Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Selmo

És a :G most megtréfálja a népet.

A tökéletesség unalmas.

Kuroi Tenshi

stopbadware.org-ra célzol?
legalábbis nekem most minden keresésre azt adja ::)

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Makos

Én

Nekem megy... :confused:
ed: Ja, mégsem :D

Próféta

Someone must have typed google into google.

Nakedape

google, mi vanvele? én nem észlelek semmit
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kuroi Tenshi

Már kijavították, de pár percig minden keresésre azt írta, hogy
veszélyes lehet a számítógépére, és nem vitt a linkje oda.

Nakedape

köszönöm az infót,  mondjuk korábban i  néztem és akkor se volt semmi baja :)  lehet h engem hagynak veszélyes helyekre menni, nemkár érte jeligére.

Én

Lassan vége a jó kis egyhetes síszünetemnek, BAW
Jelenleg ez a helyzet:
[spoiler]Gyula üzenete:
alig tanultam még valamit, gondolatban seggbe kéne rúgnom magam
Twitchblade üzenete:
jaja, nekem is
Twitchblade üzenete:
de még ahhoz is túl lusta vagyok[/spoiler]

Cloud

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-01-31, 17:56:38
Már kijavították, de pár percig minden keresésre azt írta, hogy
veszélyes lehet a számítógépére, és nem vitt a linkje oda.
Épp kezdtem megrémülni. :D

Zsiga

Quote from: Én on 2009-01-31, 17:59:42
Jelenleg ez a helyzet:
[spoiler]Gyula üzenete:
Twitchblade üzenete:
jaja, nekem is
Twitchblade üzenete:
Nálunk épp most kezdődik a 14 hetes "szorgalmi időszak" néven futó szünet. :angyali:

Member

Quote from: Bicskei on 2009-01-31, 12:54:08
megyek én is építeni Hammer falat márciusban... ;)
Akkor majd össze kéne beszélni, hogy hol, mikor legyen az összefutás. :)

Bicskei

Quote from: Zsiga on 2009-01-31, 18:05:43
Jelenleg ez a helyzet:
[spoiler]Gyula üzenete:
Twitchblade üzenete:
jaja, nekem is
Twitchblade üzenete:
Nálunk épp most kezdődik a 14 hetes "szorgalmi időszak" néven futó szünet. :angyali:
+1
már előre fáj a fejem attól h mennyit fogok a hídlábban meg a lapátosban ülni (aki nem tudná: egyetemi törzskocsmák) :Kiraly:

Quote from: Member on 2009-01-31, 18:11:07
Akkor majd össze kéne beszélni, hogy hol, mikor legyen az összefutás. :)

ofkórsz
Ultras liberi

Lythis

Quote from: Zsiga on 2009-01-31, 18:05:43
Jelenleg ez a helyzet:
[spoiler]Gyula üzenete:
Twitchblade üzenete:
jaja, nekem is
Twitchblade üzenete:
nekünk csak 9-től megy hivatalosan. Most elvben tárgyfelvételi van, de - guess what - beszart a rendszer, szóval HA hinni lehet csodás intézményünk az adott témában kompetens gárdájának, akkor majd hétfőtől...

Én

FFFFFFFFFFFFFFFFFF
Már fél órája szenvedek egy egyenlettel. Most jöttem rá, hogy egyenlőtlenség. :facepalm:
Ez a nap így nem akar összejönni. Szkanderoztam apámmal, vagy 3 percig próbálkoztunk egymással de egyikünk se mozdult 1 centit se, úgyhogy inkább kiegyeztünk egy döntetlenben és megittunk egy sört. :D

Zen

Quote from: Én on 2009-01-31, 20:02:34
FFFFFFFFFFFFFFFFFF
Már fél órája szenvedek egy egyenlettel. Most jöttem rá, hogy egyenlőtlenség. :facepalm:
Ez a nap így nem akar összejönni. Szkanderoztam apámmal, vagy 3 percig próbálkoztunk egymással de egyikünk se mozdult 1 centit se, úgyhogy inkább kiegyeztünk egy döntetlenben és megittunk egy sört. :D
Never a dull moment nálatok, mi?:D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Rounin

Quote from: Zen on 2009-01-31, 20:22:21

Nem pattant el egy izom sem a karjában.
It was quite unÉnlike. :eek:

Lythis

Majd holnap, amikor dagnosztizálják, hogy a kéztőcsontjai szilánkosra törtek... ^^

Cloud

Van valahol kajatopic, vagy csak én nem találom?

Bicskei

Quote from: Cloud on 2009-01-31, 20:55:32
Van valahol kajatopic, vagy csak én nem találom?

tudtommal csak japán főzőcske topic van
Ultras liberi

Rounin

Hogyne lenne. Gasztronómia néven fut, ha jól emlékszem.
Tudod, ínyencek nem zabálni járnak, hanem kulináris élvezeteket halmozni. :angyali:

szerk.: vagy merge lett a sorsa...? :3x3:

Nakedape

Én

Quote from: Zen on 2009-01-31, 20:22:21
wat

Quote from: Rounin on 2009-01-31, 20:28:04
Nem pattant el egy izom sem a karjában.
It was quite unÉnlike. :eek:
Quote from: Lythis on 2009-01-31, 20:53:25
Majd holnap, amikor dagnosztizálják, hogy a kéztőcsontjai szilánkosra törtek... ^^
A fórum aranyoskái. :D

Anyámat is imádom, állandóan az a baja, hogy nem eszek rendesen. Most meg pampog, hogy egészségtelenül sokat. Lassan már evés közben is zenét kell hallgatnom.

Member

Nekem kiesik a füllhallgatóm, ha rágok.

Nekem most keresztapám kattant meg. OK, hogy a fiát hülyének tartja és nem akarja szakközépbe engedni, miközben majdnem osztályelső és legyen inkább vízvezetékszerelő (anyám is ilyen, bizonyos szint alatt leugatott), de amikor magyarázott a nyugdíjszámításról és elmagyaráztam neki, hogy nem egészen és neki állt feljebb, kicsit leakadtam. Mintha én tanulnék szociális jogot és nem ő. ::)

Én

Quote from: Member on 2009-01-31, 23:35:46
Nekem kiesik a füllhallgatóm, ha rágok.
Nekem most megint elromlott, és egyik kezemmel egy bizonyos helyzetben kell tartsam, hogy mindkét fele szóljon :S
Keresztapád meg gondolom megsértődött, hogy nem ő az okosabb... Egész tipikus. :D
WTF kép: THE GAY :zomg:

Rounin

Az a minifarmer nagyon :lol: .

pet

Előzőekben leírt történet folytatása: [spoiler]Ugyebár mondtam hogy haveromat elhívtam Kamikazere, már kb. 2 éve ismerem a srácot, és azthittem ő az egyik legjobb haverom. Mellesleg csak neten ismerem, zalagerszeg környékén lakik, és most láthattam volna először. Mondta hogy 15%-os esélyt lát erre, mondom oké, majd szólj ha jössz. Aztán Kamikaze előtt két nappal megtudtam hogy ő is megy, de azt se tőle, hanem más forrásokból. Nekem nem szólt, meg sem említette, aztán, abban a két napban már nemvolt msnen. Most vége a bulinak, vele nem találkoztam, a bulira nem ment el, nos először is leírom hogy miért ment el kecskemétre ő is. Azért, (mellesleg az én meghívásomra, wtf? meghívom hogy kerüljük direkt el egymást?) hogy találkozzon egy csajjal (kecskemét zalaegerszeg közötti távolságot figyelembe véve), aki amellett hogy kocka (magyarul haverom oda KOCKULNI ment), elég messze is lakik tőle, és ha jól emlékszem van pasija, ha meg nincs akkor is ott a párszáz km távolság. Találkozott lucával is, magyarul mindenkivel, aki arra lakik, csak az én pofámat szarta le annyira, hogy még meg se említette hogy megy. Mentegetőzött. ("Azért nem mondtam, mert tudtam hogy szarul esne")Előszöris, nem támadtam le, nemis oltottam, elmeséltem mit csináltam ott, ő is, aztán rátértem, hogy mi a faszé nem tudott szólni legalább. én 6-7 felé voltam kecsón, ő 5 körül ment a 15-20 km-re lévő nemtudom hova, mert ott alszik a csajnál, és ezzel mentegetőzött, hogy akkor úgyis elkerültük volna egymást mert 5 kor ment oda... Aha, de pl 7 kor nem tudott volna? csak így gondolkodva. Kifogás: Neeeeem mert akkor sötét van és nem látja hol kell leszállni. Előszöris, most volt először ott, szóval a helyet tuti nem ismeri, valszeg a csaj ment ki elé, más megoldás nincs. De istenem, utcavilágítás, de még ha az sincs, akkoris a busz meg tudja világítani a területet kb 3 méter sugarú körben. És ott mentegetőzött hogy nem lát ki az ablakon, azért ment 5 kor. De mivan ha én már 3 kor ott vagyok?... Valahogy mindig basszus, az a srác keresztbetesz nekem, de most töröltem, véglegesen, nekem ilyen barátok nem kellenek.[/spoiler]
Edit: [spoiler]Ha olvasná ezt haverom, semmi olyat nem mondtam ami olyan információt szolgáltathat az olvasónak, amiről tudnák hogy ki ő.[/spoiler]