Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 22:48:06
Quote from: Moha on 2009-04-01, 22:22:57
Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 21:57:30
Én azt rendszeresen leszarom és még sose kaptak el. :) Mint ahogy a bal kanyar tilost is ha a forgalom engedi.
A mentős munka ártalma?  :angyali:
Fenét. :) Feleslegesen nem szopatom magam csak azért hogy a kresz szabályainak megfeleljek. Már az oktatóm is úgy tanított hogy a záróvonal nem fal. :D Szóval az éjszaka közepén egy töküres úton nem fogok bemenni háromszor jobbra hanem bemegyek balra. Még a pirosat is leszarom ha csak zebra nincs keresztutca és nincs gyalogos (vagy rendőr) a közelben.
Viszont én vagyok az egyetlen aki betartja a 30-at azon a környéken ahol lakom (30-as zóna az egész, jobbkezes minden sarok, kisgyerekek rohangálnak mindenfelé, stb).
Pécsen ismerősök rendszeresen megszívják a piroslámpákkal. Szerintem a rendőrök direkt lesben állnak a még éjjel is működő pár lámpánál :)

Ramiz

Quote from: Tycho on 2009-04-02, 04:18:24
drink & post, ti kurva banda! :Kiraly:

Ma éjjel rád hárult e nemes feladat. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

arohadtéletbedejóidőnkvan!

kezdődik a 3-4 pólóval járkálós időszak. yaay

sirtomi

3-4 póló?

Tényleg jó az idő, voltam kint kajálni és rövidnadrágban is el lehetett volna viselni :)

Nakedape

Quote from: sirtomi on 2009-04-02, 14:12:45
3-4 póló?

Tényleg jó az idő, voltam kint kajálni és rövidnadrágban is el lehetett volna viselni :)

izzad_> frissre váltás _> állandóan nice kinézet
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

sirtomi

Selmo

Quote from: sirtomi on 2009-04-02, 10:15:11
Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 22:48:06
Quote from: Moha on 2009-04-01, 22:22:57
Quote from: Zsiga on 2009-04-01, 21:57:30
Én azt rendszeresen leszarom és még sose kaptak el. :) Mint ahogy a bal kanyar tilost is ha a forgalom engedi.
A mentős munka ártalma?  :angyali:
Fenét. :) Feleslegesen nem szopatom magam csak azért hogy a kresz szabályainak megfeleljek. Már az oktatóm is úgy tanított hogy a záróvonal nem fal. :D Szóval az éjszaka közepén egy töküres úton nem fogok bemenni háromszor jobbra hanem bemegyek balra. Még a pirosat is leszarom ha csak zebra nincs keresztutca és nincs gyalogos (vagy rendőr) a közelben.
Viszont én vagyok az egyetlen aki betartja a 30-at azon a környéken ahol lakom (30-as zóna az egész, jobbkezes minden sarok, kisgyerekek rohangálnak mindenfelé, stb).
Pécsen ismerősök rendszeresen megszívják a piroslámpákkal. Szerintem a rendőrök direkt lesben állnak a még éjjel is működő pár lámpánál :)
Nálunk a legforgalmasabb út legforgalmasabb kereszteződésébe szereltek fel kamerát. Lehet tippelgetni, hányan voltak naponta átlagban, akik átmentek a piroson. Ja és az a lámpa 22-től sárgán villog, szóval nem éjszakai szívatás.

A tökéletesség unalmas.

Flaser

Én személy szerint örülök a dolognak. Ha történetesen nekem zöld, akkor nem akarok azon filózni, hogy még egy őrült esetleg belém jöhet.

Ha annyira sietsz valahova akkor kelj fel korábban, vagy rendelj helikoptert. Mások életével ne játssz.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

sirtomi

Egyetértek. Sárgán még van hogy átmegyek, ha jönnek a seggemben vagy ha hirtelen kellene fékezni, de piroson nem szoktam.

Nakedape

erre jó a körforgalom :D érden szaporodik :whoah: ha nincs senki nem kell várni, ha vannak bejutnak akkor is :)

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2009-04-02, 14:14:57
3-4 póló?

izzad => szexis => a nők megszimmantják => a nők beindulnak => látván ezt te is megszimmantod => eltölt a férfiasság vadállati ereje (ld. A hal neve Wanda idevágó jelenete) => vad szex takes place => hideg sör, fürdés => vad szex a fürdőkádban => fürdés => jé beesteledett => Martini citrommal és ginnel => hawaii ing => utca édes langyos este => nyitott szórakozóhelyek és zene mindenütt => tánc => tánc! => tánc az asztalon goddamit és lengeted a töködet => leizzadsz => a bevadult nimfomán turistalányok nyalogatják rólad a Szent Magyar Földből származó sót, amit egy sajtos-tejfölös lángossal vettél magadhoz => megszomjaznak => isznak => te is => ők fizetnek mert a valutájuk keményebb mint a faszod => de már nem sokáig => és nem a forint erősödött meg hirtelen => őrült orgia => lefáradnak a tökeid => elutazol és a langyos Balatonba vizelsz, mialatt Hemingway-novellákat olvasol és keresztrejtvényt fejtesz egy csonka ceruzával => mindennek naptej-szaga van => kivéve a fagyinak, mert annak Balaton-szaga van => már bánod, hogy belevizeltél => lenyugszol a szeptemberi hideggel => visszamész Pestre => tanulás és munka => téli fagy => disznóvágás => hízol, mint a sertés => isten nyugosztalja egyébként, de az orra beh finom volt! => tavasszal levelet kapsz Franciaországból (vagy Csehországból vagy Svédországból) => gyereket csináltál egy nyugat-európai lánynak => eladod a családod, hogy fizesd a gyerektartásit => megkomolyodsz => lejársz sakkozni a Széchenyibe és hordóhasú nyugdíjas alkeszoknak tartasz kiselőadást a közelgő nyári erkölcstelen és gusztustalan fesztiválokról => végül csak elkapod a trippert, harmincas éveid közepén a piszkos fürdővízből => utálod az életed => megölsz pár embert egy borotvapengével, de megbánod => elhatározod, hogy palacsintát csinálsz a hurka utánra => olajos lesz, de ízlik => nagyon sok cukrot teszel a kakaóporba => a szíved kétségbeesetten kalimpál => aztán szétpukkad => eszedbe jut, hogy miért is nem írtad meg a szakdolgozatodat anno => eszedbe jut, hogy melyik fórumra írogattál akkoriban => estedben elkapod a billentyűzetet, és a földön fetrengve bejelentkezel a réges-régen nem használt userneveddel => a password még mindig "puncizamat" => nevetnél, de nincs levegőd => és amúgyis elfelejtetted már a puncizamat ízét => reméled, hogy tényleg olyan, mint azok a spéci zsíros sajtok, mert abból most ettél meg fél gurigát => már senkit nem ismersz a fórumon => visszakeresel, mindenki azóta Amerikában tudós vagy Japánban üzletember => GAME OVER => INSERT COIN(S) => keresgélsz a zsebedben => találsz még egy ötvenest => bedobod, választasz fajt => rasszt => születőországot => minden jó hely betelt => letelik az időd, megint Magyarország => megszületsz => tanulsz => érettségi, besörözés, fáradt vagy => 18 éves születésnapod, mindenki röhög rajtad => bárcsak lenne egy láncfűrészed, hogy megöld a családod => de legalább itt a nyár => mész az utcán => úgy öltöztél, ahogy a kedvenc fórumodon tanultad valakitől => azaz 3-4 póló van rajtad => izzadsz
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2009-04-02, 18:05:59
Quote from: Nakedape on 2009-04-02, 14:14:57
3-4 póló?

ultimate coolness

:borul: :borul: :borul: :borul: :borul: :borul: :borul: :borul: :borul: :borul:

motifator

At first, I was like tl;dr

Then I read it and...  :he:  :borul: :borul: :hail: :appl:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Tycho

Well, fuck. We had this week's coolest post. Everything else is going to be fail for the next couple of days.

kikuchiyo

Best post ever
Failure is the default option

Cloud

Fuck 3-as  metró. Jövök haza melóból erre kifogy belőle kakaó nagyvárad térnél. :D  Azt mondják tovább nincs feszültség a sinekben.
Ok. 1000 ember go Kökire metrópótló busszal. Fél óra helyett vagy két óra alatt értem haza.  :ejj:

Amúgy rohadt jó idő volt ma. Holnap reggel go melóba rövidnadrágban. Inkább fagyoskodok reggel de nem cipelem pulcsit  kabátot délután.  :D

Zsiga

Quote from: Flaser on 2009-04-02, 17:38:53
Én személy szerint örülök a dolognak. Ha történetesen nekem zöld, akkor nem akarok azon filózni, hogy még egy őrült esetleg belém jöhet.

Ha annyira sietsz valahova akkor kelj fel korábban, vagy rendelj helikoptert. Mások életével ne játssz.
Quote from: sirtomi on 2009-04-02, 17:52:54
Egyetértek. Sárgán még van hogy átmegyek, ha jönnek a seggemben vagy ha hirtelen kellene fékezni, de piroson nem szoktam.
Jó, konkrét példa. Hungária (vagy Könyves Kálmán, vagy hogy hívják azt a végét) körúton jövök be az M5 felől, átmegyek a fradipálya melletti felüljáró alatt, 200 méterre van egy lámpa. Keresztbe csak zebra, 100 méteres körzetben lehet látni hogy van-e gyalogos. Éjszaka is be van kapcsolva a lámpa btw. Kit veszélyeztetek azzal hogy azt a piros lámpát úgy kezelem mintha csak egy stoptábla lenne?

Moha

Quote from: Selmo on 2009-04-02, 17:11:19
Nálunk a legforgalmasabb út legforgalmasabb kereszteződésébe szereltek fel kamerát. Lehet tippelgetni, hányan voltak naponta átlagban, akik átmentek a piroson. Ja és az a lámpa 22-től sárgán villog, szóval nem éjszakai szívatás.
Erről volt egy cikk az Indexen, videóval. Ott mondták, hogy sokszor még sárgán megy át az  autós, de a kamera már pirosban fotózza.

Fazék

Quote from: Zsiga on 2009-04-02, 19:20:56Jó, konkrét példa. Hungária (vagy Könyves Kálmán, vagy hogy hívják azt a végét) körúton jövök be az M5 felől, átmegyek a fradipálya melletti felüljáró alatt, 200 méterre van egy lámpa. Keresztbe csak zebra, 100 méteres körzetben lehet látni hogy van-e gyalogos. Éjszaka is be van kapcsolva a lámpa btw. Kit veszélyeztetek azzal hogy azt a piros lámpát úgy kezelem mintha csak egy elsőbbségadás kötelező tábla lenne?
fixed

Ramiz=>greatness

Zsiga

Quote from: Fazék on 2009-04-02, 19:27:39
fixed
Obvious fix is obvious. Stoptábla = macisajt.

Kvikveg

Quote from: Tycho on 2009-04-02, 18:53:33
Well, fuck. We had this week's coolest post. Everything else is going to be fail for the next couple of days.
+10000000000000 :appl:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

MMMmmmpffff meg kene csinalnom valamit, de mar orak ota csak netezek, meg mastcsinalok.
Viszont ma vettem egy lapos, debil, viragocskas citromsarga, vekony falapbol keszitett diszcsirket. Kegyetlen gülü szemei vannak.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Máig nem értem, miért hurrogtuk le azt a srácot, aki a bestof hozzászólások gyűjtőtopikját nyitotta volna meg. Akkor az ilyenek nem lennének az enyészeté.

Kviki: pics or it didn't happen.

Én

[spoiler=FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF]Na, most rageelek rendesen. Szalagavatón felbéreltünk egy "profi fotóst", akiről gondolom a kutya se ellenőrizte, hogy látott e már a TV-n kívül fényképezőgépet, hogy csináljon rólunk képeket. Fizetni kellett neki fejenként valami 1500 pénzt, és így 3 hónap után kaptunk is 1 DEEVEEDEE-t, amin rajta vannak a képek. De hogy ez milyen elbaszottul nagy fos lett! Ez (nem én) pl a profi fotózás csimborasszója. Magamról inkább nem is mutatom, bár az is hasonlóan epic lulz, meg a hajam miatt olyan a fejem, mint egy cápának. Büdös picsába, ha nem adja vissza a pénzünket, a segge nagyon meg fogja ütni a lábfejemet.[/spoiler]

Cloud

Ez gáz. Ennyi erővel én is profi fotós vagyok a család ezeréves felhúzós gépével.

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2009-04-02, 23:06:27
...
Kviki: pics or it didn't happen.
Pics van, csak a kartya -> laptop atvitel problemas kisse. Pedig mar eppen orultem, hogy azutan doglott meg az elem, hogy lefenykepeztem, argh.

Én: aztak....  :he:

Fazék

azért ez a fotós tényleg szopás. és ilyenkor egy dolog, hogy szétrúgja a seggét az ember és ha kellően meggyőző akkor visszakapja a pénzét, de ettől még nem lesznek jó fotók a szalagavatójáról... gondolom most próbáltok minden ott megjelent "nem profi" fotóstól bekérni a képeket, hogy azért legyen pár emlékbe elrakni való. szép kis munka lesz...

Zsiga

Ismerős esküvőjén volt hasonló, valami 150k-t fizettek (volna) a fotósnak, ha értékelhető munkát végzett volna. Az volt a mázlijuk hogy megkértek a biztonság kedvéért azért én is vigyem már magammal a gépet, úgyhogy két feles közt kattintgatva csináltam kétszáz képet, így lett normális fotóalbum az esküvőjükről...

Kvikveg

Az utolag (nem) fizetes az valoban egy egeszseges dolog.