Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Hehe. Talaltam fotokidolgozast emberi aron. Allatutlevelhez kellett.
Kozben megtekintettem a regi londoni kepeket. Meg mindig nem birom a fejem fenykepen. Borzalom.
Joejt.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: Makos on 2009-03-02, 22:49:25
Nekem bnőm most fog érettségizni...érdekes lesz...

Quote from: Én on 2009-03-02, 21:53:37
elfogyott a söröm. :(
perpill nekem az a problémám hogy nincs söröm :/
Nő mellett sörözni? Ejnye, de telhetetlenek egyesek! :haha:

Amúgy a "barátnőm érettségire készül" műsor nem jó. Én 3x csináltam végig és köszönöm, elég volt...

Draconire

SaiyaGin

Quote from: Kvikveg on 2009-03-03, 00:21:38
Kozben megtekintettem a regi londoni kepeket. Meg mindig nem birom a fejem fenykepen. Borzalom.
Joejt.

Nyugi, ezzel nem vagy egyedul.

teraflare

Quote from: .Attila on 2009-03-02, 22:04:02
Szeretnék már az lenni, akár viszonzatlanul is.
Hidd el nekem ne akard... :frown: Nézz rám. Még mindig benne vagyok és nem tudok kiszállni és folyton okolom magam hogy miért nem tudtam olyan lenni amilyennek kell. :ejj: (persze nem a kesergéssel telnek a napjaim, hisz kezdek azért valamit magammal, csak gyakran előjön)

Kvikveg

Quote from: Moha on 2009-03-03, 03:32:25
...
Amúgy a "barátnőm érettségire készül" műsor nem jó. Én 3x csináltam végig és köszönöm, elég volt...
Ööö... szeeep.

Quote from: SaiyaGin on 2009-03-03, 08:31:03
Quote from: Kvikveg on 2009-03-03, 00:21:38
Joejt.

Nyugi, ezzel nem vagy egyedul.
Koszi. Megnyugtato. Remelem eloben jobb vagyok. Bar ha rendes fotos csinalja, akkor normalisabban nezek ki. :)
Meg az sem art, hogy ne felnapnyi faraszto maszkalas utan probaljak mosolyogni az aktualis helyszinen.  :3x3:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

teraflare

Quote from: Kvikveg on 2009-03-03, 10:38:07
Koszi. Megnyugtato. Remelem eloben jobb vagyok. Bar ha rendes fotos csinalja, akkor normalisabban nezek ki. :)
Meg az sem art, hogy ne felnapnyi faraszto maszkalas utan probaljak mosolyogni az aktualis helyszinen.  :3x3:
Nekem álltalában a mosollyal van gond ezért nem csinálom. Amíg komoly képet vágok és mindig ugyanabban a szögben készül a kép úgy még aránylag emberi fejem is lesz.  :haha:

áhhh asszem abba kellene hagynom a programozást. volt egy probléma amit elég sokáig próbáltam megoldani de nem ment ezért kicsit megkerültük a dolgot. most módosítottam egy teljesen másik részt és erre jól működik az előző dolog és nem tudom miért. :facepalm:  :falba:

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2009-03-03, 10:38:07
Koszi. Megnyugtato. Remelem eloben jobb vagyok.

Ha a fényképeid ijesztőnek tartod, akkor nem, nem vagy jobb.
Ha rondának, akkor fellélegezhetsz. :angyali:

Cloud

Quote from: ULTIMATE RAGE on 2009-03-02, 19:32:10
Quote from: Cloud on 2009-03-02, 18:49:23
Nem vagyok régóta itt, de ilyen gyakran előfordul?  :__devil:

Nem lehet hogy ugyanaz a két illető? :D

MI EZ AZ ALJAS RÁGALOM ? ? ?

Szóval beletrafáltam. :D

Zsiga

Quote from: Cloud on 2009-03-03, 17:11:31
Quote from: ULTIMATE RAGE on 2009-03-02, 19:32:10
Quote from: Cloud on 2009-03-02, 18:49:23
Nem vagyok régóta itt, de ilyen gyakran előfordul?  :__devil:

Nem lehet hogy ugyanaz a két illető? :D

MI EZ AZ ALJAS RÁGALOM ? ? ?

Szóval beletrafáltam. :D
Nem. Happy teraflare, UltimateRage meg Chilip.

Makos

Quote from: Moha on 2009-03-03, 03:32:25
Quote from: Makos on 2009-03-02, 22:49:25
Nekem bnőm most fog érettségizni...érdekes lesz...

Quote from: Én on 2009-03-02, 21:53:37
elfogyott a söröm. :(
perpill nekem az a problémám hogy nincs söröm :/
Nő mellett sörözni? Ejnye, de telhetetlenek egyesek! :haha:

Nő mellett sörözni miért baj? :haha:

3szor nem lehetett könnyű túlélni :D

teraflare

Quote from: Makos on 2009-03-03, 17:50:00
Főleg ha ugyanaz a lány ment 3x érettségizni   :__devil:

Moha

Quote from: teraflare on 2009-03-03, 18:22:31
Gonosz!  :__devil:
Három barátnő, mindhármat pont úgy fogtam ki, hogy végig kellett járni az "érettségire készülök" szakaszt.

Makos

Quote from: teraflare on 2009-03-03, 18:22:31
Öhöm :D
Leírtad amit gondoltam, csak én nem akartam trollkodni :P

Zsiga

http://usteam.hu/forum/index.php?topic=32.msg385236#msg385236
Nincs szívem szopatni, olyan kis naív szerencsétlen; valaki világosítsa már fel a furfaget. :D

Bicskei

Quote from: Zsiga on 2009-03-03, 20:06:54
Nincs szívem szopatni, olyan kis naív szerencsétlen; valaki világosítsa már fel a furfaget. :D

a Boku no pico-t lehet bekajálta :D
Ultras liberi

Nakedape

ha utaztok vigyètek magatokkal a fènykepezo'' gèp elemèt is
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Kvikveg

Tok meglepodtem, a Westendben lehet fenykepet elohivatni, egy db 58 Ft es kesz, semmi pluszkoltseg. 13x18as volt.
Ja es neten lehet feltolteni a kepeket, aztan szolnak mailben vagy mobilon ha kesz van.

Tycho

Quote from: Zsiga on 2009-03-03, 20:06:54

I helped :Kiraly:

Draconire

Cobra

http://www.sankakucomplex.com/2009/03/03/star-ocean-4-ecchi-scenes-compilation/
Első 5 perc nem az igazi, de amikor beindul a lila hajú csaj, akkor lesz igazán élvezhető :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

teraflare

Quote from: Cobra on 2009-03-04, 10:30:53
http://www.sankakucomplex.com/2009/03/03/star-ocean-4-ecchi-scenes-compilation/
Első 5 perc nem az igazi, de amikor beindul a lila hajú csaj, akkor lesz igazán élvezhető :)
Találtam ott egy érdekes linket http://www.sankakucomplex.com/2009/03/04/man-raeps-100-corpses/
Valahonnan ismerős a szitu...  :D

Xzone

.Attila

Quote from: Xzone on 2009-03-04, 12:38:24
http://www.paprita.net/csitt.html

Amellett, hogy ez szörnyű, még plágiumgyanús is.
"Minél inkább havazik..."

Moha

[spoiler=Mai random rant]A fene enné meg, hogy majdnem 240 forint a dollár, pont most, mikor kinéztem magamnak valamit az eBay-en!  :Eztneked:  :grrr:
Nagyon remélem, nem marad ilyen gyenge a forint, mert akkor a törlesztőm is lesz vagy 35ezer...  :morci: [/spoiler]

Selmo

Szerintem meg inkább abban bizakodj, hogy nem lesz 350...

A tökéletesség unalmas.

Xzone

Quote from: Moha on 2009-03-04, 16:30:10
[spoiler=Mai random rant]A fene enné meg, hogy majdnem 240 forint a dollár, pont most, mikor kinéztem magamnak valamit az eBay-en!  :Eztneked:  :grrr:
Nagyon remélem, nem marad ilyen gyenge a forint, mert akkor a törlesztőm is lesz vagy 35ezer...  :morci: [/spoiler]

Heh, ne is mondd... a WoW előfizetés egyre durvább minden hónapban. Bár még mindig nem annyira rossz, mintha euróban fizetném :)

teraflare

Azok után hogy az euró ma elérte a 312-es határt is én tartok tőle hogy nem ez volt a mélypont.
Ez jött ma horoszkópban nekem (ami a holnapi napot mondja):
"Szexuális aktivitása ma kivételes. Amilyen szerencséje van, vállalkozó szellemű önkéntest is talál hozzá. Minden jó, ha a vége jó!"
:whoah:

Fazék

kezd kurvára elegem lenni a hazai közlekedési morálból. tuskók tömkelege az utakon, akik mindenki mást leszarnak, csak nekik jó legyen.
mai helyzet, melyet fölösleges helyszínhez kötni, teljesen általános tapasztalat sajnos:
főút melletti besorolósáv. ugyebár ha forgalom van, akkor igyekszik az ember fölvenni a balra lévő sávban haladók sebességét, és két autó közé besorolni, hogy legkevésbé akadályozza a forgalmat. namármost ugyebár gyakran jönnek az ember mögött mások is a besorolósávban. és sajnos rengeteg tapló még nem hallott az "élni és élni hagyni" elvről. miszerint ezen autósok jó része lazán előadja, hogy hiába mentél tökéletes sebességgel a besoroláshoz, ő lazán azonnal bevág az első elhaladó autó mögé, akire te kifejezetten vársz, hogy elhaladjon melletted végre, hogy be tudj sorolni és aki mögött jó messze van csak a következő autó, tehát simán beférnék én is elé, ha nem akarna azonnal gyorsítani, hanem haladna annyival, amennyivel addig jött de szinte semmi helyet sem hagyva azon autó és közte nekiáll követni a másikat, és mire elhalad melletted az az autó, téged már nem hagy bemenni, hadd szoruljál csak be a gyorsítósáv végébe... egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi zajlik le az ilyen barmok fejében.
aki ismeri a vezetési stílusomat, az tudja, hogy véletlenül sem arról van szó, hogy tökölnék, vagy feltartanám szerencsétlen siető embert, csak simán elvárnám, hogy kulturáltan tudjak közlekedni a városban. de persze sokan ezt is megtagadják az embertől, sőt biztos vagyok benne, hogy még élvezik is... ma éppen olyan kedvemben voltam, hogy leszartam a barmot és a fél autónyi helyre elkezdtem behúzódni és csak megtalálta a féket a seggfej, de a dudát is (lassítania kellett vagy 10km/h-val, 60-ról vissza 50-re, amennyivel jött a gyorsítósávban). amire persze idegességemben rögtön bemutattam neki. egy ideig követett, aztán megunta és más irányba ment. persze ha valaki tapló, akkor talán nem is olyan elhamarkodott következtetéssel az is föltehető, hogy izomagyú állat, szóval kicsit bennem volt a félsz, mikor követett... na mindegy.
ez a nap is jól zárult.

szerk: kb érthető a leírás, vagy túlkomplikáltam?
szerk2: in b4 tldr;