Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Cobra on 2008-06-19, 23:21:10
Quote from: Rounin
Dolgoztam...
Quote from: Rounin
Endtimes... :zomg:

Bocs, nekem már 4 éve van folyamatosan munkahelyem, bejelentve, ahol rendesen le is töltöm a napi 8 órámat. :hehe: Ne keverj az ittlévő ingyenélő /b/tardokkal. :hehe:

minuszmiki

Quote from: Rounin on 2008-06-19, 23:23:49
le is töltöm a napi 8 órámat.
Link plox.

Rounin

Quote from: minuszmiki on 2008-06-19, 23:46:45
Quote from: Rounin on 2008-06-19, 23:23:49
le is töltöm a napi 8 órámat.
Link plox.

Hülyének ne nézz, ez alapján kapom a bérem, nem majd szabad prédává teszem! O_O

minuszmiki

Úgy látom ez a poén egy csöppet besült. :/

Rounin

Quote from: minuszmiki on 2008-06-19, 23:59:12
Úgy látom ez a poén egy csöppet besült. :/

Akkor ezt írtam volna: "?_?" :rolleyes:

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2008-06-14, 00:33:44
LOL... Újra játszottam egy menetet a Nano Warral, amit Próféta volt kedves belinkelni pár nappal ezelőtt, ezúttal úgy, hogy a fülhallgató is rajtam volt - a zenéje a Battlestar Galacticából lett lopva :)
Különben feszültséglevezetésnek jó játék: azt szoktam csinálni, hogy leirtom a gépet, amíg neki csak egy bogyója marad, a pálya többi részét elfoglalom, megvárom, míg az összes feltápol, elmondom a végső monológot a Blade Runnerből ("All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time... to die."), aztán ráeresztem az ösztüzet.

Minőségi időtöltéseim vannak.
LOL.

Quote from: Xipe on 2008-06-17, 11:16:42
Gondoltam elkoszonok a repterrol toletek.
Szia!
Jol keresztbeszerveztuk, fene.

Quote from: Makos on 2008-06-17, 16:26:12
Quote from: teraflare on 2008-06-17, 15:19:01
Miközben kinnt ebédelünk a kertben egyszer csak az ölembe szart egy madár. Ez akkor most nagy szerencsét jelentene? Valahogy nem érzem magam jobban tőle...  :eek:

Én meg mentem le a boltba és a kezemre szart egy madár XD
Hm.  :eek:

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-06-19, 01:51:12
Valamint: a "hosszú haj, rövid ész" mondást is cáfolom :D
Miert, most ogy levagattad total debil lettel?
En no vagyok, es hosszu szoke hajam van... Uristen.  Lehet, hogy fodraszhoz kene mennem allasinterjuh elott? :zomg:
:lul:

Amugy visszatertem a Luxemburg-Koln turne utan. Szep volt. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Kvikveg:ne vágasd le, ok?  ^^"

Naruto: ebből is hiszti lesz? Or do they just shut up and take it like the bitches they are? :D

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2008-06-20, 00:53:40
Kvikveg:ne vágasd le, ok?  ^^"
...

:D Nem fogom, max valami formavaltoztatas lesz, kicsit unalmas, hogy mindenhol ua hosszu...

Mas: tok vicces, amikor egy haromeves felig nemet felig magyar gyerek a tesom nevet ugy ejti, hogy Thündöööö (ö/e kozotti hang igazabol)  :lul:
Ezenkivul eljutottam a Rubik-kocka majdnem-kirakasahoz. Mar csak 4 nem volt a helyen, egy lapon. A tobbi otletszeru tekergetessel es gyakori undo-val jott letre. Ezenkivul megtekinthettem egy 4x4es kocka romjait. Arra azert kivancsi lennek, hogy azt konnyebb, vagy nehezebb kirakni. (Csavarhuzo nem er.)
Masik topicban mar irtam, de lattam hazafele egy kamiont OLITRAVEL felirattal... No comment. Vigyorogtam mint egy idiota amikor meglattam.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

blackman

Gregory

Quote from: Kvikveg on 2008-06-20, 01:28:49
Ezenkivul eljutottam a Rubik-kocka majdnem-kirakasahoz. Mar csak 4 nem volt a helyen, egy lapon. A tobbi otletszeru tekergetessel es gyakori undo-val jott letre. Ezenkivul megtekinthettem egy 4x4es kocka romjait. Arra azert kivancsi lennek, hogy azt konnyebb, vagy nehezebb kirakni. (Csavarhuzo nem er.)
Szerintem nehezebb. A 3x3-ast sikerült 3 hét alatt kirakni, a 4x4-essel viszont szenvedtem vagy 2 hónapot, mire sikerült eltörni  :D.

Kvikveg

Quote from: Gregory on 2008-06-20, 01:38:17
Quote from: Kvikveg on 2008-06-20, 01:28:49
Szerintem nehezebb. A 3x3-ast sikerült 3 hét alatt kirakni, a 4x4-essel viszont szenvedtem vagy 2 hónapot, mire sikerült eltörni  :D.
:lol:
A szetesest naluk egy vendeg idezte elo, par masodpercig volt csak a kezeben.

Gregory

Mondjuk a 4x4-es sokkal könnyebben esik szét, gondolom azért mert másmilyen alapra épül mint a páratlan számú kockából álló oldalú kockák(3x3,5x5).

Kvikveg

Quote from: Gregory on 2008-06-20, 02:08:25
Mondjuk a 4x4-es sokkal könnyebben esik szét, gondolom azért mert másmilyen alapra épül mint a páratlan számú kockából álló oldalú kockák(3x3,5x5).
En inkabb arra tippelek, hogy minel tobb reszre szeletelik fel, annal konnyebben esik szet.

teraflare

Ajjaj túl jól indul ez a nap. Reggel az APEH-től megjön a visszatérítésem, utána kiderül hogy még van egy konzerv barackom, majd most a legnagyobb hír is hogy lekerült a naruto (  :whoah:  :cool:  :jee:  :kocc:  :appl:  :merci:  :hopp:  :haha: ). Ebből félek kurva nagy gáz lesz ha így folytatódik. (Bundy szabály)  :zomg:

edit: én ki tudom rakni a 3x3-as kockát, de nem azért mert értem hanem mert középsuliban 2x megmutatták én meg copycat módra lemásolom a mozdulatokat.  :D

Kvikveg

Quote from: teraflare on 2008-06-20, 10:37:41
...
edit: én ki tudom rakni a 3x3-as kockát, de nem azért mert értem hanem mert középsuliban 2x megmutatták én meg copycat módra lemásolom a mozdulatokat.  :D
Csavarhuzo, oda betol, kifeszit, aztan...  :haha:

teraflare

Quote from: Kvikveg on 2008-06-20, 10:48:43
Kiskoromban én leszedtem a matricákat majd rendezve visszaraktam.  :D

Ramiz

Quote from: teraflare on 2008-06-20, 10:52:14

Én csak félútig jutottam a ragasztgatásban, aztán jól elvertek. Azóta is utálom a Rubik-kockát. A matricákat meg vissza kellett ragasztgatni, de a családban senki nem tudta, hogy néz ki egy összekevert Rubik-kocka, úgyhogy rosszul raktuk vissza. Szerintem abból max pixelhibásan lehet kiforgatni bármit is.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Ááááááááááááááááááááá shit! Kipróbáltam Spore lénykészítőjét. T__T
Megvan az új elfoglaltságom egy ideig.

(Mafladon rulz)

Kvikveg

Elszallt a postom... Es a CTRL-C sem segitett. GRRR.
Ja, elso korben mi is erre gondoltunk, de aztan rajottunk, hogy igy fules lesz a matrica.
Szerintem tok szemetseg kisgyerek kezebe adni. Egyszerunek nez ki, de tok frusztralo.
Most is azt lattam ismeros kisgyerekenel, amit en is csinaltam: egy forgatas, hopp, masik rossz, megegy forgatas... De nem csinal tobb forgatast egy cel erdekeben.

Rounin

Felkészít az életre. Csak itt nincs undo. :Kiraly:

Lythis

nekünk nem matricás van, szóval vagy szétszeded rendesen, vagy kirakod, más alternatíva nemigazán van :)
Egyébként a legundorítóbb amit eddig láttam, az egy 20x20x20-as volt, igaz azt számítógéppel generálták le. TeCső-n fennvan elméletileg valahol, én is ott botlottam bele. Persze bizonyítani nem lehet, hogy tényleg az rakja ki, aki a gép előtt ül, és nem a gép, de maga a látvány akkoris szörnyűséges.
Also: lehet itthon 4x4x4-est kapni? egyáltalán hol?

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=Rpfz3m11bsk
láthatólag van külön progi is, amivel csinálhatsz magadnak virtuális kockát...

teraflare

Quote from: Lythis on 2008-06-20, 12:20:02
Mintha a múzeum körúti boltokban láttam volna kockákat lehet van 4x4x4-es is

Lythis

Quote from: teraflare on 2008-06-20, 12:38:05
Quote from: Lythis on 2008-06-20, 12:20:02
Mintha a múzeum körúti boltokban láttam volna kockákat lehet van 4x4x4-es is
anno amíg kicsi voltam, volt a sarkon egy trafik, ott lehetett kapni, de az az üzlet már min. 10 éve meg sincs. :D Azóta valamiért belémrögzült, hogy az ilyet csak valami trafikban lehet beszerezni. Persze a nyílvánvaló helyeken - pl logikai játékok boltja a fény utcai piac mellett - ahol elő is fordulhat nem néztem. (a kirakatban legalábbis nem volt)

Kvikveg

http://www.dooce.com/2008/06/13/rite-passage
Heh, ez tokaranyos.  :lul:
Es a sajat oldalanak a fejlece, öhhö-hö... http://www.sweet-juniper.com/

.Attila

sirtomi

:lol:

Bekattanó irodaalkalmazott:
http://www.break.com/index/office-worker-goes-absolutely-insane.html

Lehet hogy lolba kellett volna.

teraflare

Basszus de meleg van. Kimentem az erkélyre kicsit gyakorolni a Capoeirát és majdnem leégett a talpam a kövön.  :zomg: Úgyhogy cipőben táncolgattam. Remélem jövő hétvégén is jó lesz az idő. :D

Ramiz

Quote from: Rounin on 2008-06-20, 11:00:47

(Mafladon rulz)

Az a játék már kijött? :3x3:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tycho

Quote from: Ramiz on 2008-06-20, 17:04:51
Quote from: Rounin on 2008-06-20, 11:00:47

(Mafladon rulz)

Az a játék már kijött? :3x3:
:facepalm: Már több mint két hete ki leakelték a spore creature creator demoját, és már tele van a rapidshare leakelt adatbázisokkal hozzá, hogy egyre több cucc legyen benne... :muhahah: