Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Member on 2008-11-25, 18:48:04
Ti mit reagálnátok, ha amikor rajzokat készíttetsz enyhén delíriumos alkoholbetegekkel, az egyik ennyit szólna: "Rajzoljunk inkább hentait"? :D
:lol: Hanyeves?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Quote from: Kvikveg on 2008-11-25, 22:06:59
Ti mit reagálnátok, ha amikor rajzokat készíttetsz enyhén delíriumos alkoholbetegekkel, az egyik ennyit szólna: "Rajzoljunk inkább hentait"? :D

Kvikveg, az éktelenséged már számtalanszor bolondot csinált a belső szövegfeldolgozó rendszeremből. Ezt például "hány-evés"-nek olvastam és nem értettem.
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2008-11-25, 22:09:19
Quote from: Kvikveg on 2008-11-25, 22:06:59

Kvikveg, az éktelenséged már számtalanszor bolondot csinált a belső szövegfeldolgozó rendszeremből. Ezt például "hány-evés"-nek olvastam és nem értettem.
:lol:
Pedig meg nem is irtam olyanokat, hogy "Minden zombi alma, hogy kukac ragja szet a beleit".
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Tudod, hogy van az Kvikveg...

[spoiler]"Nem mindegy, hogy fókabél vagy főkábel!" :lol:[/spoiler]

Xzone

Quote from: Én on 2008-11-25, 16:42:29
Más: érdekes ez az új Youtube, szokni kell...

Van már ott is HD. "I came a bit."

Én

Quote from: Xzone on 2008-11-26, 00:12:06
"I came a bit."
Na, macademiből is be kéne hozzam magam, látom hozza a formáját :D Bár ez talán pöppet gayebb volt a kelleténél.

Tycho

Cobra

Quote from: Én on 2008-11-26, 00:20:12
Bár ez talán pöppet gayebb volt a kelleténél.
Ha ez neked csak "pöppet", akkor nem akarok veled nagyon találkozni  :ejnye:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rounin

Draconire

Tycho

Jól kezdődik a mai nap is.... a középső ujjamra rácsapta a huzat az erkélyajtót és felszakadt a bőr a körmöm tövénél... és persze nem akar bealvadni rajta a seb és csöpög belőle a vér, fáj mintha szét is tört volna, pedig nagyobb baja nincsen, ahogy kitapintottam... Gépelni is külön kaland így :comp:

Ramiz

Quote from: Én on 2008-11-26, 00:20:12
Quote from: Xzone on 2008-11-26, 00:12:06
"I came a bit."
Na, macademiből is be kéne hozzam magam, látom hozza a formáját :D Bár ez talán pöppet gayebb volt a kelleténél.

De jó, hogy én abbahagytam az animék nézését, amikor még VOLT SZÍNVONAL!!! :uzi: :muhahah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Tycho on 2008-11-26, 10:26:02
Jól kezdődik a mai nap is.... a középső ujjamra rácsapta a huzat az erkélyajtót és felszakadt a bőr a körmöm tövénél... és persze nem akar bealvadni rajta a seb és csöpög belőle a vér, fáj mintha szét is tört volna, pedig nagyobb baja nincsen, ahogy kitapintottam... Gépelni is külön kaland így :comp:

Mekkora lenne az unokáknak mesélni a régi, testen kívüli számítógépekről és 'Kilencujjú Tycho" cyberkalandjairól... <3
...
Amputáld. :morci:

Fazék

[spoiler=mai rant]'szameg. most mér mardos engem ez a haszontalan bűntudat?? egy volt évfolyamtárs pénzügyi tanácsadással kezdett el foglalkozni. most találkoztunk harmadjára, hogy egyeztessünk erről, és lesz 4. találkozó is, helyben náluk, a szakértőbb emberek körében, mert én ugyan nem írok alá papírokat csak úgy minden részlet ismerete nélkül. de a lényeg, hogy a srác idejött az üzlethez és itt nagyjából kitöltöttük előre a szerződést, egyelőre aláírás nélkül. (ő már most szerette volna rajta látni az aláírást, kíváncsi lennék, hogy miért ilyen sürgős... na mindegy, azért megbízom a srácban, csak a biztosítóban nem) szóval minden rendben, távozik, majd 2 perc múlva visszajön a kabátjáért és mellesleg közli, hogy sikerült az egész lakótelepen megtalálnia parkoláshoz az egyetlen mozgássérült parkolóhelyet, és volt olyan barom, hogy ezt nem szúrta ki és persze pont visszaért a lakótelepre a jóember és kiverte a balhét, ráhívta azt hiszem a rendőröket is, miközben idebent tárgyaltunk. fogalmam sincs mennyi egy ilyenre a bírság, de tippre nem egy könnyed összeg.
én hülye meg felelősnek érzem magam hogy iderángattam megint úgy, hogy nem fogom még aláírni a papírt, de hisz kurvára közöm sincs hozzá, hogy hol parkol a szerencsétlen, ugyan miért lennék ezért felelős?? hagyjon már a picsába békén a bűntudatom, igencsak el van tévedve a szerencsétlen...[/spoiler]

szerk: nem tudjátok honnan tudnám kideríteni, hogy mennyi bírságot kaphatott a haver a mozgáskorlátozott helyen parkolásért? egyszerűen nem találok net-en erről infót... :lame: (nem akarnám tőle közvetlenül megkérdezni és ezzel tovább bosszantani esetlegesen)

sirtomi

Szerintem sima tilosban parkolásnak számít, akkor viszont kb 30eFt-ra számíthat.

Fazék

Quote from: sirtomi on 2008-11-26, 13:08:10
Szerintem sima tilosban parkolásnak számít, akkor viszont kb 30eFt-ra számíthat.
...

ekkora egy barmot, hogy ennyire képtelen volt odafigyelni... megérdemeli a bírságot, legközelebb majd körültekintőbben parkol talán...

közérdekű közlemény:

FIGYELJETEK ODA HOL PARKOLTOK!!!

közérdekű közleményünket olvashatták.

azért szóltam neki, hogy anno volt (, nem tudom hogy még ma is él-e, de szóval volt) lehetőség méltányossági kérelem benyújtására, hogy ha már évek óta nem volt semmi kihágása az embernek, akkor előfordult, hogy egy ilyen egyszeri bírságot elengedtek. drukkolok neki, hogy megússza, de ettől még tényleg barom volt.

sirtomi

Ha mázlija van akkor meg se kapja a csekket róla. 3 hónap a határidő, utána már hiába küldik.

Tilosban várakozás kicsit olcsóbb kategória, de az is kerül 15eFt-ba. Elég magasak ezek az összegek szerintem, egyszer bírságoltak meg, azóta inkább keringek még egy kicsit és keresek parkolóhelyet.

Fazék

Quote from: sirtomi on 2008-11-26, 13:17:21
Ha mázlija van akkor meg se kapja a csekket róla. 3 hónap a határidő, utána már hiába küldik.
azt hiszem sajnos pont ott voltak a rendőrök, szóval megkapta kézhez a csekket.
Quote from: sirtomi on 2008-11-26, 13:17:21Tilosban várakozás kicsit olcsóbb kategória, de az is kerül 15eFt-ba. Elég magasak ezek az összegek szerintem, egyszer bírságoltak meg, azóta inkább keringek még egy kicsit és keresek parkolóhelyet.
én "szerencsére" csak egy 8e körüli összeget kellett hogy befizessek anno, szóval elég régen történt, de azóta rohadt körültekintően parkolok és én is inkább teszek pár kört, ha tudom, hogy 2 percnél hosszabb időre fogok ott állni.
de így hogy szállítanom kell, időnként elkerülhetetlen, hogy vacak helyen kell megállnom, de ekkor se hagyom el a kocsit 1 percnél tovább általában. eddig szerencsére megúsztam az ilyeneket, de ha van 100m-en belül parkolóhely, akkor inkább oda állok és cipelem az árut, mint hogy kötekednem kelljen bármilyen hatósági személlyel...

Tycho

Rou: lehet le kéne :muhahah: 2 éves voltam kb. amikor a nővérem ugyanarra az ujjamra rácsapta az ajtót, mert anyámmal veszekedett, az én ujjam viszont a zsanérnál volt... azóta is látszik az ujjamon a nyoma, az a csoda, hogy megmaradt az utolsó ujjpercem egyáltalán ::)

Kvikveg

Fazek: most miert a te hibad lenne ha o hulye es rossz helyre parkolt?!

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2008-11-26, 13:55:08
Fazek: most miert a te hibad lenne ha o hulye es rossz helyre parkolt?!
Ez az egyik, a másik meg hogy az ilyen so-called "pénzügyi tanácsadók" (lol) 100%-a vagy egy sunyi kis geci és csak arra megy hogy átbasszon a palánkon és minél nagyobb lóvéval húzzon le valami apróbetűs trükközéssel, vagy egyszerűen csak hülye, meg egyáltalán nem ért ahhoz amit csinál (nekem olyan ember ne adjon tanácsokat semmiről akinek nincs témába vágó főiskolai/egyetemi diplomája).

kikuchiyo

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
Failure is the default option

motifator

Quote from: kikuchiyo on 2008-11-26, 17:20:05
:lol:
[spoiler]Azért először rákerestem google-ön mielőtt lefuttattam az egyik dev szerverünkön :)[/spoiler]
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

.Attila

Ehhez nem vagyok elég kocka.
Mi ez?

motifator

Ha van a környéken egy unix shell, akkor másold be oda és futtasd le (nyugi, ártalmatlan cucc). Ha nincs, akkor valszeg nem is tudnád értékelni a poént :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Moha

Nos... nekem csak egy

-bash: dc: command not found

lett az eredmény... Más shell kellene hozzá vagy rootként kéne kiadni? :D

Ramiz

Hülye Linuxosok. :D

Fazék: még ha jószándékú is a faszi, gondolj arra, hogy hogyan szoktak az autósok össze-vissza parkolni zebrára, utcasarokra, járdára, bicikliútra stb., és megnyugszol. Büntetni kell mindenkit, máshogy nem megy. (Más kérdés, hogy nem mindenkit büntetnek, de mindegy.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Ramiz: tapasztalataim szerint nem azt büntetik meg, aki a mozgássértült partkolót foglalja el, meg úgy áll meg az utcasarkon/járdán/egyéb helyen, hogy balesetveszélyt teremt (mert pl. nem látsz tőle), hanem azt, aki 5 perccel túllépi a kifizetett parkolóidőt, meg aki 50-el megy az útfelújítás után "kintfelejtett" 30-as táblánál...

motifator

Quote from: Moha on 2008-11-26, 19:05:47
Nos... nekem csak egy

-bash: dc: command not found

lett az eredmény... Más shell kellene hozzá vagy rootként kéne kiadni? :D
Pff, nekem Solaris 5.10 alatt ment bash-ból simán, nem rootként.

Amúgy a dc egy fordított lengyel számológép program: http://linux.die.net/man/1/dc

[spoiler=Az output]
GET A LIFE!
[/spoiler]

Én

Quote from: Fazék on 2008-11-26, 12:16:45
[spoiler=mai rant]'szameg. most mér mardos engem ez a haszontalan bűntudat?? egy volt évfolyamtárs pénzügyi tanácsadással kezdett el foglalkozni. most találkoztunk harmadjára, hogy egyeztessünk erről, és lesz 4. találkozó is, helyben náluk, a szakértőbb emberek körében, mert én ugyan nem írok alá papírokat csak úgy minden részlet ismerete nélkül. de a lényeg, hogy a srác idejött az üzlethez és itt nagyjából kitöltöttük előre a szerződést, egyelőre aláírás nélkül. (ő már most szerette volna rajta látni az aláírást, kíváncsi lennék, hogy miért ilyen sürgős... na mindegy, azért megbízom a srácban, csak a biztosítóban nem) szóval minden rendben, távozik, majd 2 perc múlva visszajön a kabátjáért és mellesleg közli, hogy sikerült az egész lakótelepen megtalálnia parkoláshoz az egyetlen mozgássérült parkolóhelyet, és volt olyan barom, hogy ezt nem szúrta ki és persze pont visszaért a lakótelepre a jóember és kiverte a balhét, ráhívta azt hiszem a rendőröket is, miközben idebent tárgyaltunk. fogalmam sincs mennyi egy ilyenre a bírság, de tippre nem egy könnyed összeg.
én hülye meg felelősnek érzem magam hogy iderángattam megint úgy, hogy nem fogom még aláírni a papírt, de hisz kurvára közöm sincs hozzá, hogy hol parkol a szerencsétlen, ugyan miért lennék ezért felelős?? hagyjon már a picsába békén a bűntudatom, igencsak el van tévedve a szerencsétlen...[/spoiler]

szerk: nem tudjátok honnan tudnám kideríteni, hogy mennyi bírságot kaphatott a haver a mozgáskorlátozott helyen parkolásért? egyszerűen nem találok net-en erről infót... :lame: (nem akarnám tőle közvetlenül megkérdezni és ezzel tovább bosszantani esetlegesen)
Apám is járt így, akkor egy mindenért rinyáló sánta trabantos nő kihívta a rendőröket. Az eredmény: a rendőr ideges volt, hogy ezért jött el éjszaka, és annyit mondott, hogy álljon arrébb. :D Bár itt annyiban más volt a helyzet, hogy 2 mozgássérült parkoló van.

Külföldön egy ismerősöm viszont pont így szívta meg: ittasan vezetett, ami nála kb annyit jelent, hogy semmit, de beállt egy mozgássérült helyre. Egy még csak nem is mozgássérült ember hívta rá a rendőröket, akik aztán szonda, vérvétel, etc...

A legjobban mégis azt bírom, hogy a legtöbb mozgássérült matricát én böhöm nagy merciken látom, amiből aztán teljesen egészséges emberek lépnek ki.