Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: NLZ on 2009-01-09, 22:46:03
A biztonságpolitikai véleményeket pedig már könnyedén lehet a politika hadszínterén forgatni fegyverként. Szal ilyeneket leírni egy fórumon is politizálás. Úgyhogy kérném a moderátor azonnali intézkedését. :)
troll harder

Selmo

Tényleg lockot szeretnétek? :D

A tökéletesség unalmas.

motifator

Szerintem meg beszéljünk az időjárásról :D
De most komolyan, már járok egy ideje kocsival, igaz sajátom még csak olyan másfél éve van, de azelőtt is rendszeresen hajtottam a család különféle járgányait, nagy téli minuszokban is. De olyan még soha, de soha nem fordult elő, hogy a szélvédőmön BELÜLRŐL legyen kb. 1mm vastag jégréteg! Tegnap is, meg ma is kijövök a munkából, lekaparom a szélvédőt, beülök, és csak csodálkozok, hogy miért jeges, amikor most kapartam le? Ma már nem volt annyira rémes, csak kicsit jégvirágos, te tegnap akkora masszív jégréteg volt belül a szélvédőn, amilyen a déli sarkon nincs. Kb. 12 percen átt járattam a gépet szivatóval (91-es civic, nem igazán szereti a hideget, ilyenkor fogyaszt is rendesen, még jó, hogy olcsó a benzin), mire végre leolvadt egy 20 centis sáv alul, amin görnyedve kiláttam egy kicsit. Mondjuk közben legalább bömböltethettem a frissen letöltött Toradora és Kannagi OP/ED zenéket. Kiváncsi vagyok milyen arcot vághattak azok, akik szintén akkor jöttek ki a cégtől és hallották :D
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Darkstar

Quote from: Selmo on 2009-01-09, 22:53:44

Locks > all
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Quote from: Darkstar on 2009-01-09, 22:57:40

Locks > all
Ez nagyot koppant mikor leesett...

NLZ

Szal akkor diszkriminálva vagyok a kettős mérce oltárán? :(
[reserved]

Zsiga

Quote from: Én on 2009-01-09, 22:59:50

Locks > all
Pedig obvious is meg szar is. :D

NLZ : Kettős mérce? Ja bazmeg, mocskos szélsőbaloldali kommunista zsidóbérencek vagyunk mi moderátorok így nem lehet a fórumon zsidózni, evvan, beszoptad.
(Mielőtt még komolyan veszed, nem, semmiféle kettős mérce nincs, egyszerűen annyit kéne felfogni hogy a politika bármilyen formában és bármilyen oldalról tilos a fórumon. Nem csak neked, mindenkinek. Nekünk is.)

Tycho

Quote from: NLZ on 2009-01-09, 23:12:54
Szal akkor diszkriminálva vagyok a kettős mérce oltárán? :(

1/10. Getting better. :redface:

NLZ

Miért szól mindenki le engem? :( Ez egy összeesküvés!
[reserved]

Zsiga

Quote from: NLZ on 2009-01-09, 23:17:43
Mondom mer aljas cionista gecik vagyunk, azé.  :__devil::D

Makos

Na elégleszmá :ejnye:
Ez tényleg nem egy politikai fórum....

Inkább nézzetek Pr0n-t :angyali:

Kvikveg

Quote from: motifator on 2009-01-09, 22:54:32
...
a szélvédőmön BELÜLRŐL legyen kb. 1mm vastag jégréteg!
...
Ezt hogy sikerult?! Hany fok van ott nalatok es az a nalatok merre van? Mert itt Pesten is szetfagy a hatsom ahol kilog a kabat alol, de azert eleg messze vagyunk az ilyen paranormalis jelensegektol.  :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Locks > all

Én nem értem! Nem obvious?
Lokszol? Lákszoll? Wat??? :confused:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

motifator

Fogalmam sincs, hogy csináltam, mint írtam, magam se láttam még ilyet soha, de most 2 napon belül kétszer. És nem csak én fingom tele a kocsit párával, mert ma cigizés közben mondtam a dolgot a kollégáknak, és az egyik service deskes srác mondta, hogy tegnap neki is megfagyott a szélvédő, ugyanúgy belülről. Ma meg amíg kapargattam délután a jeget, én is láttam 2 másik autót, aminek a tulajdonosai cigarettáznak, miközben a motor jár. Persze lehet, hogy ők csak melegítették a motort, de az is lehet, hogy olvasztották a szélvédőt, ahogy én, szintén belülről.
Nem tudom, lehet, hogy valami régi indiántemető felett van a cég parkolója, mert reggelre sose fagy le belülről, amikor a ház előtt áll, csakis melóhelyen.
Hogy hány fok van itt Debrecenben, azt pontosan nem tudom, de talán -16 rémlik.

@Ramiz: hint
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Ramiz

Ja, szóval buta gík dolog. :D

Inkább nézzétek ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=wkJRAoPlP24
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Makos

Jah....Debrecen..ott eléggé fúj a szél nem? kitudja befújt az autóba a jéghideg szél és amiatt fagyott le :D

Kvikveg

-16, az szep...

Vegre van 3 farmerom, vegre van 3 farmerom! Kidobhatom a regit ami lepusztult! Sallala!  :w00t:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

motifator

Ráadásul az NI kint van a város szélén, ahol már semmi nincs, csak néha egy kis trágyaszag a közeli tanyákról.
Érzésre olyan 2-3 fokkal van ott hidegebb, mint bent a városban.

Dreamcleaver

Quote from: Zsiga on 2009-01-09, 23:20:31
Mondom mer aljas cionista gecik vagyunk, azé.  :__devil::D

Ezt már tudjuk. Nem kell folyton belemondani a képünkbe ok?  :_piszka:  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Flaser

Quote from: sirtomi on 2009-01-09, 22:24:01
Quote from: Flaser on 2009-01-09, 21:48:16
-A Hezbollah a világ egyik legfejlettebb, legjobban képzett hadseregével próbálja fölvenni a harcot, amely mindeddig olyan kemény kézzel és elsöprő erővel tevékenykedett a térségben, hogy az megkérdőjelezett a vesztes részéről bármilyen eredményes tárgyalás lehetőségét.  Ugyanis az IDF döbbenetes sikerei nyomán Izrael állam mindenkor az erő pozíciójából diktálhatta a feltételeket. Hagyományos harcot vívni ezzel az ellenséggel szemben azonos lenne az öngyilkossággal. A civilek és az őket ért áldozatok esetén a nyugati világ felháborodása jelentik az egyetlen áthatolhatatlan védelmet ellenük. Ezen túl a gerilla harc volt az egyetlen lehetőség a hatékony hadviselésre, de ezt csak egyszer, Libanonban lehetett eljátszani az IDF ellen.
Lehet én értem félre ezt a részt itt. Egyet értek vele csak pár dolog megzavart.
A Hezbollah Libanoni szervezet, Gázában a Hamász van nem? Vagy ez a korábbi Libanoni kis háborúról szól?
Bocs, kicsit fáradt vagyok, de most zavar hogy nem tudom felfogni :D

Megjegyzés jogos, mert ez így képzavar.
Ami a lényeg: Libanonban bebizonyosodott, hogy még a "legyőzhetetlen" Izrael sem tud mit kezdeni a CIW-el (Counter Insurgency Warfare-el). A területre benyomultak, s aztán annak és rendje módja szerint szétcincálták őket. Igaz, a dolog "nem egészen így jött le" a nyugati sajtóban, de aki kicsit is ért a témához annak nyilvánvaló volt, hogy ez egy nagy leégés volt nekik.

Persze még így is baromi tökös "kill-ratio"-juk volt, de ha nem Vietnam, akkor már a Búr háborúk óta tudjuk, hogy CIW-ben a kill-ratio szart se jelent a stratégia célok eléréséhez.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Kvikveg

Counter Insurgency Warfare-rol tudsz jo cikket? Esetleg Libanonrol ebben a temaban? Mar faradt vagyok keresni.

Flaser

Quote from: Kvikveg on 2009-01-10, 00:43:18
Counter Insurgency Warfare-rol tudsz jo cikket? Esetleg Libanonrol ebben a temaban? Mar faradt vagyok keresni.

Gerilla háborúk cikksorozat - alapmű:
http://katpol.blog.hu/

Quote from: Kvikveg on 2009-01-10, 00:01:29
-16, az szep...

Vegre van 3 farmerom, vegre van 3 farmerom! Kidobhatom a regit ami lepusztult! Sallala!  :w00t:

Ne dobd ki! Jó lesz még játszó ruhának. (Szenet hordani, festeni, lekromofágozni a szomszéd kocsiját, aki mindig a te helyedre áll stb. stb.)
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Kvikveg

Quote from: Flaser on 2009-01-10, 00:51:08
...
Ne dobd ki! Jó lesz még játszó ruhának. (Szenet hordani, festeni, lekromofágozni a szomszéd kocsiját, aki mindig a te helyedre áll stb. stb.)
Koszi a linket. Holnap este megnezem.
A, mar annyi olyan tartalek nadragom van, mindegyik festos nadragkent landol.  :haha:
Bar meg kell neznem, lehet, hogy azok mar nem jonnek fel ram.  :eek:

Zen

Mert az L a nevedben azt rövidíti h Loreal. :P
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Ramiz

http://www.youtube.com/watch?v=oA5nOBahBHk&feature=related

Ez azért nagyon geci... először látok ilyen műsort... :zomg:

kikuchiyo

Make you blank over and over...

Csak nem rákerestél Chris Hansenre?
Failure is the default option

Darkstar

Quote from: Ramiz on 2009-01-10, 02:24:32
először látok ilyen műsort... :zomg:

Most komolyan? Én amikor először találkoztam a meme-el azonnal rákerestem. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

minuszmiki

Quote from: Zsiga on 2009-01-09, 23:14:08
Quote from: Én on 2009-01-09, 22:59:50

Locks > all
Pedig obvious is meg szar is. :D

NLZ : Kettős mérce? Ja bazmeg, mocskos szélsőbaloldali kommunista zsidóbérencek vagyun
:borul: Drink'n praots, still awryte?