Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Ha noverem par centivel kisebb lenne, a nemeteknel igenyelhetett volna rokkantigazolvanyt.  :lul: :rotfl:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: Én on 2008-11-26, 20:43:43
A legjobban mégis azt bírom, hogy a legtöbb mozgássérült matricát én böhöm nagy merciken látom, amiből aztán teljesen egészséges emberek lépnek ki.
Exactly! Pontosan ez a baj itthon. Gondolom a kutya nem ellenőrzi, hogy ki, melyik kocsival és milyen címen jogosult használni a mozgáskorlátozott cetlit és folyton ilyen BMW X5, Honda CRV és hasonló nagy fekete dögökön látok mozgássérült cetlit, amit lehet, hogy - a kapcsolatai révén - egy olyan ember jogcímén szerzett, akit akkor látott először és utoljára. Az egész arra megy, hogy ingyen tudjanak parkolni a fizetős helyeken. Ezeket mikor fogják keményen büntetni?

Próféta

Quote from: kikuchiyo on 2008-11-26, 17:20:05
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
Én először "man dc" segítségével gondosan megfejtettem, és csak utána futtattam, szóval abszolút nekem szólt :)

Makos

Quote from: kikuchiyo on 2008-11-26, 17:20:05
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
:lol:

Én PuTTY-ba beléptem az egyetemi szerverre és ott teszteltem xD

+1:
[spoiler]
Quote from: Ramiz on 2008-11-26, 20:09:06

[/spoiler]

Ez mi lenne?

Próféta

Quote from: Makos on 2008-11-26, 22:47:37
Ez mi lenne?
Szobabicikliző alak többszörös expozícióval lefényképezve, fényvisszaverő csíkkal a nadrágszárán. Gondolom.

Én

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Draconire

Makos

sirtomi

Quote from: Moha on 2008-11-26, 19:36:13
Ramiz: tapasztalataim szerint nem azt büntetik meg, aki a mozgássértült partkolót foglalja el, meg úgy áll meg az utcasarkon/járdán/egyéb helyen, hogy balesetveszélyt teremt (mert pl. nem látsz tőle), hanem azt, aki 5 perccel túllépi a kifizetett parkolóidőt, meg aki 50-el megy az útfelújítás után "kintfelejtett" 30-as táblánál...
Pontosan. Akit meg kellene büntetni az mindig megússza.

Mondjuk a pécsi plázánál tapasztaltam mostanában, hogy a tilosban parkolókat végig bírságolják a rendőrök, a Q7-es Audit ugyanúgy, mint a Ladát. Fénykép is készül. Ez már haladás. Egy ilyen akció után 2-3 hétig nem parkol ott senki, aztán újra odaállnak, ilyenkor megint jönnek a rendőrök :)

Quote from: Én on 2008-11-26, 20:43:43
Quote from: Fazék on 2008-11-26, 12:16:45
[spoiler=mai rant]'szameg. most mér mardos engem ez a haszontalan bűntudat?? egy volt évfolyamtárs pénzügyi tanácsadással kezdett el foglalkozni. most találkoztunk harmadjára, hogy egyeztessünk erről, és lesz 4. találkozó is, helyben náluk, a szakértőbb emberek körében, mert én ugyan nem írok alá papírokat csak úgy minden részlet ismerete nélkül. de a lényeg, hogy a srác idejött az üzlethez és itt nagyjából kitöltöttük előre a szerződést, egyelőre aláírás nélkül. (ő már most szerette volna rajta látni az aláírást, kíváncsi lennék, hogy miért ilyen sürgős... na mindegy, azért megbízom a srácban, csak a biztosítóban nem) szóval minden rendben, távozik, majd 2 perc múlva visszajön a kabátjáért és mellesleg közli, hogy sikerült az egész lakótelepen megtalálnia parkoláshoz az egyetlen mozgássérült parkolóhelyet, és volt olyan barom, hogy ezt nem szúrta ki és persze pont visszaért a lakótelepre a jóember és kiverte a balhét, ráhívta azt hiszem a rendőröket is, miközben idebent tárgyaltunk. fogalmam sincs mennyi egy ilyenre a bírság, de tippre nem egy könnyed összeg.
én hülye meg felelősnek érzem magam hogy iderángattam megint úgy, hogy nem fogom még aláírni a papírt, de hisz kurvára közöm sincs hozzá, hogy hol parkol a szerencsétlen, ugyan miért lennék ezért felelős?? hagyjon már a picsába békén a bűntudatom, igencsak el van tévedve a szerencsétlen...[/spoiler]

szerk: nem tudjátok honnan tudnám kideríteni, hogy mennyi bírságot kaphatott a haver a mozgáskorlátozott helyen parkolásért? egyszerűen nem találok net-en erről infót... :lame: (nem akarnám tőle közvetlenül megkérdezni és ezzel tovább bosszantani esetlegesen)
Apám is járt így, akkor egy mindenért rinyáló sánta trabantos nő kihívta a rendőröket. Az eredmény: a rendőr ideges volt, hogy ezért jött el éjszaka, és annyit mondott, hogy álljon arrébb. :D Bár itt annyiban más volt a helyzet, hogy 2 mozgássérült parkoló van.

Külföldön egy ismerősöm viszont pont így szívta meg: ittasan vezetett, ami nála kb annyit jelent, hogy semmit, de beállt egy mozgássérült helyre. Egy még csak nem is mozgássérült ember hívta rá a rendőröket, akik aztán szonda, vérvétel, etc...

A legjobban mégis azt bírom, hogy a legtöbb mozgássérült matricát én böhöm nagy merciken látom, amiből aztán teljesen egészséges emberek lépnek ki.
Én is ilyeneket látok. Egyszer lett volna kedvem beszólni egy nagy dög BMW-vel a rokkant helyre parkoló fiatal srácnak, erre nyílik az ajtó, kis könnyű összecsukható kerekesszék kirak és átül. Ritka, de ilyen is van, meglepődtem, igaz hogy nem volt nagydarab, kígyúrt és kopasz :D

Cobra

Nekem is volt rokkantigazolványom a balesetem után. Amíg nem tudtam rendesen menni, addig be is álltam vele rokkantparkolóba, de amikor már nem volt nehéz a járkálás, attól kezdve a lejárati időig már csak a parkolási díj elkerülésére használtam (mozgássérülteknek közterületi fizetőzónában nem kell fizetni). És én is mérgelődtem, amikor nem tudtam megállni a mozgássérült helyen pár bunkó miatt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

yaaaay.

valaki nem akar Budapestről Kecskemétre menni fél óra múlva? legalább akkor lenne társaságom.
francnak nem jelentkeztem usteam közös mozizásra, most kocsikázhatok munkaidőn túl :(

Necrid^

Quote from: Fazék on 2008-11-27, 16:54:22
yaaaay.

valaki nem akar Budapestről Kecskemétre menni fél óra múlva? legalább akkor lenne társaságom.
francnak nem jelentkeztem usteam közös mozizásra, most kocsikázhatok munkaidőn túl :(

Hidd el jobb mint gép elött ulni és tanulni java programozás vizsgára :( ( amit most én csinálok) hogy mennyire utálom ezt a nyelvet.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Nakedape

Quote from: Próféta on 2008-11-26, 22:52:51
Ez mi lenne?
Szobabicikliző alak többszörös expozícióval lefényképezve, fényvisszaverő csíkkal a nadrágszárán. Gondolom.
majdnem, csak röntgenképek, a csík az a  csont
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Quote from: Nakedape on 2008-11-27, 18:07:07
You best be trollin'

Moha

Quote from: Nakedape on 2008-11-27, 18:07:07
Quote from: Próféta on 2008-11-26, 22:52:51
Ez mi lenne?
Peeeersze! :hehe: Ha a csávónak ilyen vékony combcsontja volna, az már régen rossz... Mellesleg: hova lett pl. a csípője akkor?

(or... should I not feed the troll? :D )

Nakedape

SaiyaGin

Jóccakát.

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Makos

Draconire

Nakedape

Member

Quote from: Kvikveg on 2008-11-25, 22:06:59
Quote from: Member on 2008-11-25, 18:48:04
Ti mit reagálnátok, ha amikor rajzokat készíttetsz enyhén delíriumos alkoholbetegekkel, az egyik ennyit szólna: "Rajzoljunk inkább hentait"? :D
:lol: Hanyeves?
35 körülinek nézett ki és az elvonási tünetektől úgy remegett a keze (nem, nem hentai + fap kombó :D), hogy alig tudott valamit rajzolni, pedig azok egyike volt, akinek még voltak ötletei.

Amúgy csupa érdekes embert ismerek meg, van egy elég mogorva csaj, akitől egyszer már meg kellett kérdeznem, hogy neki tán hetente jön meg, erre mondta, hogy kéthavonta, mert a visszafejlődött ikertesója 18 éves koráig élősködött benne és felkajálta az egyik petefészkét. :eek:

EDIT: Haha, most hallottam, apámat kirakta a nője. Nyehehehe. Nagymutti persze befogadta.

Én

Quote from: Member on 2008-11-28, 13:16:56
a visszafejlődött ikertesója 18 éves koráig élősködött benne egy felkajálta az egyik petefészkét. :eek:
:wtf:

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

minuszmiki

Quote from: Én on 2008-11-28, 14:57:59
Quote from: Member on 2008-11-28, 13:16:56
a visszafejlődött ikertesója 18 éves koráig élősködött benne egy felkajálta az egyik petefészkét. :eek:
:wtf:
Ha jól tévedek.

Én

Huh, azért szar lehet belegondolni, hogy az ikertesódnak szánt valami 18 évig benned élt, mint egy parazita...

Nekem pedig abba, hogy 18 éve mindent folyamatosan elbaszok, pl az egyik leglustább haveromra bíztam rá egy közös szülinapi ajándék megvételét, amit az utolsó pillanatra hagyott, és akkor döbbent rá, hogy bizony rendelni kell. Cloud, ha az az iPod shuffle még megvan, az nagyon jó lenne...
[spoiler][/spoiler]

Member

Pontosan. Állítólag olyan mint egy alma méretű zsírcsomó. Tibi haverommal ki voltunk akadva, hogy miért nem kérte el és csinált belőle mondjuk kulcstartót. Ha bennem lett volna valami, lehet beteges, de [spoiler]nyomnám, mondjuk egy kis darabka rák, amire mutogatva lehet mondani, "hehe, majdnem megöltél, kis köcsög, remélem, kölyköket nem hagytál!"[/spoiler]

NLZ

Persze, biztos faszagyerek lennél így a haverjaid előtt, de azért gondolj bele, hogy az az ikertestvéred lehetett volna.
[reserved]

minuszmiki

Aki aztán ezirányú tervének bedőlése után élősködéssel próbálta kompenzálni a sikertelenséget. Én se kímélném.[spoiler] :D[/spoiler]