokacserjéből és kóladióból főzött szódás tea volt, és serkentő hatását (ill. a rendszeresen, szinte addiktíven visszatérő vásárlókat) az előbbi összetevőből becsusszanó kokainnak (amiről akkoriban persze nem sokat tudtak) köszönhette...?

Szerintem a márkatulaj kedvenc sportján kívül ez az italnév kicsit ki akar kacsintani a nagy konkurrens azóta nem sűrűn hangoztatott kezdeteire :)

Member

^Ez is benne van, amúgy elég drága pia és csak neten lehet rendelni, vagy Mihálytól személyesen venni Baján, még nem próbáltam sajna.

Állítólag Dél-Afrikában ismét kapható a régi kóla. :p